Alvil - man ir dazhas fotograafa Sch... (tiripiri, piedodiet, nekad nevaru bez copy/paste to vaardu uzrakstiit) veestules, peec kuraam esmu izspriedis, ka sarunaaties ar nepaziistamo politikji MR ir pilniigi bezjeedziigi. Aitiņa grib iestaastiit, ka ir jeedziigi. Laikam palieku pie sava.
Laciz, gan jau arī nepazīstamais politiķis Mr. M.R. nodmāja līdzīgi - ka ar nepazīstamo ex-Anniru Laciz sarunāties ir bezjēdzīgi. Abpusēji, visi draudzīgi, valda miers un harmonija.
Aitiņai -> No iepriekšējās lapas citēt grūši, bet kamēr partijai ir partijas disciplīna, MR nav politiķis, bet partijas pārstāvis. Un piekopj partijas politiku. Tai brīdī, kad kļūs par politiķi - parādīsies arī politiskā atbildība. Kaut kā tā apmēram. Nekā personīga.
Bet ja nopietni- tad šeit rakstīt nebūtu nopietni- it īpaši tādu ļautiņu kā Vanderfons dēļ.
Jā, nebūs vis jēgas to darīt, jo pret partijas muldēšanas skolu ir lietojami tieši un iedarbīgi paņēmieni. Tāpēc tribīni jāizvēlas rūpīgāk - katrā ziņā kaut kur citur. Jo dienas, jo vairāk labo ļautiņu ir gatavi bez maksas piepalīdzēt parādīt virzienu.
Savā naivumā biju iedomājies, ka tie muldoņas vismaz ģelas bīdīt ir iemācījušies gudri - izrādās, nekā tamlīdzīga. Pat muldēt īsti prātīgi neprot, nožēlojams līmenis
Bet Šņurks jau offlainā - šefs, kam pats cenšas pat vizuāli līdzināties (ja skatās netā bildes - Pats partijas jaunīb's dienās un Bijušais tagad), nupatās gaudos SWH Dziesmā par dzīvi, par grūto tagadni. Slēdzu laukā, lai gan sākas ar Queen. Zīmīgi, ka ar It's a hard life/Dzīve ir grūta.
Life is tough on the road Now I'm waiting for something to fall from the sky
Un ne bez mesiānisma piedevas - I did it for love.
Vanderfons, attiecībā uz spamu tev noteikti lielāka pieredze un stingrāka pārliecība. Par šīm lietām ar tevi diskutēt nav jēgas ((c) Laciz). Tāpēc, ja saki, ka baltā spama nav, ticēsim. Turpini būt melns!
Nav īpaši nopietni MR te uzklupt - es viņu pat aizstāvu kā cilvēku. Par politiku es jau pateicu, ko domāju. Bet to pašu es teiktu par Imantu Kalniņu, Raimondu Paulu, to tur svarcēlāju un vēl 96 ļautiņiem, plus viņu partiju pārstāvjiem. Es balsoju par Nilu Ušakovu un man pofig, ka viņš krievs. Un neraudu par domes politiku tagad. Saeimas vēlēšanās man nav par ko balsot. Ja varētu izteikt savu viedokli - nebalsotu vispār. Tikai visi plosās un stāsta, ka ar to tu ļauj citiem pateikt ko savā vietā. Velc krustiņus vai strīpo ārā - tāpat jau tā partijas disciplīna paliek! Un nezinu nevienu altruistisku partiju, kas būtu tautas pusē.
Zinot Ārgaļa gājienus, kad no katra lata, ziedota Melngalvju nama atjaunošanai vai brīvības pieminekļa sakopšanai 15 saņi aizplūda partijas kasē… Riebjas par to runāt, bet to nevar aizmirst!
p.s. vienīgais, ko pieminēji, ka viņš krievs. vai nav vienalga, kādas izcelsmes pilsonis? ja ir, tad priekš kam to izcelt? un citu argumentu tavā izvēlē nav? p.s.2. par Mr.M.R. viedoklis, ka viņš sliks politiķis tieši tādā pašā garā? latvietis... latvieši kā politiķi nekam neder, tas taču visiem skaidrs!
