Lunis:Vispār nav ne vainas tiek "Foto video" man vasarā gadijās viena sjomka ar 5D MARK II pasākumā , bildēju bildēju no statīva un kautkā sagribējās man pamēģināt VIDEO sāku fulmēt un tai brīdī "Ekšns" notikās , sapīkoja par to 3min ruyllīti tikpat cik par visu pārējo sjomku , cūcene bet patīkami
Klau, tikai nedirs atkal, ja!
Kur to rullīti var apskatīties? Nekur? Kārtējais super slepenais latgales čangaļu minhauzeniskais pasūtījums?
Portreti:Video nav RAW, kuru var koriģēt, tur uzreiz jāšauj 100% precīzi!
Ja mākslas filmas koriģē, kapēc tad video nevar koriģēt ... Vai tad nav tādas programmatūras? Neticu ... Lai gan man ir iespēja filmēt ar 5DMII, nekad neesmu mēģinājis un nedomāju darīt ... Man pietiek ar foto ...
Lunis:Vispār nav ne vainas tiek "Foto video" man vasarā gadijās viena sjomka ar 5D MARK II pasākumā , bildēju bildēju no statīva un kautkā sagribējās man pamēģināt VIDEO sāku fulmēt un tai brīdī "Ekšns" notikās , sapīkoja par to 3min ruyllīti tikpat cik par visu pārējo sjomku , cūcene bet patīkami
Klau, tikai nedirs atkal, ja!
Kur to rullīti var apskatīties? Nekur? Kārtējais super slepenais latgales čangaļu minhauzeniskais pasūtījums?
"Sapiķoja...bla-bla-bla" 1600 Ls/dienā...?
Psec...fantazjõrs...!
Ja tev par darbu nemaksā nenzīmē ka citie nemaksā Par rulīti man samaksāja 100Ls / 1min A virsū tur bija kā pasākuma laikā veči ar dzipu stāvietā atmuguriski iepirda citā pilnīg junā prezentācijas autiņā un aizlaidās Bija viņš piejams Netā bet tad es viņu oārdevu pa 100Ls/min Šodien kā reiz vecss "Foto kolēģis" rakstija rēķinu "Par darbu" ko mēs tasijām , jo to bij jātaisa "Latvijas uzņēmumam" , par nelielu atlīdzību izmantojām šo kā "Latvijas Izpildītāju" šis bij mēms par cipariem un teicas ka nav zinājis ka LV kādam tā maksā par darbu ,šis to pašu esot ar mieru izdarīt par 5x mazāku ciparu OFICIĀLI un par 8x mazāku ja skaidrā Atlika tik par šo pasmieties TĀPĒC jau viņs arī velk galus knapi kopā ka 5x mazāku , to ciparu ko mēs šim atskaitijām par "LV kantori" lidzinājās viņa 2 menešu apgrozijumam a mums tas ir 1 pasutijums
Pēdējos menešus dažas institīcijas izdomā "Mehānismus" kā lai apgādā ar darbu gaudenos LV "Krīzē cietušos" šur tur parādijušies noteikumu kā obligāts priekšnoteikums "Izpildītājām jābūt no konkrētās valsts" muļki nezin ka vēl no ZEMES tirgus laikiem "Latvijas pilsonis" var par nelieliem % patēlot "Ipašnieks @ izpildītājs" LT un EE tā nevar sarunāt gandrīz nekad bet LV mierīgi
Luni, tu vari stāstīt, ko vēlies, es visam ticu! TICU!!! Patiešām!!!
Nesaukšu tevi vairāk par Minhauzenu...tu tāds neesi...! Tu esi čalis, kurš pelna baigo piķi, darīdams baigās lietas, kuras, diemžēl, visas ir SLEPENAS!!!
Portreti:Luni, tu vari stāstīt, ko vēlies, es visam ticu! TICU!!! Patiešām!!!
Nesaukšu tevi vairāk par Minhauzenu...tu tāds neesi...! Tu esi čalis, kurš pelna baigo piķi, darīdams baigās lietas, kuras, diemžēl, visas ir SLEPENAS!!!
Kāpēc slepenas , man viss ir jauki un legāli un visiem zināmi Pietiekami liels blogeru bars sadarbojies / sadarbojās ar mani biznesā un ne tikai Tik man vienmēr iet labāk par citiem , KĀPĒC , noslēpums Mans SKYPE nixs kopš SEN ATPAKAL dzīvoju minhauzena miesta viena maza un turiha valstinja ir ir Baron von Minhauzen , tads gramatiski nepareiss vardu salixums Pie reizes regulāri mēdzu izklaidēt publiku tai ŗādot UNIKĀLU 1943 gadā UFA Film uzņemtu bojeviku ŠITO iesku! www.youtube.com...
Portreti:Video nav RAW, kuru var koriģēt, tur uzreiz jāšauj 100% precīzi!
Ja mākslas filmas koriģē, kapēc tad video nevar koriģēt ...
Video sastāv no "sliktāk kā jpg". Koriģēt protams, var, bet editēt ekspozīciju un krāsas AVCHD, teiksim, ir visai laikietilpīgi un diezgan nekvalitatīvi.
Izskatās ka kompresijas algoritmi tavai kamerai ir pārak nikni, jo nevarētu būt ka 3/4 kameras matrica šītādu pļuru taisa. Vai tavam GH1 nav HDMI izejas? Ja ir, tu vari raxtīt laukā caur to. Esmu skatījies un salīdzinajis Canona HFS10 (1/3 matrica) kvalitāti raxtītu no HDMI uz Cineform 10biti 4:2:2. Jāsaka ka iespaidīgs rezultāts.
Gudris: matrica neko netaisa...taisa objektīvs ..matrica tikai piefiksee to ko uztaisījis objektīvs...nomierinies ar savu lielo matricu maaniju
P.S. ko tu domā ar vārdu pļura ? kā tas izpaužas ?
Izlasi vēlreiz ko raxtīju Es kā reiz uzsvēru ka krietni mazāka matrica (1/3) ar švakāku objektīvu (hfs10 tas nav maināms, jo tas ir ziepītis) var iegūt par kārtu augstāku rezultātu. + ja vēl apiet AVCHD kompresiju, tad kvalitāte jau ir salīdzināma ar nopietnām kamerām. Pļura tas ir ķīselis vietās, kur sīkākas detaļas - smiltis, koku lapas, skujas, zāle, sejas faktūra tuvplanos utt
Onkulis:Izskatās ka kompresijas algoritmi tavai kamerai ir pārak nikni, jo nevarētu būt ka 3/4 kameras matrica šītādu pļuru taisa. Vai tavam GH1 nav HDMI izejas? Ja ir, tu vari raxtīt laukā caur to. Esmu skatījies un salīdzinajis Canona HFS10 (1/3 matrica) kvalitāti raxtītu no HDMI uz Cineform 10biti 4:2:2. Jāsaka ka iespaidīgs rezultāts.
Ja es gribētu čakarēties, es arī to pašu avchd varētu atpakot uz 422 pirms montēšanas, un kvalitāte būtu labāka. Tomēr man liekas, ka priekš jutūbes, vimeo un pat priekš hd televizora pilnīgi pietiek.
Kl3m0:Portreti, Ar ko un uz ko pārtaisi 5D video, lai editētu?
Video priekšrenderēšanu citā formātā veic tikai īstās un lielās mākslas meistari, kuri taisa mākslas īsfilmas, kā arī izmisīgi pikseļu drāzēji, kuri ir sastopami it visur un visā . Tā kā es ne ar ko tādu nenodarbojos, parastas reportāžas, tad montēju .mov failus no 5D un .mts no GH1 pa taisno, bez pārtaisīšanas citā formātā, kā arī mēdzu miksēt un montēt savā starpā bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem.
Tomēr ja tehniskais process liekas montēšanas aizraujošākā sastāvdaļa, tad te būs rakstīts viss, ko vēlies izlasīt estore.cineform.com...
Dpreview kārtējo reizi pierāda savu nekompetenci video jomā
The biggest advantage of AVCHD is also its biggest problem...movies cannot simply be dragged off the camera's card and double-clicked...
Totāls analfabētisms!!! Avchd kompis nolasa, saglabā un rāda tāpat kā jebkuru citu video failu!
Tas, ka viņi apglavo, ka mjpeg ir kvalitatīvāks, arī ir muļķības. AVCHD ir daudz modernāks formāts, kurš pie tā paša bitreita piedāvā nesalīdzināmi augstāku kvlaitāti, tikai tas pirms tam būs jāatpako (jākonvertē uz nekompresētu) lai pie tās augstās kvalitātes tiktu.
Portreti: AVCHD ir daudz modernāks formāts, kurš pie tā paša bitreita piedāvā nesalīdzināmi augstāku kvlaitāti, tikai tas pirms tam būs jāatpako (jākonvertē uz nekompresētu) lai pie tās augstās kvalitātes tiktu.
hmm.. tas ir tas pats kas no jpega bildes uztaisot milzīgu nekompresētu 16 bit TIFFu , cerēt ka tur kas vairāk paradīsies Pārkodē to AVCHD uz ko vien gribi, cik tur infas ir tik arī paliks. ne jau dēļ kvalitētes pako vaļā, bet gan lai realtaimā apstrādāt varētu patērejot mazākus datora resursus .
Portreti: AVCHD ir daudz modernāks formāts, kurš pie tā paša bitreita piedāvā nesalīdzināmi augstāku kvlaitāti, tikai tas pirms tam būs jāatpako (jākonvertē uz nekompresētu) lai pie tās augstās kvalitātes tiktu.
hmm.. tas ir tas pats kas no jpega bildes uztaisot milzīgu nekompresētu 16 bit TIFFu , cerēt ka tur kas vairāk paradīsies Pārkodē to AVCHD uz ko vien gribi, cik tur infas ir tik arī paliks. ne jau dēļ kvalitētes pako vaļā, bet gan lai realtaimā apstrādāt varētu patērejot mazākus datora resursus .
Tu saproti nepareizi. Nevajag salīdzināt pimpi ar pirkstu! Kustīgas un nekustīgas bildes nav viens un tas pats.
AVCHD kodēšanas princips ir tāds, ka katrs nākamais kadrs tiek salīdzināts ar iepriekšējo un konvertācijā faila saturā tiek iekļautas tikai izmaiņas. Līdz ar to tas aizņem maz vietas un ar nelielu datu plūsmu var nodrošināt lielu (VIDEO) apjomu.
Pārkodēts uz prores 422 avchd fails aizņems 20 reizes lielāku apjomu, pārkodēts tas pats, bet mjpeg tikai 5 reizes.
Video kompresiju nav korekti salīdzināt ar vienkāršu attēlu. Palasi vikipēdijā, kad būsi izglītojies, pačatosim atkal!
Pārkodē to AVCHD uz ko vien gribi, cik tur infas ir tik arī paliks - muļķības. ne jau dēļ kvalitētes pako vaļā, bet gan lai realtaimā apstrādāt varētu patērejot mazākus datora resursus - te varētu piekrist.
Vienīgās problēmas, ka populārākie kodeki/formāti - prores422, dvcprohd, kuri praktiski nesačakarē video kvalitāti, principā ir tikai uz Apple un nāk līdzi, piemēram, Final Cut Pro, a uz PC jau ir švakāk, kas ir stulbi. A kodēt gribu, jo PC nepavelk 1080p ij priekš apstrādes/līmešanas kopā.
