vieniigi nezinu vai leetaaak un papiru ari neiegusi ka esi beigusi taadu vai shaadu kaktu apmaaciibu bet zinaashas gan papildinaasi un pieraadiisi sevi ar darbiem.
lučik, paldies par adresiiteem. Bet .... papiiru dabiski ka nevaig (to man visaadu pilna atvilkne - tb diplomu un sertifikaatu), toties gribaas "patuseet" , tb kad kaut kas ir izdariits - atraadiit, pastriideeties par to, cik labi ir sanacis ;-)
Taa nav sapnjaina atbilde, bet reaali gribu reaalu kritiku ..... bet nuuuu ... eeee .... tusinji saki? Cik nu tusinjos var parunaat par lietu un regulaari - teiksim reizi nedeeljaa .... Un sho kritiku (kad maacaas un apguust kaut ko jaunu) gribaas no "Meistara", nevis no taada, kas aizvakar panjeemis pirmo reizi fotoaparaatu rokaa un vakar apshopojis pirmo bildi, nezinot visas PS iespeejas;-)
...cik es esmu mēģinājis šopu iemācīties pašmācības ceļā - nekas nav sanācis ;/
Nu, es taalu no pilniibas, bet vairumu taa, ko tieshaam var vajadzeet pieprotu, pirms saaku bakstiities savaa nodabaa, 1-nu vakaru paskatiijos pamiishus uz nagiem un minitoru. Ja ne citaadi, ar meegjinaashanas metodi, kautkas jau sanaaks un rezultaatu redzeesi.
Nu ja zin pamatprincipus taa padziljaak, tad jau jaunaas fiichas jaunajaa versijaa vairs nav probleema (tas apmeeram kaa ar AutoCAD). ES pagaidaam no PS maaku labi ja 10%.