60uz5komats6:A,kā tas nākas,ka bliks uz tās balzāma pudeles un etiķetes ir dažādās vietās?Nu nav jau tā,ka nevarētu to dabūt gatavu,bet šitādu ieraugot nāk prātā divi kadri un šops
tur ir ir šops loģiski - tādus bez netaisa, bet ne gluži tai vietā - etiķete ir gaismota savādāk
ar pastāvīgo gaismu jau nav problēma - tumšā telpā var nogaismot, ka teiksim kalenders pie sienas spīd kā televizors - dedolight savā reklāmā rāda kā tiek nogaismota rokaspulkstenim viena ''strelka''
fandanfo!!!!! es es .. ES ,,,,, ...... tu njemsi?;_))))
Maris- a tavas promiles - tava probleema))) ,,...... bet tas, ka es shonakt aizskrieshu pie fandango - tas nenoziime, kas es neveelos tevi .,....... es jajutaa blondine, kas visur kjer ko var nokjert,, l..... a taalak ,... nulj ... ;-))))) maybe ....
Alkohola lietošanas pakāpes: 1. pakāpe Viegls smaidiņš, nedrošība starp svešiem, flirts ar oficianti, psiholoģiskā kaktiņa sameklēšana (ar muguru pret sienu).
2. pakāpe Platāks smaids, nekontrolēta kreisās uzacs raukšana, regulāra tualetes apmeklēšana, tualetes higiēnas neievērošana, sava locekļa (vīriešiem) vai - attiecīgi - sēžamvietas un krūšu (sievietēm) pārbaude uz aci un aptaustot, tīksmināšanās pašam par sevi, kas izpaužas kā matu atglaušana, sevis glāstīšana utt.
3. pakāpe Augošs šarms, pirmā tuvināšanās pretējam dzimumam, pašapziņas nostiprināšanās, nepatīkamas alkohola smakas parādīšanās.
4. pakāpe Rodas pirmās līdzsvara saglabāšanas problēmas, valoda vēl tiek kontrolēta, taču izruna kļūst neskaidra, parādās spēja tekoši runāt 17 valodās (dažreiz vienlaikus), tiek apgāzti uz galda stāvoši priekšmeti, sāk viegli tecēt deguns.
5. pakāpe Kļūstot stipri uzbāzīgam, vairs nav problēmu apskaut sava dzimuma personas, diezgan uzkrītoša uzmanības koncentrēšana uz sekundārajām dzimum pazīmēm, kuņģis sāk dumpoties, kuņģa skābe sāk kāpt rīklē, siekalas nāk pa muti.
6. pakāpe Tagad iespējams gulēt uz parka soliņa, maksimāls izsalkums, filozofēšana par pasaules politiku, dziļa un intīma draudzība ar parka pulksteni, orientācijas zudums un diskusijas ar bankomātu.
7. pakāpe Mātes valodas spēju zudums savienojumā ar problēmām kontrolēt kuņģa saturu, parādās tieksme pēc lieluma mānijas, pretējais dzimums liekas maksimāli pievilcīgs.
8. pakāpe Nekontrolēta urīna nolaišana, mēģinājums piekaut kaimiņu un viņa suni, galējs atmiņas zudums, par valodu atbildīgā smadzeņu daļa pilnībā atslēgusies.
9. pakāpe Dzimumakts ar suni (skat. 8. pakāpi) ar sekojošu piespiedu aizvešanu, ko veic: a) policija; b) kaimiņš; c) ātrā palīdzība. Katrā gadījumā ir noķerta nepazīstama veneriskā slimība.
10. pakāpe Līdz šim to sasnieguši tikai nedaudzi, tās autorizēts apraksts nav pieejams.
Alkohola lietošanas pakāpes var iedalīt arī teletūbijos:
1. Tinkijs Drinkis - visiem tiek saliets un visi iedzer. 2. Lā Lā - ir sasniegta pakāpe, kad visi sāk dziedāt 3. Po - piedzērušies, izdziedājušies, visiem viss ir po... 4. Dipsijs - otrā rīta neizpratne par sāppošo pēcpusi (laikam sūdīgs šņabis bija)
Man kādreiz 3 lieli dižmeistari ar personīgiem piemēriem vairākus gadus demosnstrēja KĀ jābildē stikli , rotas metaļi utt. Viens visu mūžu bij bildējis "Stiklus @ pudeles" ražotājiem pārējie divi bij mākslas grāmātu autori tasja Muzejiem Traukus , Sudrabus , Zeltus , apbalvojumus utt. TAI LAIKĀ neko ar kompi utt neviens nevāca KĀ UZLIKI tā ar bij uz filmas un tas ir DADZ ĒRTĀK bet vienu priekšmetu bildet var JEBKURŠ vairāk vai mazāk prasmīgs BET veselus Dzerienu pudeļu kalnus utt. Tur gan vaig vairākas dienas riktīgi pačakaŗeties un BALTAIS KUBS tas ir pat traucējoši vienkaršāk ir UZBŪVĒT apkārt Baltu telpu Ir jau vēl fīčas kuras neviens kas praktiski nav strādājis ilgu laiku NEZIN literatūrā par tādām nekur neraksta BET ka to ar visvairāk izmanto to esmu visiem redzējis pamatā divi dominejošie gaismu paveidi "Loga gaisma" ko labā studijā var aozvietot 2-3m softboxs , vai no veciem laikiem GARA EXSPOZĪCIJA un gaisma vienakrši PARVIETOJĀS apkārt ap objektu aiz balrā darpējuma tad tā IR bet nāk "No nekurienes" pilnīgi sireāls varaints L A tā daži ārtisti poņķikom un no gara laika bildēja Stiklus pēc princips "No neko darīt" reku kā piemērā variants "Vari šitā" dižu lielmeistaru izpildijumā gaisas kaste nav pat blakus stavejusi
negatIvs: , jeb [url=http://www.fotoblog.lv/images/74671
Domāju]http://www.fotoblog.lv/images/74671
Domāju[/url] ka tas ir elementāra saucama "Gaismas ota' vai zimulis jo nav FORMAS ir tikai konturas nav, viss ir vienkāršāk, gaisma, cik no griestiem, visa kumpuzīcija uz stikla, apkārt melna papīra loksne, tikai šķirba priekš objektīva, gara ekspozīcija, nedaudz piegriests contrast, brightnes. bilde uzņemta pirms 100 gadiem, šopa vēl kompī nebija
Lunis:
Domāju ka tas ir elementāra saucama "Gaismas ota' vai zimulis jo nav FORMAS ir tikai konturas
nav, viss ir vienkāršāk, gaisma, cik no griestiem, visa kumpuzīcija uz stikla, apkārt melna papīra loksne, tikai šķirba priekš objektīva, gara ekspozīcija, nedaudz piegriests contrast, brightnes. bilde uzņemta pirms 100 gadiem, šopa vēl kompī nebija