forum.gif
Vannošanas sīkumi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Vannošanas sīkumi
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.12.09 11:12
 citēt
Kopš f/k Rīga veikaliņa nav, kur vienuviet uz vietas var iegādāties (vai atsavināt) analogā procesa svarīgos sīkumus? Tik nesūtiet uz Ebay, tas šķiet muļķīgs laika pavadīšanas veids. Iepirkšanās prieki ir sieviešu hobijs.
S*da attīstīšanas bunduli ar divām spolēm Dievzemītē nenopirksi...

Vārdu sakot - ko pārdodat vai atdodat paši, un kur pasūtīt ārzemēs, no kurienes uz SVF domīniju kaut ko sūta ātri un lēti.
Publicēts: 03.12.09 11:54
 citēt
Lāčplēšielas bode neder..? padārgi, zinu, bet tomēr varbūt ka var sarunāt, ja vaig ko no sīkumiem.
Publicēts: 03.12.09 12:47
 citēt
es ar gribētu zināt par tiem sīkumiem. Lāčplēša 52 ne vienmēr viss ir un cenas palielas.
Flēra kaut kad teicās, ka vēl arī sīkumus tirgos, bet tikai šķidrumi viņiem tur. Varbūt kāds ir mēģinājis Flēras piedāvāto brendu Tetenol?

Es pasūtīju no ebay tādas lietas. Slinkums visus veikalus apskraidīt un apzvanīt. Ebay liekas pietiekami ērti, gandrīz vai kā internetveikals, tiesa gan piegāde ilgāka, bet no vācijas diezgan ātri nāk. Ja ņem no viena pārdevēja, tad var palūgt lai ar ātro pastu sūta, protams, par to samaksājot papildus.
Publicēts: 03.12.09 13:36
 citēt
Ja sīkiumi ir uz vietas,tad prātīgāk te pat arī viņus pirkt,jo sīkums+sūtīšana no vāczemes nesanāks lētāk.
Visādas melnbaltās izvirtības nopērkamas:

www.fotoimpex.de
Publicēts: 03.12.09 13:41
 citēt
Paldies par saiti. Ķīmija un plēves uz vietas ir, bet kas vēl. Galīgi neesmu garlaicīga iepirkšanās procesa fans, visādos jebajos dirnēt. Gan jau.
Publicēts: 03.12.09 14:10
 citēt
Ko sakāt par Tetenal kā brendu? Vai šķidrumi ir kvalitatīvi?
Manis izmantotās filmiņas ražotājs iesaka lietot Kodak šķidrumus, tiesa tos es neatradu pat ebajā, bet es atradu alternatīvu no Ilforda. Tetenal lētāks un dabūjams vienkāršāk arī LV teritorijā. Itkā jau starpība nav liela summā, bet tik un tā kaut ko sanāktu ietaupīt.
Publicēts: 03.12.09 14:21
 citēt
Andreass:Ko sakāt par Tetenal kā brendu? Vai šķidrumi ir kvalitatīvi?
Manis izmantotās filmiņas ražotājs iesaka lietot Kodak šķidrumus, tiesa tos es neatradu pat ebajā, bet es atradu alternatīvu no Ilforda. Tetenal lētāks un dabūjams vienkāršāk arī LV teritorijā. Itkā jau starpība nav liela summā, bet tik un tā kaut ko sanāktu ietaupīt.

esu lietojis Tetenal tīstekli filmām - teicams

katrai sakarīgai ķīmijai (arī Tetenal) iepakojumā ir grāmatele ar aprakstu kā šis lietojams ar visām populārajām filmām (mūsdienās arī neredzu jēgu lietot visādus /lucky/ u.t.t. kurus tai tabulā neatrast) plus uzrādīts vērtējums cik lepni rezultāti ar katru filmu sanāk - ja tev ir konkrēta iecienīta filma, tad atrodi kura Tetenal butele dod, ar šo filmu, vislabāko rezultātu, un pērc nost
Publicēts: 03.12.09 14:30 labots
 citēt
Pievienojos par www.fotoimpex.de agrāk diezgan regulāri tur visko pirku LABAIS!
Publicēts: 03.12.09 14:35
 citēt
Kaučkur antresolā mētājas kaste ar dažādiem tīstīšanas tankiem- gan vienstāva, gan divstāva, gan padumijas, gan demovalstu ražojuma. Kaučkur mētājas pāris čehu elektromehāniskie laika releji. Ir dažas neatvērtas pakas vācu m/b "Tura" 18x24 cm/100 gab. fotopapīra, pāris pakas ātrās rentgena fiksāžas. Nekādu tirgu netaisu- gan jau kādu barterīti ar potenciālo interesentu var sarunāt (alkohols neinteresē..:))).
Publicēts: 03.12.09 15:03
 citēt
Frīdi gribu draudzēties - man kakraz relejs ir sūds - normāli darbojas tik no 3sek

durstam lampa 250w - pavilks tas relejs?
Publicēts: 03.12.09 16:53
 citēt
Maris:Frīdi gribu draudzēties - man kakraz relejs ir sūds - normāli darbojas tik no 3sek

durstam lampa 250w - pavilks tas relejs?

Relejs Vipo 3,5 min, 250V, 10A, Chechoslovakia.
Publicēts: 06.12.09 12:27
 citēt
www.fp.lv.... M. Bendiks - sauc vīru kas tirgojas tur, vieta atrodas pie prezidentes pils. Pats pirku tur, cenas diezgan sapratīgas, cik pats atceros. Manuprāt kopa par Fiksāžu un tīstītāj šķidrumiem samaksāju kaut kur ap 12ls. Ja rodas kaut kādi jautājumi, viņš ir laipns cilvēks, kā arī ļoti pieredzējis šinī jomā.
Publicēts: 07.12.09 16:27
 citēt
Rediss:www.fp.lv.... M. Bendiks - sauc vīru kas tirgojas tur, vieta atrodas pie prezidentes pils. Pats pirku tur, cenas diezgan sapratīgas, cik pats atceros. Manuprāt kopa par Fiksāžu un tīstītāj šķidrumiem samaksāju kaut kur ap 12ls. Ja rodas kaut kādi jautājumi, viņš ir laipns cilvēks, kā arī ļoti pieredzējis šinī jomā.

Links, kas strādā:

www.fp.lv
Publicēts: 07.12.09 16:40
 citēt
Romis:
Rediss:www.fp.lv.... M. Bendiks - sauc vīru kas tirgojas tur, vieta atrodas pie prezidentes pils. Pats pirku tur, cenas diezgan sapratīgas, cik pats atceros. Manuprāt kopa par Fiksāžu un tīstītāj šķidrumiem samaksāju kaut kur ap 12ls. Ja rodas kaut kādi jautājumi, viņš ir laipns cilvēks, kā arī ļoti pieredzējis šinī jomā.

Links, kas strādā:

http://www.fp.lv/

Paldies!
Bet nākamreiz pirms linka iesit atstarpīti, lai nevajadzētu Copy-Paste taisīt (arī tagad var izlabot).
Publicēts: 09.12.09 16:04 labots
 citēt
Ja rodas kaut kādi jautājumi.

Paldies par labo nodomu un jau krietni neviennozīmīgāko ieteikumu. Lai nu šī aspekta iztirzāšana izpaliek, bet vispār jautājumus būtu jārisina pašam. To arī grasos darīt, pie tam man nav valodu barjeras, un tā nav krāsu attīstīsana/kopēšana.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):