forum.gif
Sūtījums uz Āfriku
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Sūtījums uz Āfriku
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.11.09 13:38
 citēt
nu drošvien ka viņiem nigērijā pilni angāri ar d700 un tamrona zūmiem. sūti tik viņiem naudu, gan jau kautko atsūtīs atpakaļ.
Publicēts: 27.11.09 13:43
 citēt
zo:d700 un tamrona zūmiem

Tev viegli runāt. Santis liek izcili (varbūt ņirgājoties, nezinu) jebkuram Tavam sūducim, lai vai ar holgu vai casio bildēts. ;)
Publicēts: 27.11.09 13:44
 citēt
Kristtaps - protams, ka talaka komunikacija tur kads cheko ari ko vinji kam suuta.
tapat vestules var but pat it ka latviski, ar google translate...
Publicēts: 27.11.09 13:50
 citēt
alvils:
zo:d700 un tamrona zūmiem

Tev viegli runāt. Santis liek izcili (varbūt ņirgājoties, nezinu) jebkuram Tavam sūducim, lai vai ar holgu vai casio bildēts. ;)

nu taviem suudukiem visi njirgaajoties liek patiik.
Publicēts: 27.11.09 13:54
 citēt
he, es tā domāju, zo, varbūt būsi godīgs un pateiksi, Santis Tev ir just friend vai tomēr lover? :D
Publicēts: 27.11.09 14:02
 citēt
jeee - shis man patikaas ;_)) .... I dont know what i mean, i am so stupid. Tommorow i send you camera, all my money, my wife and my car to your ''nigerian son'
Publicēts: 27.11.09 14:02
 citēt
alvils:he, es tā domāju, zo, varbūt būsi godīgs un pateiksi, Santis Tev ir just friend vai tomēr lover? :D

varbūt pajautā pašam Santim?
Publicēts: 27.11.09 14:04
 citēt
dansiga:jeee - shis man patikaas ;_)) .... I dont know what i mean, i am so stupid. Tommorow i send you camera, all my money, my wife and my car to your ''nigerian son'

mož labāk vajadzēja piedāvāt barteri: nigērijas dēls pret pulksteni. :) vergs noderētu... varbūt.
Publicēts: 27.11.09 14:05
 citēt
zo:
alvils:he, es tā domāju, zo, varbūt būsi godīgs un pateiksi, Santis Tev ir just friend vai tomēr lover? :D

ak tad tomēr nebūsi godīgs, neatzīsies. nu labi. man taču tas ir pilnīgi pie kājas, loģiski. man arī uz īsu brīdi bija uztaisīts klons. es gan to izmantoju komunikācijai, nevis balsojumiem. lai gan savā ziņā arī balsojumi ir komunikācija, vai ne? :D ja komunicē ar sevi webā, tā jau ir šizofrēnija.
Publicēts: 27.11.09 14:09
 citēt
nu ja jau reiz par to runā tad pilnīgi pie kājas nav.
Publicēts: 27.11.09 14:11
 citēt
par TO šad tad var parunāt. un TAS jaunu gan nav pie kājas. :D
Publicēts: 27.11.09 20:02
 citēt
alvils:
zo:uote]

ak tad tomēr nebūsi godīgs, neatzīsies. nu labi. man taču tas ir pilnīgi pie kājas, loģiski. man arī uz īsu brīdi bija uztaisīts klons. es gan to izmantoju komunikācijai, nevis balsojumiem. lai gan savā ziņā arī balsojumi ir komunikācija, vai ne? :D ja komunicē ar sevi webā, tā jau ir šizofrēnija.

A, tev skauž, Alvil? Kam gribu, tam lieku "izcili" !

Jā, man patīk zo :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas