forum.gif
Ir oficiāli atvērts kalendārs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Ir oficiāli atvērts kalendārs
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.11.09 15:48
 citēt
!!! :)
Publicēts: 25.11.09 15:55
 citēt
kalendaaraa!;-P
Publicēts: 25.11.09 16:17
 citēt
Apsveicu!
Un bildes lieliskas (ticiet uz vārda!)!
Publicēts: 25.11.09 16:26
 citēt
Eltons, ko tik skumjsh izsties????
Publicēts: 25.11.09 16:31 labots
 citēt

Negrbas vairs strīdēties - paviāns ir izdzīts trimdā, bet tomēr. Kāpēc lai ticu cilvēkam šajā jautājumā, kas izteikti aizraujas ar datorgrafiku, ka akmens uz akmeņa oriģinālā nepaliek?

Dabas foto sakarā es ticētu, piemēram, Fotokarl. Digitālistiem bieži vien ir viens risinājums - jo dramatiskāk sašopots, jo labāka bilde. Tā nebūs īsti pareizi.
Publicēts: 25.11.09 16:51
 citēt
Malacis, apsveicu!
Publicēts: 25.11.09 17:18
 citēt
Vanderfons:

Negrbas vairs strīdēties - paviāns ir izdzīts trimdā, bet tomēr. Kāpēc lai ticu cilvēkam šajā jautājumā, kas izteikti aizraujas ar datorgrafiku, ka akmens uz akmeņa oriģinālā nepaliek?

Dabas foto sakarā es ticētu, piemēram, Fotokarl. Digitālistiem bieži vien ir viens risinājums - jo dramatiskāk sašopots, jo labāka bilde. Tā nebūs īsti pareizi.

Mana aizraušanās ar montāžām (kaut arī autodidaktiski diletantiskām) neizslēdz manu gaumes izjūtu, pieredzi un daļēju akadēmisku izglītību.
Bet neuzspiežu savu viedokli tomēr (atvainojos par kategorisko formu!).
Bet šeit saknes, protams pavisam citas, vai ne, Vanderfon?
Šeit vietā izteiciens: pasaki kas ir tavs draugs un es pateikšu, kas tu esi... vai ne?
Publicēts: 25.11.09 17:20
 citēt
La4i:Eltons, ko tik skumjsh izsties????

Tādu nu mani ieraudzīja kollēga Gvido B.
Neiešu jau slēpties zem kaut kāda netā novilkta štrunta, kā mūsu brašais Vandergolcs.
Publicēts: 25.11.09 17:23 labots
 citēt
Elton, vai Tev ir kas pret Fotokarl? :) Varbūt es alojos, un viņu par dabas foto pazinēju nevar saukt, kas zina.
Draugs ... man iepriekš derētu viņu satikt klātienē, kaut reizi. Tad varēs radu rakstus noteikt.

Šoreiz sakņu nav - tikai pārvaicāju, un paldies par korektu atbildi!
Publicēts: 25.11.09 17:30
 citēt
Vanderfons:Elton, vai Tev ir kas pret Fotokarl? :)

Absolūti nekas!
Ja spēju norīt viņa augstprātibas devu pret mani, tad viņa daiļrade man pat ļoti simpatizē.
Kā arī viņa precīzā argumentācija.
Publicēts: 25.11.09 17:35
 citēt
Apsvecu!
Publicēts: 25.11.09 17:42
 citēt
Eltons, ej ej?!?!?! kura abriidii jams augstpraatiigs!??!?!

bet bildes tiehaam feinas - man ljooooti patiik!
Publicēts: 25.11.09 17:43
 citēt
Visiem blogistiem pa kalendāram:)
Apsveicu!
Publicēts: 25.11.09 17:45
 citēt
Škrobe, ka Eglīša bildes vairs nav LA kaldendāros :(
Nepatika 2009. gada kalendārs ar Šņirka bildēm, nu nepatika... Bija jau pierasts pie foršām kompenēm un gaismām, bet še Tev, laikam LA vairs nevarēja atļauties Eglīti :(
Publicēts: 25.11.09 17:59 labots
 citēt
dansiga:Eltons, ej ej?!?!?! kura abriidii jams augstpraatiigs!??!?!

bet bildes tiehaam feinas - man ljooooti patiik!

Nu tajā brīdī, kad es laikam šim nepamatoti uz varžacīm uzkāpu.
Un šķiet, ka tāda pat iegūta nepatika viņam bija ne tikai pret mani.
Visādā ziņā, bija taču iemesli, lai izdzēstos no Fotobloga un zem maniem šaterī publicētajiem naivismiem konsekventi zīmētu zaļus ģīmīšus.
Publicēts: 25.11.09 18:03
 citēt
Eww...
Vai interesentiem tiks pa exemplāram un ar autora autogrāfu????
Publicēts: 25.11.09 18:04
 citēt
Eltons, tu par kuru personu tagad? schnircku?!?!?!
Publicēts: 25.11.09 18:07
 citēt
dansiga:Eltons, tu par kuru personu tagad? schnircku?!?!?!

Par kalendāra exemplāru ar autora parakstu?
Protams par Sch.
Publicēts: 25.11.09 18:08
 citēt
Eltons, nee - par to augstpratiigo attieksmi!
Publicēts: 25.11.09 18:15
 citēt
dansiga:Eltons, nee - par to augstpratiigo attieksmi!

Dansig... nu Tu dajoš!
Izrauj vārdus no kontexta manā saraxtē ar Vanderstūlu un vēl jautā...
Runa bija par Kārli - dabasbildēšanas etalonu.
Publicēts: 25.11.09 18:48
 citēt
Eltons, aaaa .... nu tad piedo - taapec jau briiniijos;-)))) jo schirckaa taadu iipashibu nesmu pamaniijusi ;-)
Publicēts: 25.11.09 19:06
 citēt
Apsveicu! :)
Publicēts: 25.11.09 21:01
 citēt
O,jā izlasīju LA lidojot no Vīnes,raksts radīja dažādas izjūtas un bildes pie tā arī.Uzsvars -ka ex.ministrs un deputāts bildējis,latviešu vienotība,kultūras vērtības.Bildes-nu tā kā māksla,tā kā inscenējums bez patiesības piegaršas.Bet visvairāk patika Mārtiņa(biologa) sapnis-nokļūt Kamčatkā...tas mani patiesi uzjautrināja(sapņi piepildās)
Elton-Tavs zilais galvauskauss bija reāli tavs?
Publicēts: 25.11.09 21:21
 citēt
Snircks, aj godiigi, tad es zinu, kaaadeelj sho kalendaaru peerk daudzi laucinieki, un... zjeel, bet taas nav bildes.
Publicēts: 25.11.09 21:27
 citēt
Un kapeec????
Publicēts: 25.11.09 21:28
 citēt
Sveicu! Bildes foršas...bisk jau pa n tajiem gadiem gan pie dabasskatiem bij pierasts, bet arī Lauku Avīze vairs nav Lauku avīze, bet gan Latvijas Avīze :D
Publicēts: 25.11.09 21:44
 citēt
briedis:Škrobe, ka Eglīša bildes vairs nav LA kaldendāros :(
Nepatika 2009. gada kalendārs ar Šņirka bildēm, nu nepatika... Bija jau pierasts pie foršām kompenēm un gaismām, bet še Tev, laikam LA vairs nevarēja atļauties Eglīti :(

Problēma ir citā lietā DIEMŽĒL , nepardomātas marketinga politikas dēļa AE ir pamatīgi "Piegriezies" plašākām publikas massām:) Tas mums ar tevi un "Artistiem" tās bildes lielas ļoti smukas un krutas BET kā izrādās "Tautai" tuvāks ir tieši "Tautiski vienkarš" stils :) Tieši tas pats attiecās uz KOMERC kalendāriem , šogad PAC esmu uztasijis kādus 3 12 menešu kalendārus un neskatoties uz to auxsto musdienām cenu PASUTITĀJI vestija ka "Stokbildes totali neiet" būtībā publika pa pēdējiem 2-3 gadie esot tā atēdusies "Stokus @ perfekcionismu" ka taga izplatītājiem topā "Vietējā prece vienkaršotā izpildijumā" ar uzsvērti atpazītamām vietām un acīm redzamu "Vietējo" dabu "Itkā pac tasitu" izpildijumā :):)
Publicēts: 25.11.09 21:54 labots
 citēt
ekoists:
Elton-Tavs zilais galvauskauss bija reāli tavs?

