forum.gif
Kam pieredze ar Olympus Zuiko 70-300 f/4-5.6 ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Kam pieredze ar Olympus Zuiko 70-300 f/4-5.6 ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.12.09 16:36
 citēt
Tiks lietots par garāko brāli kopā ar 12-22 un 18-180, vēl pusotru gadu jākalpo uz E-330, tālāk jau laiks rādīs.
Darba uzdevums – nekustīgas detaļas lielā attālumā, bieži no rokas. Ātras kustības neknipsēšu.
Apzinātie trūkumi – nāksies ar laiku gādāt nopietnu statīvu. Šaubas rada patīkamā cena – lēti un labi nemēdz būt kopā, tomēr garo nevajag tik bieži, lai gribētu tērēties.
Interesē lietotāju pieredze, ne ticības kari, kanoniķus un pravoslāvu sestā patriarha sekotājus lūdzu nesatraukties.
Publicēts: 01.12.09 16:48
 citēt
olympus.ourlife.ru...

lasāmā līdz nelabumam! :D
protams, ja krievu val. pārvalda...
Publicēts: 01.12.09 16:50
 citēt
Paldies, kiriļicu pazīstu, tas nekavē apjautāties pēc šejieniešu pieredzes.
Publicēts: 01.12.09 16:54
 citēt
orks:Paldies, kiriļicu pazīstu, tas nekavē apjautāties pēc šejieniešu pieredzes.

Es jau neko nesaku! :)
Publicēts: 01.12.09 16:58
 citēt
A te labi ja vienam i tā rore. ;) Un liekas parādās viš te reti.
Publicēts: 01.12.09 17:23
 citēt
Bizarre – tur jau tā bēda, ka neko nesaki. Būtu uzrakstījis – jā, ir man tāds, vai negribi apskatīt... cita lieta! :)
Gudris – dablkita diapazons man jau nosegts un vēl pāri paliek, a zvēriņus netramdīšu, lai dzīvo mierā.
Publicēts: 01.12.09 17:27
 citēt
NU, piedod-atvaino!
Nav man tāda! Un diez vai būs!
Bet, ja nemaldos, Confinam tāds ir...
Un viena lietotāja pieredze nav nekas, salīdzinot ar dotā foruma pieredzi!
Vienīgais kam var piekrist ir par to apskatīšanu dzīvajā! :)

P.S. Un, ja man tāds būtu, tad tā arī pateiktu! Un tālāk jau vienkārša sarunāšana kad un kā....
Publicēts: 01.12.09 17:33
 citēt
FB lietotājam ar niku "Straume" tas 70-300mm ir, bet viņš te laikam reti ieskatās...
Publicēts: 01.12.09 17:34
 citēt
Pajem ka uzspied uz 50-200,ebajā ja pacīnās var ap 500 latos iekļauties (ar visu muitu).Veco versiju ja iznāk būt Saldū varu iedot patestēt ar. ;)
Publicēts: 01.12.09 17:51
 citēt
olympieši var uzlikt M42 vītnes pēreju un piekabināt teiksim MTO 1000mm uz tā kropa tas būs 2metri un viens grāds leņķim - varēs smuku panorāmu no 360 kadriem lipināt

pie sienas tik dīvaina strīpiņa jancīgi izskatītos, bet mok var drukāt uz kājlīstes :)
Publicēts: 01.12.09 17:51
 citēt
Bizarre- ceru, ka ar savu balamutību nebūšu aizķēris, ja tā – atvaino.
forelljjanka – paldies, atcerēšos. Pagaidām tomēr vairāk interesē garais gals, jo līdz 180 jau aizsniedzu ar to prasto superzūmu.
Publicēts: 01.12.09 18:02
 citēt
Vēl nepaspēji aizķert! :D
Publicēts: 01.12.09 21:16
 citēt
orks:Bizarre- ceru, ka ar savu balamutību nebūšu aizķēris, ja tā – atvaino.
forelljjanka – paldies, atcerēšos. Pagaidām tomēr vairāk interesē garais gals, jo līdz 180 jau aizsniedzu ar to prasto superzūmu.

