Kla man tāds jautājums. Kā tur īsti ir, fotogrāfi tāda veida pasākumos kā piemēram koru karos vai spēles mačos tiek pa brīvu vai viss jāsedz ar naudu ? tāpat kā parastam skatītājam ? Man nez kapēc radās iespaids ka fotogrāfi tiek iekšā par brīvu !
werwolf:Kla man tāds jautājums. Kā tur īsti ir, fotogrāfi tāda veida pasākumos kā piemēram koru karos vai spēles mačos tiek pa brīvu vai viss jāsedz ar naudu ? tāpat kā parastam skatītājam ? Man nez kapēc radās iespaids ka fotogrāfi tiek iekšā par brīvu !
Par brīvu. Nu iedomājies citi iet ekskursijās uz laimu par maksu zincik muļķīgi būtu ja tiem, kas strādā tajā šokolādes fabrikā būtu jāmaksā, lai ierastos uz darbu?
Ir cilveki kuri STRĀDĀ kursu uzaicina darba pienakumu pildišanai TIE PA BRIVU , bet ir tai "Lunja laideji" kas ar kameram tie protams visus apmaksa pasji un karto foramalitates AR TV MENEDZMENTU pasji
werwolf:Kla man tāds jautājums. Kā tur īsti ir, fotogrāfi tāda veida pasākumos kā piemēram koru karos vai spēles mačos tiek pa brīvu vai viss jāsedz ar naudu ? tāpat kā parastam skatītājam ? Man nez kapēc radās iespaids ka fotogrāfi tiek iekšā par brīvu !
Nekas par briivu nenotiek, ja vieniigi ir preses karte vai ir sarunaats ar organizatoru
Bet patiikami ir nestaaveet rindaa, seedeet pirmajaa rindaa utt. Mmmm...vecie labie laiki
Lunis:Ir cilveki kuri STRĀDĀ kursu uzaicina darba pienakumu pildišanai TIE PA BRIVU , bet ir tai "Lunja laideji" kas ar kameram tie protams visus apmaksa pasji un karto foramalitates AR TV MENEDZMENTU pasji
Ir tādi, kas visu laiku snaikstās ar savām kamerām skatītājiem priekšā un (citāts (A.Liepiņš)) LAIŽ LUNI... ... bet ir jau arī vēl lielāki LUŅI (citāta beigas)
Eltons: ... un radies FotObloga Alūksnes pasākumā.
Vai Tu domā, ka visi bija Alūksnes pasākumā un zina, kāpēc citāts radies ...... Es noteikti nezinu ...
Lekcija. Aivars Liepiņš atbild uz jautājumu no zāles par akreditācijas iespējām un stāsta, cik neskaisti ir ja kāds lunis (smiekli zālē, jo kungs ar šo pseidonīmu sēž tieši blakus) traucē viņam baudīt mākslu, jo nepārtraukti snaikstās pa priekšu knipsēdams. Aivars pasmejas līdzi, jo domā, ka visi smejas par viņa jautro izteicienu un turpina: jā, jā, bet ir vēl lielāki luņi (smiekli pāraug ovācijās)
Ou, Vilmār, atcerējos... Radio-2 jubilejas pasākumā Arēnā Riga tas lunis biju es! Kā nejauši uzspiežu LTV, kur tantes pasūta žēlīgus šlāgerus un rāda augšminētā pasākuma dziesmas... tieši vienu luni ievēroju plosāmies pa priekšu...
viens no "visurgaajeejiem" negativs izpratnee parasti uz ZS norokas .... un neapmeklee taadus pasaakumus .... jo pedejos gauds tai laikaa uznaak "besis" un lielaa vientulibas sajuuta .....
Tas bija foršs pasākuma, jo man tur nevajadzēja iet, bet piespēlēju Tev šo pasākumu. Par to man arī prieks...... Ja tu vēl uz kāzām ietu, būtu pavisam forši. Man šogad aizgāja četras kāzas gar degunu, jo nebiju Latvijā ...
dansiga:viens no "visurgaajeejiem" negativs izpratnee parasti uz ZS norokas .... un neapmeklee taadus pasaakumus .... jo pedejos gauds tai laikaa uznaak "besis" un lielaa vientulibas sajuuta .....
Man domāt, ka negatīvs vienmēr ir bijis *nekurgājējs*. No tā jau tas besis un vientulība. Nevajag sēdēt mājās, bet mainīt apkārtējo vidi, lai rutīna nenokauj ... Egle vai priede - nu tad būs vai nebūs un kur ... Partizāņi mežā ielīduši ...
Vells, kas tu tagad par Alfonso;-ppppppp!??!?!!??!?! Un taatad, LINKMAN: a ko man nepiespeeleeji kaazas?;-ppp;-))) uz to visurgaajeeju negativs teemeeja uz mani ;-ppp ..... kaa vinjam pasham iet ar neieshanu ..... nuuu ... eeeeee . to taa gruut izveerteet - pa tik lielu gabalu ... vai clveekam taa ir bauda vai besis ....
dansiga:... a ko man nepiespeeleeji kaazas?;-ppp;-))) ...
Tu biji aizņemta citos pasākumos ... Nu labi ZS ir privāts pasākums, mani tā pirmssvētku kņada šad tad tracina - dziesmas, reklāmas, filmas, dāvanas - uzsit besi ... Bet tas nemaina lietas būtību - dansiga ir visurgājējs, bet negatīvs - nekurgājējs ...
Alfonso .... tfu Vilberto .. tfuu nee - Linkman!!!! .... es nesmu visurgaajeejs ..... jrjrjrjrjrjrjrjr ..... nu neesmu! un kaa te rakstiiju (nu kaa vienmer neatceros pie kura topika) ..... izt sevsihkji ap ZS es norokos, jo tad man uznaak TAAADSSSS besis un vienuliibas sajuuta ..... ka azh tagad raudines naak, s hito rakstot un zinot, kas mani sagaida ....... DA FIGU juus par mani zinat ... ekk ;-((((
Dansiga - Tu taču zini, kā veidojās Tavs niks. Nu tad biku padomā un sapratīsi arī manējo ... un vari iztikt bez tfu ... Varbūt, ka figu es tiešām par Tevi zinu, bet tā figa kā parasti ir tikai aisberga augšējā daļa (virs ūdens). A kas tur zem ūdens notiek - mjā ... ko tur lai saka, forumos tas nav stāstāms un sirds kratīšanai vajag reālas (nevirtuālas) sarunas un omulīgu atmosfēru (kā pie manis mājās) ...
nu mans ir MANS .... un shamajam nav nekaada izskanja *auka vai *berto ;-pp ;-))) a ko nomainiiji?;-))))) Nu jaa - pie tevis maajaas .... tu jau tiiik lielu kurvi iedevi ... ka taadu gruuti panest;-ppppp
Kādreiz pačukstēšu uz austiņas, kāpēc niks mainījās ... Kurvītis - arī kādreiz pačukstēšu, kāpēc tā sanāca ... Eltons - es tāpat redzu, kur Tu skaties un objektīvā noteikti nē ...