forum.gif
Rotaslietu uc sīku priekšmetu fotogrāfēšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Rotaslietu uc sīku priekšmetu fotogrāfēšana
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.11.09 19:42 labots
 citēt
Vai kāds no jums ir izmantojis šādu iekārtu, lai bildētu rotaslietas uc mazas lietas?

www.amazon.com...

Varbut kādam ir kāds paštaisīts mājas variants? :) Varbūt var padalīties pieredzē?
Publicēts: 26.11.09 20:08
 citēt
Es ticu, ka ir pilns youtube, bet vairak gribetu dzirdet personigo pieredzi :)
Publicēts: 26.11.09 20:08 labots
 citēt
Schnircks:Esmu lietojis:) man pašam ir tāds 1.5x1.5x1.5 m:)

Un kā?
Publicēts: 26.11.09 20:21
 citēt
Ja pavisam mazus prieksm. piemeeram rotas lietas kaadu laiku atpakalj bija fotoskola kaa izmantot laptopu gaismoshanai, ja negribas neko taisiit ir ok.
Publicēts: 26.11.09 20:38
 citēt
Es kā reiz izgatavoju rāmīšus kā Schnircks raksta. Izmaksas tik daudz cik humpalās baltu palagu (ar ko apvilkt rāmīšus) nopirkt pa latu un 5 santīmiem. Ir ok Nevaru sūdzēties. Darbojas labi :)
Publicēts: 26.11.09 20:45
 citēt
Schnircks:Ir OK, bet to pašu var izdarīt lētāk- sataisa rāmīti, sameklē audumu- noliek pa malām 2as galda lampas- un uz priekšu:)

Labs majas variants , tiesa gan es bildēju ar ebayja pirktu gaismas kasti , kad piešaujās , tīri labi var izmantot, bet ja nav pārliecība , ka būs bieži nepieciešams , tiešām labāk sameistarot pašam :)
Publicēts: 26.11.09 21:00 labots
 citēt
netjan:
Schnircks:Ir OK, bet to pašu var izdarīt lētāk- sataisa rāmīti, sameklē audumu- noliek pa malām 2as galda lampas- un uz priekšu:)

Labs majas variants , tiesa gan es bildēju ar ebayja pirktu gaismas kasti , kad piešaujās , tīri labi var izmantot, bet ja nav pārliecība , ka būs bieži nepieciešams , tiešām labāk sameistarot pašam :)

slinkums tagad skatīties ebay :D bet cik tur maksā tāda kaste?
Publicēts: 26.11.09 21:01
 citēt
Koba:Ja pavisam mazus prieksm. piemeeram rotas lietas kaadu laiku atpakalj bija fotoskola kaa izmantot laptopu gaismoshanai, ja negribas neko taisiit ir ok.

ok, paldies- pameklēšu
Publicēts: 26.11.09 21:03
 citēt
Kristtaps:Es kā reiz izgatavoju rāmīšus kā Schnircks raksta. Izmaksas tik daudz cik humpalās baltu palagu (ar ko apvilkt rāmīšus) nopirkt pa latu un 5 santīmiem. Ir ok Nevaru sūdzēties. Darbojas labi :)

Varbūt varam sarunāt, ka Tu man ko tādu uztaisi? :D
Publicēts: 26.11.09 21:06
 citēt
debra:
netjan:

slinkums tagad skatīties ebay :D bet cik tur maksā tāda kaste?
photography.shop.ebay.com...
Publicēts: 26.11.09 21:08
 citēt
schn, bet mees tur tachu pat beibes tur baazam iekshaa ;_)))) vakar veel atcereejso, kad tiiriju darba kompi, lai zidzesst/ierkastiit uz maajam .. info ;-))))
Publicēts: 26.11.09 21:11
 citēt
paņem agroplēvi (vai ka viņu tur sauc, to balto) aptin ap kādu karkasu 1 .. 2 kārtas, un būs tev gaismas kaste par lēto :)
Publicēts: 26.11.09 21:13
 citēt
netjan- paldies! ;)
Publicēts: 26.11.09 21:18
 citēt
debra:netjan- paldies! ;)

Paldies būs pa daudz , bet 3 bučas pašā laikā , var dot arī 5 , bet man nav zdāčas :):):)
Publicēts: 26.11.09 21:20
 citēt
Kādas rotaslietas?Pulētam metālam šitādā kastē bildējot uznāk niķis izskatīties pēc plastmasas gabala,blikus tam bleķim vajag lai šis pēc bleķa izskatītos.
Publicēts: 26.11.09 21:21
 citēt
60uz5komats6:Kādas rotaslietas?Pulētam metālam šitādā kastē bildējot uznāk niķis izskatīties pēc plastmasas gabala,blikus tam bleķim vajag lai šis pēc bleķa izskatītos.

