forum.gif
Pasākumi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Pasākumi
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.11.09 20:54
 citēt
Kla man tāds jautājums. Kā tur īsti ir, fotogrāfi tāda veida pasākumos kā piemēram koru karos vai spēles mačos tiek pa brīvu vai viss jāsedz ar naudu ? tāpat kā parastam skatītājam ?
Man nez kapēc radās iespaids ka fotogrāfi tiek iekšā par brīvu !
Publicēts: 29.11.09 22:30
 citēt
werwolf:Kla man tāds jautājums. Kā tur īsti ir, fotogrāfi tāda veida pasākumos kā piemēram koru karos vai spēles mačos tiek pa brīvu vai viss jāsedz ar naudu ? tāpat kā parastam skatītājam ?

Par brīvu. Nu iedomājies citi iet ekskursijās uz laimu par maksu zincik muļķīgi būtu ja tiem, kas strādā tajā šokolādes fabrikā būtu jāmaksā, lai ierastos uz darbu?
Publicēts: 29.11.09 23:22
 citēt
Ir cilveki kuri STRĀDĀ kursu uzaicina darba pienakumu pildišanai TIE PA BRIVU , bet ir tai "Lunja laideji" kas ar kameram tie protams visus apmaksa pasji un karto foramalitates AR TV MENEDZMENTU pasji;):)
Publicēts: 29.11.09 23:25
 citēt
vo, neraža, es jau domāju, iekāršu kaklā fočiku ar 80-200 galā i pa brīvu visur laidīs!
Oblom!
Publicēts: 29.11.09 23:30
 citēt
werwolf - Tu arī esi sapņotājs - reālajā dzīvē nekas nav par brīvu un par visu ir jāmaksā ...;)
Publicēts: 29.11.09 23:34
 citēt
werwolf:Kla man tāds jautājums. Kā tur īsti ir, fotogrāfi tāda veida pasākumos kā piemēram koru karos vai spēles mačos tiek pa brīvu vai viss jāsedz ar naudu ? tāpat kā parastam skatītājam ?

Nekas par briivu nenotiek, ja vieniigi ir preses karte vai ir sarunaats ar organizatoru ;)

Bet patiikami ir nestaaveet rindaa, seedeet pirmajaa rindaa utt. Mmmm...vecie labie laiki :)
Publicēts: 29.11.09 23:36
 citēt
Vilberto:werwolf - Tu arī esi sapņotājs - reālajā dzīvē nekas nav par brīvu un par visu ir jāmaksā ...;)

Nu ja vai nu pašam jāmaksā vai pasūtitājam bet jebkurā gadijumā kādam būs par visu jāmaksā :)
Publicēts: 29.11.09 23:41
 citēt
Santis: ... Bet patiikami ir nestaaveet rindaa, seedeet pirmajaa rindaa utt. Mmmm...vecie labie laiki :)

Kā viena paziņa teica (vai pareizāk rakstīja): kāpēc stāvēt kājās, ja var apsēsties; un kāpēc sēdēt, ja var apgulties ...;)
Publicēts: 29.11.09 23:45 labots
 citēt
Lunis:Ir cilveki kuri STRĀDĀ kursu uzaicina darba pienakumu pildišanai TIE PA BRIVU , bet ir tai "Lunja laideji" kas ar kameram tie protams visus apmaksa pasji un karto foramalitates AR TV MENEDZMENTU pasji;):)

Ir tādi, kas visu laiku snaikstās ar savām kamerām skatītājiem priekšā un (citāts (A.Liepiņš)) LAIŽ LUNI...
... bet ir jau arī vēl lielāki LUŅI (citāta beigas)
Publicēts: 29.11.09 23:51
 citēt
Būt lunim skatītāju priekšā - arī tāds ir darbs un par to vēl arī maksā ... ;)
Publicēts: 29.11.09 23:56
 citēt
Vilberto:werwolf - Tu arī esi sapņotājs - reālajā dzīvē nekas nav par brīvu un par visu ir jāmaksā ...;)

es tašu nesapņoju vnk man radās jautājums par kuru nebij skaidrības
Publicēts: 30.11.09 00:09
 citēt
werwolf - tad jau laikam būsim atbildi noskaidrojuši ...;)
Publicēts: 30.11.09 00:11
 citēt
Vilberto:Būt lunim skatītāju priekšā - arī tāds ir darbs un par to vēl arī maksā ... ;)

Mans citāts bija tieši šīs tēmas sakarā un radies FotObloga Alūksnes pasākumā.
Publicēts: 30.11.09 00:15
 citēt
Eltons: ... un radies FotObloga Alūksnes pasākumā.

Vai Tu domā, ka visi bija Alūksnes pasākumā un zina, kāpēc citāts radies ...:)... Es noteikti nezinu ...;)
Publicēts: 30.11.09 09:22 labots
 citēt
Vilberto:
Eltons: ... un radies FotObloga Alūksnes pasākumā.

Vai Tu domā, ka visi bija Alūksnes pasākumā un zina, kāpēc citāts radies ...:)... Es noteikti nezinu ...;)

Lekcija.
Aivars Liepiņš atbild uz jautājumu no zāles par akreditācijas iespējām un stāsta, cik neskaisti ir ja kāds lunis (smiekli zālē, jo kungs ar šo pseidonīmu sēž tieši blakus) traucē viņam baudīt mākslu, jo nepārtraukti snaikstās pa priekšu knipsēdams.
Aivars pasmejas līdzi, jo domā, ka visi smejas par viņa jautro izteicienu un turpina: jā, jā, bet ir vēl lielāki luņi (smiekli pāraug ovācijās)

Ou, Vilmār, atcerējos...
Radio-2 jubilejas pasākumā Arēnā Riga tas lunis biju es!
Kā nejauši uzspiežu LTV, kur tantes pasūta žēlīgus šlāgerus un rāda augšminētā pasākuma dziesmas... tieši vienu luni ievēroju plosāmies pa priekšu...
Publicēts: 30.11.09 09:25
 citēt
He, Eltons kavējas pusotru gadu vecās atmiņās, kas saistītas ar Alūksni. :)
Publicēts: 30.11.09 10:00 labots
 citēt
nez vai, Bloga Lielās Egles pasākumā, varēs brīvi fotografēt?...........
Publicēts: 30.11.09 19:48
 citēt
negatIvs:nez vai, Bloga Lielās Egles pasākumā, varēs brīvi fotografēt?...........

Kad?
Kur?
Publicēts: 30.11.09 20:05
 citēt
negatIvs:nez vai, Bloga Lielās Egles pasākumā, varēs brīvi fotografēt?...........
pjk. visurgājējiem...............
Publicēts: 30.11.09 20:08
 citēt
viens no "visurgaajeejiem" negativs izpratnee parasti uz ZS norokas .... un neapmeklee taadus pasaakumus .... jo pedejos gauds tai laikaa uznaak "besis" un lielaa vientulibas sajuuta ..... :-(
Publicēts: 30.11.09 20:09
 citēt
, nea, lielas priedes pasakuma gan vares:):)
Publicēts: 30.11.09 20:17
 citēt
aitinaa:, nea, lielas priedes pasakuma gan vares:):)
tie vienmēr ir izdevušies
Publicēts: 30.11.09 22:05
 citēt
Eltons: Ou, Vilmār, atcerējos... Radio-2 jubilejas pasākumā Arēnā Riga tas lunis biju es!

Tas bija foršs pasākuma, jo man tur nevajadzēja iet, bet piespēlēju Tev šo pasākumu. Par to man arī prieks...;)...
Ja tu vēl uz kāzām ietu, būtu pavisam forši. Man šogad aizgāja četras kāzas gar degunu, jo nebiju Latvijā ...:(
dansiga:viens no "visurgaajeejiem" negativs izpratnee parasti uz ZS norokas .... un neapmeklee taadus pasaakumus .... jo pedejos gauds tai laikaa uznaak "besis" un lielaa vientulibas sajuuta ..... :-(

Man domāt, ka negatīvs vienmēr ir bijis *nekurgājējs*. No tā jau tas besis un vientulība. Nevajag sēdēt mājās, bet mainīt apkārtējo vidi, lai rutīna nenokauj ...;)
Egle vai priede - nu tad būs vai nebūs un kur ... Partizāņi mežā ielīduši ...;)
Publicēts: 30.11.09 22:09
 citēt
Vells, kas tu tagad par Alfonso;-ppppppp!??!?!!??!?! Un taatad, LINKMAN:
a ko man nepiespeeleeji kaazas?;-ppp;-)))
uz to visurgaajeeju negativs teemeeja uz mani ;-ppp ..... kaa vinjam pasham iet ar neieshanu ..... nuuu ... eeeeee . to taa gruut izveerteet - pa tik lielu gabalu ... vai clveekam taa ir bauda vai besis ....
Publicēts: 30.11.09 22:22 labots
 citēt
dansiga:... a ko man nepiespeeleeji kaazas?;-ppp;-))) ...

Tu biji aizņemta citos pasākumos ...;)
Nu labi ZS ir privāts pasākums, mani tā pirmssvētku kņada šad tad tracina - dziesmas, reklāmas, filmas, dāvanas - uzsit besi ... Bet tas nemaina lietas būtību - dansiga ir visurgājējs, bet negatīvs - nekurgājējs ...;)
Publicēts: 30.11.09 22:28
 citēt
Alfonso .... tfu Vilberto .. tfuu nee - Linkman!!!! .... es nesmu visurgaajeejs ..... jrjrjrjrjrjrjrjr ..... nu neesmu! un kaa te rakstiiju (nu kaa vienmer neatceros pie kura topika) ..... izt sevsihkji ap ZS es norokos, jo tad man uznaak TAAADSSSS besis un vienuliibas sajuuta ..... ka azh tagad raudines naak, s hito rakstot un zinot, kas mani sagaida ....... DA FIGU juus par mani zinat ... ekk ;-((((
Publicēts: 30.11.09 22:35 labots
 citēt
Dansiga - Tu taču zini, kā veidojās Tavs niks. Nu tad biku padomā un sapratīsi arī manējo ... un vari iztikt bez tfu ...;)
Varbūt, ka figu es tiešām par Tevi zinu, bet tā figa kā parasti ir tikai aisberga augšējā daļa (virs ūdens). A kas tur zem ūdens notiek - mjā ... ko tur lai saka, forumos tas nav stāstāms un sirds kratīšanai vajag reālas (nevirtuālas) sarunas un omulīgu atmosfēru (kā pie manis mājās) ...;)
Publicēts: 30.11.09 22:39
 citēt
nu mans ir MANS .... un shamajam nav nekaada izskanja *auka vai *berto ;-pp ;-))) a ko nomainiiji?;-)))))
Nu jaa - pie tevis maajaas .... tu jau tiiik lielu kurvi iedevi ... ka taadu gruuti panest;-ppppp
Publicēts: 30.11.09 22:49
 citēt
Man uz RAMMSTEIN vai/un METALLICA piespēlējiet kāds bildēšanu!

Dansig... būtu man laiks, ņemtu smirnovieti un ietu pie Tevis, lai sniegtu plecu uz kura paraudāt.

Publicēts: 30.11.09 22:49 labots
 citēt
Kādreiz pačukstēšu uz austiņas, kāpēc niks mainījās ...;)
Kurvītis - arī kādreiz pačukstēšu, kāpēc tā sanāca ...;)
Eltons - es tāpat redzu, kur Tu skaties un objektīvā noteikti nē ...;)
Publicēts: 30.11.09 23:02
 citēt
Eltons, nu ja ..... taa jau VISI atrod kaadu iemeslu ;-pppp :-(

Linkman, nu gaidu gaidu ;-)
Publicēts: 01.12.09 00:24
 citēt
Dansiga - starp citu Tava profila bilde baltajā jakā izskatījās foršāk. Gan jau pienāks kāds laiks un brīdis reālām sarunām ...;)
Publicēts: 01.12.09 10:32
 citēt
oij man vareetu piemaksaat es uz taadiem pasaakumiem neietu :D :D :D
Publicēts: 01.12.09 11:04
 citēt
sundew:oij man vareetu piemaksaat es uz taadiem pasaakumiem neietu :D :D :D
es labprāt aizietu uz kādu pasākumu, tomēr pārmaiņas. gribās uz svētkiem kaut ko skaistu
Publicēts: 01.12.09 11:32
 citēt
vispār jau tiem piesēdētājiem un aplaudētājiem TV maksā, kaut kādas niecīgas summas ! nezinu kā ir latvijā...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):