bet vai proporcionaali cenai aug arii kvalitaate? iistais seilteksts buutu apmeeram shaads: paardodu riepas pa neticami zemu cenu. vecmaaminja uzdaavinjaas triis vagonus riepas, bet man izraadiijaas alergjija. tukshie vagoni jaatdod, a riepas nav kur likt...
Kvalitate protams aug ari ar cenu,janakas tehnologijas, NANO tehnologijas vel latvija diemzel nav bet prototipi jau straadajoshi ir
varbut kadam tiesi ir tada neipeciesamiba lai aizbrauktu ari ziemas laika kkur kko pabildet Sorry par off Topic, bet te jau ari suniishus paaro kadam vajag kinieshu riepas ,galvenais lai apalas un melnas citam svaigi ir kruumos neiebraukt
Mazliet savadakas bus . Tagad Mazliet paciteesu , sadalas nosaukums : "Vietējais un ((((varbūt arī ne tikai fotOtirdziņš)))). Ja gribi pārdot savu veco ziepjutrauku vai nopirkt kādu lietotu objektīvu savam EOSam, esi laipni šeit aicināts."
Pagājušo ziemu nepakļāvos masu psihozei novembrī un visu cauru gadu nobraucu ar vasaras riepām.. vienīgi tad, kad jau varēja likt atpakaļ vasarenes (martā), mazliet uzsniga.
MartinK:Pagājušo ziemu nepakļāvos masu psihozei novembrī un visu cauru gadu nobraucu ar vasaras riepām.. vienīgi tad, kad jau varēja likt atpakaļ vasarenes (martā), mazliet uzsniga.
ja no vecrigas ara nav jabrauc, ta var. diemzhel lauku realitate ir tada, ka pat dzhipaa ari pirelli niknajam ziemenem dazhos labos riitos graavii velk iekshaa ka nu. vai ari giits uzkalninjsh vienaa leduu, kuru neviens pat nedoma kaut reizi kaisiit. Vai ari situacija, kad sakuma nokaisa, tad nogreideree - un uz papira jau skaitas darbs padariits. poh par 4 fuureem graavii 7km posmaa. pats salauzu roku uz veikalu pec maizes ejot - paslideju uz ne reizi nekaisiita celja. ta ka, eergli, varoni, no Rigas ara neradies. Lielakaja dalja Latvijas bez radzeem ziemaa darit nav ko. un tas ir pat nenobraucot no asfalta.
starp citu, kā andre var pateikt, vai tās riepas ir labas vai nav? bija jau ceļojumā uz piesnigušo turciju?
un cik JAUNAS tās riepas ir? Kura gada izlaidums?
versatile:
MartinK:Pagājušo ziemu nepakļāvos masu psihozei novembrī un visu cauru gadu nobraucu ar vasaras riepām.. vienīgi tad, kad jau varēja likt atpakaļ vasarenes (martā), mazliet uzsniga.
ja no vecrigas ara nav jabrauc, ta var. diemzhel lauku realitate ir tada, ka pat dzhipaa ari pirelli niknajam ziemenem dazhos labos riitos graavii velk iekshaa ka nu. vai ari giits uzkalninjsh vienaa leduu, kuru neviens pat nedoma kaut reizi kaisiit. Vai ari situacija, kad sakuma nokaisa, tad nogreideree - un uz papira jau skaitas darbs padariits. poh par 4 fuureem graavii 7km posmaa. pats salauzu roku uz veikalu pec maizes ejot - paslideju uz ne reizi nekaisiita celja. ta ka, eergli, varoni, no Rigas ara neradies. Lielakaja dalja Latvijas bez radzeem ziemaa darit nav ko. un tas ir pat nenobraucot no asfalta.
MartinK:starp citu, kā andre var pateikt, vai tās riepas ir labas vai nav? bija jau ceļojumā uz piesnigušo turciju?
un cik JAUNAS tās riepas ir? Kura gada izlaidums?
Ceļu satiksmes noteikumi: 244.punkts - Laikposmā no 1.decembra līdz 1.martam visiem automobiļiem un autobusiem, kurupilna masa nepārsniedz 3,5 t, kā arī to piekabēm jābūt aprīkotām ar riepām, kas paredzētasbraukšanai ziemas apstākļos. ....tu darīji kā noteikumi neatļauj
vasis8, man vasarenes M+S, pēc noteikumiem viss ok. Ziemas riepas uz plika asfalta dilst, kaut kā žēl deldēt ziemenes.. ja uznāk baigais sniegs, blakus mājai ir autoserviss, bet parasti es pagaidu, kamēr nokūst, tas nav ilgi.. Rīgas perifērijā, dzīvojot pilsētā, jau pēcpusdienā no lielā sniega uz ceļiem pāri ir palicikusi tikai sāls izkausēta putra ar špūrēm līdz asfaltam.
Šogad gan laikam likšu ziemenes, bet vispirms vēlos sagaidīt, kad būs ziema
versatile, nav man vajadzīgo izmēru. Bet šoziem par laimi riepas nav pārāk aktuālas. varbūt vēlāk vajadzēs bmw nomainīt, kad no servisa tiks ārā. Bet tur ar uz kādām M+S, jo nav ikdienas auto
Un vispār...ziemas riepas vajag tikai jaunajiem gurķiem un Rīgas sprukstiņiem... Varbūt kāds mani palabos, bet padumijā, tak nekādas ziemenes nebija, nu vismaz dabūt nevarēja... Vēl 90. gadu sākumā nebija obligāts nosacījums ziemenes likt. Ja draudzējas ar galvu un brauc ar pakaļas piedziņas auto, tad tiešām visu ziemu var izvilkt bez ziemenēm
versatile, džips ir ātrākais grāvī līdējs ziemā, ja nav šipenes...
Karlis70:Un vispār...ziemas riepas vajag tikai jaunajiem gurķiem un Rīgas sprukstiņiem... Varbūt kāds mani palabos, bet padumijā, tak nekādas ziemenes nebija, nu vismaz dabūt nevarēja... Vēl 90. gadu sākumā nebija obligāts nosacījums ziemenes likt. Ja draudzējas ar galvu un brauc ar pakaļas piedziņas auto, tad tiešām visu ziemu var izvilkt bez ziemenēm
versatile, džips ir ātrākais grāvī līdējs ziemā, ja nav šipenes...
Tev pilnībā piekrītu, padomijas laikā "sņežinka" bija baigais deficīts..... Lai gan tajā laikā riepu gumija bija universāla, tagad gumijas sastāvs vasaras un ziemas riepām atšķirās un vasarenes lietot temperatūrā zem -10 grādiem ir ļoti bīstami, gumija sacietē un mašīna paliek nevaldāma. Bet par tiem grāvjiem..... tie ir domāti gan džipiem gam bembjiem
tajos laikos cilveeki mira ka sunji celja malaas...vieniigi tad nebij degpunktaa kas to visu paraadiitu !
Muļķības!
Es jau nesaku, ka nevajag ziemenes likt, bet ja cilvēks izbrauktu vienu ziemu pa lauku ceļiem ar ladu un vasaras riepām, viņš vairs tik debīlas avārijas netaisītu, kā tagad vairumā notiek...
Un tos, kas pie mazākā sniega velkās no rītiem uz darbu pa šoseju uz 60 kmh vajadzētu sodīt tā pat, kā par ātruma pārsniegšānu kā par +30...kretinē tie ložņas, vismaz būtu braukuši pa grāvmalu, ar šausmām gaidu pirmo sniegu
tajos laikos cilveeki mira ka sunji celja malaas...vieniigi tad nebij degpunktaa kas to visu paraadiitu !
Muļķības!
Es jau nesaku, ka nevajag ziemenes likt, bet ja cilvēks izbrauktu vienu ziemu pa lauku ceļiem ar ladu un vasaras riepām, viņš vairs tik debīlas avārijas netaisītu, kā tagad vairumā notiek...
Un tos, kas pie mazākā sniega velkās no rītiem uz darbu pa šoseju uz 60 kmh vajadzētu sodīt tā pat, kā par ātruma pārsniegšānu kā par +30...kretinē tie ložņas, vismaz būtu braukuši pa grāvmalu, ar šausmām gaidu pirmo sniegu
Kretinee - jaa. Bet aizliegts tas nav Es pats arii esmu braucis uz 60kmh pagaajusho gadu uz sveciishu sveetkiem. Ne redzamiiba, ne celjsh, ne ljoti nobrauktas vasaras riepas neljaava man braukt aatraak (bija uznaakusi diezgan duushiiga sniega veetra).
Bzh Es pats arii esmu braucis uz 60kmh pagaajusho gadu uz sveciishu sveetkiem. Ne redzamiiba, ne celjsh, ne ljoti nobrauktas vasaras riepas neljaava man braukt aatraak (bija uznaakusi diezgan duushiiga sniega veetra).
Ar nobrauktām vasarenēm ziemas laikā ļoti viegli aizbraukt nevis uz svecīšu vakaru, bet gan paša bēru virzienā... Ja nevar atļauties uzlikt kaut lietotas "humpalu ziemenes" nav ko braukt no mājas ārā. Ja nav žēl sevis, nevajag apdraudēt citus.
zazis:Ja naudas naf tad labāk ir braukt ar ziemenēm visu gadu
Senos laikos braucu tikai ar super šipenēm, bet kopš jūrā var kaitot cauru gadu, es tā arī daru. ŠoŠejas jau parasti tīra, bet uz Gaiziņu es nebraucu. Nodilst bišku ātrāk, un tad? Zato vasarā pa lietu arī labi turas, neakvaplanē. Protektors un ražotājs nav pats krutākais un silīcijs tur ar diez vai piedalās protektorā, bet man uz v-class sūdzību nav.