forum.gif
Ziemas svētku pasākumi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Ziemas svētku pasākumi
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.12.09 10:15
 citēt
vakar forumā nejauši uzdūros dažiem izteikumiem par kaut kādām Bloga Ziemassvētku egles svinībām, bet nav nekādas informācijas - kas, kur, kad un vai vispār kaut kas organizējās
Publicēts: 01.12.09 10:24
 citēt
Bloga papiem krīze , ne vairs spamo ne pjankas guļankas rīko :) Gan jau kādas intrešu fraxcijas kautkur pašas uzrīkos kādu tussiņu kostiņu bez centralizēta atbalsta:)
Publicēts: 01.12.09 10:38
 citēt
par to, ka frakcijās viss notiks, šaubu nav, bet visos, sevi daudz maz cienošos kantoros, rīko svētku tusiņus, kuros piedalās visi interesenti, var padarboties ar savu aparātu, prosto parunāt, vai vienkārši atpūsties
Publicēts: 01.12.09 10:54
 citēt
gneza:, var padarboties ar savu aparātu,

Ar saviem "aparātiņiem" var padarboties arī mājās :D
Publicēts: 01.12.09 11:00
 citēt
welns:
gneza:, var padarboties ar savu aparātu,

tas nav viens un tas pats, pasākumā tomēr savādāk, jaunas sejas, jaunas idejas, jauni iespaidi, ir kas labi pozē
Publicēts: 01.12.09 11:31
 citēt
tas ir traki švaks rādītājs ja vajag, lai labi pozē

bet varu pačukstēt, ka dansigai purčikā būs egle un teletilts PURČIKS-BAKU

sīkāk prasi viņai pašai
Publicēts: 01.12.09 11:39
 citēt
Maris:tas ir traki švaks rādītājs ja vajag, lai labi pozē

bet varu pačukstēt, ka dansigai purčikā būs egle un teletilts PURČIKS-BAKU

sīkāk prasi viņai pašai

tikai nez kā būs ar to labo pozēšanu... :)
Publicēts: 01.12.09 11:39
 citēt
es pēc daudzu gadu pārtraukuma esmu nolēmis, ka šogad ap svinīgajiem datumiem iestiepšu arī savās mājās koku. attiecīgi, nāksies koku izbaudīt un nosargāt (no kaķa), pa visādiem purčikiem nebūs laika vazāties... :)
Publicēts: 01.12.09 12:08 labots
 citēt
alvils: es pēc daudzu gadu pārtraukuma esmu nolēmis, ka šogad ap svinīgajiem datumiem iestiepšu arī savās mājās koku. attiecīgi, nāksies koku izbaudīt un nosargāt (no kaķa) ...

Nav ko sargāt - egles apakšēējos zaros iekar pietiekoši daudz mantiņu, lai kaķim ir ko spēlēties. Vēlams, tādas, ka neplīst ...;)... Tā sakot, nevajag sargāt un aizliegt, bet tieši piedāvāt alternatīvas ... Un ziemassvētkos - eglīte un spēlējošs kaķis (vai arī zaķis) pie eglītes - stundām varēsi skatīties un labs garastāvoklis garantēts ...;)
Publicēts: 01.12.09 13:20
 citēt
Vilmār, Tu vienkārši nepazīsti manu kaķeni... :)
Publicēts: 01.12.09 14:16 labots
 citēt
alvils:es pēc daudzu gadu pārtraukuma esmu nolēmis, ka šogad ap svinīgajiem datumiem iestiepšu arī savās mājās koku. attiecīgi, nāksies koku izbaudīt un nosargāt (no kaķa), pa visādiem purčikiem nebūs laika vazāties... :)

A man jau ceturtie Ziemassvētki ar vienu eglīti būs.
Uz 2006. gada Z-svētkiem nopirku, izpušķoju, bija ļoti skaisti. Tik skaisti, ka nostāvēja 1/2 gadu. Ap Jāņiem novācu rotājumus, iznesu ārā, nopurināju atlikušās skujas un noliku šķūnītī lai glabājas.
2007. gada Z-svētkos iestiepu to pašu eglīti (bez skujām) istabā un atkal izrotāju, bija vēl skaistāk, kā pirms gada. Atkal pis gadu noturēju ar visiem rotājumiem un ap Jāņiem aiznesu uz šķūnīti.
2008. gada decembrī nolēmu darīt tā pat, kā pirms gada - rotāt to pašu eglīti bez skujām.
Ņemot vērā, ka šī gada Jāņos pat aizmirsu eglītei rotājumus novākt un pašu egli uz šķūnīti aizstiept, tagad nebūs pat jāpapūlas ar rotāšanu.
Publicēts: 01.12.09 14:34
 citēt
gneza:
welns:
tas nav viens un tas pats, pasākumā tomēr savādāk, jaunas sejas, jaunas idejas, jauni iespaidi, ir kas labi pozē

Nu ja , ja kāds labi iepozē , tad tā padarbošanās ar "aparātiņiem" sanāk kudī labāk :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Publicēts: 01.12.09 14:35
 citēt
smartins:
alvils:es pēc daudzu gadu pārtraukuma esmu nolēmis, ka šogad ap svinīgajiem datumiem iestiepšu arī savās mājās koku. attiecīgi, nāksies koku izbaudīt un nosargāt (no kaķa), pa visādiem purčikiem nebūs laika vazāties... :)

A man jau ceturtie Ziemassvētki ar vienu eglīti būs.
Uz 2006. gada Z-svētkiem nopirku, izpušķoju, bija ļoti skaisti. Tik skaisti, ka nostāvēja 1/2 gadu. Ap Jāņiem novācu rotājumus, iznesu ārā, nopurināju atlikušās skujas un noliku šķūnītī lai glabājas.
2007. gada Z-svētkos iestiepu to pašu eglīti (bez skujām) istabā un atkal izrotāju, bija vēl skaistāk, kā pirms gada. Atkal pis gadu noturēju ar visiem rotājumiem un ap Jāņiem aiznesu uz šķūnīti.
2008. gada decembrī nolēmu darīt tā pat, kā pirms gada - rotāt to pašu eglīti bez skujām.
Ņemot vērā, ka šī gada Jāņos pat aizmirsu eglītei rotājumus novākt un pašu egli uz šķūnīti aizstiept, tagad nebūs pat jāpapūlas ar rotāšanu.

:D:D:D:D:D:D:D Tev gan super egle, tīri vai skaudiens metās :D:D:D:D:D:D
Publicēts: 01.12.09 19:38
 citēt
stāsts par eglīti norāli uzlaboja garāstāvokli :D :D :D
Publicēts: 01.12.09 19:48
 citēt
nafig vajag fotobloga pasakumus bojat ar...fotografeshanu?
Publicēts: 01.12.09 20:21
 citēt
jaaaaaaaaaaaa, stasts par egliti man ari dikti patika:)
Publicēts: 01.12.09 21:04
 citēt
Eww... nu davai!
Organizējam Blogeglīti!
Publicēts: 04.12.09 01:17
 citēt
Eww... nu davaj :)
Publicēts: 04.12.09 01:21 labots
 citēt
alvils:Vilmār, Tu vienkārši nepazīsti manu kaķeni... :)
Tas nekas, toties es savējās kaķenes pazīstu ...:)
Eltons:Eww... nu davai!
Organizējam Blogeglīti!
Davai, davai, bet ne pie manis ...;)... Pie dansigas, piemēram, varētu ...;)
Publicēts: 04.12.09 01:23
 citēt
Eltons par salaveci!
Bet es kā par nelaimi uz ZS būs kaut kur smiltenes pusē.
ā,un,jā,Andim žetons :D
Publicēts: 04.12.09 01:28
 citēt
shvaboc:Eltons par salaveci!

Dansiga par sniegbaltīti ...;)
Publicēts: 04.12.09 01:38
 citēt
svētās šausmas...
Publicēts: 04.12.09 01:44 labots
 citēt
shvaboc:svētās šausmas...

Superīga reportāža būtu: Eltons + dansiga pie eglītes ...;)... Tur nekādas nekādas šausmas nebūs ...;)
Publicēts: 04.12.09 01:48
 citēt
tā kā reportieru komplekts ir tev,nevis man,tad es reportāžu tikai skatīšos,nevis bildēšu :)
Publicēts: 04.12.09 01:49
 citēt
kas man te aiz muguras tiek organizeets?!?!!??!?!?!;-ppp
Publicēts: 04.12.09 01:51
 citēt
dansiga:kas man te aiz muguras tiek organizeets?!?!!??!?!?!;-ppp

Var jau arī priekšpusē organizēt ...;)... Augstāk - zemāk, kā Tu gribi ...;)...
Publicēts: 04.12.09 01:54
 citēt
mhm - schasss , ...... ;-pp;-)
Publicēts: 05.12.09 16:24
 citēt
a es piesakos rūķīša lomai:))))
Publicēts: 05.12.09 17:30
 citēt
Vilberto:
shvaboc:svētās šausmas...

Superīga reportāža būtu: Eltons + dansiga pie eglītes ...;)... Tur nekādas nekādas šausmas nebūs ...;)

Nebūs, nebūs...
Skat, vai nebūtu feini, ko:
Publicēts: 05.12.09 22:33
 citēt
Nu re - reportam pat rūķītis pieteicies - nu tad jautrība sitīs augstu vilni ...:)... Viss dansigas rokās ...;)
Publicēts: 06.12.09 01:19
 citēt
a kas manaas rokaas? man rokas shobriid aiznjemtas ar jauno speljmantinju ;-ppp;-)
Publicēts: 06.12.09 12:13 labots
 citēt
dansiga: ... man rokas shobriid aiznjemtas ar jauno speljmantinju ...

Un cik tad ilgi spēlēsies? Ļoti niķīgam bērnam spēlīte apnīk jau pēc stundas, dažam pēc dienas ...;)
Tik nepārproti - es jau nesaku, ka esi niķīgs bērns - tas laiks būtu jau sen garām - bet cik ilgi var spēlēties ar mantiskām lietiņām, vajag taču garīgām un komunikāciju vērtībām Z-kos pievērsties ... ;)
Publicēts: 06.12.09 13:32
 citēt
Tā kā Dansigas jaunā spēļmantiņa ir objektīvs, tad spēlēties var ilgi un dikti ;)
Publicēts: 06.12.09 13:45
 citēt
ERA:Tā kā Dansigas jaunā spēļmantiņa ir objektīvs, tad spēlēties var ilgi un dikti ;)
var jau pie Meijera aizmirst, un tad ar dievu rotaļas
Publicēts: 06.12.09 13:57 labots
 citēt
ERA:Tā kā Dansigas jaunā spēļmantiņa ir objektīvs, tad spēlēties var ilgi un dikti ;)

Nu jā - ar objektīvu var parunāties, paglāstīt, apskatīt, notīrīt, pabučot, saņemt abās rokās un piespiet pie krūtīm, nomainīt objektīvus kamerai, paskatīties caur jauno objektīvu skatu meklētājā ... Ko vēl var izdarīt? Var paripināt, nomest, atskrūvēt, ieskrāpēt, padauzīt un arī kaut kur aizmirst ...;) ... Bet Z-ki tuvojās ...;)
Publicēts: 06.12.09 15:00
 citēt
Kur nu tuvojas,jau tūlīt būs klātu:D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):