aitinaa:vai tad naudiņas žēl, ka prasāt kalendāru lai uzdavina?
Nu gan jau nav žel , sevišķi ņemot vērē ka to ka isstr`dājus ir tiešām komerciāli veiksmīg , spriežot pēc daudzo lietotāju atsauksmēm BET zini tādu Krievu teicienu kurš laikam nāk no Dostojevska nozieguma un soda tas skan "Разве нельзя спросить? " tas par saldo Haļavas vēlmi , ļot dabīgi cilvēkiem
aitinaa: ... bet kalendārs un fotogrāfijas dievīgas
Es gan esmu redzējis vēl dievīgākas bildes Schnirckam nekā pašreizējā kalendārā ... Nākošgad varētu veidot jaunu atklājumu līniju dabas formas estētikā ...
Es jau Schnirckam teicu, kuras vajag kalendāram. Šogad jau ir par vēlu. Bet vispār ar Schnircku varētu kopīgi kādu kalendāru izveidot par dievišķo skaistumu ...
Vilberto: Nu bet es taču tagad neesmu Linkman. Nu kā Tu nesaproti - visi, kas tā sauksies, būs viltvārži un ar iepriekšējo LM tiem nebūs nekāda sakara ...
Nja - tiešām nesaprotu! Bet žēl, ka Linkman-s pazuda...
CerambyX: Kādu virvi un ķeblīti? Man no kkāda nezināma Vilberto neko nevajag... Linkmans gan vienreiz ko tādu piedāvāja - no viņa gan varētu aizņemties
Gribi iepazīties - aizņemies ... ... Labam cilvēkam trīs labas lietas man nemaz nav žēl un ceturtā - tas viss no sirds ...