forum.gif
POKER night III
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / POKER night III
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.12.09 16:30
 citēt
jā, ap sešiem bija viss ok :D
Publicēts: 14.12.09 17:55
 citēt
cikos un kā devos prom neaceros... bet no rīta pamodos mājās... :D
Publicēts: 14.12.09 18:41 labots
 citēt
alvils: Nevajadzēja man Lumumam vienā piegājienā atdot savus pēdējos (sūri grūti savāktos) 15 tūkstošus ...

Mjā - iespaidīgs zaudējums. Es laikam Lutumam zaudēju 3-4 tūkstošus ar saviem diviem dūžiem ... Lutums, ja nemaldos, vinnēja ar trim vienādām kārtīm ... ;)
Publicēts: 14.12.09 21:47
 citēt
Vilberto:[/citeLutums, ja nemaldos, vinnēja ar trim vienādām kārtīm ... ;)

Manā gadījumā ar trim kalpiem...
Publicēts: 14.12.09 21:48
 citēt
Es arī uzcepu reportu beidzot. Patiesībā tādu, kas divās daļās, bet otru daļu varēšu pielikt tikai rīt. Blogs neļauj vienā dienā ielikt veselus divus reportus (kādreiz varēja trīs)...

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 17.12.09 20:26
 citēt
Vai nākošgad kāds fotopokeris ir ieplānots? Vispār vienas a3 vietā varbūt varētu arī divas a4 bildes piedāvāt kā tas FPIII vakarā notika ...;)
Publicēts: 22.12.09 10:04
 citēt
POKERISTI PASKATĀS "FOTO POKERIS"!!!'
savējiem jāzin par ko ir runa! ;)
Publicēts: 22.12.09 10:11
 citēt
Vilberto:Vispār vienas a3 vietā varbūt varētu arī divas a4 bildes piedāvāt kā tas FPIII vakarā notika ...;)

Es tomēr vairāk atbalstu A3. Jo, ja bilde laba, gribās pielikt pie sienas, bet pie sienas likšanai bildes izmērs sākas no A3. Ar A4 neko vairāk, kā ielikt mapē un iemest kādā atvilktnē, sadarīt nevar. Lai gan es nekad vēl nevienā fotopokerī neesmu ticis pie nevienas pašas bildes, es pieļauju (ceru), ka kādreiz tikšu, un tad es gribu, lai bildes ir smukas un lielas, ar jaukiem novēlējiemiem (nevis tādu huiņu, kādu Traktorz pēdējā reizē virsū ķēpāja) un parakstiem! :)
Publicēts: 22.12.09 15:14
 citēt
DABŪNIET VIENREIZ AITINAAA DABŪT UZ SPĒLI!!! (viņai vienmēr tādas profilbildes... rrr) :D
Publicēts: 22.12.09 15:15
 citēt
tb... vajadzētu dabūt... :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6