forum.gif
Politiķim - Mārtiņam Rozem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Politiķim - Mārtiņam Rozem
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.12.09 17:20
 citēt
Laciz - esi vai izliecies:):):)??????
un aicinājumi uz diskusiju bija nez cik
Publicēts: 04.12.09 17:22
 citēt
aitinaa:Laciz - esi vai izliecies:):):)??????
un aicinājumi uz diskusiju bija nez cik
un kas ir aitiņa?
Publicēts: 04.12.09 17:24
 citēt
lūk, tas jau ir pilnīgi cits jautājums:):) ne par mani te stāsts
Publicēts: 04.12.09 17:25
 citēt
aitinaa:lūk, tas jau ir pilnīgi cits jautājums:):) ne par mani te stāsts
ko ta vaaries? dazhreiz ir labaak pakluseet kaa liist par advokaatu :D
Publicēts: 04.12.09 17:26
 citēt
Laciz jau arī kluss kā pelīte... :D
Publicēts: 04.12.09 17:26
 citēt
Laciz- a kas Tev par daļu? nu Tevi jau arī te neviens ne sauca, ne aicinaja:):):)
Publicēts: 04.12.09 17:33
 citēt
alvils:Laciz jau arī kluss kā pelīte... :D
Alvil - man ir dazhas fotograafa Sch... (tiripiri, piedodiet, nekad nevaru bez copy/paste to vaardu uzrakstiit) veestules, peec kuraam esmu izspriedis, ka sarunaaties ar nepaziistamo politikji MR ir pilniigi bezjeedziigi. Aitiņa grib iestaastiit, ka ir jeedziigi. Laikam palieku pie sava.
Publicēts: 04.12.09 17:36
 citēt
Laciz, gan jau arī nepazīstamais politiķis Mr. M.R. nodmāja līdzīgi - ka ar nepazīstamo ex-Anniru Laciz sarunāties ir bezjēdzīgi. :D Abpusēji, visi draudzīgi, valda miers un harmonija. :)
Publicēts: 04.12.09 17:42
 citēt
Aitiņai -> No iepriekšējās lapas citēt grūši, bet kamēr partijai ir partijas disciplīna, MR nav politiķis, bet partijas pārstāvis. Un piekopj partijas politiku. Tai brīdī, kad kļūs par politiķi - parādīsies arī politiskā atbildība. Kaut kā tā apmēram. Nekā personīga.
Publicēts: 04.12.09 17:42 labots
 citēt
Bet ja nopietni- tad šeit rakstīt nebūtu nopietni- it īpaši tādu ļautiņu kā Vanderfons dēļ.

Jā, nebūs vis jēgas to darīt, jo pret partijas muldēšanas skolu ir lietojami tieši un iedarbīgi paņēmieni. Tāpēc tribīni jāizvēlas rūpīgāk - katrā ziņā kaut kur citur. Jo dienas, jo vairāk labo ļautiņu ir gatavi bez maksas piepalīdzēt parādīt virzienu.
Publicēts: 04.12.09 17:43
 citēt
Paldies Schnircks par atbildi, kā jau ierindas deputāts pareizi visu pateici/nepateici.

tu pārāk bieži lieto vārdu nopietni, bet pats esi tik nenopietns.
Publicēts: 04.12.09 17:44
 citēt
Savā naivumā biju iedomājies, ka tie muldoņas vismaz ģelas bīdīt ir iemācījušies gudri - izrādās, nekā tamlīdzīga. Pat muldēt īsti prātīgi neprot, nožēlojams līmenis:)
Publicēts: 04.12.09 17:45 labots
 citēt
alvils:Galu beigās gan jau būs labi...

www.db.lv... .

Jaa... :)
Shii "ZIEMA" tieshaam ir netipiski veesa :D:D:D:D:D
Publicēts: 04.12.09 17:59
 citēt
Astrologs Račs… Vēl Esmeraldu varētu aptaujāt par krīzi valstī. Liec uz sarkanajiem cipariem un būs labi!
Publicēts: 04.12.09 18:01 labots
 citēt
:D + Pterodaktils

Bet Šņurks jau offlainā - šefs, kam pats cenšas pat vizuāli līdzināties (ja skatās netā bildes - Pats partijas jaunīb's dienās un Bijušais tagad), nupatās gaudos SWH Dziesmā par dzīvi, par grūto tagadni. Slēdzu laukā, lai gan sākas ar Queen. Zīmīgi, ka ar It's a hard life/Dzīve ir grūta. :D

Life is tough on the road
Now I'm waiting for something to fall from the sky

Un ne bez mesiānisma piedevas - I did it for love.

:D
Publicēts: 04.12.09 18:05
 citēt
Bzh:

Vēl jau ziema nav sākusies...
Publicēts: 04.12.09 18:11
 citēt
Alvils naivi domā, ka ir arī tāds baltais spams, ne tikai melnais, nekrietnais un netīrais.

