Piedodiet... nevareeju attureeties... taatad skatos Nikitu - un she Tev - pirmo nodalju apdraud Latvijas nacionaalisti. Nu tad Nikita dodas uz "Latviju" - ash Latvijas karogs pliivo (vieta gan taada aizdomiiga bet jebkuras shaubas dzeesh sarga armijas formas teerps... nu laikam jau nav smiekliigi...
poksuj! Kazakstānieši arī šausmīgi abižojās uz Boratu. Kas var aizlieegt kādam taisīt jokus un apsmiet kādu nebūt valsti vai nacionalitāti kā viņš to redz?
Vil:poksuj! Kazakstānieši arī šausmīgi abižojās uz Boratu. Kas var aizlieegt kādam taisīt jokus un apsmiet kādu nebūt valsti vai nacionalitāti kā viņš to redz?
da njirdziigi tak nav runa par aizliegshanu, bet par totaalu nekompetenci... un tie Latvieshu nacionaalisti tur runaaja ar lauziitu krievu akcentu pilniigas bleenjas par Sochiem....
tas gan. Un ja mums būtu finansu un izplatīšanas vara taisīt tādas filmas... un filmētu mēs par kaut kādiem balkānu teroristiem, kādā no Āfrikas valstīm vai filipīnu salās. iedomājos cik mēs kļūdas salaistu
Parķ mazi mēs esam , neatceros kādā filma tas bija , bet bija frāze - viņš ieradīsies no Rīgas, Lietuvas galvaspilsētas Nesen te noskatījos filmu "Tults" ,kuru uzņēma Kuldīgā, nu arī īsti nevarēju sevi saprast , vai tāpēc ka parāk pazīstamas vietas , vai filma štrunts , nu bet nemaz neasociējās ar to , ka ta varētu būt Vācijas mazpilsēta un kad vel pārkrāsots GAZiks brauca , pavisam smaidīgi bija
ir sastapta drūmā nekompetence, gan rietumu filmās, gan krievijas. par krievijas gan aizdomas, ka tur ne nekompetence vainīga, sevišķi vēstures jautājumos. gļuki ir manīti gan'raugoties no vēsturiskā gan ģeogrāfiskā aspekta. rietumu filmās tas ir nekompetences, nevērīgas attieksmes rezultāts, nafig kaut ko pētīt, ja tā filma atbilstošajā auditorijā tāpat aiziet uz urrā. konkrēti ar < Nikita >, man pietika ar kādu divu sēriju noskatīšanos, kaut kad pasen.... totāls, bezjēdzīgs, truls sūds
Gudris:ir viena filma par otraa pasaules kara anglju spiegu kuru pa kluso izseedinaaja "latvijas" krastos lai taalaak dotos uz maskavu...tanii epizodee uzinaaju ka kurzemes juurmalaa ir milziigas klintis un kalnu greeda kurai paari jaaiet divas dienas
netjan:Parķ mazi mēs esam , neatceros kādā filma tas bija , bet bija frāze - viņš ieradīsies no Rīgas, Lietuvas galvaspilsētas Nesen te noskatījos filmu "Tults" ,kuru uzņēma Kuldīgā, nu arī īsti nevarēju sevi saprast , vai tāpēc ka parāk pazīstamas vietas , vai filma štrunts , nu bet nemaz neasociējās ar to , ka ta varētu būt Vācijas mazpilsēta un kad vel pārkrāsots GAZiks brauca , pavisam smaidīgi bija
Ar esmu redzējis filmu "Tilts"... sorry bet salīdzinot ar mūsu "Rīgas sargiem", filma tilts ir vienkārši supergrāvējs!
Kāda vaina , es parasti pasmejos par visādiem šitādiem seriāliem Scenārijus un adaptāciojas tur parasti raksta mazi pastulbi žīdiņi , kuriem gan Latvija gan Lietuva gan Eiropa ir apmēram "Kautkur aiz jūras" un Krievija vieta kur "Mūžīgā ziema" un vaņkas fufaikās muždien sadzērušies šņabi juku jukām ar lāčiem parvietojās pa aizsnigušām ielām Taka neredzu iemeslu jebkādam stressam , tā tas vienkarši ir , varat priecāties ka vispār kautkādus Latviešus ir dzirdējis kāds aizokenāna pamuļkis Pietam bildē vienīgais kas liecina par kautkādiem Latviešiem ir KARODZIŅŠ tiesa uz Franko falangistu vai Itāļu formastērpiem
Luxferre: Ar esmu redzējis filmu "Tilts"... sorry bet salīdzinot ar mūsu "Rīgas sargiem", filma tilts ir vienkārši supergrāvējs!
Kuru tad TILTS esi redzējis ? Veco klasisko 1959 gadā uzņemto BERNHARD WICKIS orģinālo gabalu vai Wolfgang Panzer TV filma "Die Brücke" (Tilts) ? Tā kas 2007 gadā ir nenormāls mēsls ! "RĪGAS sargi" protams ir sūds arpus jebkādas kritikas , pietam no visām jomām tad TILTS ir vienkarši ļot vājš muļķīgs sceņārijs un pašvaki aktierdarbi a 1959 gada TILTS ir riktīg šausmīgs kīni par karu , kas nav redzējis var paskatīties dl.torrentreactor.net...
Lasu un brīnos – līdz šim domāju, ka es viens tāds tumsons, kas nespēj novērtēt latvju kinomākslu, izrādās ir vēl vairāki, kam pat „...sargi”, bļāviens, nepatīk. Tiesa, man diez ko labāk nepatīk neviena redzētā jeņķu filma, kur Krievzeme aprādīta, neatkarīgi no režisoru ranga un oskaru kilogramiem. Toties sagaidu, ka par latviešu iedzimto fašismu (tradicionāli idiotiskajā terminoloģijā) rietumos parādīsies ne tādi vien mākslinieku un kreiso intelektuāļu (karsta ledus paveids) izdvesieni. Tādi laiki tuvojas, a tā jau politika, kušš
izdevušās nav ne < Baiga vasara >, ne < Rīgas sargi >, par seriāliem[ Latvijas ], tas vispār vāks....neskatos, bet pietiek ar, uz nejauši iekristām reklāmām
bet biezhi filmaas piemin, ka kaut kaadi sliktie no LV. Laikam saistiits, ka bail teikt krievi, bet pasaka latvija, lai izklausaas reaalaak un eksotiskaa. Reaali neviens ASV nezin kur un kas taa taada LV ir
Francūzis zākā amīti - tu i dumš un tava america ir stulbākā valsts pasaulē amītis - Pac tāc, un tava eiropas savienība ir vēl stulbāka VALSTS (!)
Nu, reāls gadījiens esot bij`s tāds. Par seriāliem vispār satraukuma nekāda. 95% Seriālu svarīgāk ir ko tas aktiers runā, kā viņš PASKATĪJĀS uz to hoseignasiomanuelu, vai kā viņš lepni pagāja garām lietuvas galvaspilsētas bolderājas pamatiedzīvotājam turbānā un gumijas zābakos... nevis tas, vai fakti īstenībai atbilst
miller31:neviens ASV nezin kur un kas taa taada LV ir
asv vispaar geografija nav stipraa puse...njemot veeraa ka puse domaa ka eiropa ir valsts
es nezinu kaadas propogandas iespaidaa Tu kko taadu speej uzrakstiit, bet ar mieriigu sirdi varu pateikt, ka taa nav, es domaaju Latgalee daudzi taa iisti pat arii nezin kur atrodas Liepaaja
un par nacismu latvieshu asiniis arii nav melots, vismaz aarzemnieki pasmaida par latvieshu paarmeeriigajaam nacionaalajaam juutaam, kuraam taa iisti pamats nemaz nav kameer puspasaule saak leenaam izliist no shiis nacionaalaas domaashanas, tikmeer Austrumeiropa tagad tik saak pamosties un ar uzviju meegjina kompenseet to, ko ir nokaveejushi
Karlis70:Nu rīgas sargi ir kaut kas drausmīgs, ja nu kas...ne sižeta, ne montāžas, ne aktierspēles(pārsvarā), tikai urrāpatriotisms uz ko arī izvelk masās...
Sekli nolikt mēs visi esam spējīgi? Vai sajuties pārāks par visiem?? ...
lielaakoties jau taa ir nekompetence. borats nav saliidzinaams - sasha tomeer ir baigais gudriitis, ja nemaldos turklaat veestures zinaatju doktors vai kas tamliidziigs, gan jau vinjam kazahu teemai bija cits noluuks