Anni:Sieviete būs tik dārga, cik pati vēlēsies būt.
tikai nav īsti skaidrs, vai būt dārgai ir labi vai slikti... sanāk, ja sieviete ir apmierināta bez briljantiem vai citām ekstrām, tad viņa ir diezgan lēta... nav jau nekas slikts, bet izklausās kaut kā ne visai... man tomēr liekas, ka lēta vai dārga var būt prece, nevis cilvēks...
faktiski, to, ka Latvijaa ir kriize, patiesi izjuut tikai tie, kas zaudeejushi darbu, tie, kas aplauzushi savas extras, pagaidaam tikai ienjirdz par to kas te notiek..
Pterodaktils:Pie tā, par cik var ļaut sievietei justies apmierinātai.
PILNĪG precīzss apzīmējums Jāsaka ka LV ar to lietu ir švaki tāpat kā ar vissu . NEADEKVĀTI auxstas prasības pie NAETDEKVĀTI mazas atdeves lietderības koeficenta Man reiz viens vācu radinieks ne reiz jau pieminēts personāžs pateica tādu salīzdinājumu par Latvijas sievietēm neatkarīgi no tautības , sēdējām pie šā lauku mājā izbijušā viesnīcā Austrijas alpos un risinājām visa jukas sarunas par meitenēm "Ar skatu uz kalniem" , ta ši dzerdams superīgu sarkanvīnu kura garšu nejuta un ķupinādams cigāru kura smaržu nejuta izteicās "Latvijas sievietes visas GRIB dzivot tikai PILĪ , mūsējām pietiek ar dzīvošanu tikai kopā ar mani pašu" pilnīg 100% atbilst maniem novērojumiem
un kas tad taam baarbijaam sapuutushi galvaa, ka shiim pat pakalja nebuus jaakustina , lai pilii dziivotu?! varu pachuksteet, ka sievieteem virs 30-mit taadu iluuziju nav..
Visi man apkārt esošie ik pa laikam pačīkst, ka grūti, bet pēc viņu darbībām, dzīvesveida to nepateiksi. Kaut kā visi velk vēl. Šķiet, ka visi tik bļauj un tas velns nav tik melns kā mālē.
Vāi ku tev veci stereotipi , kopš LV ietika EU Čakene kā izmirusi Atlikušais "Lētā gala" bizness pārcēlās uz pie Grīzīņkalna uz Asara Pernavas rajonu Nu bet ne par to musus stāsts , istenībā jau runa ir par ko citu , mums diezgan kardināli atšķirās vērtībi sistēma. Pēdējos 20 gadus paauzde ir kļuvusi "Dārgi pērkama" tas nozīmē ka būtībā var nopirkt JEBKO runa ir tik par CENU un tās pie mums ir NEADEKVĀTAS pilnīg jebkam sākot no Foto beidzot ar Sievietēm Lai tu saprastu labāk tad pie mums "Prostitūcijas nav" vismaz klasiskā izpratnē , a vairums Eiropas viņa ir ļot normāls bizness ko piekopj no jaunām studentēm un skolniecēm lidz labi apmaksātām valsts ierēdnēm . Par cik cilvēki tur ZIN / SAPROT ka katra nauda ir JĀNOPELNA pēc labākās sircapziņas tad normāla līmeņa "pasākums" tā arī notiek NO SIRC bet pa $$$ Piemēram kantorī kur kādus gadus šancēju lielai daļai kolēģu bij tipisks 3 stūris "Pats , Laulene + vēl kāda" es tāds stulbs un ziņkārīgs padomju produkts būdams Nx muļki laidu paršānādma KĀ / KĀPĒC jūs tā darat uz ko mierīgi man atbildēja NU KĀ nu saproti ja man darbā stress rutīna utt man vaig relaxsu , a ja man laulenei darbā stres rutina kāds tur relaxs , nu man tur ir viena meitene viņa no provinces es viņai tur reizēm īri samaksāju reizēm mācību maksu reziēm ko nopērku nu un par to viņam man "Stressu" noņem , varu braukt mākās smaidīgs un apmierināts šēdāt pie teļuka un skatīties futeni , vai vakarā mēs ar sievu ejam uz koncertu . Un vissi pārējie ļot līdzīgi. Tad vēl vesela strīpa dienesta romānu bet vissi kā viens NEKĀDU PLĀNU tik relaxs atbalsts šādi tādi pakalpojumi. Labākais ka es tā ar jautāju A KAS ja šamā sadomās "Tevi nocelt" vissi kā viens uz mani PALŪRĒJA kā uz pilnīgu idiotu , acīm redzot cilvēki pat nenodmāja ka tas viņu 'Realaxs" ir uztveram kā vispār kā kautkādas "attiecūbas" drzāk kā tāds savdabīgs pristitūcijas paveids vai barterveidigs pakalpojums un Laulenes pret pristitūtām vai perkamiem variantiem maiņīt šaubos vai kādam ienāks prātā www.youtube.com...
Es krzīzi izjūtu tā ka TĀDA AKTIVITĀTE kāda nav novērota LV pēdējos 3-4 gadus , es jau teicu pēdējā laikā esmu uztasijis 3 orģinālus 12 menešu kalendārus , UZ PASŪTIJUMU nevis no arhīviem Tādas lietas pēdējo reiz "Uz sitiena" tasiju tikai uz Mileniumu kad ar cilvjiem PEKŠŅI ieveidzējās visu ko uz gada beigām Laikam cerētā apokalipse un pasaules gals neiestājās ta nu "kantori" nomet lieko piķi Samaksas metodes gan visai īpatnējas un komplicetas bet appusēji izdevīgas
Droperidol:Ja gribi piedalīties Dzimtenesi glābšanā - atgriezies Ja domā šeit nermaksāt nodokļus, tad labāk paliec tur, kur esi.
Latvijas sievietes ir labākās! Lunim bēdīga pieredze, nav paveicies, jāizsaka līdzjūtība.
Man kā reiz ir pat ļoti paveicies , savas "Dzīves shēmas" reālizēju pilnīgā saskanā ar sevi un apkārtējiem a piļi mīļotājas es "Exsportēju" kādreiz kad man bij tāda iespēja , savulaik gandrīz visas savas "Žūstošās" paziņas kā karsto modes preci sapazištināju ar lielu daļu savu neprecēto radu un kolēģu , TAGA liela daļa no šiem ar mani vairs nerunā BET daži sūta bombongas un kartīņas ar sirsniņam uz sev zīmiģiem datumiem Nu un lai man nebūtu "Tipiskais" variants es tā teikt SEV vēlamo variantu "Importēju" no "Lielās galvaspilsētas" i priecīgs joprojām
Nuu, shobriid beidzot pamazaam realizeeju pasaakumu par savu kantori - dziivoshu te, bet kjipo straadaashu IRL. Peec siikaakas izpeetes secinaaju, ka ielsh LV taisiit kantori ir finansiaala pashnaaviiba!
Lunis:Es krzīzi izjūtu tā ka TĀDA AKTIVITĀTE kāda nav novērota LV pēdējos 3-4 gadus , es jau teicu pēdējā laikā esmu uztasijis 3 orģinālus 12 menešu kalendārus , UZ PASŪTIJUMU nevis no arhīviem Tādas lietas pēdējo reiz "Uz sitiena" tasiju tikai uz Mileniumu kad ar cilvjiem PEKŠŅI ieveidzējās visu ko uz gada beigām Laikam cerētā apokalipse un pasaules gals neiestājās ta nu "kantori" nomet lieko piķi Samaksas metodes gan visai īpatnējas un komplicetas bet appusēji izdevīgas
Latvijā tagad ir tā-Tētis(valdība) grib braukt ar Hummer,līzinga līgumu jau gandrīz noslēdzis,ienākumu viņam nav,jo tas piķis treknajos gados nāca tikai no aizņemtas naudas tērēšanas,nevis ekonomikas izaugsmes.Viņa vienīgā cerība ir bērni un vecāki(tauta),tiem ir jāsamazina ēšana,jāstrādā pa naktīm un vēl kaut kas jāpiezog klāt.Bet tētis ļoti labi prot runāt un bērni nesaprot,par ko viņš runā.Viņš saka-siltināsim mājas un mums būs silti,būs nauda,būsim paēduši,aizmirstot pateikt,ka māja bija jājauc nost pirms vairākiem gadiem,nepasakot,ka bērniem tas būs vēl viens kredīts uz kakla.Labi tomēr,ka bērni pieaug un savu fāteri var pasūtīt arī attālākām vietām vai melnākiem caurumiem.
Man nepatīk, ka tik agri jau tumšs un visu laiku līst lietus. Domāju, ka varētu padzīvot pa rudeņiem kaut kur saulainākā vietā.
Tomēr no otras puses- kad iestājas pavasaris vai uzsnieg sniedziņš, to var novērtēt! Citā vietā tā visu laiku saule varētu arī apnikt...
Meičas sen neesmu lovījis, bet man liekas, ka smukiņās tomēr nav nemaz tik bieži sastopamas, kā pārējie te atzīmēja. Varbūt viņas kaut kādā esenšuālī pa piektdienām koncentrējas, bet man jau vairs nav tas vecums, kad gribas pa naktīm apkārt vazāties...
Jautājuma forma ir skaidra. Tu nezini. Tagad jautājums - kāpēc Tu nezini? Nespēj saskatīt; spēj viegli atteikties; esi daļēji iesakņojies citur, vai kāds vēl eksotiskāks variants.
Mulsina, ka daudzi te brīvā līnijā velk vienīgo asociāciju - LV ir tās sievietes: Milda, VVF un kaimiņienes, kas man pozē.
Pterodaktils:Pie tā, par cik var ļaut sievietei justies apmierinātai.
un par cik jūtas apmierināts lēts vīrietis?
Es neteicu, par cik jūtas apmierināta sieviete, bet par cik var ļaut sievietei justies apmierinātai. Vīrietis var justies apmierināts redzot sevi tuvojamies mērķim. Laime esot ceļš uz mērķi, nevis pats mērķis. Kad mērķis sasniegts - nosprauž jaunu mērķi. Lēts vīrietis knapinās ar naudiņu, lai iegūtu jaunu stikliņu, nopirktu ziedus mīļotajai, jebko, kas ir it kā nevajadzīgs un lieks, bet padara dzīvi par kapeiku skaistāku.
ja gribi reklaamu, fashion un citas lietas bildeet paliec kur esi un ciinies par vietu zem saules. ja gribi turpinaat stokiem bliezt Latvija ideeaala vieta tam ! daudz skaistu modelu un leetaak nekaa itaalijaa, kaa arii darba speeku leetaaku te atradiisi
par telpu iireem un tehnikas cenaam gan jaapapeeta pasham. jaapsver veeel lokaaciju dazhaadiiba un siltais klimats. tomeer naaksies Latvijaa vairaak samaksaat par apkureem
daiga_a:e] un par cik jūtas apmierināts lēts vīrietis?
Es neteicu, par cik jūtas apmierināta sieviete, bet par cik var ļaut sievietei justies apmierinātai. Vīrietis var justies apmierināts redzot sevi tuvojamies mērķim. Laime esot ceļš uz mērķi, nevis pats mērķis. Kad mērķis sasniegts - nosprauž jaunu mērķi. Lēts vīrietis knapinās ar naudiņu, lai iegūtu jaunu stikliņu, nopirktu ziedus mīļotajai, jebko, kas ir it kā nevajadzīgs un lieks, bet padara dzīvi par kapeiku skaistāku.
doma skaidra, tikai ar to apzīmējumu - lēts (-a), manuprāt, nošāvi greizi... pēc tevis minētā satura tas varētu būt pieticīgs cilvēks, kuram pietiek ar mazumu (materiālajā izteiksmē), lai justos labi, un tam nu ar "lētumu" nez vai ir kāds sakars...
Ja Tev nav patstāvīgo klientu loks, Ja Tev nav sakari Ja nav līgumi ar aģentūrām Ja nav patstāvīgs labi apmaksāts fotogrāfa darbs Ja Tev nav neierobežoti resursi un laiks enerģija utt
TAD AIZMIRSTI PAR DARBOŠANOS FOTO JOMĀ LV!
Darbs citās jomās atkarīgs no tava CV, iemaņām utt. Bet tāpat arī padrūms skats.
Nē tur jau tā lieta ka nekādu % viss O.K mes principā NEKAD neesam nevienam maksājuši neko , tās dažas reizes kad kāds mēģināja pīkstēt ka kautko gribētu tad tas vienmēr tika uzrādīts rēķinos un tāmēs UN gribēšana ātri beidzās. Istenībā norēķini notiek par "preces piegādi" mēs taisam darbu "Klients sūta KĀDAM preci" un MUMS piķi pārskaita preces saņēmējs eiropā Visai jocīgi bet acīm redzot kautkāds izdevīgums tur ir a mūsējiem būtībā vienalga kas ieskaita piķi Kā skaidroja grāmatvede kura ilgi pētija kur bobis aprakts taga laikam nav izdevīgi uzrādīt ka kautkas nācis no Latvija un vēl jo vairāk ka piķis aizgājis uz Latviju , piečakara ar kautkādiem PVN nekāda jo tas vienāds bet kautkāds izdevīgums tur noteikti ir
andre:ja gribi reklaamu, fashion un citas lietas bildeet paliec kur esi un ciinies par vietu zem saules. ja gribi turpinaat stokiem bliezt Latvija ideeaala vieta tam ! daudz skaistu modelu un leetaak nekaa itaalijaa, kaa arii darba speeku leetaaku te atradiisi
par telpu iireem un tehnikas cenaam gan jaapapeeta pasham. jaapsver veeel lokaaciju dazhaadiiba un siltais klimats. tomeer naaksies Latvijaa vairaak samaksaat par apkureem
Jā stoki varētu būt ok LV.... Bet ir viens liels BET... jābūt pietiekami lielām finansu nodrošinājumam lai kādu gadu bildētu bez jebkādiem ienākumiem!!! Pēc tam kad bilžu masa ir sasniegusi kaut kādu kritisko robežu var sākt īegūt kādu naudiņu....
Manuprāt ir vajadzīgs finansu resurss vismaz gadam, tāpat jābūt labam starta tehnikas nodrošinājumam...
daiga_a:doma skaidra, tikai ar to apzīmējumu - lēts (-a), manuprāt, nošāvi greizi... pēc tevis minētā satura tas varētu būt pieticīgs cilvēks, kuram pietiek ar mazumu (materiālajā izteiksmē), lai justos labi, un tam nu ar "lētumu" nez vai ir kāds sakars...
Droši vien ne tādu apzīmējumu izvēlējos. Lai gan manā izpratnē arī vārdam "lēts" nav negatīvas pieskaņas. Negatīva pieskaņa ir vārdam prasts, prasta. Tā var būt dārga, vai lēta. Viens otru neizslēdz.
Luxferre te tā runā ... interesanti, cik daudzu citu fotogrāfu pakalpojumus viņš pats ir izmantojis? Te jau katrs pats sev pogu piešuj un zobu izrauj, tā iegājies kopš laikiem, kad vajadzēja pašam atrast žiguļa darbināšanas risinājumu.
Lieta it kā grozās ap foto, bet nedomāju, ka jūs visi raiti skrienat pēc grāmatveža, tulka, bārddziņa vai radiomehāniķa pakalpojumiem, kad tāda vajadzība rodas. Latvieši jau nav t.s. izredzētā tauta, kas cenšas visu tikai savējo lokā laist, lai pašam un Sašam ir labi.
Tā nu arī gadās, ka jums ir studija un laba foto tehnika, bet ziepja lietotāju tas vienkārši neinteresē.