Jocīgs jautājums!
Itkā kādreiz kaut vienu bildi jelkad es būtu izmantojis svešu...
Re, mana iepriekšējā profīlbilde no 14.attēla, kuŗa atspīdumā esmu redzams:
www.fotoblog.lv...
Šo bildēja Gvido B. tusiņā pie Māra Kreitenberga Mūsā.
Autors visā savā godībā redzams 15. attēlā šeit:
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 25.11.09 22:18
 citēt
Man lūdzu kalendāru bez maksas un ar autora autogrāfu ...:)
Publicēts: 25.11.09 22:32
 citēt
Linkman:Man lūdzu kalendāru bez maksas un ar autora autogrāfu ...:)

Vienu vārdiņu aizmirsi: "arī"
Publicēts: 25.11.09 22:41
 citēt
Schnircks:Luni_ pat liela taisnība Tev;)

Šo "Tirgotāji / ražotāju" atziņu teicami varēju pārbaudīt pie saviem un laulenes radiem un noklausīties KAPĒC vīneim izrādās visiem pie sienas ir "Rozes kalendārs" pirmkārt DĒĻ PAPILD INFAS otrkārt dēļa tā ka SMUKS , ja pašam jāpērk nevis iedāvina tad ļautiņi izvēlās kautko VIŅUPRĀT SMUKU un tas kā izrādās ir gandrīz pa 180* pret to ko šiem pēdējos gados piedāvā tirgotāji un tie jau ar jūt FINASU ATDEVI lidz ar to AE piemeklēja tas pats liktens kas pirmas tam Balodi , Talbergu , Kundziņu kad DAŽUS gadus bija tuka ŠIE konkrēti vieni UN TIE PAŠI autori ar savi KONKRĒTI RAKSTURĪGO STILU un tas kā izrādās APNĪK ja lielos daudzumos un visās malās un STIK BILDES apnīk vēl ātrāk , motīvs "Tie nav īsti , kautkur ne pie mums" a motīvs vienkaršs vienkarši STOKU redaktori ir RETUMNIEKI ar izteikti citādu gaumi un skatijumu un lidz ar to ņem kolekcijās CITADAS nekā vietējie gribētu redzēt BILDES :):)
Publicēts: 26.11.09 14:09
 citēt
Schnircks:Luni: AE taisa LVM kalendāru:)

vismaz pagājušajā gadā Eglītim LVM kalendārā bija kustoņi un tas liekas pat ka nebija nopērkams. ainavu tur nebija. ainavu kalendārus pie mums leikas, ka diezgan daudz var sapirkties - ar kustoņiem gan tik viens vietējais. pārējie ir ārzemnieku, lai arī kaimiņu.
Publicēts: 26.11.09 14:18
 citēt
LVM kalendārs liekas nekad nav bijis nopērkams,manai slavenajai mammai mežinieki uzdāvina. ;)
Publicēts: 26.11.09 14:21
 citēt
LVM kalendaari smuki. Ari no Alloxas bija iekshaa materials...
Publicēts: 26.11.09 14:58
 citēt
Iedzesrsim, lai sapņi piepildās!
Publicēts: 26.11.09 15:05 labots
 citēt
Schnircks:Luni: AE taisa LVM kalendāru:)

Neskatoties uz visām krīzēm un dižķibelēm šogad ir KALENDĀRU gads :) Uz pasūtijumu tiek tasīts daudzkas , reizēm pat tik daudz ka mums ar AKM pat sanāca paart vienam lauciņam jo apjoms / vēlmes bija pārāk lielas un pēdējā brīdī :):) Šie jau protams bij nākuši "Ar savām bildēm" a tās PROTAMS izrādijās tik krutas ka miskastei vien derēja nācās iespringt un ~2 nedēļu laikā ražot 12 mēnešu kalendrus ar 12 orginālām bildēm katru savā Latvijas vietā :):)
Publicēts: 26.11.09 15:12
 citēt
Laciz:Iedzesrsim, lai sapņi piepildās!

Ja tu par Alloxa , tie nav sapņi tā ir realitāte :):) Tā dabūjām ar šo iepazities , vienkarši PASŪTĪTĀJS IZVĒLĒJĀS BILDI mums bij jāatrod autoru un tas izrdijās trisreiz var minēt kasss :):)
Publicēts: 26.11.09 15:13
 citēt
Lunis:
Laciz:Iedzesrsim, lai sapņi piepildās!

Ja tu par Alloxa , tie nav sapņi tā ir realitāte :):) Tā dabūjām ar šo iepazities , vienkarši PASŪTĪTĀJS IZVĒLĒJĀS BILDI mums bij jāatrod autoru un tas izrdijās trisreiz var minēt kasss :):)
nee, es par gaviljnieka sapnjiem par kamchatku :D
Publicēts: 26.11.09 16:02
 citēt
lai vai kā, bet cilvēkam labs hobijs! Apsveicu!
Publicēts: 29.11.09 11:22 labots
 citēt
vai tad naudiņas žēl, ka prasāt kalendāru lai uzdavina? var tak nopirkt.
Un paraksts- kalendārā:):)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas