Pa pa PRASIJI tādus kas ir PASAULES MĒROGA es gan teiktu Eiropas jo "Pasaule" daļas vena par otru maz intresējās , visādu citādu "Selfmade PR" ir vēl vesels bars . Nu pavisam slikti tev ar to gruppēšanu , "Spuris, Ruka, Grants" . "Apse , Eglītis" cita kompānija "Binde , Mihailovskis" vēl cita un "Tugaļevs" vispār ir pavisam cita opēra tie vissi ir KLASIĶI Janiem ir tikai "Balčus , Stakle" kas tiešām ir kautkur plašāk zināmi , mazo preteklīti Arnīti protams var nemmīlēt bet IZPAUSTIES viņš prota teicai kopš bērnības " Vaivode , Bankovska " ir vēl kautkas pilnīgi cits un nevienam citam izņemot "Žanra cienītājus" nav zināma Vinīgais tāds zināmākais "Spuris, Ruka, Grants" pārstāvis no Jaunajiem kas kautkur plašāk zināms ir Operātors Gints Berziņš kura filmētos KURPE skatoties Daudzkur cilvēki SASKATA ka tas "Vizuāli" esot "Spuras proletāriešu rajoni 1:1 stilā" tie ir tādi stili kas zināmi "Vecajā Eiropā" bez visa tā jau vēl ir ari "Krievijas skola" kas gan nevienam citam izņemot "Krieviju" nav intresanta un zināma šis skolas pārstāvju arī Latvijā ir DAUDZ , zināmākais laikam ir Viesturs Links mūsu kolāžu vecmeistars un Gundega Deģe kas bez Krievijas vēl arī diezgan zināma ir Austrumeiropā un Skandināvijā , taka ZINĀMU šauru grupu un intrešu ietvaros ir DAUDZI , taču liela daļa no viņiem seviški vecākā paaudze ļot aktīvi noliedz Wirtuālo vidi un tās izoausmēs , par KO es diežgan assi "parunājos" ar savu sen paziņu un Ogres kolēģi Intu Ruku , forši parunājām viens otru nesapratām bet par cik viens otru zinam vairāk kā 20 gadus tad domāju ka agri vai vēlu sapratīsimies Latvijā valdošie grupējumi diezgan aktīvi "Konfliktē" viens otru noliedz un nesaprot , nav rina par dundukiem ar "Speciālām vajadzībām" bet gan pietiekami nopietnām DAŽĀDĀM skolām , kas vienkopus vai mierīgi nevar sadzīvot seviški assi konfliktē saucāmo "Spuristu / Grantistu" jaunā paaudze ar "Krievijas skolu" vīni viens otru "NEPAZIST" pilnīgi reāli Būtībā bija tā TAS "Virziens" kas Krievlaikos bija tā kā "Disidenti" un grupējās ar Egonu Spuri un A gruppu musdienās ir AVANGARDĀ un vīnu jaunā paaudze pēdējos gados AKTĪVU "Neievēro" tos kas darbojās taka "Savādāk" tādā žanrā kas padomijas gados bija Topā un Krievijā šobrīd ir transformējies uz vis`padiem "Glamuriem" un vēl prastākiem "Čiksakoliem" Daudz visādu vizrienu tik jāzik kas ko dara un kur darbojās
Klau, bet kāpēc Stakle cilvēkiem nepatīk? Labi fotogrāfē, ir koncepcija, nepieder ne A grupas apoloģētiem, ne Bindes sekotājiem, ir visai atzīts gan Rietumos, gan Krievijā.
sagdijevs:Klau, bet kāpēc Stakle cilvēkiem nepatīk? Labi fotogrāfē, ir koncepcija, nepieder ne A grupas apoloģētiem, ne Bindes sekotājiem, ir visai atzīts gan Rietumos, gan Krievijā.
mmmmm:"Latvijā valdošie grupējumi diezgan aktīvi "Konfliktē" viens otru "
paartulko luudzu
malāstāvētāja/skatītāja viedoklis: tiem , kam visas svarīgās (labajās vietās) izstādes, ir vienalga, ko par viņu darbiem domā salonfotogrāfi. bet labāk tomēr, ja saka ko sliktu, ja es būtu Grāvlejs, man nepatiktu, ka Bindem vai Tugaļevam mani darbi šķiet labi. citādi salonfotogrāfi var darīt ko grib, nevienam viņi netraucē. BET Tugaļevam (un citiem) gan gribas, lai viņu suminātu, kremt, ka neatzīst. tā nu runas par konfliktu. Laikam jau kaut kad 90. gados kaut kas bija, es nezinu.
