Tārpiņš-dēls prasa tārpam-tētim: - Tēt, tur augšā tāda silta un spoža saulīte, zaļa zālīte, brinishķi ziedi.. Tad kapēc mēs dzīvojam tādā netīrā un mitrā alā? - Tapēc, ka šeit ir mūsu dzimtene, deliņ…
Pterodaktils:Tārpiņš-dēls prasa tārpam-tētim: - Tēt, tur augšā tāda silta un spoža saulīte, zaļa zālīte, brinishķi ziedi.. Tad kapēc mēs dzīvojam tādā netīrā un mitrā alā? - Tapēc, ka šeit ir mūsu dzimtene, deliņ…
Pterodaktils:Tārpiņš-dēls prasa tārpam-tētim: - Tēt, tur augšā tāda silta un spoža saulīte, zaļa zālīte, brinishķi ziedi.. Tad kapēc mēs dzīvojam tādā netīrā un mitrā alā? - Tapēc, ka šeit ir mūsu dzimtene, deliņ…
Ja par tematu,tad labāk nebrauc atpakaļ,jo Latvijā lielākais bezdarbs Eiropā...darba nav,vairums cilvēku ir kļuvuši stresaini un depresīvi un izgāž to uz citiem..bet varbūt,ka to jau tu zini Bet vēl jau ir tādi,kam ir labi (sun)
Iesaku savu variantu jeb saucamo "Poļu sapni " tas ir Strādāt kā austrumos dzīvot kā rietrumos Preczāk dari kā es savulaik atrodi šanci kur tipa "Strādā mājās" tad taviem pasūtītājiem darba devējiem būs PX kur tu dzīvo Romā / Rīgā galvenais lai ESI / IZDARI to ko vaig un tad kad vaig un tas ka piemēram uz sjomākm lidosi no KAUTKURIENES nevienam nav jāzin Man piemēram ir 2-3 bildēšanas pa menesi I VAIRĀK NEVAIG Viss kass nāk no citurienes ir tika "Kā haltūras"
Zālīti[/url] audzēt daudz kur neļauj un cigaretēs LV ir ļoti (salīdzinoši) lētas
Anni:Ja par tematu,tad labāk nebrauc atpakaļ,jo Latvijā lielākais bezdarbs Eiropā...darba nav,vairums cilvēku ir kļuvuši stresaini un depresīvi un izgāž to uz citiem..bet varbūt,ka to jau tu zini Bet vēl jau ir tādi,kam ir labi (sun)
Senders:Tīri intereses pēc... cik slikti (vai labi) ir dzimtenē?
Nevaru iepriecināt - man iet labi, kaut naudas nav, bet toties varu satikties ar vietējiem fotopavilktajiem ... Senders - ja vari palikt, dari tā, atgriezties vienmēr paspēsi ...
Pterodaktils:Ritikoff savu komolimentu noveda pie tā, ka latvijā nav ko darīt.
es neko nekur nenovedu, a par to kas kuru novedis varam ari padomat, paparsit skeles kungam, kuram atkal gribas nedaudz pasturet, laikam naudina pie beigam iet...
Viss ir atkarīgs no tā, kas ir nepieciešams. Protams, īpaši nevar lepoties, ka iedzīvotāji stabili izceļo, bet paliek izdzīvotāji... Jautājums - kas dzīvē ir nepieciešams - noteiks arī to, vai Latvijā ir vērts palikt, aizceļot vai atgriesties... :|