forum.gif
Disco lights
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Disco lights
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.11.09 15:24
 citēt
Yo, stilīgie!
Ir nepieciešamība uz vienu weekendu iegūt lietošanā disko bumbu, gaismas...lāzerus... da vienalga kaut ko no šīs sērijas! Varbūt kāds vēlas aizlienēt...tikai uz vienu nakti... decembra sākumā...
Publicēts: 26.11.09 15:35
 citēt
Dodies uz firmu PRO1, viņi visu šo izīrē.
Publicēts: 26.11.09 15:37
 citēt
Miiljais cilveek, negribu te ar reklaamu nodarboties, bet raadaas ka Tavas veelmes varees apmierinaat tikai kaada no gaismu iires kompaanijaam.

p.s. iziireet laazerus ir daargs prieks :)
Publicēts: 26.11.09 16:44
 citēt
blogam ir OK sadarbiba ar www.discomania.lv , vini mums pleneriem/dzimenem jau 3 gadu sponsore gaismas, visadu video mix tehniku utt.

iesaku
Publicēts: 26.11.09 16:51
 citēt
liels kantoris ar moinu izvēli:

www.na.lv...

mazs kantoris kur /visu var sarunāt/ :

www.pb.lv
Publicēts: 26.11.09 17:23
 citēt
mīlīši paldies par reklāmām... par naudu, bez šaubām, visu var nopirtk... es tak tādēļ te postēju... te visi labi cilvēki.. gatavi iemainīt vai aizdot... es arī ir labs cilvēks! :D palīdziet... man nevjag proftehniku... man tādu.. mazai mājas pasēdēšanai ... nelielai romantikas devai... varbūt kādām mājās kāds brīnums nelietos stāv! :)
Publicēts: 26.11.09 17:43
 citēt
Nopērc kaudzi ar baterijām, saslēdz zibeni tā lai zibsnī visu laiku (nezinu vai tā var :D) noskrūvē kādai ceļa tehnikai dzelteno bākuguni, poliču autiņam "migalkas", vēl kādu luksoforu, un būs tev a'la 80tie disene, ja vēl nepieliesi vaigus un no rīta to visu atliksi atpakaļ, pat uz tiesu neviens nedzīs. :D:D
Publicēts: 26.11.09 17:46
 citēt
Precēsi Ievu, beidzot?
Publicēts: 26.11.09 17:48
 citēt
diskobumbu nelielai romatikas devai.... izklausās, ka grib no Iewas tikt vaļā
Publicēts: 27.11.09 09:03
 citēt
Portreti:Precēsi Ievu, beidzot?

mēs tak jau ilgi kopā... kāda tur vēl romantika? :D :D
Publicēts: 27.11.09 09:30
 citēt
man ir diskobumba. negriezhas, jo nav motora. varu aizdot ;)
Publicēts: 27.11.09 15:34
 citēt
alksnis:man ir diskobumba. negriezhas, jo nav motora. varu aizdot ;)

pieņemu zināšanai..,. ir ienākusies arī viena kurai tipa esot motors... :) ja nestrādās motors - Alksni es tevi meklēšu! ;)
Publicēts: 27.11.09 17:39
 citēt
nu dā... mājas pasēdēšanai.. moš kāds aizdos kasti alus?... nu esaat taču mīļi un izpalidzigi :)

PS: tape jau seit posteju :)
Publicēts: 27.11.09 18:35
 citēt
Mandalay:nu dā... mājas pasēdēšanai.. moš kāds aizdos kasti alus?... nu esaat taču mīļi un izpalidzigi :)

PS: tape jau seit posteju :)

Varu aizdot, man ir vairākas alus kastes :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):