Ja pavisam mazus prieksm. piemeeram rotas lietas kaadu laiku atpakalj bija fotoskola kaa izmantot laptopu gaismoshanai, ja negribas neko taisiit ir ok.
Es kā reiz izgatavoju rāmīšus kā Schnircks raksta. Izmaksas tik daudz cik humpalās baltu palagu (ar ko apvilkt rāmīšus) nopirkt pa latu un 5 santīmiem. Ir ok Nevaru sūdzēties. Darbojas labi
Schnircks:Ir OK, bet to pašu var izdarīt lētāk- sataisa rāmīti, sameklē audumu- noliek pa malām 2as galda lampas- un uz priekšu
Labs majas variants , tiesa gan es bildēju ar ebayja pirktu gaismas kasti , kad piešaujās , tīri labi var izmantot, bet ja nav pārliecība , ka būs bieži nepieciešams , tiešām labāk sameistarot pašam
Schnircks:Ir OK, bet to pašu var izdarīt lētāk- sataisa rāmīti, sameklē audumu- noliek pa malām 2as galda lampas- un uz priekšu
Labs majas variants , tiesa gan es bildēju ar ebayja pirktu gaismas kasti , kad piešaujās , tīri labi var izmantot, bet ja nav pārliecība , ka būs bieži nepieciešams , tiešām labāk sameistarot pašam
slinkums tagad skatīties ebay bet cik tur maksā tāda kaste?
Koba:Ja pavisam mazus prieksm. piemeeram rotas lietas kaadu laiku atpakalj bija fotoskola kaa izmantot laptopu gaismoshanai, ja negribas neko taisiit ir ok.
Kristtaps:Es kā reiz izgatavoju rāmīšus kā Schnircks raksta. Izmaksas tik daudz cik humpalās baltu palagu (ar ko apvilkt rāmīšus) nopirkt pa latu un 5 santīmiem. Ir ok Nevaru sūdzēties. Darbojas labi
schn, bet mees tur tachu pat beibes tur baazam iekshaa ;_)))) vakar veel atcereejso, kad tiiriju darba kompi, lai zidzesst/ierkastiit uz maajam .. info ;-))))
Kādas rotaslietas?Pulētam metālam šitādā kastē bildējot uznāk niķis izskatīties pēc plastmasas gabala,blikus tam bleķim vajag lai šis pēc bleķa izskatītos.
60uz5komats6:Kādas rotaslietas?Pulētam metālam šitādā kastē bildējot uznāk niķis izskatīties pēc plastmasas gabala,blikus tam bleķim vajag lai šis pēc bleķa izskatītos.
Pacel vienu stūri un ielaid gaismu iekšā , ta ta problēma .
Ir plānots fotografet dazadas perlju rotas, brošas un citus sikumus.... Pirms tam es izmeginaju tapat- bez jebkadas kastes- vienkrashi uz balta fona. Kaut kas ari sanaca, bet ne tik labi kā man gribētos, jo beigās tas fons dikti pelēcīgs izskatījas.
debra:Ir plānots fotografet dazadas perlju rotas, brošas un citus sikumus.... Pirms tam es izmeginaju tapat- bez jebkadas kastes- vienkrashi uz balta fona. Kaut kas ari sanaca, bet ne tik labi kā man gribētos, jo beigās tas fons dikti pelēcīgs izskatījas.
Jebkura gadījuma paies laiks kamēr pareizo balto balansu un gaismiņas piedzīsi , bet padomā vai ir vērts pirkt , es pastrādāju ar tādu un sapratiu ka veiklsa rociņas un gaišu galvu , 3 latus un 3 stundas - rezultāts izcils
netjan: Jebkura gadījuma paies laiks kamēr pareizo balto balansu un gaismiņas piedzīsi , bet padomā vai ir vērts pirkt , es pastrādāju ar tādu un sapratiu ka veiklsa rociņas un gaišu galvu , 3 latus un 3 stundas - rezultāts izcils
Nu tad laikam jaatrod kādu, kam veiklas rokas jo es ar amatniecibas lietām vairāk ta ka uz Jūs nevis uz Tu P.S. Bet jaatzistas- nu ja loooti vajag- varu ari naglu sienā iesist un ari malku skaldit
60uz5komats6:Kādas rotaslietas?Pulētam metālam šitādā kastē bildējot uznāk niķis izskatīties pēc plastmasas gabala,blikus tam bleķim vajag lai šis pēc bleķa izskatītos.
