Maris: - compendiums jeb universālā saules blende uz 77mm vītni + uz kautkā mazāka vēl var uzmūķēt - bildēšanai - filmēšanai ... - M42 2x un aš 3x telekonverteri
Cenas nav norādīta - es šos ņemu ... Paldies jau iepriekš ...
Es nopietni, tātad mani interesē (lai būtu trīs lietas): - compendiums jeb universālā saules blende uz 77mm vītni - M42 2x un aš 3x telekonverteri - M42 makrogredzeni Cena nav norādīta. Kādi varianti?
negatIvs:varbūt Tev vajag četrus 1/2 rupniec. veidā pagatavotus prožektorus + krās. filtrus oriģinālruļlos.......
jeezus nebiju šito pamanījis - skaidrs, ka vajag (visticamāk) - bet ko Tev varētu vajadzēt no maniem knibuļiem???
Vilberto:Es nopietni, tātad mani interesē (lai būtu trīs lietas): - compendiums jeb universālā saules blende uz 77mm vītni - M42 2x un aš 3x telekonverteri - M42 makrogredzeni Cena nav norādīta. Kādi varianti?
Negatīvs - kā Tu nesaproti - Maris Tev uzdāvinās tās trīs lietas, tad pēc trim dienām Tu sapratīsi, ka Tev tiešām nevajag un tad vari uzdāvināt man ...... Tu nemaz nevari iedomāties, cik Maris man par tām trim lietām paprasīja: 450 Ls!!! ...