Pacel vienu stūri un ielaid gaismu iekšā , ta ta problēma .
Publicēts: 26.11.09 21:29
 citēt
Ir plānots fotografet dazadas perlju rotas, brošas un citus sikumus.... Pirms tam es izmeginaju tapat- bez jebkadas kastes- vienkrashi uz balta fona. Kaut kas ari sanaca, bet ne tik labi kā man gribētos, jo beigās tas fons dikti pelēcīgs izskatījas.
Publicēts: 26.11.09 21:37
 citēt
debra:Ir plānots fotografet dazadas perlju rotas, brošas un citus sikumus.... Pirms tam es izmeginaju tapat- bez jebkadas kastes- vienkrashi uz balta fona. Kaut kas ari sanaca, bet ne tik labi kā man gribētos, jo beigās tas fons dikti pelēcīgs izskatījas.

Jebkura gadījuma paies laiks kamēr pareizo balto balansu un gaismiņas piedzīsi , bet padomā vai ir vērts pirkt , es pastrādāju ar tādu un sapratiu ka veiklsa rociņas un gaišu galvu , 3 latus un 3 stundas - rezultāts izcils :):):):):):):)
Publicēts: 26.11.09 21:39 labots
 citēt
Gudris:
debra:fons dikti pelēcīgs izskatījas.
bez fotoshopa nekas smuks taapat nesanaaks

nevaru salidzinat, jo nav nācies tādā uzpariktē bildēt :) Protams, ka to pelekumu dabuju nost ar shopu....
Publicēts: 26.11.09 21:42
 citēt
netjan:
Jebkura gadījuma paies laiks kamēr pareizo balto balansu un gaismiņas piedzīsi , bet padomā vai ir vērts pirkt , es pastrādāju ar tādu un sapratiu ka veiklsa rociņas un gaišu galvu , 3 latus un 3 stundas - rezultāts izcils :):):):):):):)

Nu tad laikam jaatrod kādu, kam veiklas rokas :D jo es ar amatniecibas lietām vairāk ta ka uz Jūs nevis uz Tu :D P.S. Bet jaatzistas- nu ja loooti vajag- varu ari naglu sienā iesist un ari malku skaldit :D :D :D
Publicēts: 26.11.09 21:47
 citēt
netjan:
60uz5komats6:Kādas rotaslietas?Pulētam metālam šitādā kastē bildējot uznāk niķis izskatīties pēc plastmasas gabala,blikus tam bleķim vajag lai šis pēc bleķa izskatītos.

Pacel vienu stūri un ielaid gaismu iekšā , ta ta problēma .

spīdīgam lietām ar lielākiem gludiem laukumiem, bieži "melnā kaste" var līdzēt
Publicēts: 26.11.09 21:48
 citēt
debra:
netjan:

Nu tad laikam jaatrod kādu, kam veiklas rokas :D jo es ar amatniecibas lietām vairāk ta ka uz Jūs nevis uz Tu :D P.S. Bet jaatzistas- nu ja loooti vajag- varu ari naglu sienā iesist un ari malku skaldit :D :D :D

Tatad Tev vajag 12vienada garuma kociņis , snaglot kubu un parklat ar palagu un Tava gasmas kaste gatava , ja šitas neder , nu vai tad tādai jaukai meitenei nav neviens veikls kaimiņš vai varbūt pat labākās darudzenes smukākais vīrs :):):):):):):):)
Publicēts: 26.11.09 21:50 labots
 citēt
Pats vajadzības gadījumā lietoju sen ebajā pirktu 80x80x80 cm gaismas kubu. Maksāja ap 30 Ls, pieklājīgi uztaisīts, ērti salokāms , diez vai jēga pašam mocīties būvēt.
Ebajā (vācu) visādi piederumi, gaismas kubus ieskaitot, šeit

foto.shop.ebay.de...

Tur arī var piedāvāto preču bildēs dažādas idejas paštaisītam "nošpikot"..:)

Šeit ir pāris linki , varbūt noder:

store.tabletopstudio-store.com...

www.tabletopstudio.com...
Publicēts: 26.11.09 21:55
 citēt
netjan:

Tatad Tev vajag 12vienada garuma kociņis , snaglot kubu un parklat ar palagu un Tava gasmas kaste gatava , ja šitas neder , nu vai tad tādai jaukai meitenei nav neviens veikls kaimiņš vai varbūt pat labākās darudzenes smukākais vīrs :):):):):):):):)

Esi pārliecināts, ka es esmu jauka? :D :D :D
Publicēts: 26.11.09 22:01
 citēt
debra:netjan:

Esi pārliecināts, ka es esmu jauka? :D :D :D

Vai piedāvā pārliecināties :):):):) ??????
Publicēts: 26.11.09 22:13
 citēt
Paldies Friidi, ļoti pat noderēs tie linki :)
Publicēts: 26.11.09 22:18
 citēt
ja vajag, varu aizdot/atdot paštaisītu karkasu (70x70x70), transformējas uz 70x70. audums gan pašai būs jāmeklē
Publicēts: 26.11.09 22:33
 citēt
O- var ari ta sarunāt! Es vienkarshi gribu pamegināt kas un kā! :)
Publicēts: 26.11.09 23:20
 citēt
varu pārdot gaismas kasti saliekamu 1,5x1,5x1,5m par 40 ls,varbūt arī lētāk.
Publicēts: 26.11.09 23:47
 citēt
ok, es padomāšu! (cik letak vel varetu?)
Publicēts: 27.11.09 01:19
 citēt
Tev patixs par pērlēm utt www.evafloxsi.com "Baltie boxsi" totāli neēd JEBKĀDU apjomu , rotām tas vienkarši noņem vissu "Speli @ mirdzumu" :):)
Publicēts: 27.11.09 10:09
 citēt
Luni- ja jau baltie boksi noēd apjomu, kāds ir Tavs priekšlikums, kā būtu labāk? Cīnīties tāpat uz parasta balta fona?
Publicēts: 27.11.09 10:28
 citēt
debra:Luni- ja jau baltie boksi noēd apjomu, kāds ir Tavs priekšlikums, kā būtu labāk? Cīnīties tāpat uz parasta balta fona?

Var jau "cīnīties" uz melnā fona (kas parasti nāk boksa komplektā) izmantojot boksa "balto gaismu"...:)))
Publicēts: 27.11.09 11:23
 citēt
debra:Luni- ja jau baltie boksi noēd apjomu, kāds ir Tavs priekšlikums, kā būtu labāk? Cīnīties tāpat uz parasta balta fona?

Lai gan neesmu Lunis,atļaušos piezīmēt,ka fons un bokss ir dažādas lietas ar dažādām funkcijām.Un ņemot vērā,ka "beigās tas fons pelēcīgs izskatijās" problēma būs gaismās un izpratnē ko ar tām gaismām iesākt.Ja varētu iepublicēt nesanākušō bildi un aprakstu kā tieši bildēts,tad drīzāk kādu sakarīgu padomu varētu sagaidīt.
Publicēts: 27.11.09 11:41
 citēt
Varu paskaidrot, ka bildēts tika mājas apstāklos izmantojos visparastāko baltā papira fonu un parastās istabas un galda lampas. Un tas bija vairāk kā eksperiments - sanāks vai nesanāks.
Publicēts: 27.11.09 11:44
 citēt
Par melno fonu runājot- ja nu man tomer tas gaishais fona variants ir vajadzigs? :) Tad jau ar melno fonu var "cinities" cik grib, baltāku nedabūsi :D
Publicēts: 27.11.09 12:02
 citēt
debra:Varu paskaidrot, ka bildēts tika mājas apstāklos izmantojos visparastāko baltā papira fonu un parastās istabas un galda lampas. Un tas bija vairāk kā eksperiments - sanāks vai nesanāks.

Tātad bildē ir daudz asu ēnu(tik pat cik lampiņu piedalijās pasākumā) un nepietiekama ekspozīcija,ja fons pelēks nevis dzeltens,tad baltā balanss vismaz ir bijis pareizs.Askētiskais minimums viena zibspuldze,der arī tāda kas likšanai uz kameras paredzēta,kuru labāk caur kādu izkliedējošu elementu laist cauri un kāds vai vairāki atstarotāji.Pilnīga trūkuma un krīzes apstākļos atstarotāju-izkliedētāja-fona lomā uzstājas parastās a4 papīra lapas,pavisam lielas krīzes apstākļos,ja nav tās zibspuldzes,der palodze dienas laikā un tās pašas papīra lapas fonam-atstarotājam,toties tad statīvs obligāts.Un tad tikai skatamies,kas kur atspīd vai neatspīd,bīdam atstarotājus un bildējam nost:)
Publicēts: 27.11.09 12:21 labots
 citēt
Luk varu paradit vienu no veikumiem-
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 27.11.09 12:23
 citēt
Un paldies par padomu- 60uz5komats6 :)
Publicēts: 27.11.09 12:31
 citēt
tie takš banālie foto, tas der tikai priekš e-veikala.
Priekš dārga e-veikala/brenda jau vajag pa smuko ar domugraudu arī ...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas