Pārdodu Canon 40d body ar visiem vadiem diskiem utt + noname grips + objektīvs 50mm 1.8 II Garantija līdz nākamā gada jūlija vidum. Kameras noskrējiens: mazāks par pusi Komplekta cena: 440 Ls Atsevišķi bodys: 400 Ls grips: 35 Ls 50mm: 35 Ls
Lutums:nē, Lutums žurka pamet šo dīķi un 40nieks nav nepieciešams
Tā jau es sapratu , iegādājis makšķerkātu un tin kopā A par žurkām naf tiesa , es esmu vairāk kā 10 hadus no saviem 40 vairāk vai mazāk ražīgi padarbojies ārpusē un tas man ir tik radijis parliecību par savām varēšanām un iespējas dzīvoties šepat nekur vairs pārāk bieži nebraukājot Ir ir jāpamēģina , vienīgi žel ka tu jau noteikt kādā citā jomā ne foto , es gan vienmēr tukai Foto saistītām.
Lutums:nē, Lutums žurka pamet šo dīķi un 40nieks nav nepieciešams
Tā jau es sapratu , iegādājis makšķerkātu un tin kopā A par žurkām naf tiesa , es esmu vairāk kā 10 hadus no saviem 40 vairāk vai mazāk ražīgi padarbojies ārpusē un tas man ir tik radijis parliecību par savām varēšanām un iespējas dzīvoties šepat nekur vairs pārāk bieži nebraukājot Ir ir jāpamēģina , vienīgi žel ka tu jau noteikt kādā citā jomā ne foto , es gan vienmēr tukai Foto saistītām.
Laimīgais Armands, siltās zemēs dzīvosies. Apskaužu. Nākamgad varēs rīkot plenērus un aicināt ciemos
P.S. Armand ir kāds par aparātu zvanījs arī? Vienkārši es arī gribu līdzīgu komplektu notirgot, tikai ar sliktāku objektīvu. Domāju tagad vai ir jēga fotosaitos likt, varbūt uzreiz sludinājumu vortālos.
Andreass: P.S. Armand ir kāds par aparātu zvanījs arī? Vienkārši es arī gribu līdzīgu komplektu notirgot, tikai ar sliktāku objektīvu. Domāju tagad vai ir jēga fotosaitos likt, varbūt uzreiz sludinājumu vortālos.
Krīze jūtās... ir zvanījuši, bet visi cenu mēģina nosist Gluži krof iz nosa man nevajag viņu notirgot - cena paliek tāda pati
Tu točno zini ka tev tur ir darbs? Mes bijušais kolēģei kura tāpat lepni un strauji aizlaida "Strādāt" uz šitik pat skaistu dienvidu zemi drīz piķi dabūjām sūtīt la šamā varētu no turienes tīties PROM , uz Rīgu šai bij kauns atgriesties aizlada uz otru pasaules malu kopš tā laika ne ziņas ne miņas no viņas. Dienvidos darbs ĻOTI sezonāls 3-4menešus gadā tālāk PILNĪGS klusumss. Šamā bija vienbrīd Krētā pēc tam Kiprā viss pilnīgi garām izrādijās $$$ a Rīgā šai pašai bija kruts salons kruta vecene bija FOTO ziņā. Tikpat bēdēgi viss beidzās arī zinamajām "Madonas maniakam" ar meģinājumu Foto biznesā Spānijā , darba vienkārši nebija bez Spaņu valodas un piķis drīz beidzās , a fotogrāfs šams bija ļot neslikts , tāpat kā pirmā dāma
Lunis:Tu točno zini ka tev tur ir darbs? Mes bijušais kolēģei kura tāpat lepni un strauji aizlaida "Strādāt" uz šitik pat skaistu dienvidu zemi drīz piķi dabūjām sūtīt la šamā varētu no turienes tīties PROM , uz Rīgu šai bij kauns atgriesties aizlada uz otru pasaules malu kopš tā laika ne ziņas ne miņas no viņas. Dienvidos darbs ĻOTI sezonāls 3-4menešus gadā tālāk PILNĪGS klusumss. Šamā bija vienbrīd Krētā pēc tam Kiprā viss pilnīgi garām izrādijās $$$ a Rīgā šai pašai bija kruts salons kruta vecene bija FOTO ziņā. Tikpat bēdēgi viss beidzās arī zinamajām "Madonas maniakam" ar meģinājumu Foto biznesā Spānijā , darba vienkārši nebija bez Spaņu valodas un piķis drīz beidzās , a fotogrāfs šams bija ļot neslikts , tāpat kā pirmā dāma
Sīkumos negribu iedziļināties, bet varu pateikt tā - es pirms kko daru, pārliecinos vai viss ir 100%
Luni, pirms gadinjiem 3 sastapu "Madonas manjaku" Tenerifē. Viņu nepazīstu, bet uzreiz baigais čoms + 90% no viņa tekstiem bija sūdzēšanās par LV. cik sapratu, tad pa Spāniju ar šim diezko nav veicies. a viš ir atpakaļ?
advaitins:Luni, pirms gadinjiem 3 sastapu "Madonas manjaku" Tenerifē. Viņu nepazīstu, bet uzreiz baigais čoms + 90% no viņa tekstiem bija sūdzēšanās par LV. cik sapratu, tad pa Spāniju ar šim diezko nav veicies. a viš ir atpakaļ?
Tup ķurķi Spānijā par bijušās čomenes slepkavību , piķis šim beidzās un darbu šis nevarēja nekādu sev dabūt nu kā jau tas ar Latvju vecenēm ir šamā šo uzreiz pameta aizlaidās pie cita nu un šis viņu nokillēja. Klassiski. Šis un arī jau pieminētais "Krutais sieviškis" ar bija 100% parliecinati ka TUR jau nu šos gaida ar atplēstām rokām un šances ar bija itkā 100% drošas "Kurortā focēt biezos tūristus @ xxx " nu finišs abiem zināms , viens ķurķī domāju ka uz visiem laikiem otra pagaisa nezināmā virzienā.
Alvils :Lunis, neesi domājis par romāna uzrakstīšanu/izdošanu?! Man jau šķiet, ka Tev IR potenciāls, iespējams, ka pat lielāks, nekā foto lauciņā.
Varētu "Romānu" rakstīt par tautiešu glupībām ārzemēs "Darbu meklējumos" Tur ni ir viens nebeidzams bestsellers turpinājumos uz daudziem gadiem Par foto jomu nav daudz jo TIE kas Latvijā ko spēj tie arī Latvijā stradā un neraustās tie kas kautcik ko saka saprast tiem ir droši skaidrs ka TUR bez papīriem un līgumiemiem NEKAS NESPĪD . Eiropa nav USA kur var "Izsisties iespraukties" EU ir pavisam cits storijs , gribi strādāt normālu šanci ar garantiju nāksies iegūt visus papīrus un sertifikātus un atļaujas . A savādāk Celtnieks Latvijā paliek tik vien kā Celtnieks arī Spānijā tas nekas ka prot fočēt "labāk" par Spāņiem , toties vietējiem ir vietējā valoda un vietējie papīri un tas EU ir dzelžains handikaps Visnīrdzīgākais storijs "Par fotogrāfiem" , Parīzē Stendzinieks bij uzlicis runajošos akmeņus , kantoris aizsūta mani uztasit nofiksēt "Kā bija" tumsa es no statīva focēju kā lumpeņi tur vazājās pēkšņi pienāk dāmīte un skatās šai baigā mape padusē un mugurene , kaklā FM-2 NIKON ar 50mm stiklu iesiets tautiskā šņorē , skatās skatās beigās pienāk un ŽESTIEM rāda ka grib man kautko parādīt sākumā nesajēdzu beigās nu pēc "Lietišķo skarandainā stila" un tautiskās šņores ksidrs ka "Tautiete" es šai prasu Kas ta uz sirc ? Šai lielas aciss LATVISKI runājot , saka ka pilna eiropa ar Latviešiem seviški vietā kur rāda Latvju "Artu" , nu ši man taga klāsta savu sāpi , esot atbraukusi ar stopie Gribot darbu atrast BET neviens šo neņemot , darbi ar līdz skatoties atzinīgi škobot ģimjus bet NEKO NEPIEDĀVĀ ,ši tad atver to mapi a tur tādi normāli A.3 izmēra klusenes puķītes makoņi krāsu pleķi cilveki ar drūmiem feisiem smaidīgi bērni "Fotopulciņa līmenis" es tā noskatijos saku nu Fraņči jau ja labi nerunā franciski diez vai ņems , a šī Nu jā es tā ar sapratu ka šie māj ar rokām ka neko nevar palīdzēt , beigās saku nu klau Foto točno nedabūsi piesakies kautkur kādā Krogā vai a ši Nu es gribu "Radoši" , nu ta neko beigās PATS LABĀKAIS , saku nu ja atstopējies tad laid kautkur uz Niderlandi tur Angliski vismaz varesi saprasties a ši saka "Neprotu Angliski" paņirdzu prasu Ko tu proti? "Latviski nu SAPROTU drusku Krieviski" Laimes meklētāja ar "Berndarza portfolio" BEZ VALODĀM bet meklē Fotogrāfa darbu Parīzē , TEICAMI Nākamais tikpat unikāls variants , pienāk man e-pasts no cilvēka Fotografa ar kuru man pirms ~13 gadiem bija tāds kā "Projekts" projekts bi ne pārāk veiksmīgs jo cilvēciņš tāds taka "Haotisks" koroče nozuda šis toreiz neviens nezināja kur šo atrast beigās pat piķi nebij kam atdot atdeva šo man ~100Ls , nu es aizsutiju ziņas uz visām zināmā adresēm ka piķis pie manis ja grib var savākt . Nepaģāja ne 13 gadi ka ATSAUCĀS baigi vigot naudu utt. Esot Londonā bez piķa un visi uzmetuši taga laidošot uz Austrāliju bet nav piķa ceļam , lai es tur aizbraucot un kautkam tur iedodot tiri piri , es šai atraxstu ka Vispār es vairs neesmu TAI GALĀ es kaka pa saulaino dzimeteni šobrīd vairāk bet Funktiers man kautkur braukt un kautko vest , brauc un savāc. Nu jā visi esot šo uzmetuši saloslijuši darbus un "Saulainu nākotni" , vienīgais ko minētais cilvēciņš prot ir SALONA FOTO , valodas neprot NEKĀDAS Tikai Latviski nu varbūt Krieviski to ka ne Angliski ne citu KĀDU valodu zinu 100% un tāds TIC ka viņam kāds dos Fotogrāfa darbu Anglijā ?