forum.gif
Canon objektīvi uz pārdošanu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Canon objektīvi uz pārdošanu
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.12.09 00:20
 citēt
pirms gada pirku savus 70-200pa 580Ls jaunus
Publicēts: 04.12.09 00:29 labots
 citēt
Luxferre:Kurš iedos linku uz jaunu 70-200F2.8L IS pa 650Ls dabūs konīti no manis!
Protams nedodiet linkus uz "uzmetēju" inetveikalie..

Es gan nezinu, kas Tavā izpratnē ir uzmetēji, bet šeit ir vairāki varianti apskatāmi:
- vismaz 7 objektīvi, kas palien zem 650 LS ...;)
... cameras.pricegrabber.com... ...
Ak tā - tie laikam ir bez IS ...;)
Nespīd konītis ...;)
Publicēts: 04.12.09 00:37
 citēt
Vilberto:
Luxferre:Kurš iedos linku uz jaunu 70-200F2.8L IS pa 650Ls dabūs konīti no manis!

Es gan nezinu, kas Tavā izpratnē ir uzmetēji, bet šeit ir vairāki varianti apskatāmi:
Ak tā - tie laikam ir bez IS ...;):D

IS nevis bez IS!!!
Publicēts: 04.12.09 00:38 labots
 citēt
Luxferre - es jau sapratu - nespīd konītis ...;)
Mhmm - tad varbūt tiešām bez IS, es tāpat maz dzeru, man ir pašam stabils tvēriens un labs šāviens ...:)
Publicēts: 04.12.09 00:38
 citēt
betons:

Protams nedodiet linkus uz "uzmetēju" inetveikalie...

Kā arī uz kaut kādu refurbished utt

pamekee pa ASV saitiem, noteikti ka buuus.

Ja jau esi tik pārliecināts, tad iedod linku!
Publicēts: 04.12.09 00:40
 citēt
Vilberto:Luxferre - es jau sapratu - nespīd konītis ...;)

Es pats ņēmu no štatiem pirms dažiem mēnešiem un visko izmeklējos man izmaksāja tas prieks 1000Ls

Tagad (tā kā esmu notirgojis visu canon tehniku ) pārdodu pa 850Ls
Publicēts: 04.12.09 00:40
 citēt
Vilberto:

Bez IS izmaksaja APALJUS 500Ls tiesji sjodien preczeju:):) Tiesji tada pati shema darbojas ari EU tika tur sanak ~30% bet USA vairak kā 50% letak:):)
Publicēts: 04.12.09 00:56 labots
 citēt
Lunis: Bez IS izmaksaja APALJUS 500Ls tiesji sjodien preczeju :)

Bez IS pa 500 Ls jāņem, bet nākošgad ...
Kāds negrib no manis nopirkt Sigma 70-200 2.8 EX APO HSM + SIGMA DG UV 77 filtrs? Lietots ļoti saudzīgi (nu jūs taču mani pazīstat) ... optiskā ziņā Sigma līdzvērtīga Canon ...:)
Publicēts: 04.12.09 01:11
 citēt
Lunis:
Vilberto:te]

Bez IS izmaksaja APALJUS 500Ls tiesji sjodien preczeju:):) Tiesji tada pati shema darbojas ari EU tika tur sanak ~30% bet USA vairak kā 50% letak:):)

LUNIS Tu savā postā minēji par 70-200F2.8L IS JAUNS... pa 650... !!!

Kas attiecas uz bez IS tad vienā piemēram vienā no lētākajiem USA veikaliem

Orģinālais canon (kā reizi tagad viņam atlaide)i:
www.adorama.com...

Tāds pats tikai godīgi atzīmēts ka refurbished:
www.adorama.com...

Tāds pats tik neoficālais (nācis pa kreisajiem ceļiem)
www.adorama.com...

Ja nemaldos viņiem vēl laikam pat maziņš dažu procentu nodoklis nāk klāt... Un jūs man gribat iestāstīt ka sūtot no štatiem (nelegāli kontrobandas ceļā) vai arī legāli atvedot... Šie sūtītāji vedēji vēl iet mīnusos?
Publicēts: 04.12.09 01:32 labots
 citēt
Luxferre:
Lunis:/quote]

LUNIS Tu savā postā minēji par 70-200F2.8L IS JAUNS... pa 650... !!!

Kas attiecas uz bez IS tad vienā piemēram vienā no lētākajiem USA veikaliem

Orģinālais canon (kā reizi tagad viņam atlaide)i:
www.adorama.com...

Tāds pats tikai godīgi atzīmēts ka refurbished:
www.adorama.com...

Tāds pats tik neoficālais (nācis pa kreisajiem ceļiem)
www.adorama.com...

