forum.gif
kaarteejais 5dienas vakars
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / kaarteejais 5dienas vakars
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.11.09 19:48
 citēt
ar ko nodarbojaties koleegji?

es tikko kaa no friziera atnaacu. atvadiijos no dreda (gandriiz triis gadus bija). barchikaa dazhaadas dziras bet kompanjonu nevaru atrast...
Publicēts: 27.11.09 19:54
 citēt
zo:ar ko nodarbojaties koleegji?

es tikko kaa no friziera atnaacu. atvadiijos no dreda (gandriiz triis gadus bija). barchikaa dazhaadas dziras bet kompanjonu nevaru atrast...

Apsveicu, lisij!
Mīļmeitiņa pirms diviem gadiem atvadījās... neko, tagad jau pēc cilvēka izskatās.
Priekā!
Publicēts: 27.11.09 19:55 labots
 citēt
Eltons:

Apsveicu, lisij!
Mīļmeitiņa pirms diviem gadiem atvadījās... neko, tagad jau pēc cilvēka izskatās.
Priekā!

pats kaa lisijs. man viens (1) dreds bija.
Publicēts: 27.11.09 19:57
 citēt
zo:
Eltons:
Apsveicu, lisij!
Priekā!

pats kaa lisijs. man viens (1) dreds bija.

Viens neskaitās... bet vienalga, tagad beidzot vari pilnīgu profīlbildi likt blogā.
Publicēts: 27.11.09 19:58
 citēt
nav nepieciešams.
Publicēts: 27.11.09 19:59
 citēt
izlasīju virsrakstu, nodomāju dansiga uzdarbojās..... bet nē zo grasās kost...................
Publicēts: 27.11.09 20:00
 citēt
negatIvs:izlasīju virsrakstu, nodomāju dansiga uzdarbojās..... bet nē zo grasās kost...................

dansiga jau gulj droshvien...
Publicēts: 27.11.09 20:06
 citēt
aizdomīga bija, jau tā dīvainais rakstības stils, sāka kļūt vēl divaināks
Publicēts: 27.11.09 20:12 labots
 citēt
es skumstu pēc Dansigas :(
...jeb pirms? ...
Publicēts: 27.11.09 20:13
 citēt
es arī šodien biju pie friziera... esmu kļuvusi vēl sarkanāka :D
Publicēts: 27.11.09 20:15
 citēt
Man arī derētu pie friziera. Bet nekas - gaidīšu pavasari.
Publicēts: 27.11.09 20:21
 citēt

pēc bārā pavadītām ~ divām stundām, kompānijai jau vajadzētu tā kā būt....
Publicēts: 27.11.09 20:41
 citēt
CerambyX:Man arī derētu pie friziera. Bet nekas - gaidīšu pavasari.

man šķiet es tevi pirms kāda laika rygā redzēju. ar guitāru čeholā pie rokas.
Publicēts: 27.11.09 20:42
 citēt
negatIvs:

pēc bārā pavadītām ~ divām stundām, kompānijai jau vajadzētu tā kā būt....

bārs un barčiks kā zināms divas dažādas lietas.
Publicēts: 27.11.09 20:42
 citēt
zo:
negatIvs:pēc bārā pavadītām ~ divām stundām, kompānijai jau vajadzētu tā kā būt....

tad spogulis
Publicēts: 27.11.09 20:46
 citēt
negatIvs:
zo:...

tad spogulis

nu vienam dzert ir forshi, bet cik ilgi?
Publicēts: 27.11.09 20:47
 citēt
Man jau vakar bija piektdiena un tusiņš... šodien vēl arvien miegs nāk... laikam būs jāiet drīz gulēt :)
Publicēts: 27.11.09 20:51
 citēt
zo:

Ja tas bija pie Forum Cinemas, tad man ar likās, ka Tevi redzēju.
Publicēts: 27.11.09 20:53
 citēt
CerambyX:
zo:

Ja tas bija pie Forum Cinemas, tad man ar likās, ka Tevi redzēju.

