forum.gif
Vērtēšana!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vērtēšana!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.11.09 18:37 labots
 citēt
Labvakar cienījamie domubiedri!
Mani personiski nedaudz neapmierina neobjektīvā vērtēšana fotoblogā!...Vai kāds tam var piekrist..?
...Man ienāca prātā ideja,par konkrētiem žūrijas locekļiem,piemēram-kādi 30-50 žūrijas cilvēki,kuri balso par bildēm un izsaka arī konstruktīvu kritiku,piemēram-par vienu bildi balso trīs no žūrijas, desmit baļļu sistēmā!
Nereti iekrīt acīs bildes,kur nav pielikti absolūti nekādi pūliņi,bet novērtēti uz 6,3 aiz sajūtas,ka -jo augstāka vieta autoros,jo augstāks bildes vērtējums!
Varbūt ir vērts padomāt par jaunu aptauju...? :) Kā Jums liekas..?
Publicēts: 28.11.09 18:46
 citēt
Man liekas, ka Tu esi sapņotājs ...;)
Publicēts: 28.11.09 18:53
 citēt
daudz runāts, arī vakar bija topiks, kurš nekur tālu nav pazudis..... ja Tu pacel jautājumu šīs bildes www.fotoblog.lv... sakarā, tad atvaino, nav brīnums, ka nav ovāciju. stāvokli uz priekšdienām varētu uzlabot regulāra lielu, bloga lietotāju, masu pasākumu apmeklēšana, aktīva balsošana[ pozitīva]. rangam reitingu tabulā nav tik liela nozīme kā aktivitātēm..........................
Publicēts: 28.11.09 19:30
 citēt
Gudris:puis nosākuma iemaacies bildeet un tad liec savu vaardu uz bildeem lai veelaak nav kauns ;)

Kurā vietā es esmu teicis ka man ir kauns..?
P.S.Undīne vēl gaida bildes no Tevis.. ;)
Publicēts: 28.11.09 19:31
 citēt
Vilberto:Man liekas, ka Tu esi sapņotājs ...;)

Ja liekas,tad var sasisties...
Publicēts: 28.11.09 19:33 labots
 citēt
www.fotoblog.lv...

spilgts piemērs

:D Par ko 6,48????
Publicēts: 28.11.09 19:36
 citēt
Nordik_Ticher:4.bp.blogspot.com...
:D

Tā Tu pie painta parasti nesēdi...???
Publicēts: 28.11.09 19:42
 citēt
Santis:www.fotoblog.lv...

spilgts piemērs

par to, lai nomainītu šo www.fotoblog.lv... , nedēļu pabija topā
Publicēts: 28.11.09 19:42
 citēt
Artuurz:
Vilberto:Man liekas, ka Tu esi sapņotājs ...;)

Ja liekas,tad var sasisties...

un iekrist sliekās..
Publicēts: 28.11.09 19:47
 citēt
Gudris:
Artuurz:

Kurā vietā es esmu teicis ka man ir kauns..?
P.S.Undīne vēl gaida bildes no Tevis.. ;)
Tev buus kauns peec tam veelaak...kad buus pilns nets ar suudbildeem ar tavvu vaardu uz taam !

Tu kaads Undiines sekretārs vai menedzeris ?

Man ir jābūt menedžerim,lai uztrauktos par draudzeni,kura ir vīlusies fotogrāfā kurš nesūta bildes...?!
Aizbildinoties ar to ,ka kaut kāds cietais salūzis....
...Cik dzirdēts pa ausu galam-cits cilvēks bildes ir redzējis! ;)
Bet nu ja par tēmu,tad---Par savu bildi un vēljomazāk-vārdu-neesmu prasījis,bet gan par bildes vērtējumiem!
...Atvainojos,ka pirms tam neredzēju zemāk topiku par šo pašu tēmu!
Publicēts: 28.11.09 19:48
 citēt
un šīm bildēm vēl nedomājiet likt kādu 4, dieva dēļ arī tikai ne 3 un zemāk, par "dzēst" vispār nerunāt.. Jūsu vēstuļu kastīte pildīsies ar izmisušām vēstulēm!
Publicēts: 28.11.09 20:02
 citēt
Gudris:
Artuurz:
...Cik dzirdēts pa ausu galam
šiten viss saakas un beidzas :D

ja par bildēm....fotosesija bij paredzēta pludmalē saulrietā...aizbraucot uz pludmalu sākās lietus...līdz ar to sanāca uztaisīt tikai dažas normālas bildes...tās arī aizsuutiiju...negatīvus(nesanākušas) bildes neredzu jēgu un vajadzību sūtīt kādam :)

Nu skaidrs :)
Ta jau neko....
...Un atbildes uz topiku jau ar` saņēmu tādas kādas gaidīju! :)
....Paldies! :)
Publicēts: 28.11.09 20:15
 citēt
Nordik_Ticher:
Artuurz:

Tā Tu pie painta parasti nesēdi...???