Man ir arī Sigma 135-400 ! :D :D :D Slīkusi ,atkačāta,lēna kā gliemezis,pamatīgi pieputējusi,bet iet!Kaut kā nejūtu baisu atšķirību starp 300 un 400 mm(300 dabuju ar EC-14+ 50-200,ir man arī EC-20),tāpēc pamatā tagad guļ un gaida tā 135-400 somā. ;)
Publicēts: 01.12.09 21:46
 citēt
forelljjanka - lasīju, ka Sigmu vairs neražojot, tāpēc nekādas intereses nebija. Vēl arī - it kā par smagu un garu priekš manām iedomām un ceļasomas, bet apskatītos labprāt.
Ja raksti, ka nejūti lielu atšķirību no pēdējiem 100mm, tas atkal vairāk uz Zuikas pusi. Lēnums mani ne visai baida, sportistus un kustoņus nekustinu.
Interesanti, kā konverteris uz mana 18-180 sēdētu. Velk uz to, ka uzprasīšos ciemos.
Publicēts: 01.12.09 21:49
 citēt
Uz 18-180 pavisam tumši būtu...
Publicēts: 01.12.09 22:09
 citēt
Reiz Oly stiklu testiņā sanāca palietot ...300mm 2.8 ar ... 2.0x konverteri. ...no rokām!
Interesanti!
Tik ka nebija ko "nošaut"! :D
Publicēts: 01.12.09 22:23
 citēt
Bizarre:Reiz Oly stiklu testiņā sanāca palietot ...300mm 2.8 ar ... 2.0x konverteri. ...no rokām!
Interesanti!
Tik ka nebija ko "nošaut"! :D

Par nesasniedzamiem sapņiem nerunāsim... ;) Patumšs būtu gan,tam 18-180 nebij garajā F6,3 ? Esmu eksperimentējis EC-20 + 135-400,saulainā laikā pat var ko nobildēt! :D
Publicēts: 01.12.09 22:28
 citēt
orks:forelljjanka - lasīju, ka Sigmu vairs neražojot, tāpēc nekādas intereses nebija. Vēl arī - it kā par smagu un garu priekš manām iedomām un ceļasomas, bet apskatītos labprāt.
Ja raksti, ka nejūti lielu atšķirību no pēdējiem 100mm, tas atkal vairāk uz Zuikas pusi. Lēnums mani ne visai baida, sportistus un kustoņus nekustinu.
Interesanti, kā konverteris uz mana 18-180 sēdētu. Velk uz to, ka uzprasīšos ciemos.

Droši,tikai laicīgi uzprasies,citādi sestdienās un svētdienās es pazūdu krūmos. :D Var arī darbdienā bikk izrauties,bet tad labāk ne pirmdienā vai piektdienā.Ja kas, ir man arī 9-18 un 35 makro. :D :D :D
Sigma Oly piedāvā arī 50-500 ! ;)
Publicēts: 03.12.09 20:55
 citēt
Izskatās, ka nepopulāra tā mantiņa, paldies visiem, kas centās līdzēt. Tā gaidīju morālu atbalstu un iedvesmojošas gaviles – nu baigi labais stikls, pērc ar steigu, visiem pieklājīgiem ļaužiem tāds jau ir... jo pac vēl neesmu 110% pārliecināts, ka man tādu vajag. :(
forelljjanka – paldies, par plāniem būs PM;
Par MTO – doma laba, bet zinām tak, ka komplekts Oly+MTO1000 jāstutē uz lielgabala lafetes. Ja krievu, tad pietiek ar trīskājaino no 122mm haubices, kas griežas pa 360. Man neder, jo ar to nelaižot lidmašīnā. Pie tam redzes leņķis iznāk pāri par 1.2398328 grādiem, kas neder nepavisam.
Publicēts: 03.12.09 21:24
 citēt
Cik ta te to olympiešu vispār! ;) Zinu vienu pogā kas bildē ar tādu,vai ir blogā un kāds niks-nezinu.Nedomāju ka sliktāks par citu ražotāju analogiem,drīzāk labāks.Krievu saits tādā ziņā nav slikts,tur ir gan tehnokrāti,gan mākslinieki,gan fotomednieki,daudzi izmanto vairākus brendus(kopā ar Oly)līdz ar to ir daudz maz objektīvi.Krievija ir liela,bet tur figurē ne tikai krievi,arī ukraiņi un c.krieviski saprotošie(arī no Baltijas valstīm).vismaz es savulaik tur daudz ko no zinībām smēlos. ;)
Publicēts: 04.12.09 12:09
 citēt
Nav izcils tas stikls, bet par to cenu pat ļoti labs. Anyway, varu iedot apskatīt. :)
Publicēts: 04.12.09 21:55
 citēt
Raichux - paldies, pie izdevības pieteikšos.
Forelljjanka – olympiešu, domāju, ka te vesels bars, tikai vairumā tādi klusāki, kam pašapziņa ļauj iztikt bez trokšņošanas. Krievu lapu pētu reizēm, maz interesē, kurš tur īstais, kurš tikai „runājošs”, nebrīnītos, ja dažu šejienieti tur sastaptu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):