forum.gif
Sniegs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Sniegs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.11.09 19:14
 citēt
Tākā laiks mūs nelutina ar sniegu un meitene pieteicās jau sen uz fotosesiju z-svētku noskaņās iesakat idejas ko istabas studijā varētu uztaisīt kā sniegu?
Publicēts: 29.11.09 19:19
 citēt
Izķidā spilvenu, paņem kādu asistentu, kas tās spalvas metā un pats fočē garā ekspozīcijā, lai attēlotu krītošu sniegu ...;)
Publicēts: 29.11.09 19:22
 citēt
garā ekspozīcijā ? cik ilgi tieši domā?

uzrakstī kādus iestatījumus likt
Publicēts: 29.11.09 19:26
 citēt
emzurka:garā ekspozīcijā ? cik ilgi tieši domā?

uzrakstī kādus iestatījumus likt

To taču pašam eksperimentējot (pāris kadrus uztaisot) var ātri vien noskaidrot... :)
Publicēts: 29.11.09 19:27 labots
 citēt
Cerambyx, Tu neko nesaproti! Digitālā foto piekritēji neeksperimentē, tie vienkārši fotografē. :D

Populāri iestatījumi būtu - viņai 100g, sev 30.
Publicēts: 29.11.09 19:36
 citēt
emzurka: garā ekspozīcijā ? cik ilgi tieši domā? uzrakstī kādus iestatījumus likt

M režīms. Iesākumam diafragma 2.8. Kamera uz statīva, iekadrējam, manuāli fokusējies uz objektu. Iesākumam uzliekam uz 0.5 sek un tad piemeklējam iso, lai iegūtu pieņemamo ekspozīciju.
Meklē attiecības: asuma dziļums, izplūdušais (zoss vai vistas spalvas kā) sniegs, spalvu krišanas ātrums, ekspozīcija un gaismas virziens. Aiziet ...;)
Publicēts: 29.11.09 19:36 labots
 citēt
nav man 2.8 stikls
Publicēts: 29.11.09 19:44 labots
 citēt
emzurka:nav man 2.8 stikls

Tad ņem to, kas Tev ir un diafragma vaļā. Vismaz 4 Tev ir? ...;)
Neazmirsti, ka pie lielāka fokusa attāluma samazinās asuma dziļums ...;)
Publicēts: 29.11.09 19:45
 citēt
Kāds tur vēl sniegs. Noīrē sarkanu pufaiciņu un mici. Pārējo pēc tam pielipināsi klāt. :)
Publicēts: 29.11.09 19:47
 citēt
Vilberto:
emzurka:nav man 2.8 stikls

Tad ņem to, kas Tev ir un diafragma vaļā. Vismaz 4 Tev ir? ...;)
Neazmirsti, ka pie lielāka fokusa attāluma samazinās asuma dziļums ...;)

max 3.5 diagramma ko varu dabūt. ;) tas nozīmē,ka uz 35mm būs viss čikiniekā? :)
Publicēts: 29.11.09 19:48
 citēt
KasTeIr:Kāds tur vēl sniegs. Noīrē sarkanu pufaiciņu un mici. Pārējo pēc tam pielipināsi klāt. :)

katrai bildei likt sniegu? nu nē,es esmu par slinku
Publicēts: 29.11.09 19:49 labots
 citēt
emzurka, nu vienkāršī aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Publicēts: 29.11.09 19:51
 citēt
emzurka: ... Tas nozīmē, ka uz 35mm būs viss čikiniekā? :)

Uz 35 mmm vienmēr būs čikiniekā ...;)
Publicēts: 29.11.09 19:53
 citēt
A mainīt iestatījumus pa slinku nebūsi?
Publicēts: 29.11.09 19:55
 citēt
KasTeIr:A mainīt iestatījumus pa slinku nebūsi?

tev nav vienalga?
kā pašam patiks tā darīšu,es esmu tas,kas labāk taisu pēc iespējas dabīgāku bildi nevis visu salieku šopā.
Publicēts: 29.11.09 19:59
 citēt
emzurka ir provakators, bet ja tads cirvis pastavetu dabaa, tad ieteiktu vnk. godigi pieverst meitenei uzmanibu - ar to pilnigi pietiek
Publicēts: 29.11.09 20:00
 citēt
emzurka: ... es esmu tas, kas labāk taisu pēc iespējas dabīgāku bildi nevis visu salieku šopā.

Pareizi - vispirms dabā sagatavo visu iespējamo, šopā vienmēr paspēsi sabojāt ...;)
Publicēts: 29.11.09 20:01
 citēt
Neklausi perfarātoru,,, jā negribi, lai sanāk, kvadratainās bildes! :D
Publicēts: 29.11.09 20:01
 citēt
Vilberto:
emzurka: ... es esmu tas, kas labāk taisu pēc iespējas dabīgāku bildi nevis visu salieku šopā.

Pareizi - vispirms dabā sagatavo visu iespējamo, šopā vienmēr paspēsi sabojāt ...;)

piekrītu. ;)
Publicēts: 29.11.09 20:04
 citēt
emzurka:

tev nav vienalga?
kā pašam patiks tā darīšu,es esmu tas,kas labāk taisu pēc iespējas dabīgāku bildi nevis visu salieku šopā.

Tad sagādā sniegu un miers.
Publicēts: 29.11.09 20:04
 citēt
Alloxa:Neklausi perfarātoru,,, jā negribi, lai sanāk, kvadratainās bildes! :D

Neklausi nevienu, pat Alloxu ne ...;)... Bet kvadrātus aizmirsti - tos saprot un var uztaisīt tikai rihtīgi foto- un jumta-pavilktie ...;)
Publicēts: 29.11.09 20:09
 citēt
www.youtube.com... ,labs risinājums, satriecoša dziesma.............
Publicēts: 29.11.09 20:11
 citēt
p.s. zem tās spalvu čupas ir meitene....
Publicēts: 29.11.09 20:15
 citēt
Vilberto:
Alloxa:Neklausi perfarātoru,,, jā negribi, lai sanāk, kvadratainās bildes! :D

Neklausi nevienu, pat Alloxu ne ...;)... Bet kvadrātus aizmirsti - tos saprot un var uztaisīt tikai rihtīgi foto- un jumta-pavilktie ...;)

Piedod, bet pievilšu tevi - tavi kvadrāti izskatās tikai pēc niekošanas, izņiemot avatarbildi. ;)
Publicēts: 29.11.09 20:16
 citēt
Maris:emzurka ir provakators, bet ja tads cirvis pastavetu dabaa, tad ieteiktu vnk. godigi pieverst meitenei uzmanibu - ar to pilnigi pietiek

+ + +
Publicēts: 29.11.09 20:16
 citēt
negatIvs:p.s. zem tās spalvu čupas ir meitene....

Vai Tu domā, ka es neredzēju ...;)... Lielisks piedāvājums - tiešām ...:)... Cepums negatīvam ...;)
Publicēts: 29.11.09 20:18
 citēt
Alloxa: Piedod, bet pievilšu tevi - ...

Atvaino, bet atkārtošu Tev un vēlreiz un nevilšu Tevi - neklausi nevienam, pat Alloxam ne ... ;)
Publicēts: 29.11.09 20:48
 citēt
Vilberto:
negatIvs:p.s. zem tās spalvu čupas ir meitene....

Vai Tu domā, ka es neredzēju ...;)... Lielisks piedāvājums - tiešām ...:)... Cepums negatīvam ...;)
tas bija domāts gadījumam, ja to klipu neiztur vairāk par sekundi
Publicēts: 29.11.09 23:42
 citēt
emzurka:

tev nav vienalga?
kā pašam patiks tā darīšu,es ...

Priekš kam tad prasi, lai tev pastāsta kādus iestatījumus likt? Tad ej pats un eksperimentē!
Publicēts: 29.11.09 23:48
 citēt
Emzurka - apskatījies negatīva variantu - super, ne?... Vai pēc tās sesijas ieliksi šeit bildes? ... Man interesē, kā sanāk tās spalvas pa gaisu garā ekspozīcijā ...;)
Publicēts: 30.11.09 00:39
 citēt
Vilberto:Emzurka - apskatījies negatīva variantu - super, ne?... Vai pēc tās sesijas ieliksi šeit bildes? ... Man interesē, kā sanāk tās spalvas pa gaisu garā ekspozīcijā ...;)

Pēc sniega spalvas neizsktīsies točna - vajag pirkt dekoratīvo mākslīgo sniegu, kas domāts speciāli foto-video studijām.
Publicēts: 30.11.09 00:40
 citēt
Iso 100, F/22-32, jo lielaks cipar,s jo labak, sledzis 1/4000. neatkartojami sanaks.
Publicēts: 30.11.09 00:53
 citēt
Varbūt noderēs www.fotodelo.ru... Екатерина Гусева. Постановочная фотография
Publicēts: 30.11.09 09:25
 citēt
Spalvas ir pilnīgi garām, izskatīsies ka fotosesijas laikā ir izplūkāta vista :D Vajaga putoplastu saberzt bumbiņās un tad tās birdināt lejā, bet ja vajaga mirdzošu sniegu, tad vajaga alumīnija pulveri izbārstīt...... visa telpa mirdzēs vēr 3 nedēļas :D
Publicēts: 30.11.09 09:28
 citēt
Ja šis

skaitās, ka līdzinās sniegam, varu pastāstīt, kā to taisīju. :)
Publicēts: 30.11.09 09:35
 citēt
Vanderfons:Cerambyx, Tu neko nesaproti! Digitālā foto piekritēji neeksperimentē, tie vienkārši fotografē. :D

Populāri iestatījumi būtu - viņai 100g, sev 30.

Tu šeit spirtu domāji? :D :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):