Ja nemaldos viņiem vēl laikam pat maziņš dažu procentu nodoklis nāk klāt... Un jūs man gribat iestāstīt ka sūtot no štatiem (nelegāli kontrobandas ceļā) vai arī legāli atvedot... Šie sūtītāji vedēji vēl iet mīnusos?

PILNĪG LEGĀLI ar visiem pairiem un čekiem :):) Zini ka veidojas PRECES cena USA ta ir visai sarezgita sistema un kapec MASJINAS @ JAPANJU ELEKTRONIKA USA ir turpat 2x letakas neka CITUR . Tada kad toz zin tad var SAPRAST kada veida CENA LEGALI var but MAZAKA ka "Itka ar minusiem" :):) Zini cik EU videji maksa degviela ? Tad luk man dazjus gadus vinja maksaja turpat 2x letak PILNĪGI legāli:):) Viss parejais videji par 20-30% letak ARI pilnigi legali :) Man sodien bija intresanta saruna ar cjali kurs tirgo viens specifiskas darglietas VINS teica ka vinja bizness esot praltiski paralizets jo sobrid LV vinas ienakot masveida pa neticami zemam cenam LEGALI tik neafisejot , tiesji par tiem pasjiem celjiem kur loti letaa foto tehnika :):) Vinam vienkarsji tas bizness bija loti sauram lokam a Latvija maza valsts ari relativi neliels piepludums var ieverojami nosist cenu tirgu:):) Internets ir TIRDZNIECIBA MASSĀM , ir tirdzniecinbas sistemas kas MASSAM netirgo. Lai pat Portretam pielektu Latvijā tadā veidā pamatigi cieš dārgā Alkahola tirgus PILNĪGI OFICIĀLI nekādas kontrabandas:):)
Publicēts: 04.12.09 01:39
 citēt
Vilberto,tā Sigma pa sviestmaizi,ja? :D
Publicēts: 04.12.09 01:43
 citēt
shvaboc:Vilberto,tā Sigma pa sviestmaizi,ja? :D

Sviestmaize par 350 Ls ...;)
Publicēts: 04.12.09 01:51
 citēt
Luni, beidz spamot.

Konkrēti par tēmu iedod linku...
Publicēts: 04.12.09 01:56
 citēt
Luxferre:Luni, beidz spamot.

Luxferre, laiks jau Tev bija pamanīt, ka Lunis linkus nedod. Lunis dod SHĒMAS :)
Publicēts: 04.12.09 02:15 labots
 citēt

Kautkā links neiet , www.sundewart.com aizies tad uzjauta tev pastasiss ja pareizi pajautasi:):)
Publicēts: 04.12.09 02:21 labots
 citēt
Snow:

Luxferre, laiks jau Tev bija pamanīt, ka Lunis linkus nedod. Lunis dod SHĒMAS :)

Saaagribēji , es dodu to ko jebkurs var pats atrast ja nav bremze. Piespiezju cilvekus domat kā paest nevis "Baroju" , pietam zinot dazju labu paradumus ķerkt par "Taisnību @ patriotismu" uz citu rekjina man nav velmes ipasji atvieglot pules :):) Pasji atrada pasji uzzinaja , neatrada palika janjos:):)
Publicēts: 04.12.09 09:57
 citēt
skiet ka man ir skaidrs par kaadiem kanaaliem runaa Lunis :D pilnigi iepeejams ka tas taa ari ir :D
Publicēts: 04.12.09 12:37
 citēt
pērku 5 gab. 70-200 F/2.8 ar IS un 5.gab. bez IS par LUNIS norādītājām cenām! maksāju skaidrā! kad varu dabūt? :) pa tik "saldām" cenām pat negribās chakarēties ar atmuitošanu ;) VAJAG!!!, ir rēāls tas dīls vai FEIKS ?
Publicēts: 04.12.09 12:50 labots
 citēt
Lai pat Portretam pielektu Latvijā tadā veidā pamatigi cieš dārgā Alkahola tirgus PILNĪGI OFICIĀLI nekādas kontrabandas:):)

laikam man ari ir skaidrs. ja taa, tad stulbi. AFAIK, tur var sakties problemas, ja uzkjer, ka pec tam tirgo - un tad pilniigi oficiaalaa lieta pilniigi oficiaali tiek nomuitota. bet varu kljudities.
Publicēts: 04.12.09 12:57 labots
 citēt
LUNI kkāds sakars iezīmējās ar Tavu pieminēto Ogri :)

LUNIS "Uzprasi Sundew vinja tev pastastis Vinas bez IS maksaja tiesji 500Ls Es biju tik "Starpnieks" kas atveda lidz Ogrei Viss tiesji no veikala ar visiem papairiem"

Domain name: sundewart.com

Registrant Contact:
Gundega, Dege
Dege Gundega ()

Dege Gundega (gundega.dege@malkalne.lv)
Publicēts: 04.12.09 12:59
 citēt
karoče es ņemu 10gab. tikai vai tas ir reāli?
Publicēts: 04.12.09 13:24
 citēt
reaktors:karoče es ņemu 10gab. tikai vai tas ir reāli?

Nav tak... Lunis luņojas... :D
Publicēts: 04.12.09 13:26
 citēt
manjau arī tā liekas, vismaz kā saka Gundega, ka viņai paziņa atveda no USA ~1000USD, Pieļauju ka dažreiz uzpeld kāds objektīvs kurš nokritis no plaukta ar visu iepakojumu un ar samīcītu kasti vairs nenotirgot un tad pa 1000usd aiziet grabēdams.
Publicēts: 04.12.09 13:30 labots
 citēt
versatile:ka pec tam tirgo - un tad pilniigi oficiaalaa lieta pilniigi oficiaali tiek nomuitota. bet varu kljudities.

Pareiz saprati , vairumā neved bet regulāri un legāli:):) Aldziņas ta visiem apgrieza , tā nu visis čomi čomu čomi un paziņas tiek lenā garā apgādāti :):) Tāpēc arī nekādiem Portretiem @ Reaktoriem tas nepielec un nepieleks , bet visnoatļ droš un legāls pasākums:) "Kolekcionāru" takš pilns , "Nopirka paspēlējā nepatika pārdeva " , to tik pilnīgi idioti no kaimiņzemēm izmanto kautkam lokāmam :):)
Publicēts: 04.12.09 13:40
 citēt
Lunis:
versatile:ka pec tam tirgo - un tad pilniigi oficiaalaa lieta pilniigi oficiaali tiek nomuitota. bet varu kljudities.

Pareiz saprati , vairumā neved bet regulāri un legāli:):) Aldziņas ta visiem apgrieza , tā nu visis čomi čomu čomi un paziņas tiek lenā garā apgādāti :):) Tāpēc arī nekādiem Portretiem @ Reaktoriem tas nepielec un nepieleks , bet visnoatļ droš un legāls pasākums:)

Ved ta kaut no mēnes... bet cenāi tajā vietā jābūt lētākai nekā tirgo... ja saki ka jauns, bez IS ar USA garantijām 500Ls un ar IS 650, tad parādi USA lapas kur jauns tādās cenās...

Ja runājam par Refurbished un visādi citādi brāķētiem Demo utt, tad tas jau cits stāsts... tādu objektīvu cena ārzemēs līdzīga lietotu objektīvu cenai...

tie linki ko iepriekš devu bij uz vienu no lētākajiem ASV veikaliem....
Publicēts: 04.12.09 13:42 labots
 citēt
Luxferre:Demo utt, tad tas jau cits stāsts... tādu objektīvu cena ārzemēs līdzīga lietotu objektīvu cenai...

tie linki ko iepriekš devu bij uz vienu no lētākajiem ASV veikaliem....

Ne tev ne Portretiem kur nu vēl Reaktoram tas nepieleks , reka versatile gan pieleca un precīzi:):) Problēmas rodās jo LATVIJA ir ļoti maza valstss un īstenībā tādām cenām reāli nav iespējams konkurēt :):) Tāda iespēja LV ir vairākiem tuxstošiem feisu un viņu to ar diezgan regulāri izmanto :):) BET viņi nekad nesiesies ar KĀDU par kuru būs aizdomas ka viņš "Tirgo" kādam tālāk :):)
Publicēts: 04.12.09 13:48
 citēt
jā man nepieliec kā lai es dabūnu 10gabalas? draugu draudziņ draudziņiem nevajag extra money? :D
Publicēts: 04.12.09 13:51 labots
 citēt
reaktors:jā man nepieliec kā lai es dabūnu 10gabalas? draugu draudziņ draudziņiem nevajag extra money? :D

Tu arī nedabūsi 100% zinu un Portrets are nedabūs 100% zinu jūs esat "Andelmaņi" un ar tādiem šie nepinās a piemēram Luxferre vai versatile domāju ka mierīgi SEV varētu dabūt :):) Vakar kā reiz noskaidrojām ka tur vienam mūsu čomam atbraukusi pat 500mm f.4 rore zem 2000Ls :)
Publicēts: 04.12.09 13:57
 citēt
kā man neiet :D bāc kāpēc es pazīstu Portretiem :D vai- Kāpēc man nav pazīstama neviena žīda iekš usa :D :D :D labs i nekā personīga bet šāda veida dīls man neder un nederēs man svarīgi ir piegāde 5dienas iesk naudas maksājumu.
Publicēts: 04.12.09 14:02
 citēt
varēji vienīgi nepasniegt šito pakalpojumu/piedāvājumu kā kkādu luksīgu top secret offēru. viņš tautā saucas "Privezi mņē pažalusta, jesli tebe netrudno" :D :D :D
Publicēts: 04.12.09 14:07
 citēt
jesli v jasčike mesto ostajotsja, teiksim taa.
vienigi, ja ar alko aizrausies parak lielos merogos, nebus labi. var kanalu reorganizeet, alko tirgotaji jokus nesaprot...
Publicēts: 04.12.09 14:13
 citēt
versatile:jesli v jasčike mesto ostajotsja, teiksim taa.
vienigi, ja ar alko aizrausies parak lielos merogos, nebus labi. var kanalu reorganizeet, alko tirgotaji jokus nesaprot...

Nuuu tas jau bija ahuna , visus stresā iedzina , cik šie tur bija izlakūši pēc litrāžas laikam veselu cisternu 9 mēnēšos :):) Bet ar visādiem Krieviem jau visā pasaulē problēmas nezin sātu un mēru :):)
Publicēts: 04.12.09 14:17
 citēt
reaktors:Privezi mņē pažalusta, jesli tebe netrudno" :D :D :D

Tas Portrets mums izdomāja ka "luksīgu top secret offēru" istenībā tas ir regulārs un 100% drošs paņemiens kas musu galā tiek sen un regulāri izmantots :):)
Publicēts: 04.12.09 14:44
 citēt
reaktors:karoče es ņemu 10gab. tikai vai tas ir reāli?

Kad tev vienreiz pielieks, ka Lunis ir Tvaika ielas pacients!? Viņš jau pats visam tam TIC, ko drukā...

A tā- NEKAD NEVIENS N-E-V-I-E-N-S pierādījums viņa tekstiem nav redzēts- arī tagad- iepostēja deģes mājaslapas linku, kad runa gāja par IS objektīvu...murgs taču!:)

Vel ir stāsti par milzu fotostudiju latgalē, kura aizņem ap 300 hektāru apsargātas (!!!) teritorijas, tad stāsts par to, kā lunis katru dienu pelna 1600Ls (!!!) tirgojot atklātnītes no tās pašas latgales un līdzīgi murgi...
Publicēts: 04.12.09 15:02 labots
 citēt
Man vienmēr uzjautrina Portreti hsitēriskā reakcija uz kautko kam šis netiek klāt vai nevar saprast kāpēc kāds cits var a šamajam nesanak:):) Neķer kreņiki ne tu viens tāds , otrs tāds DD :):) Bez "Vienkaršiem" darbarūķiem pasaule ar nevar pastāvet :):) Man patīk strādāt maz saņemt daudz , jums patīk STRĀDĀT :):)
Publicēts: 04.12.09 15:06
 citēt

Te būs www.bhphotovideo.com...
Publicēts: 04.12.09 15:12
 citēt
zazis:

Te būs [url=http://www.bhphotovideo.com/c/product/91680-GREY/Canon_2569A004_70_200mm_f_2_8L_USM_Autofocus.html

Visi]http://www.bhphotovideo.com/c/product/91680-GREY/Canon_2569A004_70_200mm_f_2_8L_USM_Autofocus.html

Visi[/url] šie varianti ir GARĀM , te vēl klāt nāk Muta + sūtīšana:):)
Publicēts: 04.12.09 15:14
 citēt
Luni - var izdarīt tā ka muitas nav un sūtīšana arī ir mazākā cenā..... ;)
Publicēts: 04.12.09 15:15
 citēt
zazis:

Te būs [url=http://www.bhphotovideo.com/c/product/91680-GREY/Canon_2569A004_70_200mm_f_2_8L_USM_Autofocus.html

NU]http://www.bhphotovideo.com/c/product/91680-GREY/Canon_2569A004_70_200mm_f_2_8L_USM_Autofocus.html

NU[/url] ibio... te tak skaidri definēts ka vajag ar IS
Publicēts: 04.12.09 15:17
 citēt
Lunis ir unikāla personība. Es apbrīnoju viņa tiešām plašās zināšanas Latvijas fotogrāfjas vēsturē un arī viedokļus viņš pauž samērā interesantus un atšķirīgus no vidusmēra aritmētiskā.

Toties kad lietas nonāk līdz biznesam, jooommmaaajjjooo - tad tik tupi un turies. Tādas lietas var uzzināt, ka pašam pēc tam šķitīs, ka pēdējos 20 gadus esi pavadījis nevis Eiropas salīdzinoši civilizētajās daļās, bet gan kaut kādā alā. Jo patiesībā, tur laukā notiek... un tālāk jau kā Portreti rakstīja :)

Luni, starp citu, tā arī man toreiz par to grāmatu ar 350 000 LVL budžetu neko īsti nepateici ;)

www.fotoblog.lv...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas