Sveiki! Ir radusies vajadzība sagādāt zibspuldzi Canon 500D kamerai. Jautājums - vai kādam ir pieredze ar Nissin Di622 un vai tā darbosies uz 500D??? Vai arī ir kāda cita laba no trešajiem rāzotājiem? Ar domu Exakta, Unomat, Cullmann, Sunpak, utt? Metz zinu ka labs, bet vajag lētāk, savukārt Sigmu negribas
Jau iepriekš paldies tiem, kas atsauksies ar padomu!
Hmmm...skatos to Nissin DI622, Digital SLR žurnālā testā no trešajiem rāžotājiem šī bij baigi pat Ok...un šajā lapā www.nissindigital.com... raksta jau ka ir tas TTL....domā tas gļukains?
Tādēļ jau arī jautāju vai ir kāds Nissin lietotājs....Lunis labi par nissin izrunājās. Nezinu vai riskēt ar Nissin...nezinu vai ticēt angļu žurnāla testam, kas šamo atzīst par ļoti labu esam
Pterodaktils:Žurnāliem ir lobijs. Skaties Kenrockwell - ari tur patiesību neiegūsi. domā un analizē, tev taču nav tikai pamatskolas izglītība?
Hmmm....ja godīgi...sev papildus piegaismošanai labprāt paņemtu Vivitar 285HV...vienkārš darba rūķis. Bet šoreiz zibeni nevajag man...man ir Nikon un zibens jau ir! Ja nevar atļauties 430Ex, piedāvāju Metz 48Af, pa dārgu...tad nu no visiem trešajiem vislabākais domāju ir Nissin...jautāju cerot, ka varbūt ir kāds lietotājs...ta kaut kā
Metz ir LABAKS blicju razjitajs par CANON katra zinja vel 580 I Laikos kolegji PIRKA METZ jo tam jau bija tadas ficjas kas tikai 580 II tik paradijas Kadreiz ta tiku pie viena lieka 580 jo kolegjis tiesjam PRIVATI nopirka Metz un atdeva man otru 580 blici
Lunis:Metz ir LABAKS blicju razjitajs par CANON katra zinja vel 580 I Laikos kolegji PIRKA METZ jo tam jau bija tadas ficjas kas tikai 580 II tik paradijas Kadreiz ta tiku pie viena lieka 580 jo kolegjis tiesjam PRIVATI nopirka Metz un atdeva man otru 580 blici
lieliski...jāspiež būs uz Metz, bet ne uz 580 ekvivalentu, bet līdzīgu 430 Ex bet nu joprojam gaidu, varbūt ir kāds Nissin lietotājs
Uššpļauj uz to Nissin, aplaupi banku, ielienē no Šlesera, bet springsti uz Metz-48. Lai gan 58 - tā ir manta... Man pašam ir gan 58 gan 580 II. Tad nu 580 vairāk mētājas pa sekciju.
Schneider:Uššpļauj uz to Nissin, aplaupi banku, ielienē no Šlesera, bet springsti uz Metz-48. Lai gan 58 - tā ir manta... Man pašam ir gan 58 gan 580 II. Tad nu 580 vairāk mētājas pa sekciju.
Pievienojos ieteikumam pirkt 430-to, pats krietni pasen nopirku praktiski jaunu par 100,- Tagad ir lētāk. Ja pareizi saspaida pogas, var bildēt arī kāzas.
Ar režīmu "A", kurš labāk strādā uz kontrastainiem sižetiem (580 II jau arī it kā tāds ir, bet pilnvērtīgi darbojas tikai ar Mark III). Ar otru aci. Kad, spiežot griestos, jāpiegaismo "Hitlera ūsas", der pie jebkura virziena kadra. Izvelkamā baltā šiltīte pie vertikāla kadra gaismo fotogrāfa deniņus. Bet vadība gan čerez pakaļu - ar divām podziņām caur meņū kā mobīlim, tfū!