Ohoho! Ze nju fotoguru is here! :D Žgi taalaak :)

Nu JĀ JĀ :D:D:D:D
Zīmē tālāk....
Publicēts: 28.11.09 20:41
 citēt
Artuurz - un tu gribi būt žūrijas komisijas priekšsēdis???
Publicēts: 28.11.09 20:45
 citēt
zazis:Artuurz - un tu gribi būt žūrijas komisijas priekšsēdis???

Kādā sakarā..?
Nevienā momentā to neesmu teicis!!!! ;) Varbūt jāpārlasa VĒLREIZ!
Es tikai izteicu ideju,kā būtu ,ja būtu....
Bet nu redzu,kā no mušas rodas cīņa ar vējdzirnavām!
Lai jau paliek...
Publicēts: 28.11.09 20:55
 citēt
Bet ja tu iesaki par komisiju tad jau pats arī gribi būt tajā komisijā? Un kuri tad būs tajā komisijā? pēc kādiem kritērijiem? Ja jau domā par tādu lietu tad stādi priekšā savas idejas, jeb gribi tikai pasviest ideju un lai citi to realizē?
Publicēts: 28.11.09 21:04
 citēt
Kaut kāds pipec... nu tas reitings tiešām tik svarīgs? Es nenoliegšu - ir patīkami, ka tavas bildes kāds novērtē, bet vai tad par to vajag tā cepties???
Novērtē citus uz 555 un gan jāu drīz arī tevi tā pat sāks vērtēt - ja jau tas 555 tik svarīgs...
a ja pavisam gribi labu novērtējumu - parādi bildes mammai - viņa noteikti pateiks, ka tu malacis un Tavas bildes vislabākās - mana mamma tā saka:)
un galu galā mēs katrs pats sev kritiķis un ļoti bieži, lai gan saņemts citu augsts vērtējums (nepamatots), pats saproti, ka bilde sūd...
Publicēts: 28.11.09 22:02
 citēt
Artuurz
kāpēc Tu doma,ka vertējums nav objektīvs,vai runa ir par Tavām bildēm,vai vērtēšanu vispar.Ko Tu domā ar "pieliktajiem pūliņiem",vai tās ir darbības uzņemot,vai bildes varošana pēcapstrādē.Kurš blogā būtu TIESīGS dod bildei PAMATOTU,KOMPOTENTU UN OBJEKTīVU vērtējumu.Pamatā te dzird "cmuk,i ok,labais,ģeld u.t.tPats es rakstu "labi" pie bildēm,kas liekas izdevušās...
Publicēts: 28.11.09 22:11
 citēt
Artuurz:...Man ienāca prātā ideja,par konkrētiem žūrijas locekļiem,piemēram-kādi 30-50 žūrijas cilvēki,kuri ....
.... Kā Jums liekas..?

...garām! nafig visas revolūcijas. tas ir fotoblogs. ar to arī viss pateikts.
Publicēts: 28.11.09 22:19
 citēt
Kā diena, tā jauni neapmierināti neatzītie ģēniji. Tagad ir tik daudz fotovietņu pasaulē, katrs atradīs sev tādu, kur viņu uzslavēs. Fot0bolgs ir skaists tāds, kāds viņs ir... Ar visiem ļaužiem, kas te savākušies. Kam nepatīk - nav spiesta lieta...
Publicēts: 28.11.09 22:30
 citēt
Ļenin žil, Ļenin živ, Ļenin budet žitj! URĀ tovarišči!!! :D
Publicēts: 28.11.09 22:32
 citēt
Gudris:Tu kaads Undiines sekretārs vai menedzeris ?

