forum.gif
Pardod 19 Monitoru
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pardod 19 Monitoru
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.11.09 20:28
 citēt
Pardodu 19 colligo monitoru Samsung SM 943NW, iznemts no kastes, nedelu lietots
Cena 70ls
PZ
Publicēts: 24.11.09 20:39
 citēt
1440 x 900.... o man kakraz tādus pofigkādus (bet ar vienādu izšķirtspēju) 3 gab vajag

bet kautkā sacerējos lētāk - bodē 80
Publicēts: 24.11.09 20:40
 citēt
man ir veseli divi, viens tikai atpakots, lai paskatities...
Publicēts: 24.11.09 20:41
 citēt
isteniba var ari treso dabut :)
Publicēts: 24.11.09 20:43
 citēt
rakstu PZ....
Publicēts: 26.11.09 09:36
 citēt
Maris vel doma, cik un ko vinam vajag.... :)
Publicēts: 27.11.09 13:12
 citēt
ne, ne - man vēl ir laiks un ne pa 70, ne 66.70 tadas klases moni neņemšu - nāksies man samierināties ar dažāda dizaina korpusiem

a kur fandango liksi moni bez ciparu ieejas ar tādiem parametriem? viņi der, lai pie splitera pieslēgti, reklāmas rādītu (man aptuveni tam ar vajag)
Publicēts: 27.11.09 16:18
 citēt
fandango:Es neesmu ievērojis, ka kaut kas mainās no tā, kāda ieeja ir monitoram. kāda tur atšķirība, Mari?

Mainās jau gan.Vismaz manam melnā un baltā gradāciju dvi ir labāka. Tekstam gan nenozīmīgs sīkums. Un drīz portatīvos būs tikai dvi, lai pieslēgtu. Var jau būt, ka jau tagad tā ir. Nav pētīts. :)
Publicēts: 27.11.09 17:15
 citēt
fandango:forum.ecoustics.com...
no šitā sapratu, ka ja labi un īsi vadi, tad ir vienalga kas par spraudni.

Pats jau arī tikko atbildēji uz iepriekšējo jautājumu :) Un, ja Mārim vajag 3, tad stipra iespēja, ka viņam īsu vadu nebūs.
Un cipari pret analogu jau mūsdienās ir visur. Ideāls ir analogs. Tikai, lai viņš tiešām tuvinātos ideālam, parasti vajag ieguldīt lielus līdzekļus, lai maksimāli samazinātu trokšņus. Priekš LCD ekrāniem ar analogu vadu varam dabūt tikai sliktāku kvalitāti.
Publicēts: 28.11.09 00:03 labots
 citēt
kas tad nu? lētie monitori uz izķeršanu? Veikalos tak pa pilnam šitās mantas ar TN matricām, tik ko ar viņiem īsti darīt nevaru saprast.
Publicēts: 28.11.09 01:16
 citēt
gribeeju lielu palagu raxctiit ..... bet sapratu, ka nav veeeerts............
Publicēts: 30.11.09 21:42
 citēt
LCD monitoram analogais signāls vienmēr būs sliktāks kā digitālais tā iemesla pēc, ka monitors iekšā pēc savas būtības ir digitāls, un pārveidošana digitālais-analogais-digitālais rezultātu var tikai pasliktināt.. Tā ka tāda monitora izvēle, manuprāt attaisnojama tikai specifiskos gadījumos.
Publicēts: 02.12.09 23:32
 citēt
up!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):