forum.gif
Ko LV var pasākt?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ko LV var pasākt?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.11.09 17:35
 citēt
ekoists, par bezdarbnieku var kljuut dajebkuraa laikaa!!!! ari vistreknaakajos gados!!!!

P.S. Smilsheerkshkju lauks man pashai buus pie Ubulja ;-))) Sliekas?> Fuiiii - tur brriesmiigi smird. Un es ar 2.5 augstaakajaam lai ietu taadaa smridonjaa stradaaat? Obizhaajeshshshshs ;-ppppp;-)
Publicēts: 26.11.09 17:53
 citēt
Publicēts: 26.11.09 18:01
 citēt
dansiga: Smilsheerkshkju lauks man pashai buus pie Ubulja ;-))) Sliekas?> Fuiiii - tur brriesmiigi smird. )
Mums smilkšērkšķi ir liekas kādi 10h ja neklūdos :):) Vienkarši aizstādijām vienu peizāžu lai nerēgojās no ceļa :):)
Publicēts: 26.11.09 18:10
 citēt
Ekoist, subsīdijas par darīšanu ir sliktākas kā par nekā nedarīšanu
Publicēts: 26.11.09 18:31 labots
 citēt
zazis:Sprīdīša sindroms laikam vēl ilgi būs topā Latviešiem, braukt kaut kur laimi meklēt :D

shitais "sindroms" vismaz izsleedz iespeeju buut apkrautam ar nodokliem,
kurus neesi/mu speejiigs maksaat deelj paarlieku "labas" dziives

manu valsts patriotismu nokaava tie tur, "augshaa",
bet ne jau taapeec man dzimtene vairs nebuus dzimtene.
piekaashot visas poziicijas un opoziicijas (bla, bla, bla), ir arii paliekoshas lietas,
bet tam visam pretii, es tomeer izveelos labklaajiibu un sociaalaas garantijas,
lai arii zem citas valsts karoga..
Publicēts: 26.11.09 18:35
 citēt
vai prāts braukt prom no siltajām zemēm. šeit tak ir divu veidu ziemas, zaļā un baltā :)
Publicēts: 26.11.09 18:46
 citēt
dansiga:ekoists, nu un ko tad bezdarbniekam dariit, kursh ir maksaajis nodokljus?
es gan neesmu eskoists, bet grūst D-u pie zemes!
Publicēts: 26.11.09 20:31
 citēt
lkz:
zazis:Sprīdīša sindroms laikam vēl ilgi būs topā Latviešiem, braukt kaut kur laimi meklēt :D

shitais "sindroms" vismaz izsleedz iespeeju buut apkrautam ar nodokliem,
kurus neesi/mu speejiigs maksaat deelj paarlieku "labas" dziives

manu valsts patriotismu nokaava tie tur, "augshaa",
bet ne jau taapeec man dzimtene vairs nebuus dzimtene.
piekaashot visas poziicijas un opoziicijas (bla, bla, bla), ir arii paliekoshas lietas,
bet tam visam pretii, es tomeer izveelos labklaajiibu un sociaalaas garantijas,
lai arii zem citas valsts karoga..

Jā, tie tur augšā atlidoja no nezināmas planētas un visu te mums sagrozija......... bet mēs nabadziņi :(
Vienkārši lielākai daļai cilvēku ir iesakņojusies padomijas domāšana, kad partija par mums domāja un pašiem nekas nebija jādomā, varēji strādāt vai nestrādāt uz ielas tevi neizmetīs, varēji nestrādāt, bet medicīna par brīvu utt.
Tagad pašam ir jādomā un neviens neko tavā vietā nedarīs. Paši strādāt negrib, bet vaino valdību, paši ar galvu nedomā ņem baisos kredītus (būdami pliki kā baznīcas žurkas), nevar atdot, bet lamā valdību.....pizdec
Publicēts: 26.11.09 23:09
 citēt
a šitā tagad "jauno laiku" domāšana?
"vainojam paši sevi!"
tikai ne soiālais stāvoklis, ne labklājība no tā neuzlabojās
Publicēts: 26.11.09 23:31
 citēt
Zazi-daļēji Tev varu piekrist,un tā lielākā daļa iet un ievēl tādus pašus padomijas domātājus.Es gan viņus nelamāju,bet vienkārši par nesaprātīgiem,alkatīgiem un šauri domājošiem uzskatu.Un man ir pilnīgi vienalga zem kāda karoga viņi balotējas,vai mācītāji,vai demokrāti,vai zemnieki-vienkārši ignorēju viņu centienus tikt pie varas,lai piepildītu neīstenotos sapņus.
Harald-piekrītu,pie zemes ir visdrošāk.
Publicēts: 28.11.09 10:00
 citēt
Publicēts: 25.11.09 23:42 labots

pelle:
daiga_a:
e]

un kā tiek mērīts tas lētums vai dārgums?

uz Čaka ielas

sieviete un prostitūta būtu sinonīmi? daiga_a

Krīzes laikā pieņemu ne tādi vien sinonīmi var rasties..
Publicēts: 28.11.09 10:11 labots
 citēt
Publicēts: 26.11.09 01:06 labots

Pterodaktils:
Pie tā, par cik var ļaut sievietei justies apmierinātai.

PILNĪG precīzss apzīmējums Jāsaka ka LV ar to lietu ir švaki tāpat kā ar vissu . NEADEKVĀTI auxstas prasības pie NAETDEKVĀTI mazas atdeves lietderības koeficenta Man reiz viens vācu radinieks ne reiz jau pieminēts personāžs pateica tādu salīzdinājumu par Latvijas sievietēm neatkarīgi no tautības , sēdējām pie šā lauku mājā izbijušā viesnīcā Austrijas alpos un risinājām visa jukas sarunas par meitenēm "Ar skatu uz kalniem" , ta ši dzerdams superīgu sarkanvīnu kura garšu nejuta un ķupinādams cigāru kura smaržu nejuta izteicās "Latvijas sievietes visas GRIB dzivot tikai PILĪ , mūsējām pietiek ar dzīvošanu tikai kopā ar mani pašu" pilnīg 100% atbilst maniem novērojumiem Lunis

Nu ti dajoš!!! VISAS nekad nevar sabāzt vienā maisā!! Tas tak līdz absurdam stulbi, tu tak tik daudz saproti??? Ņemot kaut par piemēru mani - kopš tevi Riču pazīstu, tu nepārtraukti centies man iestāstīt ka man vajag kādu ekstra līmeņa klasi pēc kā dzīvot, bet to ka saku ka man tas itin nemaz nav nepieciešams - laid gar ausīm piemetinot ka tev jau labāk zināms kas man vajadzīgs. Pašam neliekas absurdi izteikt savus 100%īgos novērojumus par to kādas mēs maitas pēc pilīm tiecamies, tai pat laikā, kad es tev kā dzīvs piemērs galvoju ka man to nevajag, tu centies pārliecināt ka vajag gan! Es no tā secinu ka iespējams tevi pašu, kā vīrieti, vairāk velk uz pilīm, bet nepiešuj to stulbumu veselai sieviešu dzimtai.
Esmu pamanījusi ka tev daudzos gadījumos ir tieksme savas vajadzības piedēvēt citiem.
Publicēts: 28.11.09 10:36
 citēt
Publicēts: 26.11.09 12:43

ImkaSm:
Tev nav garantēts darbs Latvijas Gāzē, Latvenergo, utt. , tad Tev nav garantēts latvijā nekas....

Tev nu gan ir "Stereotipu vara" man kāreiz nācās nupatās pakomunicēt ar abu šo iestādijumu kadriem un vēl dažiem "Valsts" krutiem brendiem. Nu ļot liels strjoms un skumš skats , trakāk nekā pie jebkura privātā. Vijautrākais valsts kantoris MILZĪGS bija tāds kas radies DIVUS apvienojot "Ekanomijai" , rezultātā PĀRVALDE bij uzaugusi x3 un ~25% darbinieku ABOS atlaisti pārējiem pa 30% samazināta alga un uzlikti atlaisto pienakumi , rezultāts tāds ka VISIEM VISS PX staigāju pa pustukšu ražošanas cehu un kad atradu PERSONĀLU tas reāli GULĒJA , vienkārši čaļi saldi gulēja padsobkā , es zin biju uz dibena saku Eu ja jūs šitā pieķers atlaidīs nafig , a šie vēsi LAI ATLAIŽ priekšniecība pati tad vārēs nakt rukāt mūsu vietā , man mute vaļā palika un visai manai komandai tāpat Lunis

Privātais piemeklē attiecīgu likuma pantu ar kuru atlaiž ja tu pēc deguna vairs nepatīc, bet augstākminētie tak to nepraktizē.
Publicēts: 28.11.09 10:37
 citēt
pelle:Publicēts: 26.11.09 12:43

ImkaSm:
Tev nav garantēts darbs Latvijas Gāzē, Latvenergo, utt. , tad Tev nav garantēts latvijā nekas....

Tev nu gan ir "Stereotipu vara" man kāreiz nācās nupatās pakomunicēt ar abu šo iestādijumu kadriem un vēl dažiem "Valsts" krutiem brendiem. Nu ļot liels strjoms un skumš skats , trakāk nekā pie jebkura privātā. Vijautrākais valsts kantoris MILZĪGS bija tāds kas radies DIVUS apvienojot "Ekanomijai" , rezultātā PĀRVALDE bij uzaugusi x3 un ~25% darbinieku ABOS atlaisti pārējiem pa 30% samazināta alga un uzlikti atlaisto pienakumi , rezultāts tāds ka VISIEM VISS PX staigāju pa pustukšu ražošanas cehu un kad atradu PERSONĀLU tas reāli GULĒJA , vienkārši čaļi saldi gulēja padsobkā , es zin biju uz dibena saku Eu ja jūs šitā pieķers atlaidīs nafig , a šie vēsi LAI ATLAIŽ priekšniecība pati tad vārēs nakt rukāt mūsu vietā , man mute vaļā palika un visai manai komandai tāpat Lunis

Privātais piemeklē attiecīgu likuma pantu ar kuru atlaiž ja tu pēc deguna vairs nepatīc, bet augstākminētie tak to nepraktizē.

A NAH tagad LUNIS drukā savus palagus no Pelles akkaunta? Pēc sex nav pārlogojies? ;)
Publicēts: 28.11.09 10:47
 citēt
Portreti: Lunis neko nedrukā, man atkal neiet citēšana, tāpēc kopēju ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas