Isteniba vieta ne ta sliktaka - anonims ne anonims PO, cilveks pajautaja un atbildet jau vareji... (man ari butu interesanti) Nedomaju, ka MR var vainot taja, kas notika tikai tapec, ka vins fotografe Vainigie jau butu jamekle katra pasa - jo mes ievelejam, mes uzticejam un mes sanemam, patik vai ne, bet neko darit...
Topica autoram - par nakotni, nu nekas labs seit nebus, emo jau gribas domat visu ko, bet matematiski seit nakotnes nav..., jo viss kas te ir ir milzum daudz paradu un driz nebus, kas tos atdod, sabiedriba noveco, darbaspejigie aizbrauc uz neatgiesanos + milziga enu ekonomika, bet pari visam ceribas un sapni, ka mes atkopsimies, jo pasaule atkopsies un paraus mus lidz
Bet ir jau ari pozitivas lietas... te ir loti daudz skadinavijas naudas, un vini negribes to "pakast", ta ka nekomfortabli, bet dzivosim!
Tā jau arī domāju, ka neatbildēsi, atrunas, atrunas!
Varbūt aizej paklausies tautā, nu vismaz pie tiem protestētājiem pretī Ministu kabinetam, viņi ir interesanti un ar labām idejām, ir vērts paklausīties un padiskutēt! Vismaz būsi pirmais no 100, kam interesē ko viņi tur dara!
Kas tad lai viņam būtu atbildams? Sāks vēl runāt par kolektīvo atbildību, ka, Zālītes vārdiem runājot, tante Limbažos ir atbildīga par situāciju ar Parex. Neaizmirsti, ka te ir daudzi no Jumta atkarīgie, kas savtīgos nolūkos tev nekavēsies ierādīt vietu.
bro-tip, tu ko - par suni parveerties? a ko skaidrot? sen esmu parliecinajausies, ka par politiku un ticiibu striideeties/kadam kaut ko ieskaidrot ir absoluuti bezjeedziigi zemee nomests laiks ....
tikko teici, ka visi duraki neko nejēdz, tikai tu visu cērt un rubī. nesaprotu kur problēma, kāpēc gan nepaskaidrot kā tad patiesībā ir un kliedēt nepamatoto sašutumu?
ja jau duraki liidz shim - tad taadi arii paliks - teicu tachu - velti zemee nomests laiks!!!!!! Un es neko neceertu un nerubiiju - es tikai pasmiinu par "gudriishiem"....
ok - es tev atljauju taa domaat - man nekaadu probleemu un no taa, ka tu taa domaa, es nesaakshu shnjuxteet, bet atkal - tikai pasmiineeshu .... JO .... visvienkarshaak ar tiem pashiem ierochiem speeleet pretii, ja neko pats nemaak izdomaat;-ppppp
bro-tip:tikko teici, ka visi duraki neko nejēdz, tikai tu visu cērt un rubī. nesaprotu kur problēma, kāpēc gan nepaskaidrot kā tad patiesībā ir un kliedēt nepamatoto sašutumu?
Tev jau skaidro kā patiesībā ir skatieties banāni vairāk TV un lasiet tvnetu - tur Jums politiķi "mīīž" acīs un skaidro, ka tas ir "lietus" ... bet labākais ir tas, ka Jūs, Mēs, sauciet palikušos mani un citus, Latvijā par dumiem.
viedoklim par to, ka tauta tā teikt "balso par skaistāko kampaņu" es piekrītu neapšaubāmi, jo tas gadu no gada atkārtojas un mēs Letiņi, nekad nedarīsim neko kopīgi, jo "lekties" vienam uz otru ir asinīs peace!
Dansiga karājas no studijas atkarīgo auklā un dzied: es jau neko, mani tik vējš šūpo. Bet ar savu phhhhhhpfff iespraukties vienmēr gatava. Advokāte - dežurante. Protams, kam glaimo, ka kāds par viņu visu zina skaidri pateikt - ka zaglīgie žurnālisti samelojuši lētticīgajam jefiņam pilnu galvu un tas tic visam (visapkārt jūra un tikai kristālskaidri cilvēki vien - Itālija, mafija un vīns ir tur, tālu prom), tie var lasīt neko tālāk nepaskaidrojošos tekstus, kas pie pirmās konfrontācijas pārvēršas par "es negribu, es nevaru", kā te vienai no rakstīšanas atkarīgajai. Labāk būtu kārtējo tēmu - kāpēc visi tikai skatās - ielikusi.
visvienkarshaak ar tiem pashiem ierochiem speeleet pretii, ja neko pats nemaak izdomaat;-p
Tev nav ne pinpja, ne citu ieroču, tu vari tikai to pffffphhpff palaist - un katrs pats var domāt, kas tur paspruka: komentārs, viedoklis vai vējš.
aitinaa:Par uzdotā jautājuma nopietnību jau liecina sadaļa- burziņš. Tāda interesanta attieksme par valsts nākotni......
pateica tante ar pliku dibenu bildē...Vēl atnāks citi un pateiks,lai jautātājs ieliek kārtīgu bildi profilā . Nesaprotu vienu lietu-tauta ievēl,deleģē cilvēkus,lai tie izpildītu tautas gribu,bet ievēlētie nez kāpēc pēc vēlēšanām vairs to nedzird un klausās citu padomus?
Jautātāj, ieliec kārtīgu bildi profilā. Kas te būs, galu galā! Valsts liktenis viena Enter attālumā. Vēlētāji/balsotāji gāž priekvēlēšanu noskaņu laivu otrādi. Ja sieviete nedrīkst dzert, sievietei jābūt skaidrā gan darbā, gan brīvajā laikā, tad vīrietim pietiks ar uzvalku, baltu kreklu un nospodrinātām kurpēm. Tā ka proties gan.
ekoists: Nesaprotu vienu lietu-tauta ievēl,deleģē cilvēkus,lai tie izpildītu tautas gribu,bet ievēlētie nez kāpēc pēc vēlēšanām vairs to nedzird un klausās citu padomus?
1. Vajadzīgi resursi, lai sevi piedāvātu tautai. Tauta nedeļē pārstāvi, kā tas oficiāli skaitās. Tauta līdzīgi kā supermārketā izvēlas tomātus no piedāvātajiem (vizuāli pievilcīgākos par zemāko cenu), tā izpaužas vēlēšanas. Arī supermārketā reti kurā tiek piedāvāts izvēlēties vairāk par divu veidu (piegādātāju) tomātiem... Citreiz vispār tikai viens. Vēl citreiz it kā divi un vairāki, bet patiesībā vieni un tie paši, tikai it kā sadalīti pēc atšķirīgas piederības. 2. Salasītie resursi šā vai citādi jāatdod, nekas nav par velti.
Arī supermārketā reti kurā tiek piedāvāts izvēlēties vairāk par divu veidu (piegādātāju) tomātiem... Citreiz vispār tikai viens.
Problēma sākas jau tur, ka tu pats jebkuru lielāku veikalu esi spējīgs nosaukt par supermārketu. Tātad, ar pamata definīciju. Tas, ka veikals sevi mārketinga pasākumos par tādu sauc, vēl nenozīmē, ka tā ir tiesa.
Ja nenopietni, tad tas šķiet tāds demagoģisks paņēmiens, ka JāņBērziņ (tāda, kurš, piemēram, aitinaa ir baudījis no priekšpuses) viedoklis, iegūstot iniciāļu aprises, kļūst saturīgāks, labāks. Tā jau var aizrunāties līdz pamatu pamatiem - ka balsojumus un atzinīgus komentārus pie bildēm no anonīmajiem nedrīkst pieņemt, tikai no pazīstamajiem.
vanderfons, 1. mani studija abosluuti nesaista un fotografeeju studijaa tikai peec luuguma un tas ir saliidzinoshi reti, 2. un taapec vien es nepielienu kaadam, jo taa nav vieniigaa dabuujamaa studija, 3. un vispaar - abosluuti NAV manaa dabaa kaadam pieliist, jo manii latvieshu asinju ir ljooooooti maz
Bzh, tuprini ticeet! Tieshi taadu deelj valstii ir veel lielaaks bardaks, jo lielaakaa dalja tautas tic muusu uzpirktajiem zhurnaalistiem ....
Bzh, tuprini ticeet! Tieshi taadu deelj valstii ir veel lielaaks bardaks, jo lielaakaa dalja tautas tic muusu uzpirktajiem zhurnaalistiem ....
Vai tad ir iemesls neticeet? Tas, ka viena kkur internetaa staasta, ka zhurnaalisti esot uzpirkti (diez, kaa tas izpauzhas privaataa kompaanijaa? ) ir tieshi tikpat ticami kaa tas, ka zhurnaalisti tieshaam ir uzpirkti
P.S. Hmmmm.. Un ko tieshi zhurnaalisti + tiem ticoshais Bzh ir izdariijushi, lai radiitu bardaku? Protesteet gaajushi? Taisiijushi referendumus, kuri izgaazushies deelj dazhiem, kas "itkaa domaa ar galvu"
P.P.S. Veeleeshanas tak neietekmee zhurnaalisti jeb ietekmee ljoti maz Taatad tur tos nolaapiitos korumpantus vainot nevar
Ja nenopietni, tad tas šķiet tāds demagoģisks paņēmiens, ka JāņBērziņ (tāda, kurš, piemēram, aitinaa ir baudījis no priekšpuses) viedoklis, iegūstot iniciāļu aprises, kļūst saturīgāks, labāks. Tā jau var aizrunāties līdz pamatu pamatiem - ka balsojumus un atzinīgus komentārus pie bildēm no anonīmajiem nedrīkst pieņemt, tikai no pazīstamajiem.
+1 Necienu politiķus, taču uzskatu, ka arī viņi pelnījuši privāto dzīvi.
šodien klausījos ziņas pa SWH-deputāti nolēmuši nepiešķirt dotāciju pirmklasnieku brīvpusdienām,bet ir arī labā ziņa-katrs Latvijas iedzīvotājs varēs nocirst vienu eglīti LVM(nafig katram eglīti?)Tā sakot-bez eglītes paēdis nebūsi... Pliki dibeni arī neko personīgi neizsaka...
dansiga:jautri paskatiities no malas uz durakiem, mazinformeetiem, zhurnaalistu nozombetiem ljautinjiem .... pie tam, vinji pashi to neapzinaas ....
Politiķi zombē, politiķi zombē caur žurnālistiem - žurnālists ir instruments ar kura palīdzību līdz masām tiek nodota kādam izdevīga vai neizdevīga informācija. Rīgā pavasarī gaidāms bads, vai ir bijis karš, laikam esmu to palaidis garām. Tad kad risinājās pirmais jūsus kopistiskais pasākums uz skābbarības torņa vāka, neviens nesaprata īstos politiķa nolūkus un vēl tagad nesaprot, jo ir jau, atvainojiet par no jums aizlienēta termina lietošanu, nozombēti. Apmātība ar bezierunu svešu ideju pieņemšanu ir lāsts, kas piemīt šajā zemē dzīvojošajiem, neatkarīgi no tautības.
Lapins " neklausieties nevienā, bet dariet tā" ir demagoģijas pamatu pamats. Neviens nav vainīgs, tikai visi ciešs.
Apmātība ar bezierunu svešu ideju pieņemšanu ir lāsts, kas piemīt šajā zemē dzīvojošajiem,
Galīgi garām.
Latvieši ir nāvīgi (!) lētticīgi. Jau sen ir, vēl ilgi arī būs. Un, kad kāds te prokuratūras imitācijā pasaka: viss/visi ir uzpirkti, visi zombē, tas liecina par manipulāciju.
Ja žurnālists uzšķērž shēmu, tur parasti nav nekā sveša. Viss pašu rokām. Iemesli gan ir zināmi - valsts nauda ir vienīgie valstī puslīdz pieejamie resursi.
Mēs ilgi tā vairs nevarēsim tālāk dzīvot, stāstot un rādot sev un citiem to visu skaisto, bet paši paliekot arvien primitīvāki savos dzinuļos un motivācijā. Tas pats attiecas arī uz pirti vai jumtu. Domubiedru grupa - labi. Entuziasms - labi. Priekšvēlēšanu tribīne, parādot politikāņa cilvēcisko seju - re, ari viņš ir makšķernieks ... nu, tad jārēķinās, ka ļautiņi smīnēs. Un maz jau ir to darbu, kas tur tapuši, kam būtu fotogrāfijas pazīmes. Tādi parasti vēja ziedi, dažkārt arī spazmveidīgas pfffphhpff skaņas.
"Trešdienas pirmspusdienā Jelgavas novada domes priekšsēdētājs Ziedonis Caune (ZZS), vairāki novada pagastu pārvalžu vadītāji, kā arī pilsētas slimnīcas valdes loceklis Andris Ķipurs (Jaunais laiks) nevis pildīja darba pienākumus, bet gan atradās medībās." (Diena, šodien)
Kārtējais seminārs. Vienam seminārs saucas fotoJumc, citam - kuiļuMežs. Darba laikā, par kuru tu, auns, maksā nodokļus, bet viņi algu "saņem".
Vanderfons:"Trešdienas pirmspusdienā Jelgavas novada domes priekšsēdētājs Ziedonis Caune (ZZS), vairāki novada pagastu pārvalžu vadītāji, kā arī pilsētas slimnīcas valdes loceklis Andris Ķipurs (Jaunais laiks) nevis pildīja darba pienākumus, bet gan atradās medībās." (Diena, šodien)
Kārtējais seminārs. Vienam seminārs saucas fotoJumc, citam - kuiļuMežs. Darba laikā, par kuru tu, auns, maksā nodokļus, bet viņi algu "saņem".
Zemgales ziņās arī šis raksts ir nopublicēts. Varbūt medības izdodas labāk nekā vadīšana.
Tad jāizdara vīra cienīga izvēle - pašam. Kur nu! Tā vietā nosauc to par semināru. Un neņirdz sejā citiem neviens, kur nu. Gaidu, kad Dansiga iedziedāsies kaut ko par žurnālistiem - ko viņi mežā meklē, tur tak nav rakstāmgalda! Tur ir koki, no kuriem papīru iegūst. Un visādas cūkas.
Vanderfons:Tad jāizdara vīra cienīga izvēle - pašam. Kur nu! Tā vietā nosauc to par semināru. Un neņirdz sejā citiem neviens, kur nu. Gaidu, kad Dansiga iedziedāsies kaut ko par žurnālistiem - ko viņi mežā meklē, tur tak nav rakstāmgalda! Tur ir koki, no kuriem papīru iegūst. Un visādas cūkas.
Mezhaa notiek tumshas lietas... Kukuljoshana, izspieshana, faktu sagroziishana (teiksim, Ziedonis Caune pamaniija slimu siveenu un aiz liidzcietiibas pret zveerinju izsauca Andri Kjipuru, kursh brauca daktereet sho jauno cuuku. Bet korumpeetie zhurnaalisti izdomaaja, ka vinji piedalaas mediibaas ).
Pieļauju, ka googlē varētu atrast arī šo topiku par MR un tad, ja viņš ko atbildētu žurnālisti izvilktu saulītē un pataisītu visu pavisam savādāku, nekā iecerēts. Tā ka prātīgāk noteikti ir neatbildēt cilvēkiem, kuri ir pārliecināti par savu patiesību. Pāris dienas lasu par asuma dziļumu FF un crop. Absolūts sviests un kuru tas vispār interesē - bet ļaudis cepās. Var jau būt, ka MR tomēr ir politiķis un pat labs politiķis, bet nēesmu to manījis - vai nu PR ir švaks, vai dzīve tāda, kas neļauj domāt, ka deputāti, politiķi un pārējie "viņi" ko tautas, tobiš "mūsu" labā ko labu darījuši. Ka likumi pieņemti nevis godīguma un labklājības, bet lobiju un savtīgu interešu labā. Droši viena kādam ir izdevīga "skaldi un valdi" politika. IMHO politiķi ir atkarīgi no kāda un kļūst par grēkāžiem. Tikām kāds turpina savu melno darbu. Nedomāju, ka esmu "nopircies" balsot par ZZ kāda jumta apmeklējuma dēļ. Vienkārši jāmāk nodalīt darbs no atpūtas vai hobija. Stulbi, ja tie mednieki par medībām saņem algu, stulbi, ja kāds par tikšanos ar vēlētajiem uz jumta saņem naudu. Tik daudz nejēdzību apkārt, bet nekad neviens nav solījis, ka būs viegli. Un ja tā padomā - tomēr viss ir pagaidām pa smuko. Vismaz manā galā. Ir bijis pulka sliktāk.
Neaizmirsti, ka te ir daudzi no Jumta atkarīgie, kas savtīgos nolūkos tev nekavēsies ierādīt vietu.
Ka tik neesi vairaak VisusVietaaNolikt atkariigs. tak bez pamaaciibaam dziivot nespeej. Ko ta neesi ko nebuut jeedziigu dariit saacis?.. Ljurinies tik te taa kaa taada tantiite vecumdienaas...
La4i, arī tavi iepirdieni starp pārskrējieniem pēc mežrozēm nedveš. Tevi pēc foto es neatpazīstu, nav rokraksta, kā Fridim (sensenam kāzu fotogrāfam bez portfolio), kas jūs labi turpinās vienot arī pēc šī ieraksta, vien pēc tādas pašas vēlmes fonā un forumā kaut ko ierakstīt - parasti dramatiski, reti kad asprātīgi; līdz ar to, pats saproti, man ir ļauts/dots tikpat, cik tev - un otrādi ... Bet es paņemšu mazliet vairāk, jo atļauju neprasu.
Mēģini vēlreiz patēlot kalkulatoru. Tādi kā tu gan parasti to visu raksta kur citur.
"Ja izrādīsies, ka tas bija izklaides pasākums, tā dalībniekiem nepienākas darba samaksa par šo darba dienu" - par šo joku kārtīgi sasmējos. Parastos mirstīgos par šādu izlēcienu varētu atlaist nekavējoties, bet šim nabagam vien ieturēs samaksu par attiecīgo dienu.
Komentārs par cūku medīšanu darba laikā. Ja vēlaties, arī par Fotoblog apmeklēšanu darba laikā, lai publicētu te bildes. Runa nav par cilvēkiem, kas paši sev maksā algu, ko nopelna, bet par tām vēlētajām amatpersonām, kas to kaut kur "saņem".
Normālā valstī pēc tādiem gājieniem vēlētāji pie attiecīgās municipalitātes nekavējoties uztaisa tādu jezgu, ka vainīgie, kuri vēlētāju uzticību pievīluši (piemēram, saņemot algu par darbu, taču tajā pat laikā faktiski izklaidējoties, t.i., par šo izpriecām veltīto laiku saņemot nodokļos samaksāto kā atalgojumu), steigšus bēg no attiecīgās pašvaldības, atmaksājot kasē atpakaļ izvilto, lai tik nebūtu jāsēž aiz attiecīgām gardīnēm.