forum.gif
confession @ pastaiga
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / confession @ pastaiga
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.11.09 13:46 labots
 citēt
Diess do KATRAM šitik krutas "lažas" laist :):)
Publicēts: 29.11.09 13:50
 citēt
Da Tev, Gudri skauzh! SKAUZH - Tu taa nevari IZDOMAAT!!!!!!!!!!!
Publicēts: 29.11.09 14:11 labots
 citēt
Gudri nomierinies !!!! Apnika lasiit par lažām un par seksu no tavas puses. Gribu sagaidiit kad tu tiksi zhurnaalos un tad redzēsim tavu lažu...

Izaugsi liidz Nila liimenim nāks apskaidrība... (ja izaugsi)
Publicēts: 29.11.09 14:28 labots
 citēt
Gudris:
andre:Gudri nomierinies !!!! Apnika lasiit par lažām un par seksu no tavas puses. Gribu sagaidiit kad tu tiksi zhurnaalos un tad redzēsim tavu lažu...

andre sheit ir FOTOblogs...normaala teema par foto...un tas ka puisis ir ticis žurnālos nenozīme ka viņs nevar nolaist lažu ...kā šinī gadījumā :)

1. fotoblogs nav vieta lai rakstiitu visaadus suudus kas kaadu konkreetu indiviiidu uztrauc ! ja tevi shis jautaajums tieshaam intereseetu atveertu nila maajaslapu un uzzvaniiitu vinam. vai ja nekomunikabls cilveeks uzrakstiitu viņam draugos. bet tautai prasiit viedokli ? nafig ?

2. kaa tu zini ka taa ir laža ? to ko tu redzi taa nav tikai viena cilveeka ieguldiitais darbs. kaa tu vari zinaat ka bildeeshanaaa nav nobildeeti 10 shedevri, no kuriem redaktors nevienu neizveelas ? kaa tu to vari zinaat ? vai tu esi 100% paarliecinaats ka redaktors nevareeja izkrapot bildi pa savam (izjaucot fotograafa domu) ? es saskaros fotograafa darbaa ar taadam un un veeel 101 liidziigaam probleemaam kur forshu nobildeetu bildi neakceptee un ieliek pilniiigu suudu.

tu liidzinies pirmklasniekam, kursh no sava redzespunkta nevar saprast kaapeec 12klases skolnieku vairs neintresee maciibas, pirmklasnieks nevar saprast kaapeec 12klasnieks miica meitenes, tuunee autinus un nemaacaas. vot nesaprot to pirmklasnieks un viss. luuk tu liidzinies shim pirklasniekam, kas uzdot tizlus jautajumus seezhot savaa sulaaa. neteeree savu energiju uz bulšitu. ņem meičas un ej bildeet, mekleet kadru, papeeti graamatas, aizej uz izstaadeem, dari kaut ko nevis lažu laid ! un varbuut kaadaa briidii kluusi par 12 klasnieku, nevis paliksi 1 klasiitee un uzdosi tizlus jautaajumus par 12klasniekiem...
Publicēts: 29.11.09 14:45 labots
 citēt
Gudris:
andre:
1. fotoblogs nav vieta lai rakstiitu visaadus suudus kas kaadu konkreetu indiviiidu uztrauc ! ja tevi shis jautaajums tieshaam intereseetu atveertu nila maajaslapu un uzzvaniiitu vinam. vai ja nekomunikabls cilveeks uzrakstiitu draugos. bet tautai prasiit viedokli ? nafig ?

.
šitas ir sviests...es jau nerakstu draugos topikus..bet gan fotobloga...kur cilvēki runa par un ap foto(pārsvarā)...šinī gadījumaa nesaprotu Tavu pēršanos par publisko diskuju it sevišķi ņemot vērā ka bildes ir publiski pieejamas :)

domaats bija veestuli fotograafiju autoram !!!!

