vakar forumā nejauši uzdūros dažiem izteikumiem par kaut kādām Bloga Ziemassvētku egles svinībām, bet nav nekādas informācijas - kas, kur, kad un vai vispār kaut kas organizējās
Bloga papiem krīze , ne vairs spamo ne pjankas guļankas rīko Gan jau kādas intrešu fraxcijas kautkur pašas uzrīkos kādu tussiņu kostiņu bez centralizēta atbalsta
par to, ka frakcijās viss notiks, šaubu nav, bet visos, sevi daudz maz cienošos kantoros, rīko svētku tusiņus, kuros piedalās visi interesenti, var padarboties ar savu aparātu, prosto parunāt, vai vienkārši atpūsties
es pēc daudzu gadu pārtraukuma esmu nolēmis, ka šogad ap svinīgajiem datumiem iestiepšu arī savās mājās koku. attiecīgi, nāksies koku izbaudīt un nosargāt (no kaķa), pa visādiem purčikiem nebūs laika vazāties...
alvils: es pēc daudzu gadu pārtraukuma esmu nolēmis, ka šogad ap svinīgajiem datumiem iestiepšu arī savās mājās koku. attiecīgi, nāksies koku izbaudīt un nosargāt (no kaķa) ...
Nav ko sargāt - egles apakšēējos zaros iekar pietiekoši daudz mantiņu, lai kaķim ir ko spēlēties. Vēlams, tādas, ka neplīst ...... Tā sakot, nevajag sargāt un aizliegt, bet tieši piedāvāt alternatīvas ... Un ziemassvētkos - eglīte un spēlējošs kaķis (vai arī zaķis) pie eglītes - stundām varēsi skatīties un labs garastāvoklis garantēts ...
alvils:es pēc daudzu gadu pārtraukuma esmu nolēmis, ka šogad ap svinīgajiem datumiem iestiepšu arī savās mājās koku. attiecīgi, nāksies koku izbaudīt un nosargāt (no kaķa), pa visādiem purčikiem nebūs laika vazāties...
A man jau ceturtie Ziemassvētki ar vienu eglīti būs. Uz 2006. gada Z-svētkiem nopirku, izpušķoju, bija ļoti skaisti. Tik skaisti, ka nostāvēja 1/2 gadu. Ap Jāņiem novācu rotājumus, iznesu ārā, nopurināju atlikušās skujas un noliku šķūnītī lai glabājas. 2007. gada Z-svētkos iestiepu to pašu eglīti (bez skujām) istabā un atkal izrotāju, bija vēl skaistāk, kā pirms gada. Atkal pis gadu noturēju ar visiem rotājumiem un ap Jāņiem aiznesu uz šķūnīti. 2008. gada decembrī nolēmu darīt tā pat, kā pirms gada - rotāt to pašu eglīti bez skujām. Ņemot vērā, ka šī gada Jāņos pat aizmirsu eglītei rotājumus novākt un pašu egli uz šķūnīti aizstiept, tagad nebūs pat jāpapūlas ar rotāšanu.
alvils:es pēc daudzu gadu pārtraukuma esmu nolēmis, ka šogad ap svinīgajiem datumiem iestiepšu arī savās mājās koku. attiecīgi, nāksies koku izbaudīt un nosargāt (no kaķa), pa visādiem purčikiem nebūs laika vazāties...
A man jau ceturtie Ziemassvētki ar vienu eglīti būs. Uz 2006. gada Z-svētkiem nopirku, izpušķoju, bija ļoti skaisti. Tik skaisti, ka nostāvēja 1/2 gadu. Ap Jāņiem novācu rotājumus, iznesu ārā, nopurināju atlikušās skujas un noliku šķūnītī lai glabājas. 2007. gada Z-svētkos iestiepu to pašu eglīti (bez skujām) istabā un atkal izrotāju, bija vēl skaistāk, kā pirms gada. Atkal pis gadu noturēju ar visiem rotājumiem un ap Jāņiem aiznesu uz šķūnīti. 2008. gada decembrī nolēmu darīt tā pat, kā pirms gada - rotāt to pašu eglīti bez skujām. Ņemot vērā, ka šī gada Jāņos pat aizmirsu eglītei rotājumus novākt un pašu egli uz šķūnīti aizstiept, tagad nebūs pat jāpapūlas ar rotāšanu.
dansiga: ... man rokas shobriid aiznjemtas ar jauno speljmantinju ...
Un cik tad ilgi spēlēsies? Ļoti niķīgam bērnam spēlīte apnīk jau pēc stundas, dažam pēc dienas ... Tik nepārproti - es jau nesaku, ka esi niķīgs bērns - tas laiks būtu jau sen garām - bet cik ilgi var spēlēties ar mantiskām lietiņām, vajag taču garīgām un komunikāciju vērtībām Z-kos pievērsties ...
ERA:Tā kā Dansigas jaunā spēļmantiņa ir objektīvs, tad spēlēties var ilgi un dikti
Nu jā - ar objektīvu var parunāties, paglāstīt, apskatīt, notīrīt, pabučot, saņemt abās rokās un piespiet pie krūtīm, nomainīt objektīvus kamerai, paskatīties caur jauno objektīvu skatu meklētājā ... Ko vēl var izdarīt? Var paripināt, nomest, atskrūvēt, ieskrāpēt, padauzīt un arī kaut kur aizmirst ... ... Bet Z-ki tuvojās ...