dansiga:alora, meklej u tavas bildes un neatradu l((((( man shonakt toch lielaa atzishanaas .!...... a vot netardau KUR to darii!!!!!!!!!!!!!!! KUR IR TAVAS BILDES?!!??!?
"Kritika" vispār tāds savāds vārds... Es lietotu - "analīze un vērtējums". "Kritika" pēc definīcijas vērsta uz nozākāšanu, skat. Dienā pēdējo recenziju par izrādi "Lācis"... Bez tam, kritika arī ir kritizējama, un tad sākas nebeidzamais stāsts. Blogā jābūt analīzei, un var būt arī vērtējums.
Savukārt tie, kas satruacās, ka viņiem škiet, ka kaut kas nav kārtībā, viņiem nepatīk, bla bla bla kā tas te viss notiek – vārdus neminēšu, tie gudrinieki arī gan sākuši šo diskusiju, gan papildinājuši to – paši neizceļas ar īpaši inteliģentu analīzi... Laikam izcelties vēlme, bet nesanāk.
Analīze, portams, balstās uz salīdzinājumu, bet nevajag jau salīdzināt ar fotomākslas klasikas darbiem, bet, kaut vai, ar to, kā "es pats darītu". Tad tas viss būs saprotamāk. Bet vērtējums - tas sekundāri, katram pēc vajadzībām.
Protams ir patiešām atklāti gadījumi, kad autors raksta vēstules un tiešām uzbrauc par to, ka esi atļāvies nokritizēt viņa bildi tas tiešām nav īsti smuki.
Par to arī rakstu. Ir arī daži, kuri meilā neatraksta, bet kādā forumā izsaka kādus secinājumus par manu skatījumu, par manu funktieri utt. Vot tas ir diezgan nepamatoti un no pieaugušu cilvēku puses diezgan bērnišķīgi. Un kāpēc man būtu jālasa savā meilā, ka mana tendence bildēt sievietes ir peļama, ka tā tāda māžošanās vien ir, ka nekā mākslinieciska tur nav. Varbūt tā ir. Es NEPRETENDĒJU uz visu atzinību. Gribētos, lai te valdītu lielāka cieņa un uzskatu brīvība, lai ciena manas domas par kādu konkrētu bildi un galu galā, lai dažreiz paklusē nevis aizstāvas.
dansiga:alora, meklej u tavas bildes un neatradu l((((( man shonakt toch lielaa atzishanaas .!...... a vot netardau KUR to darii!!!!!!!!!!!!!!! KUR IR TAVAS BILDES?!!??!?
Ir jau nu sviestains vērtējums pie bildēm ar 555, un galvenais visi liek 555, it kā baidītos ielikt mazāk un pateikt kādu kritiskāku vārdu.Beigsim vienreiz izpatikt citiem, jo tas taču viņiem tikai par ļaunu nāks. Nedomāju, ka pie sliktas bildes 555 vērtējums uzlabos fotogrāfa citu darbu kvalitrāti, jo viņam liksies, ka sasniedzis jau griestus un nav pēc kā tiekties!
Jūtams pilnmēness tuvums. Iesaku visiem šis dizkusijas autories (aKtivākajiem) pameklēt psihiatru. Administratori varētu šo personu lokam pievērst palielāku uzmanību un ned' eļu pirms un pēc pilnmēness apturēt šo personu iespēju piedalīties forumā. Runājam tikai par fotoi un nevis ko kad kas teicis. parādam ar savu attieksmi fotojomā. Pietiek apdi..st vienam otru. Esat padomājuši, ka satiksieties uz ielas? Jauki smaidīsiet viens otram un aiz muguras vīstīsiet dūres?
p.s. gribu un balsoju, tās ir manas tiesības šeit, kuras iertobežot var vienīgi administratori. Bildes vairums ir sliktas kvalitātes, bet ja cilvēks ir pielicis pules un nevis tikai apdi..is Brīvibas pieminekli vai sazīmējis mušmires (saprotam: ņirgājas) tad ir vērts par viņa bildēm nobalsot. Beznosacījuma "patīk" atvieglina novērtēšanu emocionālām personām, nav jāpaskaidro - patīk un viss.
blac:Jūtams pilnmēness tuvums. Iesaku visiem šis dizkusijas autories (aKtivākajiem) pameklēt psihiatru. Administratori varētu šo personu lokam pievērst palielāku uzmanību un ned' eļu pirms un pēc pilnmēness apturēt šo personu iespēju piedalīties forumā. Runājam tikai par fotoi un nevis ko kad kas teicis. parādam ar savu attieksmi fotojomā. Pietiek apdi..st vienam otru. Esat padomājuši, ka satiksieties uz ielas? Jauki smaidīsiet viens otram un aiz muguras vīstīsiet dūres?
p.s. gribu un balsoju, tās ir manas tiesības šeit, kuras iertobežot var vienīgi administratori. Bildes vairums ir sliktas kvalitātes, bet ja cilvēks ir pielicis pules un nevis tikai apdi..is Brīvibas pieminekli vai sazīmējis mušmires (saprotam: ņirgājas) tad ir vērts par viņa bildēm nobalsot. Beznosacījuma "patīk" atvieglina novērtēšanu emocionālām personām, nav jāpaskaidro - patīk un viss.
iesaku apmeklēt psihiatru.
Nu nezinu kā tur ar to deguna mīcīšanu un psixiatru , bet brīžam man uzrauj sirsnīgu smaidu nu ļoti centīga Tava (blac) iebalsošana (pozitīva) apsolūti zem visām bildē Nenoliegšu , ka arī es cītīgi balsoju un vados pēc izjūtām, nevis profesionāla skatījuma, jo man tāda nav, neesmu spečuks , bet Tava centība ir nepārspējama
paldies, netjan. Ne Tu vienīgais esi to pamanījis, bet balsot balso tikai mazums no blogā regīstrētajiem. Te jūtams kāds naids pret balsotājiem un pat iedots tādiem pat īpašu iesauku.
Vilbero, Tu esi smieklīgs, jau Tava galvenā bilde liek palauzīt galvu psihiatriem un psihologiem. Liekas esi masu viedokļa upuris, viegli ietekmējams, nu tāads foršs letiņu puika, bet spriežot pēc bildes esi pārgājējs uz otru ielas pusi (domāts - nobaidījos, labāk paiešu malā).
Vilbero, Tu esi smieklīgs, jau Tava galvenā bilde liek palauzīt galvu psihiatriem un psihologiem. Liekas esi masu viedokļa upuris, viegli ietekmējams, nu tāads foršs letiņu puika, bet spriežot pēc bildes esi pārgājējs uz otru ielas pusi....
Vilbero, Tu esi smieklīgs, jau Tava galvenā bilde liek palauzīt galvu psihiatriem un psihologiem. Liekas esi masu viedokļa upuris, viegli ietekmējams, nu tāads foršs letiņu puika, bet spriežot pēc bildes esi pārgājējs uz otru ielas pusi....
"....Pietiek apdi..st vienam otru...."
Ai ai! Ko pats dari
Re arī pats esmu no tādiem. Ar ko draudzējies par tādu paliek.
Kā jau iepriekš Alloxa minēja, kulturāli cilvēki vai nu saka ko domā, vai klusē.
Spriežot pēc Blac ieraksta manā viesu grāmatā, būšu iemetis akmeni viņa dārziņā, kā netjan apstiprina, cītīgo balsotāju dārziņā Nabaga jēriņš
Pameģīni Alloxam novērtēt ne ar 555,ta ko tur novērtēt,pamēģini forumā tikai pieminēt! Te daži meģināja...
Tāpēc jau ir variants , balsot , vērtēt to kas patīk , neaiztikt to par ko neesi pārliecināts, ka mācēsi zinatniski paskaidrot savu nepatiku, nu bet ne jau VISAM, VISAM , VISAM likt apakšā , ka patīk , ta ka to daži dara .........
Santis.Nu ,ko es teicu ? Alloxa.Pareizi ir -apciemojuši. Vīriešiem nav klimaksa,to sauc par Andropauzi(spriežot pēc ielinkotās bildes,Tev nav tālu). Pilnmēness mani ietekmē tikai pozitīvi,parasti pēc pilnmēness krasi mainās laika apstākļi,tātad,šodien pamatīgi lija,jācer ka rīt nelīs,varbūt varēs Dabā ko nobildēt(visi jau nevar ķeksēt no interneta sagataves,paŗtaisīt un publicēt blogā kā savas.) Savas rupjības mātes valodā vari pietaupīt citiem un citai reizei,neko jaunu tāpat napateiksi.
Citādi zem forelljjankas bildēm nebūtu vispār neviena balsojuma...
Ja tas ir joks , tad OK , bet ja nopieni , domāju , ka nav smuki , foreļjankam labas bildes ar specializāciju pārsvarā
Liecies mierā,es te pasen netīšam zvaigznīti pieminēju(nezināju kam tā ,un ka tā tik svarīga)no tā laika vairs pie manām bildēm nemasturbē.Bet agrāk bija mēģinājumi!
Uzmanību! Tuvojas pilnmēnesis. Parasti šajā laikā psihiski nelīdzsvarotiem cilvēkiem saasinās viņu hroniskās kaistes. savā teātrī tie aicina iesasitīties daudzus saprātīgus un gudrus cilvēkus, kuri tos mēdz uzskatīt arī par gudriem. te būs noderīgi padomi, kā tšķir tos no mums un jkā rīkloties. ja kas variet saukt neatliekamo palīdzību. www.ogresvestis.lv...
blac:Uzmanību! Tuvojas pilnmēnesis. Parasti šajā laikā psihiski nelīdzsvarotiem cilvēkiem saasinās viņu hroniskās kaistes. savā teātrī tie aicina iesasitīties daudzus saprātīgus un gudrus cilvēkus, kuri tos mēdz uzskatīt arī par gudriem. te būs noderīgi padomi, kā tšķir tos no mums un jkā rīkloties. ja kas variet saukt neatliekamo palīdzību. www.ogresvestis.lv...
p.s. es balsošu līdz būšu sasniedzuis to ko gribu
nu tad jau jāsāk par psihologu padomāt , jo līdz psihiatra līmenim vēl neesi ticis , tās ir starp citu divas dažādas profesijas P.S Joks
Gribētos, lai te valdītu lielāka cieņa un uzskatu brīvība, lai ciena manas domas par kādu konkrētu bildi un galu galā, lai dažreiz paklusē nevis aizstāvas.
Ja tu izliec bildi publiskai apskatei, tad faktiski ir jāaizver mute attiecībā uz to, kas pie tās notiek pēc tam - vai arī ir jābūt gatavam paspamot, pacīnīties. Neviens tevi nespiež tos kadrus izlikt apskatei. Es eleganti paklusēju, vispār neskatot citu bildes. Ja skatu, tad gan ierakstu kaut ko.
Super !!! Es zināju bikšturus , krūšturus, Viesturus, Arturus.................................., bet tagad 51 gados uzzinu arī kas ir kuļturs , padziļināts kniksis un palielināta pateicība Tev !
viencmuzikanc:Kā jau tradicionāli, fotoblogā vairums diskusiju parasti nolaižas dzimumorgānu līmenī... Te VIŅŠ ir - kociņš...
Kas teica "nolaižas" - drīzāk, paceļās līdz dzīves būtībai... - "жизнь начинается концом, вокруг его вертится и заканчивается - когда конец не нужен..."
Nu re, augsti godājamais blac, kur atklājās Tava patiesā būtība , Tavi vārdi atšķirās no Taviem darbiem, atradi manā galerijā bildi , kura nebiji nobalsojis ar "patīk" un Tev bija iespēja iekost par manu vakardienas novērtējumu pie Tavas bildes , tātad tomār Tev naf ne pofig , ne vienalga ko domā citi , ka arī , Tevi neinteresē citu viedoklis par saviem darbiem, lai gan es pamatoju savas domas ar garāku aprakstu nekā vienkāršu patīk vai nepatīk, vai kā citādi ar vienu vardu........ www.fotoblog.lv...
[x] netjan@84.237.129.221 | 23:40 28.11.2009 Ideja: 2, Izpildījums: 2, Sajūtas: 2. Tonis nedzīvs, gulbim ēna škiet nav pareizā , švaki šhopa iestrādāts , mēnesis arī izskatās ka pielīmēts nevietā un ja ņem visu bildi kopumā nav asuma neuzvienu no objektiem , pārāk daudz objektu skata piesaistīšanai, bet neviens nepiesaista uzmanību visu laiku.................. Piedod , bet dikti atgādina tepiķīti pie manas nelaiķes vecmāmiņas gultas ....... Tādas manas izjūtas un redzējums....... P.S. Nekad neesmu teicis ka kaut ko sajēdzu no fotolietām , taisni otrādi es tikai mācos kaut ko saprast , bet ja iet runa par izjūtām, tad ir "patīk - nepatīk", bet savā izpratnes līmenī arī cenšos to pamatot.