maris, es? es esmu patiesibaa brriesmiigi miilja un puukaina ..... ne velti mans lauva viirs negirbeeja no manis shkjirties peec 25 gadu kopzdiives;-))))
dansiga:maris, es? es esmu patiesibaa brriesmiigi miilja un puukaina ..... ne velti mans lauva viirs negirbeeja no manis shkjirties peec 25 gadu kopzdiives;-))))
negativs, jams? jams bija lauva .... ;_)) bet nu ljoooti pieradinaats;_)))))
Maris, M U L J K J I I B A S ....... ar skumjaam aciim gaaja projaam ....... un man ari ibija skumiigi .... peec tam gan .. paceelu galvu un saaku skatiities uz citiem viirieshiem ... aptrakojos ... tb katru piektdienu cits viiriec .... aatri apnikaas ..... Kauns atziities, bet shobribid ir taa, ka gadu man nav bijis sexa, jo viennakc attiecibas piegrieizaas .....
dansiga:maris, es? es esmu patiesibaa brriesmiigi miilja un puukaina ..... ne velti mans lauva viirs negirbeeja no manis shkjirties peec 25 gadu kopzdiives;-))))
a izskiries tapec ka caur tavam pukam caur nevareji iziet lidz merkim....?!
vergu var redzēt te www.youtube.com... , pašā sākumā, džekam rokās....ar to, kamēr ledus plāns cērt āliņģus, blandoties pa ledu, pie reizes var pārbaudīt ledus stiprību. drošības līdzeklis nosacīti, drošibai citi līdzekļi