:D
Publicēts: 04.12.09 18:14
 citēt
Vanderfons, attiecībā uz spamu tev noteikti lielāka pieredze un stingrāka pārliecība. Par šīm lietām ar tevi diskutēt nav jēgas ((c) Laciz). Tāpēc, ja saki, ka baltā spama nav, ticēsim. Turpini būt melns! :D
Publicēts: 04.12.09 18:15
 citēt
Nav īpaši nopietni MR te uzklupt - es viņu pat aizstāvu kā cilvēku. Par politiku es jau pateicu, ko domāju. Bet to pašu es teiktu par Imantu Kalniņu, Raimondu Paulu, to tur svarcēlāju un vēl 96 ļautiņiem, plus viņu partiju pārstāvjiem. Es balsoju par Nilu Ušakovu un man pofig, ka viņš krievs. Un neraudu par domes politiku tagad. Saeimas vēlēšanās man nav par ko balsot. Ja varētu izteikt savu viedokli - nebalsotu vispār. Tikai visi plosās un stāsta, ka ar to tu ļauj citiem pateikt ko savā vietā. Velc krustiņus vai strīpo ārā - tāpat jau tā partijas disciplīna paliek! Un nezinu nevienu altruistisku partiju, kas būtu tautas pusē.
Publicēts: 04.12.09 18:18 labots
 citēt
Alvil, nemet sniega lāpstu krūmos - ja nu Tev izdodas pirmajam atklāt to balto spamu. Es vairs uz savu veiksmi neceru. :D

Pterodaktils varētu tikpat labi izstāstīt, kā pie viena, izrādās, šis atbalsta arī Putina varas partiju.
Publicēts: 04.12.09 18:18
 citēt
Zinot Ārgaļa gājienus, kad no katra lata, ziedota Melngalvju nama atjaunošanai vai brīvības pieminekļa sakopšanai 15 saņi aizplūda partijas kasē… Riebjas par to runāt, bet to nevar aizmirst!
Publicēts: 04.12.09 18:19
 citēt
Pterodaktils, par Ušakovu?! Nafig?

p.s. vienīgais, ko pieminēji, ka viņš krievs. vai nav vienalga, kādas izcelsmes pilsonis? ja ir, tad priekš kam to izcelt? un citu argumentu tavā izvēlē nav?
p.s.2. par Mr.M.R. viedoklis, ka viņš sliks politiķis tieši tādā pašā garā? latvietis... latvieši kā politiķi nekam neder, tas taču visiem skaidrs! :D
Publicēts: 04.12.09 18:21
 citēt
Vanderfons:Pterodaktils varētu tikpat labi izstāstīt, kā pie viena, izrādās, šis atbalsta arī Putina varas partiju.

Par ko tu balsoji? Saki droši - tāpat esi anonīms. Kas ir tava partija un kapēc?
Publicēts: 04.12.09 18:22
 citēt
Pterodaktils, n_g ir un paliek tas pats Normunds. Viņam ononīmam palikt nav iespējams, jau no pirmā teikuma, ko uzdrukā, autors ir skaidrs. Bet no otras puses, cepuri nost! Tā ir klase! :)
Publicēts: 04.12.09 18:26
 citēt
alvils:Pterodaktils, par Ušakovu?! Nafig?
p.s. vienīgais, ko pieminēji, ka viņš krievs. vai nav vienalga, kādas izcelsmes pilsonis? ja ir, tad priekš kam to izcelt? un citu argumentu tavā izvēlē nav?
p.s.2. par Mr.M.R. viedoklis, ka viņš sliks politiķis tieši tādā pašā garā? latvietis... latvieši kā politiķi nekam neder, tas taču visiem skaidrs! :D

Par tautību pieminēju, jo te nepārtrauktas bailes no krieviem. Izvēle bija pavisam cita - spēja reāli domāt un analizēt notiekošo, ko neredzu citos. Tikai demagoģija. MR neredzu individualitāti - līderi. Lai vestu partiju aiz sevis, nevis ietu viņu pavadā. Lembergs - tas varētu vest, bet man viņš ne īpaši tīk. Bet daudz mazāk netīk par Šķēli. Ļaunais laiks netīk - jaundibinātās partijas arī.
Publicēts: 04.12.09 18:26
 citēt
alvils:
Bzh:

Vēl jau ziema nav sākusies...

Nu tad peedeejais laiks tai saakties, jo tajaa pashaa rakstaa ir runa, ka janvaara viduu buus pamatiigs atkusnis ar zaljiem pumpuriem, kas nepaarieshot veel ilgi :)
Publicēts: 04.12.09 18:31
 citēt
alvils:Pterodaktils, n_g ir un paliek tas pats Normunds. Viņam ononīmam palikt nav iespējams, jau no pirmā teikuma, ko uzdrukā, autors ir skaidrs.

Nezinu nevienu normundu - man viņš ir anonīms interneta lietotājs, tāds pats, kā es viņam pterodaktils. Bet interesē par ko šamais balso.
Publicēts: 04.12.09 18:36
 citēt
To, kas palicis pāri no Latvijas ar latvju baleliņiem pie varas, visi redzam.
Jautājums - vai nākošgas ļausim vēlreiz viņiem tikt pie siles, vai pamēģināsim citas mentalitātes pārstāvju spējas vadīt valsti, ne tikai nodrošinot savu personīgo nākotni, bet nu kaut drusku padalotoies arī ar tautu?
Publicēts: 04.12.09 18:46
 citēt
Droperidol:To, kas palicis pāri no Latvijas ar latvju baleliņiem pie varas, visi redzam.
Jautājums - vai nākošgas ļausim vēlreiz viņiem tikt pie siles, vai pamēģināsim citas mentalitātes pārstāvju spējas vadīt valsti, ne tikai nodrošinot savu personīgo nākotni, bet nu kaut drusku padalotoies arī ar tautu?

Nezinu nevienu līdzvērtīgu Ušakovam. Pofig mentalitāte un nacionalitāte. Gribās cilvēku, kurš ir spējīgs loģiski domāt un analizēt notikumus. Šeit sacelta ažiotāža ap sarkanā krusta apzagšanu - bļin - kurš vēl nesaprot, ka tas ir inscinējums? Ka slēpj galus bērnu slimnīcas sakarā? Kurš idiots ierodas aptīrīt sarkano krustu ar busu? Iznes desmit aizvēsturiskus pentiumus, kuru vērtīva ir 3Ls gabalā! Un pēc pāris dienām riskējot nokļūt cietumā nes pakārt maisiņus ar sarkanā krusta vestēm uz veikala durvju roktura… Nu neturiet mūs par idiotiem, lūdzu…
Publicēts: 04.12.09 18:48
 citēt
Sen apsveru iespēju ar Ušakovu parunāties, bet nu nepazīstu vēl personīgi:(
Publicēts: 04.12.09 18:54
 citēt
Droperidol:Sen apsveru iespēju ar Ušakovu parunāties, bet nu nepazīstu vēl personīgi:(

Tik pat sakarīgs ir viens žurnālists TV5. Nepateikšu vārdu, bet tur viņu nav daudz.
Publicēts: 04.12.09 18:54 labots
 citēt
Schnircks:
Laipni lūgtu, IRL!

tas ir kaa? neba es gudris ( :D )
bet kaapeec IRL? :D
Publicēts: 04.12.09 19:05 labots
 citēt
/Publicēts: 04.12.09 11:31
Kā Latvijas pilsonis gribētu dzirdēt Tavu vīziju par Latvijas nākotni un attīstību. un labprāt dzirdētu vienkāršiem vārdiem kāds ir Tavs plāns un ko plāno darīt, lai Latvijā būtu labāk, tikai iztiksim bez demogoģijas, bet tiešām vienkāšiem vārdiem, vai vismaz Tev ir vīzija! /

Nu kaada jeega no shaadas uudens lieshanas portaalaa, kas nav saistiits ar valsts lietaam, bet gan ar cilveeku valjasprieku?
Vai domaa ka tuuliit visas Latvijas probleemas ar sho zhults gaazshanu tiks atrisinaatas? :)
Publicēts: 04.12.09 19:14
 citēt
Nezinu nevienu līdzvērtīgu Ušakovam.

Pat krampji sarāva miesu, cik sirsnīgi pateici. Nu vairs neko.
Publicēts: 04.12.09 19:19
 citēt
Vanderfons:Pat krampji sarāva miesu, cik sirsnīgi pateici. Nu vairs neko.

Tu tā kā žīds mūc prom no atbildes - par ko balsoji? Kura ir tava favorītpartija?
Publicēts: 04.12.09 19:21
 citēt
Pterodaktīl - Vanderfons noteikti balsotu par Žirinovski, bet tā kā viņa partija šeit netiek parstāvēta tad nu neko darīt......
Publicēts: 04.12.09 20:53
 citēt
zazis:Pterodaktīl - Vanderfons noteikti balsotu par Žirinovski, bet tā kā viņa partija šeit netiek parstāvēta tad nu neko darīt......

Mums jau savu Žirinovsku gana - tas pats prātu izkūkojušais Dobelis, vai kāršu spēlmanis Leiškalns.
Publicēts: 04.12.09 20:53
 citēt
Nu ja IRL,tad IRL. Mozj pat neiebraucu tèmaa par "teemu". Kaut gan nesmu nedz anonims,nedz visatljautigs. :)
Publicēts: 04.12.09 21:55 labots
 citēt
tāpēc, ka IRL lielākā tiesa no šejienes mutes bajāriem kļūst par sevi pašiem- tādi kompleksainiem puikiņiem, kas it kā anonimitātes un visatļautības aizsegā tēlo Dalailamas un Čerčila apvienojumu
Publicēts: 04.12.09 22:22
 citēt
kaut kāds sviests - par topika autoru un viņa jautājumu...

No manas puses viss...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >