forum.gif
Šite pierakstās fočuku īpašnieki, kuri kaut ko filmē ar saviem aparātiem.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Šite pierakstās fočuku īpašnieki, kuri kaut ko filmē ar saviem aparātiem.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.11.09 12:54 labots
 citēt
Tā kā sākumā pats, tad uz doto brīdi esmu sapriecājies lietojot GH1 ar 14-140 un 20 1.7. Pēdējā ātrā no rokas filmētā reportāža šitā: www.youtube.com...

Vēl esmu pafilmējis ar 5DII, bet jāsaka, ka IS un AF trūkums stipri apgrūtina reportāžu filmēšanu, varētu noderēt tikai māksliniekiem, kuri filmē filmu no statīva vai dolly. Pēdējā mana reportāža ar 5D šiten: www.youtube.com...
Publicēts: 25.11.09 13:00
 citēt
Es te uzjautrināts skatijos rulīti kā Kuldīgā to "Jauna spēlfilma" kuru pēcā Kīno RĪGA uz lielā ekrāna rādija , vienīgais kas figurēja no filmēšanas "tehnikas" bija 5DII uz stīva un visss , a režisors bik kruts un aktieri ar zināmi :):)
Publicēts: 25.11.09 13:05
 citēt
Vienkārši tik daudziem cilvēkiem ir dslr ar movie modi, ir interesanti uzzināt vai to kāds arī izmanto vispār!
Publicēts: 25.11.09 13:12
 citēt
Tās Koklītes gan pabīstama vieta , skatos dzeki tur tā gar un pār akmeņiem laiž . Juška noteikt nav no patīkamām ja uzluek pa kādu knap zem ūdens esošu kirbuli.
Publicēts: 25.11.09 13:14
 citēt
Rekur viens mans video ar Canon 5D MKII

vimeo.com...

Tiesa, pašam fočiks nav, to aizņēmos, izmantoju paša 16-35 2.8 un 50 1.4.
Ceru ka gada laikā spēšu sakrāt naudu lai nopirktu sev fočiku, jo pamēģinot baigi patika
Publicēts: 25.11.09 13:34
 citēt
ugisio2:Rekur viens mans video ar Canon 5D MKII

vimeo.com...

Ceru ka gada laikā spēšu sakrāt naudu lai nopirktu sev fočiku, jo pamēģinot baigi patika

5D normāla autofokusa un stabilizētu objektīvu trūkums video modē tomēr to padara par švaku reportāžas rīku.

Dotajā tavā video bieži prasās arī kaut kas no oriģinālā saundtreka. Paslinkojis ar skaņu esi, fakts!:)
 citēt
7D, 1DMIV, D300s, D3s lietotāji tiek ignorēti? :)

pats vēl neesmu īpašnieks nevienam no šiem aparātiem, ar uzsvaru uz VĒL! :)
bet tas noteikti būs kāds no šiem četriem augstāk minētajiem, vai ilgi gaidītais un vēl nedaudz gaidāmais D700s! :)
 citēt
Publicēts: 25.11.09 13:36
 citēt
acolade:7D, 1DMIV, D300s, D3s lietotāji tiek ignorēti? :)

Gaidīju, jau ka kāds kaut ko šādu tematisku ieraudās. :)
Topika nosaukuma garums ir ierobežots. Un šinī čatiņā varbūt ka kāds ir ar 7D, bet pārējie aparāti droši, ka tāpat nevienam nav.
Publicēts: 25.11.09 13:37
 citēt
Alloxa:http://www.youtube.com/watch?v=jcC-9Wnpl4E

Super nofilmēts, skaņa un montāža! Tiešām tavs darbs?
Publicēts: 25.11.09 13:37
 citēt
Gudris:dabuuji 20mm 1.7 ?

Jā.
Publicēts: 25.11.09 14:07
 citēt
Portreti:
Alloxa:http://www.youtube.com/watch?v=jcC-9Wnpl4E

www.youtube.com...
Publicēts: 25.11.09 14:18
 citēt
Alloxa:
Portreti:

[url=http://www.youtube.com/watch?v=67bAohr8Fys

Man]http://www.youtube.com/watch?v=67bAohr8Fys

Man[/url] īsti nepielec, kāpec tu šeit postē linkus, kuriem nevarētu būt nekāda sakara ar doto tēmu. Cik es saprotu, tad tie video nav tevis filmēti, un tu neko nefilmē?

Tad kas? Uzmanības trūkums? Pačato citur! Tēmu ir pietiekoši! Citādi šitā aizdrazojas ar taviem bezjēdzīgajiem linkiem!

Paldies par sapratni!
Publicēts: 25.11.09 16:14
 citēt
Gudris:
muuziku un montaazhu dinamiskaaku prasaas....un kas tevi skolaa nemaacija ka pret sauli fočēt/filmeet nav labi ? :)

ja rokas liikas, focheet/filmet vispar nav labi.

skat hansabankas->swedbank kampanju, par piemeeru.
Publicēts: 25.11.09 16:23
 citēt
normāli filmēju ar 40D
Publicēts: 25.11.09 16:48
 citēt
shauttra:normāli filmēju ar 40D

Ko filmē? Kaut ko var apskatīties?
Publicēts: 25.11.09 16:49
 citēt
versatile:

Links ir?
Publicēts: 25.11.09 16:54
 citēt
Portreti:
shauttra:normāli filmēju ar 40D

drīz sametīšu žutubā.. šis tas ar MTO-500 safilmēts
Publicēts: 25.11.09 17:05
 citēt
shauttra:
Portreti:]

drīz sametīšu žutubā.. šis tas ar MTO-500 safilmēts

Nu, kaut ko vismaz ieliec, ja ir tāda iespēja!
Publicēts: 25.11.09 19:31
 citēt
Schnircks:Es filmēju ar Nokia 5800 un Fuji FP F700 ;))) neder?;)

Skaidrs, ka der! Ne jau par fočukiem čatiņš, par video uzņēmējiem! Jutūbē nošārēsi, linku iedosi?
Publicēts: 25.11.09 20:14 labots
 citēt
shautra ... pats uzhakoji 40d, lai filmeetu? ir kaut kaada krievu chalja firmware, ar kuru var 450d piedabuut filmeeshanai! :) pasham gan negribas kjerties klaat vinju likt virsuu, bet ja kaads, kas jau to ir dariijis, vareetu man paliidzeet, buutu prieciigs.

samplji ieksh youtube uz 40d izskataas diezgan labi, 450d kadrs gan bik peld. :(

vieniigais miinus laikam, ka fochikam jaabuut caur USB pie kompja pierubiitam.
Publicēts: 25.11.09 20:30
 citēt
Portreti:
versatile:

Links ir?

images.google.com...

tas gan focheets.
Publicēts: 25.11.09 21:11
 citēt
nekādas mākslas:
D300 + 50/1.4

www.youtube.com...
Publicēts: 25.11.09 21:39
 citēt
versatile:
Portreti:
Links ir?

images.google.com...

tas gan focheets.

Saulaini!:) Nekādas vainas!

A tu ar fotošopu mēri pārgaismotos pikseļus? :D Kā Haiduks? Bērnišķīgi...:)
Publicēts: 25.11.09 21:40
 citēt
Schnircks:Portreti:..es jau tikai filmēju- pat nezinu kā apskatīties, kur nu vēl jūrore....:(

Slinkums? :)
Publicēts: 25.11.09 21:41
 citēt
Mandalay:nekādas mākslas:
D300 + 50/1.4

[url=http://www.youtube.com/watch?v=bfw_mmiKY7o

Mde...šitais]http://www.youtube.com/watch?v=bfw_mmiKY7o
Mde...šitais[/url] gan izskatās pēc tā, ka tev tikai tīri tehniskais process sniedz gandarījumu!
Publicēts: 25.11.09 21:42
 citēt
pentax k20d bez iespējas filmēt:

www.youtube.com...
Publicēts: 26.11.09 00:02
 citēt
tomēr dabūji GH1 :) izskatās ka filmēt ar GH1 ir tīrais nieks salīdzinājumā ar Čaņoņiem :D ,tagad tik vajag water keisu un njurkot vilnī :D

btw 7D movie nav nevainas :D Manual AF :D strādā ātrāk.
Publicēts: 26.11.09 00:08
 citēt
Portreti:Mde...šitais gan izskatās pēc tā, ka tev tikai tīri tehniskais process sniedz gandarījumu!

nu vispar jau D300 nav video ierakstisanas f-ja.. a laptopa man nav, lai varetu kaut ko vispar portabli ierakstit... ;)
Publicēts: 26.11.09 09:40
 citēt
reaktors:tomēr dabūji GH1 :) izskatās ka filmēt ar GH1 ir tīrais nieks salīdzinājumā ar Čaņoņiem :D ,tagad tik vajag water keisu un njurkot vilnī :D

btw 7D movie nav nevainas :D Manual AF :D strādā ātrāk.

Keiss man ir priekš Sony, paņurkošanai ar to pietiek!
Publicēts: 27.11.09 19:35
 citēt
Portreti, kas Tev lika mainīt domas un pievērsties filmēšanai ar fočiku? Pirms gandrīz gada vēl diezgan skeptiski izteicies par ar video aprīkotajiem foto aparātiem.
Publicēts: 27.11.09 20:15
 citēt
Uggga:Portreti, kas Tev lika mainīt domas un pievērsties filmēšanai ar fočiku? Pirms gandrīz gada vēl diezgan skeptiski izteicies par ar video aprīkotajiem foto aparātiem.

Pirms gada nebija aparātu, kuriem strādātu C-AF filmējot. Panasonic gh-1 ir pirmais video aparāts. Pārējie der kino uzņemšanai, kur epizodi filmas filmē visu dienu, braukājot ar kameru uz dolly un tādā garā...
Publicēts: 27.11.09 20:40
 citēt
tieši tāpēc ir video un ir filmas. ir profini un diletanti.
Publicēts: 27.11.09 20:52
 citēt
Kur shauttra palika ar saviem video? Gribas paskatīties, kas ar tādu MTO-500 sanāk! :)
Publicēts: 27.11.09 21:07
 citēt
ugisio2:Rekur viens mans video ar Canon 5D MKII

vimeo.com...

haha labi ka ieliki, beidzot noskaidroju ar ko un kaa:) baigi patika daudzie chinabolli uz steidza
Publicēts: 28.11.09 10:40
 citēt
Mandalay:tieši tāpēc ir video un ir filmas. ir profini un diletanti.

Gribēji izskatīties gudrs un vieds, bet sanāca uzrakstīt kaut ko stulbu un tizlu.
Publicēts: 28.11.09 11:39
 citēt
CerambyX:Kur shauttra palika ar saviem video? Gribas paskatīties, kas ar tādu MTO-500 sanāk! :)

es jau skatos. man kompii dazhi vidjiki ar somziiliiteem, dzenjiem un vel kautkaadiem putniem :)
Publicēts: 28.11.09 16:36
 citēt
Zini, paskatījos daudzus video uz sapratu, ja nav kazai piena, tad nav . Tad jau ar ko telefonveidīgu filmēt, ko krekla kabatā var ielikt tipa kodak zi8, un kvalitāte ir pilnīgi ciešama
reku paraugs 1080p
www.youtube.com...
Publicēts: 28.11.09 18:36
 citēt
Onkulis:Zini, paskatījos daudzus video uz sapratu, ja nav kazai piena, tad nav . Tad jau ar ko telefonveidīgu filmēt, ko krekla kabatā var ielikt tipa kodak zi8, un kvalitāte ir pilnīgi ciešama
reku paraugs 1080p
http://www.youtube.com/watch?v=nOfWXH3-9nY&feature=PlayList&p=3A50331EDF1FB19D&index=4

Uz video arī kādu brīdi jāmācās, lai kvalitāti dabūtu. Šodien safilmēju montējamo, ir daudz labākā kvalitātē kā iepriekš, bet VĒL VIENU BŪTISKU KĻŪDU ekspozīcijā tomēr nāksies nākotnē labot, kā izskatās...

Video nav RAW, kuru var koriģēt, tur uzreiz jāšauj 100% precīzi!
Publicēts: 28.11.09 18:41
 citēt
Vispār nav ne vainas tiek "Foto video" man vasarā gadijās viena sjomka ar 5D MARK II pasākumā , bildēju bildēju no statīva un kautkā sagribējās man pamēģināt VIDEO sāku fulmēt un tai brīdī "Ekšns" notikās , sapīkoja par to 3min ruyllīti tikpat cik par visu pārējo sjomku , cūcene bet patīkami :):):)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas