jeee - shis man patikaas ;_)) .... I dont know what i mean, i am so stupid. Tommorow i send you camera, all my money, my wife and my car to your ''nigerian son'
dansiga:jeee - shis man patikaas ;_)) .... I dont know what i mean, i am so stupid. Tommorow i send you camera, all my money, my wife and my car to your ''nigerian son'
mož labāk vajadzēja piedāvāt barteri: nigērijas dēls pret pulksteni. vergs noderētu... varbūt.
alvils:he, es tā domāju, zo, varbūt būsi godīgs un pateiksi, Santis Tev ir just friend vai tomēr lover?
varbūt pajautā pašam Santim?
ak tad tomēr nebūsi godīgs, neatzīsies. nu labi. man taču tas ir pilnīgi pie kājas, loģiski. man arī uz īsu brīdi bija uztaisīts klons. es gan to izmantoju komunikācijai, nevis balsojumiem. lai gan savā ziņā arī balsojumi ir komunikācija, vai ne? ja komunicē ar sevi webā, tā jau ir šizofrēnija.
ak tad tomēr nebūsi godīgs, neatzīsies. nu labi. man taču tas ir pilnīgi pie kājas, loģiski. man arī uz īsu brīdi bija uztaisīts klons. es gan to izmantoju komunikācijai, nevis balsojumiem. lai gan savā ziņā arī balsojumi ir komunikācija, vai ne? ja komunicē ar sevi webā, tā jau ir šizofrēnija.
A, tev skauž, Alvil? Kam gribu, tam lieku "izcili" !