Pterodaktils, n_g ir un paliek tas pats Normunds. Viņam ononīmam palikt nav iespējams, jau no pirmā teikuma, ko uzdrukā, autors ir skaidrs. Bet no otras puses, cepuri nost! Tā ir klase!
alvils:Pterodaktils, par Ušakovu?! Nafig? p.s. vienīgais, ko pieminēji, ka viņš krievs. vai nav vienalga, kādas izcelsmes pilsonis? ja ir, tad priekš kam to izcelt? un citu argumentu tavā izvēlē nav? p.s.2. par Mr.M.R. viedoklis, ka viņš sliks politiķis tieši tādā pašā garā? latvietis... latvieši kā politiķi nekam neder, tas taču visiem skaidrs!
Par tautību pieminēju, jo te nepārtrauktas bailes no krieviem. Izvēle bija pavisam cita - spēja reāli domāt un analizēt notiekošo, ko neredzu citos. Tikai demagoģija. MR neredzu individualitāti - līderi. Lai vestu partiju aiz sevis, nevis ietu viņu pavadā. Lembergs - tas varētu vest, bet man viņš ne īpaši tīk. Bet daudz mazāk netīk par Šķēli. Ļaunais laiks netīk - jaundibinātās partijas arī.
Nu tad peedeejais laiks tai saakties, jo tajaa pashaa rakstaa ir runa, ka janvaara viduu buus pamatiigs atkusnis ar zaljiem pumpuriem, kas nepaarieshot veel ilgi
To, kas palicis pāri no Latvijas ar latvju baleliņiem pie varas, visi redzam. Jautājums - vai nākošgas ļausim vēlreiz viņiem tikt pie siles, vai pamēģināsim citas mentalitātes pārstāvju spējas vadīt valsti, ne tikai nodrošinot savu personīgo nākotni, bet nu kaut drusku padalotoies arī ar tautu?
Droperidol:To, kas palicis pāri no Latvijas ar latvju baleliņiem pie varas, visi redzam. Jautājums - vai nākošgas ļausim vēlreiz viņiem tikt pie siles, vai pamēģināsim citas mentalitātes pārstāvju spējas vadīt valsti, ne tikai nodrošinot savu personīgo nākotni, bet nu kaut drusku padalotoies arī ar tautu?
Nezinu nevienu līdzvērtīgu Ušakovam. Pofig mentalitāte un nacionalitāte. Gribās cilvēku, kurš ir spējīgs loģiski domāt un analizēt notikumus. Šeit sacelta ažiotāža ap sarkanā krusta apzagšanu - bļin - kurš vēl nesaprot, ka tas ir inscinējums? Ka slēpj galus bērnu slimnīcas sakarā? Kurš idiots ierodas aptīrīt sarkano krustu ar busu? Iznes desmit aizvēsturiskus pentiumus, kuru vērtīva ir 3Ls gabalā! Un pēc pāris dienām riskējot nokļūt cietumā nes pakārt maisiņus ar sarkanā krusta vestēm uz veikala durvju roktura… Nu neturiet mūs par idiotiem, lūdzu…
/Publicēts: 04.12.09 11:31 Kā Latvijas pilsonis gribētu dzirdēt Tavu vīziju par Latvijas nākotni un attīstību. un labprāt dzirdētu vienkāršiem vārdiem kāds ir Tavs plāns un ko plāno darīt, lai Latvijā būtu labāk, tikai iztiksim bez demogoģijas, bet tiešām vienkāšiem vārdiem, vai vismaz Tev ir vīzija! /
Nu kaada jeega no shaadas uudens lieshanas portaalaa, kas nav saistiits ar valsts lietaam, bet gan ar cilveeku valjasprieku? Vai domaa ka tuuliit visas Latvijas probleemas ar sho zhults gaazshanu tiks atrisinaatas?
tāpēc, ka IRL lielākā tiesa no šejienes mutes bajāriem kļūst par sevi pašiem- tādi kompleksainiem puikiņiem, kas it kā anonimitātes un visatļautības aizsegā tēlo Dalailamas un Čerčila apvienojumu