zo: man šķiet es tevi pirms kāda laika rygā redzēju. ar guitāru čeholā pie rokas.
Ja tas bija pie Forum Cinemas, tad man ar likās, ka Tevi redzēju.
tas bija pie forum cinemas. es jau bezmaiz vai gribeeju apsveicinaaties bet es biju slims un temperatuura un tik kad pagaaju garaam piefikseeju ka tas vareetu buut slavenais cerambyx.
man šodien ar visu dienu prasās iedzert. Darbā mazliet no rīta apslacījām lūpas, bet tik un tā prasās. Bet nevēlos iet uz veikalu pēc dzeramā, jo tuvajos veikalos nekas prātīgs nav, tikai stiprs alus un lēts vīns, un lēts šņabis.
zo: tas bija pie forum cinemas. es jau bezmaiz vai gribeeju apsveicinaaties bet es biju slims un temperatuura un tik kad pagaaju garaam piefikseeju ka tas vareetu buut slavenais cerambyx.
Nu es ar tā iedomājos, ka tas Tu, tikai pēc tam kad biji jau pagājis garām
stings: .. bet sārtāka, svaigāka, tīrāks, smaržīgāka, jautrāka, omulīgāka būšu rītvakar, kad plānojas pirtī iešana...
Pirtī vajag iet - pareizi ... Neaizmirsti pirms pirts ieiet dušā, lai labāk svīst ... Centies atrasties guļus stāvoklī, lai vienmērīgs temperatūras iespaids uz visu ķermeni ... Pēc karsēšanas protams kontrastu - auksts un silts ūdens - lai norūdītos ... pēdējā reizē (varētu būt ceturtā), kad nav pārāk karsts, paņem medus masku ķermenim, lai iesūcās ādā - tā būs maiga, smaržīga, samtaina .. Nu tad - vieglu garu rītvakar ...
stings: .. bet sārtāka, svaigāka, tīrāks, smaržīgāka, jautrāka, omulīgāka būšu rītvakar, kad plānojas pirtī iešana...
Pirtī vajag iet - pareizi ... Neaizmirsti pirms pirts ieiet dušā, lai labāk svīst ... Centies atrasties guļus stāvoklī, lai vienmērīgs temperatūras iespaids uz visu ķermeni ... Pēc karsēšanas protams kontrastu - auksts un silts ūdens - lai norūdītos ... pēdējā reizē (varētu būt ceturtā), kad nav pārāk karsts, paņem medus masku ķermenim, lai iesūcās ādā - tā būs maiga, smaržīga, samtaina .. Nu tad - vieglu garu rītvakar ...
Vēl aizmirsi - var izspiest sulu no apelsīna, ar kuru ierīvē ķermeni, tad medus un ļauties viegla masāžai... otrā rītā kā jauna meitene jūties...!! un nekādu alkohola lietošanu...!!!
stings: Vēl aizmirsi - var izspiest sulu no apelsīna, ar kuru ierīvē ķermeni, tad medus un ļauties viegla masāžai... otrā rītā kā jauna meitene jūties...!! un nekādu alkohola lietošanu...!!!
Alkohols nekāds ... Masāža - tas ir superīgi ... Pirts masāžai vari palasīt - Bannij masaž (ISBN 978-5-388-00515-1) ... Man nevajag nākošo rītu - es jau tagad kā jauns zēns jūtos ...
Un arī pirtī jāiet pirms ēšanas vai arī 5 stundas pēc...... un ja kas medus nav tas kas ādai iekš pirtes vajadzīgs propolis vai nu linneļļā šķidināts vai spirtā...
Kas par gejisku māžošanos?! Medus, apelsīns, nekādu alkoholu... Pff... Svīšanai vispirms puslitrs alus. Tad pirmā reize. Tad viegla duša vai ieberzēšanās ar sniegu. tad litrs alus. Otrā reize. Tagad var lekt āliņģī. Duša. Alus daudz. Trešā reize. Āliņģis. Duša. Alus un kam veselība atļauj- viss pārējais.