tas bija pie forum cinemas. es jau bezmaiz vai gribeeju apsveicinaaties bet es biju slims un temperatuura un tik kad pagaaju garaam piefikseeju ka tas vareetu buut slavenais cerambyx.
Publicēts: 27.11.09 20:58
 citēt
man šodien ar visu dienu prasās iedzert. Darbā mazliet no rīta apslacījām lūpas, bet tik un tā prasās.
Bet nevēlos iet uz veikalu pēc dzeramā, jo tuvajos veikalos nekas prātīgs nav, tikai stiprs alus un lēts vīns, un lēts šņabis.
Publicēts: 27.11.09 20:59
 citēt
zo:
tas bija pie forum cinemas. es jau bezmaiz vai gribeeju apsveicinaaties bet es biju slims un temperatuura un tik kad pagaaju garaam piefikseeju ka tas vareetu buut slavenais cerambyx.

Nu es ar tā iedomājos, ka tas Tu, tikai pēc tam kad biji jau pagājis garām :D
Publicēts: 27.11.09 21:15
 citēt
stings:es arī šodien biju pie friziera... esmu kļuvusi vēl sarkanāka :D

Kā jau parasti piektidenas vakaros biju pirtī un esmu kļuvis biku sārtāks, svaigāks, tīrāks, smaržīgāks, jautrāks, omulīgāks, ...;):D
Publicēts: 27.11.09 21:19
 citēt
Linkman:
stings:es arī šodien biju pie friziera... esmu kļuvusi vēl sarkanāka :D

Kā jau parasti piektidenas vakaros biju pirtī un esmu kļuvis biku sārtāks, svaigāks, tīrāks, smaržīgāks, jautrāks, omulīgāks, ...;):D

man pirts nav.. bet sārtāka, svaigāka, tīrāks, smaržīgāka, jautrāka, omulīgāka būšu rītvakar, kad plānojas pirtī iešana...:D
Publicēts: 27.11.09 21:28 labots
 citēt
stings: .. bet sārtāka, svaigāka, tīrāks, smaržīgāka, jautrāka, omulīgāka būšu rītvakar, kad plānojas pirtī iešana...:D

Pirtī vajag iet - pareizi ... Neaizmirsti pirms pirts ieiet dušā, lai labāk svīst ... Centies atrasties guļus stāvoklī, lai vienmērīgs temperatūras iespaids uz visu ķermeni ... Pēc karsēšanas protams kontrastu - auksts un silts ūdens - lai norūdītos ... pēdējā reizē (varētu būt ceturtā), kad nav pārāk karsts, paņem medus masku ķermenim, lai iesūcās ādā - tā būs maiga, smaržīga, samtaina .. Nu tad - vieglu garu rītvakar ...;)
Publicēts: 27.11.09 21:33
 citēt
Linkman:
stings: .. bet sārtāka, svaigāka, tīrāks, smaržīgāka, jautrāka, omulīgāka būšu rītvakar, kad plānojas pirtī iešana...:D

Pirtī vajag iet - pareizi ... Neaizmirsti pirms pirts ieiet dušā, lai labāk svīst ... Centies atrasties guļus stāvoklī, lai vienmērīgs temperatūras iespaids uz visu ķermeni ... Pēc karsēšanas protams kontrastu - auksts un silts ūdens - lai norūdītos ... pēdējā reizē (varētu būt ceturtā), kad nav pārāk karsts, paņem medus masku ķermenim, lai iesūcās ādā - tā būs maiga, smaržīga, samtaina .. Nu tad - vieglu garu rītvakar ...;)

Vēl aizmirsi - var izspiest sulu no apelsīna, ar kuru ierīvē ķermeni, tad medus un ļauties viegla masāžai... otrā rītā kā jauna meitene jūties...!! un nekādu alkohola lietošanu...!!!
Publicēts: 27.11.09 21:52
 citēt
stings: Vēl aizmirsi - var izspiest sulu no apelsīna, ar kuru ierīvē ķermeni, tad medus un ļauties viegla masāžai... otrā rītā kā jauna meitene jūties...!! un nekādu alkohola lietošanu...!!!

Alkohols nekāds ... Masāža - tas ir superīgi ... Pirts masāžai vari palasīt - Bannij masaž (ISBN 978-5-388-00515-1) ... Man nevajag nākošo rītu - es jau tagad kā jauns zēns jūtos ...;)
Publicēts: 27.11.09 21:56
 citēt
Un arī pirtī jāiet pirms ēšanas vai arī 5 stundas pēc...... un ja kas medus nav tas kas ādai iekš pirtes vajadzīgs propolis vai nu linneļļā šķidināts vai spirtā...
Publicēts: 27.11.09 21:57
 citēt
Kas tad tā par pirtī iešanu bez vien' aliņ'! :D
Publicēts: 27.11.09 22:01
 citēt
CerambyX:Kas tad tā par pirtī iešanu bez vien' aliņ'! :D

Ja stings teica - bez alkohola, tad tā arī jādara. I nemaz nestrīdies ar vecākiem cilvēkiem ...;)
Publicēts: 27.11.09 22:13
 citēt
Kas par gejisku māžošanos?!
Medus, apelsīns, nekādu alkoholu...
Pff...
Svīšanai vispirms puslitrs alus.
Tad pirmā reize.
Tad viegla duša vai ieberzēšanās ar sniegu.
tad litrs alus.
Otrā reize.
Tagad var lekt āliņģī.
Duša.
Alus daudz.
Trešā reize.
Āliņģis.
Duša.
Alus un kam veselība atļauj- viss pārējais.
Publicēts: 27.11.09 22:19 labots
 citēt
Eltons: Medus, apelsīns, nekādu alkoholu... Alus un kam veselība atļauj - viss pārējais.

Tas pareizi - kam veselība atļauj - tam alus ...;)
Bet galvenais - lai viss pārējais ne tikai tagad, bet arī pēc 10, 20 un 30 gadiem ir ...;)
Publicēts: 27.11.09 22:25
 citēt
Linkman:
Eltons: Medus, apelsīns, nekādu alkoholu... Alus un kam veselība atļauj - viss pārējais.

Tas pareizi - kam veselība atļauj - tam alus ...;)
Bet galvenais - lai viss pārējais ne tikai tagad, bet arī pēc 10, 20 un 30 gadiem ir ...;)

Ir.
Vismaz man.
A ko Tu iedomājies... VESELS NOMIRT?!
Publicēts: 27.11.09 22:41
 citēt
Eltons:
Ir.
Vismaz man.
A ko Tu iedomājies... VESELS NOMIRT?!

+++ :D
Publicēts: 27.11.09 22:43
 citēt
pīpēt gribas,bet nav ko...
citādi man te taisās kaut kādu martini iesmērēt,kamēr skatos youtube vecos Igo video.
Publicēts: 27.11.09 22:46
 citēt
mana friziere aizlaidās uz Angliju, i nezinu ko iesākt, varbūt dreds palīdzēs? (starp citu, a kas tas ir?)
Publicēts: 27.11.09 22:55
 citēt
Interesanti, es arī šodien biju pie frizieres! :)) Stipri pamainīju imidžu! ;)))

Hm, mož šodien tāda diena, kad jāiet pei friziera???

Bet ar visu to - visapkart - priekā! :))))
Publicēts: 27.11.09 22:59
 citēt
tiko pārnacu majas pēc florbola treniņa. Paēsts ir, jauzkož burkāni jāpadzer tēja jauzmodelē + jānorenderē kāds darbs skolai.
Publicēts: 27.11.09 23:01
 citēt
kas ir frizieris?
Publicēts: 27.11.09 23:02
 citēt
shvaboc:kas ir frizieris?

+1. Es laikam kādu gadu ar nēsmu bijis ;d
Publicēts: 27.11.09 23:03
 citēt
shvaboc:kas ir frizieris?

Jautājums tiem, kuri zin' krievu valodu:
Čem otļčājetsa parikmaher ot herovima?