forum.gif
photoshop studijas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / photoshop studijas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.01.07 01:55
 citēt
Vai tadas kaut kur ir iespeejamas kursu veidaa? Neskaadeetu arii kadas padziljinaatas ziniibas digitaalajaa foto.... Ietieksiet kaut ko?
Publicēts: 16.01.07 10:24
 citēt
nav dzirdēts :(
Publicēts: 16.01.07 10:30
 citēt
pāris "Karjeras Diena" ir redzēti sludekļi par PS kursiem. Tā ir kopā ar Dienu, otrdienās. Pameklē tur.
Publicēts: 16.01.07 10:34
 citēt
Man liekas ka praatiigaak un efektiigaak ir maaciities no video pamaaciibaam:

totaltraining.com...

kaa arii www.lynda.com

vieniigi nezinu vai leetaaak un papiru ari neiegusi ka esi beigusi taadu vai shaadu kaktu apmaaciibu ;) bet zinaashas gan papildinaasi un pieraadiisi sevi ar darbiem.
Publicēts: 16.01.07 10:40
 citēt
man ar laikam būs jāmācās beidzot, jo cik es esmu mēģinājis šopu iemācīties pašmācības ceļā - nekas nav sanācis ;/
Publicēts: 16.01.07 10:48
 citēt
www.photosight.ru...
Anglicki par Adobe:
www.adobe.com...
Nu un vēl daži krieviski:
www.neosoft.ru...
uleadpi.narod.ru...
www.psd.ru
www.hiero.ru...
photoshop.kulichki.net...
foto-service.ru...
foto-service.ru...
dweb.ru...
www.photoscape.ru...
www.photoscape.ru...
photoshop.demiart.ru
http://www.private.peterlink.ru/zakharov/programs.html#prename

:shock: šo uz linkiem. smuks sarakstiņš.
Publicēts: 16.01.07 11:23
 citēt
Lučikam medālis, +myxz
Publicēts: 16.01.07 12:15
 citēt
Paldies :)
Publicēts: 16.01.07 17:12
 citēt
lučik, paldies par adresiiteem. Bet ....
papiiru dabiski ka nevaig (to man visaadu pilna atvilkne - tb diplomu un sertifikaatu), toties gribaas "patuseet" , tb kad kaut kas ir izdariits - atraadiit, pastriideeties par to, cik labi ir sanacis ;-)
Publicēts: 16.01.07 17:33
 citēt
Taa nav sapnjaina atbilde, bet reaali gribu reaalu kritiku ..... bet nuuuu ... eeee .... tusinji saki? Cik nu tusinjos var parunaat par lietu un regulaari - teiksim reizi nedeeljaa .... Un sho kritiku (kad maacaas un apguust kaut ko jaunu) gribaas no "Meistara", nevis no taada, kas aizvakar panjeemis pirmo reizi fotoaparaatu rokaa un vakar apshopojis pirmo bildi, nezinot visas PS iespeejas;-)
Publicēts: 16.01.07 17:46
 citēt
Aga ..... lielais lazy laacis uzkaapis un gribaas aatraaku rezultaatu (taa jau vien domaas par PS ir pagaajushi daudzaaki gadi)
Publicēts: 16.01.07 18:19
 citēt
...cik es esmu mēģinājis šopu iemācīties pašmācības ceļā - nekas nav sanācis ;/

Nu, es taalu no pilniibas, bet vairumu taa, ko tieshaam var vajadzeet pieprotu, pirms saaku bakstiities savaa nodabaa, 1-nu vakaru paskatiijos pamiishus uz nagiem un minitoru. Ja ne citaadi, ar meegjinaashanas metodi, kautkas jau sanaaks un rezultaatu redzeesi.
Publicēts: 17.01.07 23:50
 citēt
visu ko zinu ieksh PS esmu apguvis pasmaaciibas celjaa...
Publicēts: 17.01.07 23:56
 citēt
Ar PS ir grūti... viņam versijas ātrāk mainās nekā es tās jaunās fīčas spēju apgūt:)...

Un, manuprāt, visu zināt ar nevajag... nu pietiek ar 95%:)
Publicēts: 18.01.07 11:37
 citēt
Nu ja zin pamatprincipus taa padziljaak, tad jau jaunaas fiichas jaunajaa versijaa vairs nav probleema (tas apmeeram kaa ar AutoCAD). ES pagaidaam no PS maaku labi ja 10%.
Publicēts: 18.01.07 16:48
 citēt
A varbuut kaads PS speciaalists grib aphuut AutCAD vairaak par 10%? Vareetu taisiit barteri :-)
Publicēts: 19.01.07 17:30
 citēt
kursi ir, tikai vismaz 2001ajaa gadaa tie maksaaja ~500-700Ls, varbuut tagad kas mainiijies...
Publicēts: 19.01.07 17:34
 citēt
kursi ir, tikai vismaz 2001ajaa gadaa tie maksaaja ~500-700Ls, varbuut tagad kas mainiijies...

jaa noteikti ir mainiijies... CENAS! :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):