Undīne ir forša , šai daudz sexretāru un menedzeru un man patīk kā viņa spēlēja uz sava instrumenta:)
A Gudris malacis NEPATIKA REZULTĀC nedeva bildes , es ar nedodu bildes ja nepatīk rezultāc :):)
Publicēts: 29.11.09 10:19
 citēt
Man vienkāršāk,nepelnu naudu ar bildēšanu,pārāk godkārīgs arī neesmu-vienkārši bildēju!Savas kļūdas labi apzinos,vēlmes ar finansēm arī reizēm nesakrīt.Bet piepērku objektīvus,palasu jūsu cepšanos un atkal mierīgi paknipsēju.
A kas te ir sacensības?Kuram garāks stroķis,niknāks bodijs?Nē veči,te vienkārši ieliek bildes apskatei,dažs arī kritikai.Tā kā bildējiet uz velna paraušanu un iesaku siekallūpām necepties!
Neviens neko nenesīs klāt,pašam vien būs jāmācās!Vari uzklausīt padomus,bet vienalga jābrien caur džungļiem būs pašam.
Bet kritika?Mjā,esmu palasījis daža kritiku.....Nav nobalsots par viņa šedevru ar 555,vai izcili.....un tad sākas!
Žēl ka te nav kā draugos-bloķēt nevēlamas personas ar nenormālu EGO....
Publicēts: 29.11.09 10:24
 citēt
"palasu jūsu cepšanos"
...

"žēl, ka nevar nobloķēt"
Publicēts: 29.11.09 10:41
 citēt
Artuurz:Labvakar cienījamie domubiedri!
Mani personiski nedaudz neapmierina neobjektīvā vērtēšana fotoblogā!...Vai kāds tam var piekrist..?
...Man ienāca prātā ideja,par konkrētiem žūrijas locekļiem,piemēram-kādi 30-50 žūrijas cilvēki,kuri balso par bildēm un izsaka arī konstruktīvu kritiku,piemēram-par vienu bildi balso trīs no žūrijas, desmit baļļu sistēmā! Kā Jums liekas..?

Artuurz, vai Tu pats būtu ar mieru to 30-50 cilvju sastāvā par baltu velti, regulāri (bez brīvdienām), sistemātiski un objektīvi "strādāt" par kritiķi-vērtētāju?...:)))
Publicēts: 29.11.09 10:43
 citēt
negatIvs:
Santis:www.fotoblog.lv...

spilgts piemērs

par to, lai nomainītu šo www.fotoblog.lv... , nedēļu pabija topā

Pričom te es?
Publicēts: 29.11.09 10:50
 citēt
A' vispār ko te cepties? Džeks tikko reģistrējies, ielicis dažus s***us, bet ar lepnu parakstu, tagad jūtas aizvainots :D. Staigā tālāk, varoni, būs bildes, būs vērtējumi. Pamēģini citos foto saitos, varu ieteikt: shutter.lv (jeb fotosiena.lv), VARBŪT tur Tevi novērtēs. :)
Publicēts: 29.11.09 10:56
 citēt
Bet ne katrs ir ienaidnieks, kas tev uztaisa čupu uz galvas un ne katrs ir draugs,kas tevi izvelk no sūdiem.
Publicēts: 29.11.09 11:10
 citēt
Varbūt saita ipašniekiem ir vērts apsvērt iespēju paaugstināt blogera reitingu tiem, kas te forumā apraud balsošanas procesu. Spamošana taču arī ir sava veida blogera aktiviutātes izrādīšana. Tādā veidā būtu iespējams palīdzēt tiem, kas fortografēšanu ir nomainījuši pret garu runāšanu.
Lūdzu nevienam to neuztvert personīgi.
Publicēts: 29.11.09 12:59
 citēt
Ja tev nav lemts lidot,tad vismaz rāpo ar paceltu galvu!
Publicēts: 29.11.09 15:51
 citēt
"...Man ienāca prātā ideja,par konkrētiem žūrijas locekļiem,piemēram-kādi 30-50 žūrijas..."

O, jā!
Ir tādi konkrēti locekļi.
Viens pat no tāda sava imidža nekautrējas...
Publicēts: 29.11.09 17:50
 citēt
Friidis: Artuurz, vai Tu pats būtu ar mieru to 30-50 cilvju sastāvā par baltu velti, regulāri (bez brīvdienām), sistemātiski un objektīvi "strādāt" par kritiķi-vērtētāju?...:)))

Kas man patīk Friidis komentāros - lietas būtības izklāsts un atbilstošs jautājums ...;)
Varbut Arturrzam atvērsies acis un beigs sapņot ...;)
Publicēts: 29.11.09 18:59
 citēt
Es te vienu draugos neuzaicināju (tā centās nabadziņš = mājieni, komplimenti un t.l.), tagad šis vairs nekautrējas, vispār, ne par ko...
Publicēts: 29.11.09 20:36 labots
 citēt
Alloxa - Tu traukos arī esi ...;)... Nemaz nezināju, ka ar tiem draudzējies ...;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):