forum.gif
DPreview chalange konkurss
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / DPreview chalange konkurss
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.11.09 12:45 labots
 citēt
dpreview notiek taadi fotograafiu konkursinji - chalange. te viens kaarteejais uzvareetaajkadrs...

c.img-dpreview.com... Man liekas, ka galiigi garaam - debesisi nedabiigi pieshopotas izskataas...
Publicēts: 24.11.09 13:25
 citēt
debesis izskataas peec photoshopa defaultaa filtra - render > clouds :D un nevajadziigi sabluurots.
Publicēts: 24.11.09 13:29
 citēt
Nav jau nozīmes ar ko un kā tās debesis ir taisīts un vai tās ir īstas vai feikas. Tas ir pie kājas. Problēma ir citur (kā jau Gudris minēja) - ka tās piesaista vairāk uzmanības bildē nekā cilvēki, kas tur it kā būtu galvenais objekts.
Publicēts: 24.11.09 13:49
 citēt
Skauž? :)
Publicēts: 24.11.09 14:11
 citēt
Istās ka bildi būtu tasijis Spuris vai Sundew :):)
Publicēts: 24.11.09 14:13
 citēt
Vispār jau katastrofa...
Publicēts: 24.11.09 14:17
 citēt
alvils:Skauž? :)
da it kaa nee... es taa nodomaaju jau sen - nu tipa ko es tur piedaliishos... neesmu pat papeetiijis kas balvaas....
Publicēts: 24.11.09 14:21
 citēt
Laciz:
alvils:Skauž? :)
da it kaa nee... es taa nodomaaju jau sen - nu tipa ko es tur piedaliishos... neesmu pat papeetiijis kas balvaas....

es kāreiz nupat mēģināju atrast kādas norādes uz balvām. tur vispār tādas eksistē? izskatās, ka tikai pašapliecināšanās prieciņš un viss. :)
Publicēts: 24.11.09 14:29
 citēt
bez debesīm tur ir vēl neveiksmīgas vietas. 1.zēna galva ir vienā līnijā ar horizontu.
Publicēts: 24.11.09 14:32
 citēt
dpreview ir vairāk tehnikas portāls, labas bildes ir citur...
Publicēts: 24.11.09 14:36
 citēt
Romis:dpreview ir vairāk tehnikas portāls, labas bildes ir citur...
da ne par to staasts...
Publicēts: 24.11.09 15:00
 citēt
Laciz:dpreview notiek taadi fotograafiu konkursinji - chalange. te viens kaarteejais uzvareetaajkadrs...

c.img-dpreview.com... Man liekas, ka galiigi garaam - debesisi nedabiigi pieshopotas izskataas...

Rakstam kolektvo protestu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niks ir mainijies - domātspējaspalikatāspašas... :D
Publicēts: 24.11.09 15:05
 citēt
Alloxa - es arii Tevi miilu :D
Publicēts: 24.11.09 15:11
 citēt
Laciz:Alloxa - es arii Tevi miilu :D

Bet viņa~!?
Publicēts: 24.11.09 15:52 labots
 citēt

Viņa samierinās. Autors - Alloxs.
Publicēts: 24.11.09 16:01
 citēt
populārs bildžuks no sērijas "Лапин белых пятен" - lielformāta uz sienas iespaidīgi izskatās ;)
Publicēts: 24.11.09 16:03
 citēt
Re, kur, jaunākajā Patiesā dzīve numurā raksta, ka arī Uzbekistānā tuialetes papīru nepazīst. Nekas, toties visiem daudz zelta zobu - kalpo kā kredītkarte.
Publicēts: 24.11.09 16:14
 citēt
VF, kur tu uz BW foto saskatīji zelta zobus!? (O

Paldies par infu - nezināju ne par "Patieso dzīvi", ne par to, ka tur runā par Alloxa's bildēm!!! :)))))))))))))))))
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):