Pacel vienu stūri un ielaid gaismu iekšā , ta ta problēma .
spīdīgam lietām ar lielākiem gludiem laukumiem, bieži "melnā kaste" var līdzēt
netjan: Jebkura gadījuma paies laiks kamēr pareizo balto balansu un gaismiņas piedzīsi , bet padomā vai ir vērts pirkt , es pastrādāju ar tādu un sapratiu ka veiklsa rociņas un gaišu galvu , 3 latus un 3 stundas - rezultāts izcils
Nu tad laikam jaatrod kādu, kam veiklas rokas jo es ar amatniecibas lietām vairāk ta ka uz Jūs nevis uz Tu P.S. Bet jaatzistas- nu ja loooti vajag- varu ari naglu sienā iesist un ari malku skaldit
Tatad Tev vajag 12vienada garuma kociņis , snaglot kubu un parklat ar palagu un Tava gasmas kaste gatava , ja šitas neder , nu vai tad tādai jaukai meitenei nav neviens veikls kaimiņš vai varbūt pat labākās darudzenes smukākais vīrs
Pats vajadzības gadījumā lietoju sen ebajā pirktu 80x80x80 cm gaismas kubu. Maksāja ap 30 Ls, pieklājīgi uztaisīts, ērti salokāms , diez vai jēga pašam mocīties būvēt. Ebajā (vācu) visādi piederumi, gaismas kubus ieskaitot, šeit
Tatad Tev vajag 12vienada garuma kociņis , snaglot kubu un parklat ar palagu un Tava gasmas kaste gatava , ja šitas neder , nu vai tad tādai jaukai meitenei nav neviens veikls kaimiņš vai varbūt pat labākās darudzenes smukākais vīrs
debra:Luni- ja jau baltie boksi noēd apjomu, kāds ir Tavs priekšlikums, kā būtu labāk? Cīnīties tāpat uz parasta balta fona?
Lai gan neesmu Lunis,atļaušos piezīmēt,ka fons un bokss ir dažādas lietas ar dažādām funkcijām.Un ņemot vērā,ka "beigās tas fons pelēcīgs izskatijās" problēma būs gaismās un izpratnē ko ar tām gaismām iesākt.Ja varētu iepublicēt nesanākušō bildi un aprakstu kā tieši bildēts,tad drīzāk kādu sakarīgu padomu varētu sagaidīt.
Varu paskaidrot, ka bildēts tika mājas apstāklos izmantojos visparastāko baltā papira fonu un parastās istabas un galda lampas. Un tas bija vairāk kā eksperiments - sanāks vai nesanāks.
debra:Varu paskaidrot, ka bildēts tika mājas apstāklos izmantojos visparastāko baltā papira fonu un parastās istabas un galda lampas. Un tas bija vairāk kā eksperiments - sanāks vai nesanāks.
Tātad bildē ir daudz asu ēnu(tik pat cik lampiņu piedalijās pasākumā) un nepietiekama ekspozīcija,ja fons pelēks nevis dzeltens,tad baltā balanss vismaz ir bijis pareizs.Askētiskais minimums viena zibspuldze,der arī tāda kas likšanai uz kameras paredzēta,kuru labāk caur kādu izkliedējošu elementu laist cauri un kāds vai vairāki atstarotāji.Pilnīga trūkuma un krīzes apstākļos atstarotāju-izkliedētāja-fona lomā uzstājas parastās a4 papīra lapas,pavisam lielas krīzes apstākļos,ja nav tās zibspuldzes,der palodze dienas laikā un tās pašas papīra lapas fonam-atstarotājam,toties tad statīvs obligāts.Un tad tikai skatamies,kas kur atspīd vai neatspīd,bīdam atstarotājus un bildējam nost