Tā kā sākumā pats, tad uz doto brīdi esmu sapriecājies lietojot GH1 ar 14-140 un 20 1.7. Pēdējā ātrā no rokas filmētā reportāža šitā: www.youtube.com...
Vēl esmu pafilmējis ar 5DII, bet jāsaka, ka IS un AF trūkums stipri apgrūtina reportāžu filmēšanu, varētu noderēt tikai māksliniekiem, kuri filmē filmu no statīva vai dolly. Pēdējā mana reportāža ar 5D šiten: www.youtube.com...
Es te uzjautrināts skatijos rulīti kā Kuldīgā to "Jauna spēlfilma" kuru pēcā Kīno RĪGA uz lielā ekrāna rādija , vienīgais kas figurēja no filmēšanas "tehnikas" bija 5DII uz stīva un visss , a režisors bik kruts un aktieri ar zināmi
Tās Koklītes gan pabīstama vieta , skatos dzeki tur tā gar un pār akmeņiem laiž . Juška noteikt nav no patīkamām ja uzluek pa kādu knap zem ūdens esošu kirbuli.
Tiesa, pašam fočiks nav, to aizņēmos, izmantoju paša 16-35 2.8 un 50 1.4. Ceru ka gada laikā spēšu sakrāt naudu lai nopirktu sev fočiku, jo pamēģinot baigi patika
Tiesa, pašam fočiks nav, to aizņēmos, izmantoju paša 16-35 2.8 un 50 1.4. Ceru ka gada laikā spēšu sakrāt naudu lai nopirktu sev fočiku, jo pamēģinot baigi patika
5D normāla autofokusa un stabilizētu objektīvu trūkums video modē tomēr to padara par švaku reportāžas rīku.
Dotajā tavā video bieži prasās arī kaut kas no oriģinālā saundtreka. Paslinkojis ar skaņu esi, fakts!
pats vēl neesmu īpašnieks nevienam no šiem aparātiem, ar uzsvaru uz VĒL! bet tas noteikti būs kāds no šiem četriem augstāk minētajiem, vai ilgi gaidītais un vēl nedaudz gaidāmais D700s!
acolade:7D, 1DMIV, D300s, D3s lietotāji tiek ignorēti?
Gaidīju, jau ka kāds kaut ko šādu tematisku ieraudās. Topika nosaukuma garums ir ierobežots. Un šinī čatiņā varbūt ka kāds ir ar 7D, bet pārējie aparāti droši, ka tāpat nevienam nav.
Portreti:
Super nofilmēts, skaņa un montāža! Tiešām tavs darbs?
[url=http://www.youtube.com/watch?v=67bAohr8Fys
Man]http://www.youtube.com/watch?v=67bAohr8Fys
Man[/url] īsti nepielec, kāpec tu šeit postē linkus, kuriem nevarētu būt nekāda sakara ar doto tēmu. Cik es saprotu, tad tie video nav tevis filmēti, un tu neko nefilmē?
Tad kas? Uzmanības trūkums? Pačato citur! Tēmu ir pietiekoši! Citādi šitā aizdrazojas ar taviem bezjēdzīgajiem linkiem!
shautra ... pats uzhakoji 40d, lai filmeetu? ir kaut kaada krievu chalja firmware, ar kuru var 450d piedabuut filmeeshanai! pasham gan negribas kjerties klaat vinju likt virsuu, bet ja kaads, kas jau to ir dariijis, vareetu man paliidzeet, buutu prieciigs.
samplji ieksh youtube uz 40d izskataas diezgan labi, 450d kadrs gan bik peld.
vieniigais miinus laikam, ka fochikam jaabuut caur USB pie kompja pierubiitam.
Mde...šitais]http://www.youtube.com/watch?v=bfw_mmiKY7o Mde...šitais[/url] gan izskatās pēc tā, ka tev tikai tīri tehniskais process sniedz gandarījumu!
Portreti, kas Tev lika mainīt domas un pievērsties filmēšanai ar fočiku? Pirms gandrīz gada vēl diezgan skeptiski izteicies par ar video aprīkotajiem foto aparātiem.
Uggga:Portreti, kas Tev lika mainīt domas un pievērsties filmēšanai ar fočiku? Pirms gandrīz gada vēl diezgan skeptiski izteicies par ar video aprīkotajiem foto aparātiem.
Pirms gada nebija aparātu, kuriem strādātu C-AF filmējot. Panasonic gh-1 ir pirmais video aparāts. Pārējie der kino uzņemšanai, kur epizodi filmas filmē visu dienu, braukājot ar kameru uz dolly un tādā garā...
haha labi ka ieliki, beidzot noskaidroju ar ko un kaa baigi patika daudzie chinabolli uz steidza
Zini, paskatījos daudzus video uz sapratu, ja nav kazai piena, tad nav . Tad jau ar ko telefonveidīgu filmēt, ko krekla kabatā var ielikt tipa kodak zi8, un kvalitāte ir pilnīgi ciešama reku paraugs 1080p www.youtube.com...
Onkulis:Zini, paskatījos daudzus video uz sapratu, ja nav kazai piena, tad nav . Tad jau ar ko telefonveidīgu filmēt, ko krekla kabatā var ielikt tipa kodak zi8, un kvalitāte ir pilnīgi ciešama reku paraugs 1080p http://www.youtube.com/watch?v=nOfWXH3-9nY&feature=PlayList&p=3A50331EDF1FB19D&index=4
Uz video arī kādu brīdi jāmācās, lai kvalitāti dabūtu. Šodien safilmēju montējamo, ir daudz labākā kvalitātē kā iepriekš, bet VĒL VIENU BŪTISKU KĻŪDU ekspozīcijā tomēr nāksies nākotnē labot, kā izskatās...
Video nav RAW, kuru var koriģēt, tur uzreiz jāšauj 100% precīzi!
Vispār nav ne vainas tiek "Foto video" man vasarā gadijās viena sjomka ar 5D MARK II pasākumā , bildēju bildēju no statīva un kautkā sagribējās man pamēģināt VIDEO sāku fulmēt un tai brīdī "Ekšns" notikās , sapīkoja par to 3min ruyllīti tikpat cik par visu pārējo sjomku , cūcene bet patīkami