alvils: Nevajadzēja man Lumumam vienā piegājienā atdot savus pēdējos (sūri grūti savāktos) 15 tūkstošus ...
Mjā - iespaidīgs zaudējums. Es laikam Lutumam zaudēju 3-4 tūkstošus ar saviem diviem dūžiem ... Lutums, ja nemaldos, vinnēja ar trim vienādām kārtīm ...
Es arī uzcepu reportu beidzot. Patiesībā tādu, kas divās daļās, bet otru daļu varēšu pielikt tikai rīt. Blogs neļauj vienā dienā ielikt veselus divus reportus (kādreiz varēja trīs)...
Vilberto:Vispār vienas a3 vietā varbūt varētu arī divas a4 bildes piedāvāt kā tas FPIII vakarā notika ...
Es tomēr vairāk atbalstu A3. Jo, ja bilde laba, gribās pielikt pie sienas, bet pie sienas likšanai bildes izmērs sākas no A3. Ar A4 neko vairāk, kā ielikt mapē un iemest kādā atvilktnē, sadarīt nevar. Lai gan es nekad vēl nevienā fotopokerī neesmu ticis pie nevienas pašas bildes, es pieļauju (ceru), ka kādreiz tikšu, un tad es gribu, lai bildes ir smukas un lielas, ar jaukiem novēlējiemiem (nevis tādu huiņu, kādu Traktorz pēdējā reizē virsū ķēpāja) un parakstiem!