sagdijevs:Un arī mājas lapa Staklem visai branga, laikam pat flash tehnoloģijā būvēta: http://alnisstakle.com/
Kas teica ka nepatīk ? Man piemēram Alnis patīk , domāju ka viņš ir 3 galvas tiesu pārāks par "Konjunktūristu" Arni Balču kam vienkarši "Laba oža" uz to kas "Modīga konjunktūra" Alnis arī komunikācijās ir intresanta personība un cik esmu dzirdējis no Daugavpils audzēkņiem arī teicams skolotājs . Vēl viena no "Maziņo grantiņu" īapašibām ir varīties savā sulā "Salonēt" pa privātiem projektiņiem Ja par mani personīgi tad tā kā 80 gados speciāli pārcēlos uz Ogres pusi tuvāk Spuria klubam , tad mūsdienās es LABPRĀT pārceltos uz Talsiem tuvāk Uldim Balgam un vispām viņa trakajām avangarda un akcionisma aktivitatātem kopēji ar Agri Dzilnu un Ojāra Feldberga aktivitātē , tie ir laikam vienīgie kas mani Latvijā RIKTĪGI kustina IZPAUSMJU ziņa Pārējie ir mani pietiekami labi paziņas vai pat čomi ar visiem runājos un komunicēju BET "Āleties" man gribētos tikai ar Talsenieki VIŅOS IR IDEJAS @ SPĒKS pārējie kautkā vairāk vai mazāk kautko "Atgremo" seviški jaunā Anglijā izglītojusies paaudze Peeeee tizlums un garlaicība. Tie kas Anglijā KAUTKO ar spēja REĀLU sadarīt tur arī palika un tur ar darbojās piemēram spilgts piemērs Sandris Jaudzems , dzekam arī Latvijā bija pietiekami laba LMA izgļitība un arī Anglijā negāj slikti un stils un līmenis teicams ATPAZĪSTAMS A tā bez Ivetas @ Ko šeit ir čupām tādu kas kautkur "Apbružājušies" viduvējās skoliņās . Piemēram tepat blogā esošā Marija Notrima man liekas daudz intresantāka dzīvāka radoši svaigāka par Vaivodi ar Baranovsku kopā Tas tā subjektīvi nenoliekot nevienu no skueķiem , bet Marija vienkarši ir INTRESANTĀKA un viņa ar mācās LABĀKĀ skolā nekā vairums "Angļu" viņa viņa mācās Nidrelandē Vēl jau mums ir "Savādais ārtists" ar savu Academy of Visual Arts in Bratislava kurš gan ne tik daudz foče cik "Izpaužās" āzējot pastulbas redaktores un "Snobus" Mums visa kā ir DAUDZ , vaig tik izvēlēties uz URBT Grib pašu krutākos pasaules skolotājus var doties uz Jaunzelandi pie Andra Apses viņš viens no 5 slavenākajiem dienvidu puslides dabas fotogrāfiem , negrib dienvidus var Latvijā pamācities pie Andra Eglīša negrib to var pie vēl VESELA BARA Es savu izvēli izdariju pirms gadiem 20 un man viss patīk . Daru PATĪK , saka nepatikt DARU SAVĀDĀK lai atkal pa`tik
Vai tad EFIAP nav kaut kas par ko ironizēt? Nu teiksim, vai ir kāds Venēcijas biennāles dalībnieks, kam šis nosaukums? Labi, Sutkus, ja viņš Venēcijā ir piedalījies. Bet viņam šis nosaukums ir drīzāk kā kuriozs. Roberts Franks EFIAP? Šors EFIAP? Ha!
mmmmm:"Latvijā valdošie grupējumi diezgan aktīvi "Konfliktē" viens otru "
paartulko luudzu
Spilgtākie piemēri ir visa veida "Konkursi' piemēram Latio vai Rīgas konkursi citi nav tik nozīmīgi . Domāju ka ļoti labi atceries kā Latio konkursā "Grantists Rozenfelds" izvēlējis kārtējo "Meslu" aizlaidās lapās pat nespēdam paskaidrot vairāk kā "Patīk un viss" es toreiz totalizātoru rīkoju UZVĒRĒS KONKRĒTS DARBS jo tas bij vienīgais mesls pilnīg "Žurijas šefa stilā" Tā ar notika , pats biji klāt taču Rīgas konkursā ir ATKARĪBĀ no žurijas šefa "Vecmeistari / Grantisti" kā vieni žurijā VISSAS balvas "Savējiem" kā otri VISSAS godalgas savējiem , tāds iespaids ka VIENS OTRU NEPAZIST . Kā andrejs teica "Aķis mūs saukāja par Spurīšiem miskastu bildētājiem" nu i što man tas ne mazākā mērā neraustija , bildeju pilnīgi visu un Egons normāli uzklausija mūsu pamatojumus un domas BET nonoliedzmi mēs diezgan sraujis slējāmies uz viņa domubiedru stila pusi bet PAŠI pienkarši no PIEMĒRA viņš mūs nedz kā ietekmēja DARI TĀ bedz ko uzspieda vienkārši PAŠIEM sāka likties ka tā butu foršāk. A Rozīš @ Ko veidīgajiem liekas ka VIENĪGAIS PAREIZAIS ir tikai "Grantisms" un iepūt ! Zin cik kādreiz bija intresanti ka Lielbriedis poņķikom mēdza Gaču novest histērijā ar "Filazofijām" brīžam likās ka Bietē dos viens otram Man piemēram ļot patīk Lielbriedis kā pedagogs , baig līdzīgs Spurim NEKO NEUZSPIEŽ un ja tu esi pietiekami parliecināts SAVĀ funktierī šis TEV PIEKRĪT ar vardiem PARLIECINĀJI! Tā man tikai Spuris ir tecis! Nevieno nao JAUNAJIEM "Ideju nesējiem" tā nav iespējams parlieciņat jo viņiem NAV SAVU IDEJU vīniem ir "SKOLOTĀJU DOGMAS" , pietam paši skolotājiem jau tas stils kas JUNAJIEM liekās "Vienīgais pareizais" kā sapratu no Intas un Andreja stāstītā jau licies NOIETS ETAPS ::