Tā kā tev nemitīgi mainās niki un tu darbojies ar vairākiem vienlaicīgi, varbūt atbildēs uz taviem topikiem, kuras satur uzrunu, es varētu lietot tavu vārdu? Kā mamma tevi nodēvēja? Normunds?
7. Ziņas, kurās divas vai vairākas personas risinās savus personīgos konfliktus, tiks dzēstas bez brīdinājuma. Par atkārtotu tēmas uzsākšanu atbildīgais lietotājs tiks brīdināts.
Vanderfons:7. Ziņas, kurās divas vai vairākas personas risinās savus personīgos konfliktus, tiks dzēstas bez brīdinājuma. Par atkārtotu tēmas uzsākšanu atbildīgais lietotājs tiks brīdināts.
Kādi konflikti? Tu tiešām esi tik saputrojies sevī!!!!????? Vienkārši pavaicāju tavu vārdu...
Krievu valodā ir tāda pieklājības forma: atļaujiet vērsties pie Jums. Nevis uzruna, bet vien lūgums atļaut uzrunāt.
Varbūt pastudē šīs nianses, ja nu jauniegūtās zināšanas pēkšņi izraisa atklāsmi. Protams, cilvēkam, kas ieņēmis galvā, ka lietotājs ar redzamu pseidonīmu ir jāuzrunā kaut kā savādāk, šādi palīdzēt būs grūtāk. Marija dzemdēja, būdama nevainīga jaunava, un par to tik daudzi ir absolūti pārliecināti.
Vanderfons: Marija dzemdēja, būdama nevainīga jaunava, un par to tik daudzi ir absolūti pārliecināti.
Istenībā tā ir IESPĒJAMA reālitāte , katrs kurš pamācijies "procesus" saistībā ar "dzemdēšanas" lietām zin tādu jēdzienu kā "Vējš iepūta" , kautkur noteikti ir pat piejama statistika CIK šādi neizskaidrojami un "neiespējami" gadijumi ir uz kautkādu ļaužu massu , nav BIEŽI bet gadoties pietiekami reālos laika mērogos kai tiktu apspriesti un pētīti Tā vismaz mums pasniedzēja , ļot pieredzējusi jomas specene vēstītu Tipa VISS uz vietas a dāma 7 menesī
Vanderfons:7. Ziņas, kurās divas vai vairākas personas risinās savus personīgos konfliktus, tiks dzēstas bez brīdinājuma. Par atkārtotu tēmas uzsākšanu atbildīgais lietotājs tiks brīdināts.
Luxferre, gluži otrādi, es esmu tik pacietīgs, ka Portretiem jau vairākos piegājienos skaidroju, kādēļ sensitīvi dati nav izpaužami pēc pirmā svilpiena, ka ir daudz argumentu PRET neapdomīgu informācijas sniegšanu internetā, ko redz visi, ne tikai jautātājs.