Kl3m0:Pārkodē to AVCHD uz ko vien gribi, cik tur infas ir tik arī paliks - muļķības. .
ko tad tu domā ka tur transkoderī sēž čalītis ar pindzeli un piekrāso iztrūkstošās detaļas runa iet par vizuālo infu kadrā nevis par datu plūsmu. arī prores422 ir Win, bet tas nav vienīgais kodeks, ņem jebkuru, kas ir atvērtais kaut vai to pašu šeit pieminēto Cineform. Kas tev par kompi ka nevelk? Man pat uz vecā antikvāra 2x1.8Ghz Premiere rādīja AVCHD arī neatpakotu Ik pa brīdim gan noraustījās, bet lai salīmētu un korekcijas veiktu bez problēmām. Sony Vegas pavisam brīvi, bet tam citas bēdas. Par i7 3.0ghz pat nav ko runāt, tas klusi dūkdams dara visu
Kl3m0: principā ir tikai uz Apple un nāk līdzi, piemēram, Final Cut Pro, a uz PC jau ir švakāk, kas ir stulbi. A kodēt gribu, jo PC nepavelk 1080p ij priekš apstrādes/līmešanas kopā.
Kl3m0:Man kopš sen seniem laikiem ir P4 2.53Ghz šķiet
Nav nekas spīdošs, bet ar 64 bitu OS un 8 gb ram vajadzētu iet tīri ātri.
Normāli avchd renderēs Vegas 9c versija www.sonycreativesoftware.com... un Premiere 4.2 versija. www.adobe.com... diemžēl Premiere trial versijā ir pieejama tikai 4.0 un updates uz trial manuprāt instalēt nav iespējams.
blad, biju juutuuba ielicis viģiku, bet tāda draza ta kompresija, ka izmetu laukā... šķiet ka ar ziepi filmēts, ja normal bildi uztaisa, tad izmērs ohūnais..
shauttra:blad, biju juutuuba ielicis viģiku, bet tāda draza ta kompresija, ka izmetu laukā... šķiet ka ar ziepi filmēts, ja normal bildi uztaisa, tad izmērs ohūnais..
cik noprotu no tās Jūsu ķiniešu ābeces, nav jēgas nemaz sākt, drausmīgi viss sarežģīti izklausās... bet Portreti viģiki pēdējie man patīk ! Nav sliktāki par copes LV raidījumiem, tie ir tie , kurus es skatos LV TV...
Kl3m0:Portreti, Ar ko un uz ko pārtaisi 5D video, lai editētu?
Video priekšrenderēšanu citā formātā veic tikai īstās un lielās mākslas meistari, kuri taisa mākslas īsfilmas, kā arī izmisīgi pikseļu drāzēji, kuri ir sastopami it visur un visā . Tā kā es ne ar ko tādu nenodarbojos, parastas reportāžas, tad montēju .mov failus no 5D un .mts no GH1 pa taisno, bez pārtaisīšanas citā formātā, kā arī mēdzu miksēt un montēt savā starpā bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem.
Tomēr ja tehniskais process liekas montēšanas aizraujošākā sastāvdaļa, tad te būs rakstīts viss, ko vēlies izlasīt [url=http://estore.cineform.com/products/NeoScene.htm
Nez[/url] man kompis laikam nevelk, nevar normali tos mov failus uzreiz editot (tie laikam ir kkadi H.264 webam domati), nakas formateet uz premierai draudzigako avi, kuri kompim ir tira sviestmaize
shauttra:blad, biju juutuuba ielicis viģiku, bet tāda draza ta kompresija, ka izmetu laukā... šķiet ka ar ziepi filmēts, ja normal bildi uztaisa, tad izmērs ohūnais..
Nununu!!! Lēnāk pār tiltu!
Ar ko kompresē? Kāds beigu konteineris?
Laidu caur finalcut. galarezultātus jau esmu izmetis..