bet nu tu mani nesaprati.
Publicēts: 29.11.09 14:48 labots
 citēt
tevi interesee KAAPEEC ir laža nolaista, vai kopaaa ar fotoblog auditoriju atziiit ka laža IR nolaista ?
Publicēts: 29.11.09 14:50
 citēt
ja pirmais tad vareeji uzrakstiit auroram, ja otrais tad tev skauž par otra cilvēka panākumiem
Publicēts: 29.11.09 14:55 labots
 citēt
tu saliidzini divas nesaliidzināmas lietas : Latvijas un Krievijas tirgu ! atbildi labāk uz manu jautājumu : tevi interesee KAAPEEC ir laža nolaista, vai kopaaa ar fotoblog auditoriju atziiit ka laža IR nolaista ?
Publicēts: 29.11.09 14:58 labots
 citēt
Sāksim ar to ka musu Gudrim nav ne mazākās poņas kā strādā "Foto industrija" :):) Fotogrāfs ir tikai VIENS no visa bara kas piedalās PROCESĀ prasti KADRU izdomā VIENS tas ir Makslinieks tad viņam piesledzas stilists ar savāmie rezalizācijām un visbeidzot fotogrāfs TEHNISKI +VARIANTI realzē šis IDEJAS. Visai sarežģits vairāku cilvēku kopdarbs KURU beigās ņem cauru Lappas redaktors + veceņu bars + izdevuma makslienieks + galvenais redaktors un "Gudro pa savam" tāpēc top tasīti pietiekami daudz variantu niansēs. Man piemēram pastavīgā bildēšanas komanda sastāv no 4 cilvēkiem , Maksliniece + Stiliste grimmētāja friziere + Asistents + šoferis + Es , es pati nenozīmīgākā persona jo realziēju VIŅU IDEJAS + IZPAUSMES tiri tehniskā izpildījumā. Manā gadijumā runa nav par MODI -- STILU bet gan vienkārši par PR projektiem kas ir daudz viuenkaršāks variants nekā MODE -- STILS , tad nu iedomājieties CIK cilvēki APGRAPSTĀS gar tadām lietām ko tasa Nils @ Ko savie modes žurnālu projektiem:):) Maziem "Kopētājiem" to nesaprast ko nozīmē ka KOMANDAI ir radoši JĀIZDOMĀ un janonāk pie kopsaucēja KOPĒJU IDEJU REALIZĒŠANAI :):) Guda texsti ir PILNIGS sūds un diletanta spriedums par lietām kur viņam nav ne mazākas nojēgas NE PAR REZULTĀTU kur nu vēl par tehnaloģijām kā tas tiek veidots un panākts no IDEJAS lidz NODRUKĀTAM izdevumam:):) Domāju ka Gudis varētu mums nopirkt KRUTU DRUKMAŠINU kas pati DRUKĀ izdot savu žurnālu ar nosaukumu GUDRarts , ot mēs visi tad varētu no sir pasmieties "Kruti nodrukāts GUDRarts" katru dienu kioskos un tirdznicības vietās:):)
Publicēts: 29.11.09 14:59 labots
 citēt
tad posts nav par fotograafiju bet par Gudra dziļajām traumām..., kurām nav vietas fotoblog.lv forumā. to arī gribēju pateikt.
Publicēts: 29.11.09 15:04
 citēt
Gudris:
andre: tevi interesee KAAPEEC ir laža nolaista, vai kopaaa ar fotoblog auditoriju atziiit ka laža IR nolaista ?
abus divus mēs te varētu atrisinaat :) kaut gan kaapeec laža nolaista mēs jau sapratām...vainīgi ir stilisti un sliktais redaktors :D ...atliek tikai nobalsot vai man vienīgajam liekas ka ir laža !

Atšķirībā no TEVI , Makslinieki @ Stilisti parasti ir pietiekami labi akademiski izglītoti personāži un ņemot vērā Izdevumu un projektu ir ļot kruti savā jomā savādāk vīni tur nestrādātu. Lidz ar to par vīņu kvalifikāciju un līmeni taka šaubu nav , atliek kas TEV VIENAM ļiekās ka kautkas nav PA TAVAI GAUMEI :)
Publicēts: 29.11.09 15:10
 citēt
Gudris:www.draugiem.lv... manupraat vinils nolaidis lazhu shoreiz :(

Ar katru šādu topiku pārliecinos, ka Gudrim ir smagas psiholoģiskas problēmas. Tāpēc viņš nav jāsauc ne par idiotu, ne par atpalikušo, ne aprobežoto. Vienkārši jāsaprot, ka cilvēkam ir ļoti nopietnas problēmas ar psihi, dziļi tās slāņos, un tas acīmredzot arī ir visu šo, it kā no malas raugoties- idiotisko topiku pamatā.
Publicēts: 29.11.09 15:11
 citēt
Gudris:atliek tikai nobalsot vai man vienīgajam liekas ka ir laža !

Jā.
Publicēts: 29.11.09 15:18
 citēt
Gudris:Lunis tas ka pie bildes ir strādājuši vairāki cilvēki ne pa kapeiku nemazina lažas faktoru :(

TAS padara LAŽU neiespējamu pēc definīcijas :):) Var nolažot VIENS , izkapt ar kreiso kāju no gultas , var nolažot OTRS parāk daudz pasvinēt iepriekšejā vakarā , var nolažot TREŠAIS pārak ietekmējoties no VAKAR rezdētās filmas vai isstādes vai skates , bet VISA ĶEDE kopā nevar VIENĀDI NOAŽOT lidz ar to LAŽA nav iespejama PRINCIPĀ:):) Nolažot KAUTKO var individuālos VIENA CILVĒKA projektos piemēram kā Kondaršinam kā Sokolovam , INDUSTRIJAS projektos LAŽAS nav iespējams dēļ pārāk lielā iesaistītos cilvēku skaita , KOLEKTIVAS AMENEZIJAS praktsiki ir neiespejamas , REZĒM GADĀS ka sviestā saiet Galvenie redaktori vai Makslinieki BET tas nav par Latviju ,šeit tās ir pārāk maznozīmīgas un mizalīgas personības kas kas "No visa baidās" un neko SAVU TRAKU nerealzēs tā lai tas IZLEKTU / ATŠKIRTOS no KOPĒJĀ DOMINĒJOŠĀ STILA , domāju ka LV nekad nedziedēsi MUMS IR BAIG KRUTA bet gan "Tāpat kā Londonā redzēju , šitais pij pēdējā Parīzes skatē , kad biju Milānā šie tā tasija" un tadā garā :):) Taka pie MUMS nolažot jebko ir NEIESPEJAMI tāpat kā kautko BAIG ATŠKIRĪGI izpausties:):)
Publicēts: 29.11.09 15:19
 citēt
Minhauzens sakarīgi uzrakstīja. Tikai gari.
Publicēts: 29.11.09 15:19 labots
 citēt
Gudris:
Lunis:TEV VIENAM ļiekās ka kautkas nav PA TAVAI GAUMEI :)

laikam :(...Lunis iedod vērtējumu šai bildei

tikai idiots var panemt no seeerijas vienu bildi un to veerteet kaa pabeigtu darbu ! bilzhu seeriju veerteee kaa vienu darbu !

manaa skatiijumaa seerija ir apmierinosha. lai taa buutu laba buutu dazhas bildes jaazivieto, bet lazhu es tur nesaskatu.
Publicēts: 29.11.09 15:20
 citēt
Gudris:

Normāls kvadrāts , kā tavuprāt izpaužās "Lažojums" ?:)
Publicēts: 29.11.09 15:20
 citēt
Gudris:

Šī ar` ir Viniļa bilde..? :)
Publicēts: 29.11.09 15:24
 citēt
Tā nu gan,Gudri,nav smuki :(
Publicēts: 29.11.09 15:25 labots
 citēt
Gudri, uztaisi labāk! :D
Publicēts: 29.11.09 15:31 labots
 citēt
Gudris:
andre:Gudri, uztaisi labāk! :D
tieši manas domas ;)

ok, tad gaidam no tevis krutu sēriju. tā lai pastaigas redaktors to ieraugot pasauc tieši tevi uz nākošā izdevuma bildešanu. dodam tev 1 mēnesi.
Publicēts: 29.11.09 15:33
 citēt
Es nesaprotu KUR IR PROBLĒMA konkrētajos kadros?:) Tie ir apsalūti normāli gan tehniski gan stilistiski nostrādāti darbi , jā viņi NAV ŠOPOTS bet kā UZBILDĒTS tā arī ir , vēlāk makslinieks un lapas readaktors ņems un kadrēs tā kā vīņiem konkrētā atvērumā vaig un iederās :):) Tava lielākā NEIZPRATNE ir par to ka tu nesaproti ka WEBarts par 180* atškirās no PRINT ĀRTa :):) Strādājot uz DRUKĀTU IZDEVUMU darba procesā jāņem vērā KAUDZĒM faktoru gan to ka kadrs vart būt HORIZONTĀL-VERTIKĀ-KVADRĀTS gan to ka kautkur jābūt arī texstiem vai reklāmas laukam , visbeidzot tev noteikti būs pārsteigums bet BILDI 1:1 izmēros MAKSLINIEKS / KOMANDA ierauga REĀLĀ LAIKĀ tiko tā tiek nospiesta un 1:1 Izmērā kā BUS ŽURNĀLĀ lidz ar to nokļudīties NEREZDĒT NESAPRAST praktiski NAV IESPEJAMS :):)
Publicēts: 29.11.09 15:35
 citēt
andre:Gudri nomierinies !!!! Apnika lasiit par lažām un par seksu no tavas puses. Gribu sagaidiit kad tu tiksi zhurnaalos un tad redzēsim tavu lažu...

1943 gads... stāv hitlerietis, automāts kaklā;
Garām iet ēbrejzēns, smaidīgs tāds;
Hitlerietis aptur puiku un vaicā:
- ko tāds priecīgs?
- man rīt 10 gadiņi paliks.
Hitlerietis glauda zēnam matus un tā domīgi:
- nepaliks, puisīt, nepaliks...
Publicēts: 29.11.09 15:45
 citēt
Gudris:
andre:
ok, tad gaidam no tevis krutu sēriju. tā lai pastaigas redaktors to ieraugot pasauc tieši tevi uz nākošā izdevuma bildešanu. Dodam tev vienu mēnesi.
šaubos vai tā atbildīs Pastaigas auditorijai :D
gaļimās atmazkas...
Publicēts: 29.11.09 15:51
 citēt
M-jā- pēc šī garā un ietiepības pilnā topika redzams, cik dziļas saknes tā mellā skaudība Gudrī laidusi...:)))
Publicēts: 29.11.09 17:02
 citēt
Gudris:Frīdi Tev ar bildes bildes patīk ? :D

Nu- neteikšu, ka būtu sajūsmā, bet īpašu pamatu sašutumam neredzu...:)
Publicēts: 29.11.09 17:18
 citēt
Gudri, Varbuut pasaki kas pasham liekas ne taa tajaas bildees un kaa jaabuut peec Tavaam domaam lielaakai skaidriibai
Publicēts: 29.11.09 17:19
 citēt
mūsu patērētāju sabiedrībai patiks, arī pastaigas lasītājām.
Publicēts: 29.11.09 17:20 labots
 citēt
kas ir jaasmeeree virsuu, lai panaaktu taadu kaa sviedru efektu??? Shajaas bildees dzekiem var redzeet vinji taa spiid nedaudz
Publicēts: 29.11.09 17:28
 citēt
5 un 7 bilde patiik, ja jaaveertee katra bilde atsevishkji. Latvijas klientu maksaatspeejai un prasiibaam seerija ir loti ok! :)
Publicēts: 29.11.09 17:35
 citēt
:D Gudrim skauž, ka nav tajā barā zem Nāras :D
Publicēts: 29.11.09 17:45
 citēt
Vispār paldies Gudrim par šo iesākto tēmu, jo var uzzināt dažādus skatījumus, viedokļus, virtuves industriju no citiem dalībnieku komentāriem ... ;)
Fotosesija -mhmmm ... Stilisti es varētu dabūt, vizāžiste arī laba paziņa. šoferi man nevajag, studija un modeļi gan vēl būtu vajadzīgi. Tā kā man nu nekādi nespīd kaut ko līdzīgu piedāvāt ...;):D
Mhmmm - bet ja tajā virtuvē iekožās, varētu būt garšīgi kumosi ...;)
Publicēts: 29.11.09 22:51
 citēt
Vilberto:bet ja tajā virtuvē iekožās, varētu būt garšīgi kumosi ...;)

Šai pasākumā TEV vag tik vienu KĀDU kas to vissu APMAKSĀ , vai āri maksā paaaac:):) Jāprot šancēt komandā un arī pašam nav jābūt muļkim jāspēj "Izvilkt" savu līniju komandas kopējā "Korītī" :) Istenībā nav nemaz tik maz cilvēku kuri nidarbina veselus dalībnieku pūļus SAVU privātu ideju realizācijā :) Noļigsti kvalifivētu makslinieku kuram pieredze grafiskajos dizainos un stilos , nolīgsti attiecīgi labu pieredzējušu stilistu labi ja viņš pie reizes ir arī teixsim "3-1" viss kas aattiecas lupatām un grimmie. Tādus atrasts ir ĻOTI grūti jo cilvēki kas tiešām PROT un ir ar pieredzi ir TIEŠĀM MAZ , to saku no pieredzes , JO cilvēki kas taisa "Grimmus makijāžās" nav GRIMMĒTĀJI priekš foto bet gan "Ziedēji ballēm" foto / kīno / video ir PILNĪGI citāda specifika nekā SMUKI UZKRĀSOT ĢIMI :):) Būtībā MINIMĀLĀ komanda no pieredzējušiem "Domubiedriem" izmaksā pa draugam ~150-200Ls dienā un rau akšā ĀRTUS kā nāk prātā , TIKAI tev pašam nebūs kātrs sīkums "Jāpieskata" to tavā vietā darīs KOMANDAS BIEDRI , varēsi bildēt un šie tev "Piekoriģes" nianses ko pats NEMANI čīņās karstumā :):):)
Publicēts: 29.11.09 22:57
 citēt
+Lunis.
bildes labas - lai tas nebutu tikai mans diletanta viedoklis, ka reiz pajautaju cilvekam, kas taisa stilus zhurnaliem - apstiprinaja, ka labas.

Gudris - es ari 12 gados lasot Remarku domaaju - kas tas par suudu... Nu labi, nedomaaju, patika man Remarks, bet lidz galam saprast nespeeju. Paaugsies, sapratisi..
Publicēts: 30.11.09 00:06
 citēt
Lunis - tāds līmenis man nekādi nespīd, jo ar to jānodarbojos profesionāli un komandā - tur nu Tev ir taisnība ...;)... Varbūt dzīve mainīsies un kādreiz gribēšu nodarboties profesionāli ar to, kas man patīk ...:)
Publicēts: 30.11.09 04:24
 citēt
Gudris:Lunis par kaadu komandu Tu te fantaazee...atkal vaacu kiino saskatiijies ? :D ...latvijas zhurnaali nevar atljauties nopietnu komandu...max vizaazhists stilists un frizieris veelams vienaa personaa :) ...arii fotograafam neko dizhu nemaksaa ja vispaar maksaa !

ar sudigiem zhurnaliem strada, jasaka. Maksaa ir par stilu, i par foto - musu gad. attieciba 1:1 un normals trisciparu skaitlis - principa, 2 zhurnala numuri, un par stilu+foto paris lapam ir tavs sapnju 35-100 zuums...
Publicēts: 30.11.09 04:25
 citēt
protams, dzeltenie par atshautajaam dirsaam nemaksaa, tas gan.
Publicēts: 30.11.09 04:42
 citēt
da visi ir gatavi maksat - tik viena nianse - KAM. maksa vai nu fotografiem ar vardu - kas tiesham reizem medz nolazhot un atdot tehnisku braakji (bet zhurnals nemaz nedoma apstridet guru iedoto materialu) vai ari tiem, kas spej kaut ko IZDOMAT. Konkretaja gad. gan stiliste gan fotografe ir bez problemam ar kreativitati, attiecigi, i cipars salasas.
ar apmaksu gan, iet ka iet, bet nu uzmesti vel neesam, un nakamais numurs driz bus plauktos :)
Publicēts: 30.11.09 04:53
 citēt
domaa Arhipovu? :D
Kad vajag, tad bilde ari krutaakie - vismaz tie, ko es ar tadiem saprotu. Nu un vel tas, ka daudzi nemaz nespej uzrazhot tadu komercproduktu - ka jau Lunis teica, tur 101 lieta, ar ko jarekjinas bildejot.
Publicēts: 30.11.09 09:37
 citēt
"andre:
es saskaros fotograafa darbaa ar taadam un un veeel 101 liidziigaam probleemaam kur forshu nobildeetu bildi neakceptee un ieliek pilniiigu suudu. "

a kas Tu esi ?
ģēnijs?
vai sūdu fabrika?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes: