forum.gif
Šite pierakstās fočuku īpašnieki, kuri kaut ko filmē ar saviem aparātiem.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Šite pierakstās fočuku īpašnieki, kuri kaut ko filmē ar saviem aparātiem.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.02.12 15:23
 citēt
biroja durvju ciet un valjaa taisiishanas process gan bik pa daudz samudiits :) bet taa darba dienai nekaada vaina :)
Publicēts: 09.02.12 15:27
 citēt
Vakar tirgū dzirdēju, ka skaudīgas tantes, kas VHS vēl lieto acīmredzot, runāja, ka ar DSLR filmēšana nerullē, jo intensīvi to darot matrica stipri karst, un iznākums var pienākt letāls stipri ātrāk kā kamerai dzīvojot foto dzīvi. Tas arī esot būtisks iemesls filmēšanas laika limitam, EU likumdošana un Fat32 ierobežojumi esot tik ražotāju atmazkas. :P HVZ kā tur ir īstenībā.... Moš tie, ka filmē ar fočikiem koncertus no sākuma līdz beigām lai padalās iespaidiem, ir jau kāds matricu nocepis? Vai arī tantes tik muld...?
Publicēts: 09.02.12 16:54
 citēt
Sapper:...skaudīgas tantes, kas VHS vēl lieto acīmredzot...

Par VHS palūktum nezirgoties,tas vēl tiek lietots. Šogad pat 6.janvārī filmēju vietējās baznīcas iestudētu Betlēmes ludziņu, un to draudzes padomes (vai kā tā intitūcija saucas) tantiņas pieprasīja ierakstīt arī parastajā VHS kasetē.
Publicēts: 09.02.12 18:11 labots
 citēt
ArmandsK_:Panasonic TZ-7

www.youtube.com...

laiku kavējot :D

Var just LAIKA bijis ļoti loti DAUDZ:):) LAPS! To domāju kur tu pie Jurkas tik beži , šitas "Ofiss" tak netālju:)!
Publicēts: 09.02.12 18:17
 citēt
Lunis:
ArmandsK_:Panasonic TZ-7

youtube.com

laiku kavējot :D

Var just LAIKA bijis ļoti loti DAUDZ:):) LAPS! To domāju kur tu pie Jurkas tik beži , šitas "Ofiss" tak netālju:)!
Ir Jurim funktieris sētā caurumu izcirst, tad būsim vēl "tuvāki" :D
Publicēts: 09.02.12 19:38
 citēt
es pagaidām skatos kā meita filmē ar Nikon D7000 +50mm!:)
Publicēts: 09.02.12 20:09
 citēt
sansete:es pagaidām skatos kā meita filmē ar Nikon D7000 +50mm!:)
rādi mums ar redzēt ;)
Publicēts: 09.02.12 21:41
 citēt
kādreiz parādīšu arī fotOBlogā!;)
Publicēts: 09.02.12 21:42
 citēt
sansete:kādreiz parādīšu arī fotOBlogā!;)
Labs video, man patika :)
Publicēts: 10.02.12 23:22
 citēt
vimeo.com...
vimeo.com...

Pirmie divi mani video ar 5DmkII, nācās priekš pirmā video vienas nakts laikā iemācīties elementāri sadraudzēties ar Premiere :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas