forum.gif
Pentax K20D front focus - atrisināju!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Pentax K20D front focus - atrisināju!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.11.09 13:22 labots
 citēt
Ir tā, ka manam K20D ir pamatīgs front focus. Esmu ieslēdzis arī fokusa korekciju uz maksimumu - nedaudz labāk, bet tomēr vēl ir front focus. Protams, ka to var labot ar apertūres palielināšanu, bet paši zināt, ka citreiz vajag mazu asuma dziļumu. Par front focus viegli pārliecināties ar piem., 1:1.4 stiklu...

Vai kādam ir idejas, kas varētu tikt galā ar šādu problēmu?
Publicēts: 26.11.09 13:27
 citēt
Nezin, paroc šeit: www.penta-club.ru... .K10d varēja tik pie korekcijas,K20 nezinu.
Publicēts: 26.11.09 13:32
 citēt
K20D tāda korekcija ir iekš menu, bet tā nevelk tik tālu, cik man vajag koriģēt.
Publicēts: 26.11.09 13:47
 citēt
izklausās, ka jānes justēt - ja garantija ir, tad pa freiju - tik gaidīsi drošvien pamatīgi
Publicēts: 26.11.09 13:53
 citēt
Nu man garantiju nevajag, esmu gatavs samaksāt! Kur? Kam?
Publicēts: 26.11.09 14:08
 citēt
gaidīsi jau tāpat tik par maksu

www.servisacentrs.lv...
Publicēts: 26.11.09 15:56
 citēt
Paldies, bet kāds cits variants nav?
Publicēts: 26.11.09 16:39
 citēt
nu tas servisacentrs ja noraustīsies, vai paši salaidīs dēlī, aizsūtīs pieregulēt aiz dīķa

otrs variants ir drosmīgi cilvēki ar zelta rokām - par viņu veiksmēm tos slavē, par neveiksmēm lādē

29246307 Ilgvars Nagla - gadus 10 atpakaļ čomojās ar ''Nāru'' kas pentakšus tākā drusku pārdeva, drusku arī laboja
kā meistars iespējams labāks par dāmu kas servisacentrā sēž... bet vai viņam ir iespēja, neveiksmes gadījumā, aparātu forvardēt uz aizjūru nezinu - zvani - varbūt džeks ar skrūvgriezīti pa 15 min. piejustēs to spoguli - varbūt nē...
Publicēts: 26.11.09 17:31
 citēt
Ilgvaram jau zvanīju - viņš nevarēja palīdzēt.

Viss, problēma atrisināta pastiprināti parokoties pa internetu. Atradu iespēju K20D iedzīt debug modē un tur varēju pieregulēt. Viss tagad ir ideāli un pat ar 50/1.4 3m attālumā ir ideāls asums (tur, kur tēmēts).

Varētu uzskatīt, ka tēma ir slēgta.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):