forum.gif
Politiķim - Mārtiņam Rozem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Politiķim - Mārtiņam Rozem
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.12.09 09:03
 citēt
ekoists:Mārtiņ,neviens Tev neprasa koalīcijas vai ZS plānu,Tu vislabāk no visiem zini,ka tā ir tikai muļķu barošana ar tukšiem solījumiem,kurus pat censties izpildīt nevajag.
Aitiņ-Tev neliekas smieklīgi,ka cilvēki,kuri nav pat nelielu uzņēmumu vadījuši,grib vadīt valsti?
Tūkstoš gadu nekas nav mainījies,pie varas tiecas neveiksminieki,glumie un viltīgie.Kāpēc gan man viņus atbalstīt?

+ekoists
Publicēts: 14.12.09 09:50
 citēt
ekoists:Mārtiņ,neviens Tev neprasa koalīcijas vai ZS plānu,Tu vislabāk no visiem zini,ka tā ir tikai muļķu barošana ar tukšiem solījumiem,kurus pat censties izpildīt nevajag.
Aitiņ-Tev neliekas smieklīgi,ka cilvēki,kuri nav pat nelielu uzņēmumu vadījuši,grib vadīt valsti?
Tūkstoš gadu nekas nav mainījies,pie varas tiecas neveiksminieki,glumie un viltīgie.Kāpēc gan man viņus atbalstīt?

Ekoist,

Pēc šeit teiktā saprotu, ka tu esi savādāks un ne tāds, kā tevis aprakstītie, kas tiecas pie varas. Tad kādēļ tu klusē? Un kādēļ netiecies pēc varas? Vai arī tiekšanās pei varas tevi automātiski padarīs par neveiksminieku, glumo un viltīgo????

Jebkurā gadījumā varbūt tie, kurus te kaut kas neapmierina, nu beidziet činkstēt un paši ko darāt? Taisiet godīgo, tīro un taisnprātīgo partiju un uz priekšu!?!
Publicēts: 14.12.09 09:51 labots
 citēt
Llielākā daļa no deputātiem ik mēnesi pēc pilnas programmas steidz izmantot arī visas paredzētās kompensācijas. Aptuveni 90% tautas kalpu pieprasa maksimālu summu reprezentācijas izdevumiem - 135 latus mēnesī. Arī dzīvojamās telpas tie īrē par teju maksimālo summu, kas ir 388 lati. Lai gan šobrīd Rīgas centrā labu dzīvokli var sameklēt arī par 200 latiem mēnesī.

Interesanti ir tas, ka Viktors Ščerbatihs pēdējā laikā bieži neapmeklēja darbu, taču viņš ir otrais, kas šogad desmit mēnešos saņēmis vislielāko kompensācijas summu – aptuveni deviņus tūkstošus latu. Politologi ir neizpratnē par deputātu bezkaunību. Rodoties aizdomas, ka tautu viņi tracina ar nodomu.

www.tvnet.lv...

"Motivācija, kāpēc cilvēki parādījušies politikā, ir materiālais atalgojums. Motivācija ir nauda. Motivācija ir izkļūšana no vidējās nabadzības standarta."
Publicēts: 14.12.09 10:01
 citēt
kolektīvās domāšanas paraugs....Un tieši tāpēc nevienam neinteresē diskusija dzīvajā.Vienreiz divos gados viedokli un vīzijas var izlasīt priekšvēlēšanu kampaņās.Lai vīzijas kļūtu par mērķi,ir jābūt darbībai.Šobrīd var redzēt,ka darbības vietā ir vainīgo meklēšana.
Tev nav savu domu?Nu tad iemet vismaz saiti uz ZS programu,lai ļaudis paskatās vai saskan darbi ar ilūzijām,lai redz virzienu,lai pasaka virzienu,ja gadījumā ceļu esat sajaukuši.
Publicēts: 14.12.09 10:22
 citēt
Riebiigaa?? Vai Tev shkjiet, ka tiekties pec varas, tas ir normaali un nepiecieshami??.. Manupraat normaali buutu izveerteet savas speejas un speeku, un atbilstoshi tam izveeleties savu darbiibas laucinju, un tur arii GODIIGI straadaat, ar rezultaatiem. Man jau shkjiet, ka ljaudiim, kuri pie varas tiecas pashas varas deelj, k kas nav kaartiibaa.
Publicēts: 14.12.09 10:27 labots
 citēt
Riebiga-mans mērķis nav iegūt varu,es baudu procesus un vēroju kā tie izpaužas.Ir cilvēki,kuriem patīk nabagi,jo tā var redzēt savu bagātību,ir cilvēki,kuriem patīk neapzinīgie,jo tos var ietekmēt.Es gan vairāk rakstu par neapzinīgajiem.
Kas notiktu,ja es uztaisītu partiju?Es labi izprotu instrumentus nokļūšanai pie varas-tie nesaskan ar manu sirdsapziņu.
Tu domā,ka neapzinīgi balsotāji var ievēlēt apzinīgus deputātus?Pūlis ir un paliek pūlis...Kāpēc Tev liekas,ka es neko nedaru?Zini stāstu par 101.mērkaķi?100 neko nemainīs,kamēr neuzradīsies 101.(kritiskā masa)
Vanderfon-vēl jau ir faktors,ka cilvēks parastais kļūst par cilvēko ievērojamo...
Publicēts: 14.12.09 11:00
 citēt
La4i:Riebiigaa?? Vai Tev shkjiet, ka tiekties pec varas, tas ir normaali un nepiecieshami??.. Manupraat normaali buutu izveerteet savas speejas un speeku, un atbilstoshi tam izveeleties savu darbiibas laucinju, un tur arii GODIIGI straadaat, ar rezultaatiem. Man jau shkjiet, ka ljaudiim, kuri pie varas tiecas pashas varas deelj, k kas nav kaartiibaa.

Man šķiet, ka katrs tiecas pēc tā, pēc kā viņš tiecas - vai tā ir vara, popularitāte, nauda, mīlestība, laime vai vienalga kas, kas ir konkrētajam indivīdam nepieciešams.
Man komentārs vairāk attiecās uz Ekoista teikto - ka tūkstoš gadu laikā nekas nav mainījies un ka pie varas tiecas gandrīz vai tikai neveiksminieki un citādi slikti cilvēki. Iznāca apgrieztais apgalvojums, ka gandrīz vai jekburš cilvēks, kas dodas politikā un piedalās lemšanas procesos - ir slikts. VAi tad tiešām tā ir? Un tad kur ir tie labie un gudrie un ka'dēļ viņu nenāk politikā un nepieņem pareizos un gudros lēmumus visas tautas labā?
Publicēts: 14.12.09 11:08
 citēt
Man arī nav īsti skaidrs par ko notiek purpināšana - par konkrētu cilvēku, sistēmu, paša nespēju kaut ko mainīt? Vai arī tāpat vien - lai atgādinātu, ka viss ir sūdīgi un nevienam neliktos, ka dzīve ir rožu lauks?
Publicēts: 14.12.09 11:11
 citēt
ekoists:Riebiga-mans mērķis nav iegūt varu,es baudu procesus un vēroju kā tie izpaužas.Ir cilvēki,kuriem patīk nabagi,jo tā var redzēt savu bagātību,ir cilvēki,kuriem patīk neapzinīgie,jo tos var ietekmēt.Es gan vairāk rakstu par neapzinīgajiem.
Kas notiktu,ja es uztaisītu partiju?Es labi izprotu instrumentus nokļūšanai pie varas-tie nesaskan ar manu sirdsapziņu.
Tu domā,ka neapzinīgi balsotāji var ievēlēt apzinīgus deputātus?Pūlis ir un paliek pūlis...Kāpēc Tev liekas,ka es neko nedaru?Zini stāstu par 101.mērkaķi?100 neko nemainīs,kamēr neuzradīsies 101.(kritiskā masa)
Vanderfon-vēl jau ir faktors,ka cilvēks parastais kļūst par cilvēko ievērojamo...

MAni gan vairāk uztrauc tavi izteikumi par neapzinīgo pūli. Izklausās pēc noteiktas devas augstprātības un lielas devas populisma. Tu nevis konkrēti ko analizē, bet mētājies ar populistiskiem izteicieniem par notiekošo, lai parādītu cik tu labs un cik citi slikti. Gribi teikt, ka tā nav????
Es arī daudzmaz apzinos instrumentus nokļūšanai pie varas, bet vai to būtu jāstāda par pašmērķi? Varbūt tomēr vēlmi piedalīties procesos, lai uzlabotu valsts iedzīvotāju labklājību un dzīves līmeni? Jo manuprāt svarīgākie ir cilvēki kas dzīvo valstī, nevis valsts kā teritorija un noteikti ne varaskaare pati par sevi. :)
Publicēts: 14.12.09 11:13
 citēt
Var salīdzināt šo lietu ar situāciju, kurā kāds skurbumā no sakarīga cilvēka pārvēršas par būtni ar primitīviem vai nesakarīgiem mērķiem. Vēlētās varas koridori ir uz laiku droši garantēta vieta, no kuras apskurbušo un pie komforta pierodošo nevar izmest vai izsvēpēt.

Vēlētājam ir liegta iespēja pārskatīt savus lēmumu un atsaukt pilnvaru tā pārstāvim, kad tas darba laikā izklaidējas, uz darbu ierodas, kad grib. Pie tam tas vēl notiek laikā, kad pārkreditētā dzīve atgriežas pie pierastajām reālijām. Ar cilvēkiem nerunā pēc būtības, tiem neko nepaskaidro, par kļūdām neviens nekad neatvainojas, pats neprotas saprast, kam ir un kam nav derīgs, kas ir labs un kas - slikts. Nav iespējams šo situāciju salīdzināt ar patieso dzīvi.

Var lietot atslēgas vārdus "pašapmierinātība", "nesodāmība", "ērtības", "kolektīvisms", "vienaldzība" utt.
Publicēts: 14.12.09 11:27 labots
 citēt
Vanderfons:Vēlētās varas koridori ir uz laiku droši garantēta vieta, no kuras apskurbušo un pie komforta pierodošo nevar izmest vai izsvēpēt.
[...]
Pie tam tas vēl notiek laikā, kad pārkreditētā dzīve atgriežas pie pierastajām reālijām.

Pašreizējā situācija ar distancēto varas eliti atgādina kaut ko dekameronisku - kamēr pilsētā mēris, mēs savos mūros līksmojam un dzeram.

Kvaukšķi un pingvīni vs. J.Legzdiņa žests.
Publicēts: 14.12.09 11:48
 citēt
Riebiigaa

Man šķiet, ka katrs tiecas pēc tā, pēc kā viņš tiecas - vai tā ir vara, popularitāte, nauda, mīlestība, laime vai vienalga kas, kas ir konkrētajam indivīdam nepieciešams.

manupraat, jau tas vien, ja cilveekam ir nepiecieshama VARA, liecina par to, ka k kas NAV iisti kartiibaa.

Snow
Man arī nav īsti skaidrs par ko notiek purpināšana - par konkrētu cilvēku, sistēmu, paša nespēju kaut ko mainīt? Vai arī tāpat vien - lai atgādinātu, ka viss ir sūdīgi un nevienam neliktos, ka dzīve ir rožu lauks?

es par sisteemu, un aiz nesaprashanas par to, ko man ar to dariit... dziive nav suudiiga.
Publicēts: 14.12.09 12:01 labots
 citēt
Ja tu skaties uz to priekšstāvi, cerībā,ka viņš darīs visu un vēl mazliet, lai kļūtu par labu piemēru, bet sagaidi vien nesarunāšanos, epizodiskus spļāvienus no augšas un tiešām visu un vēl mazliet, tikai sava varas un mantiskā stāvokļa nostiprināšanai, tad tev beigās vairs nav tiesību klusēt. Daži gan agri kļūst vecišķi, varbūt ir arī tādi, kas agri zaudē runasspējas.

Nu, žuķ, mrak, bļesk. (c)

Latvieši jau ir klusējuši - zviedru, poļu un krievu laikos. Attīstījuši izteikti alegorisku valodu, pēdējā laikā arī kaut kur līdzīgu sendienu skotu zvejnieku dziļjūras valodai (vārdiem, ko jūrā bija noliegts lietot). Bailēs un pārprasta labuma vadīti denuncējuši tos, kas klausījās radiostacijas, kuras citi neieslēdza. Tagad ir ne mazums ļaužu, izrādās, kas gribētu atkal, lai cilvēki klusētu. Un aizmirst par tiem neizrakstītajiem padomju milicijas rēķiniem par pretlikumīgiem saietiem krastmalās un zālēs, par satiksmes traucēšanu utt., un tagad grib izrakstīt līdzīgus rēķinus citiem. Jo no protestiem naudas vairāk nepalikšot. Vajagot pragmatiski, lai ko šis lamuvārds arī nenozīmētu - samierināšanos un piekāpšanos vai prostituēšanu un dzīvošanu vienai dienai.

Un skalda, dala un valda. Noslīcina domas asnus neauglīgos apvedceļos un līkločos. Grib apaudzēt savu formu ar saturu, bet neizdodas un neizdodas.
Galu galā, ko tad gaidīt no ļaužiem, kas fotografē "dabiski neizskaistinātajā" jpg formātā?
Publicēts: 14.12.09 12:05
 citēt
konkrēti gribi?Esi apvainojusies?Pieskaitīji sevi pie pūļa?Gaidi,kad atnāks mesija un atpestīs Tevi no ciešanām?
Es jau sen negaidu ziemassvētku vecīšus,daru to,kas ir manos spēkos un cenšos nošķirt ilūzijas no patiesības.Zini,ka vilšanās parasti ir tad,ja kaut ko gaidi,uz kaut ko ceri.
Gribi vēl konkrētāk?Nodarbinu 5-8 cilvēkus,maksāju nodokļus,savācu atkritumus,kurus var izmantot pārstrādei,maksāju sadarbības partneriem par nošķirotajiem atkritumiem,no sūdiem taisu naudu,lai Tu neieaugtu atkritumu kalnā(ap 1500 tonnas gadā).
Vēl konkrētāk?Piedalos likumdošanas izstrādē atkritumu saimniecības jomā,bet bez rezultātiem,jo demokrātiski ievēlētajiem deputātiem tas nav izdevīgi(lobēšana),kaut gan būtu izdevīgi tautai un tautsaimniecībai.
Pirms septiņiem gadiem pūlis par mani smējās-tagad uzskata par veiksminieku,jo krīze mani un manus darbiniekus neskar.(Waste forever)
Varbūt arī tagad tā izskatās augstprātība un populisms,vai nu vienkārši mani vērojumi no pieredzes.
Publicēts: 14.12.09 12:12
 citēt
Karlis70:Jūtu ka vēlos kandidēt uz nākamo saeimu...:)

Skaties ka letiņi nesamācās un tad neviens negribēs saeimā vairs būt
www.apollo.lv...
Publicēts: 14.12.09 14:03
 citēt
Ekoists,

Cik daudz jautājumu... :) Bet lai kā gribētu būt virs pūļa, esmu reāliste un saprotu, ka esmu viena no, un tas varbūt pat ir labi - jo vismaz ir sajūta, ka neesmu viena un mūsu ir daudz. Vainoteis par ko? Bet mesiju mēs visi, kuri saprotam, ka nevaram par tādiem kļūt, gaidām... Nāks vai nē? Kā reāliste saprotu, ka gan jau ka ne, bet tā gribas ticēt brīnumam....

Par konkrēti tu domu saprati un man prieks, ka reāli tiešām ko dari. Sajūta bija, ka tikai zini vien runāt.... Jebkurā gadījumā, tu izklausies pēc kandidāta nākošajām saeimai - apdomā, mož tomēr??? Atbildīgi un godīgi deputāti mums tiešām ir nepeiciešami! ;)
Publicēts: 14.12.09 14:12
 citēt
Godprātīgu deputātu skaitam Saeimā ir jāsasniedz kaut kāda kritiskā masa, lai ar vienu godīgo nenotiktu tas pats, kas ar vienu veselo notiek infekciju slimnīcas palātā. Ņemot vērā politiskās virtuves darbības principus, pieļauju domu, ka viens-divi-pieci godīgi deputāti Saeimā ilgi neizvilks.
Publicēts: 14.12.09 15:03 labots
 citēt
Jau rakstīju,kad lielais ļaužu vairums būs pamodušies no ilūziju gūsta,tad viss notiks pats par sevi,tas būs dabiski.Ne jau velti lielos māksliniekus,filozofus un izgudrotājus sabiedrība nesaprata,tā vēl nebija līdz tam izaugusi,lai saprastu.Atceries kaut vai gadījumu ar sadedzināšanu uz sārta,par to,ka cilvēks pateica-zeme ir apaļa...Tagad taču katrs to zin.
Es negaidu mesiju,tieši tādēļ nekādās vēlēšanās vairs nepiedalīšos,jo pats arī par mesiju netaisos kļut.
Publicēts: 14.12.09 15:40
 citēt
Ekoists.. Daudz Laika var paiet.. kameer pamodiisies.. Varbuut gluzji uz saatrta kadam nav jaasadeg.., tak, mandomaat, aatraak kas nebut vareetu notikt, ja bik piepaliidzeetu.. mesiju nav jeega gaidiit... aiz taa vienkaarshaa iemesla, ka nebuus.., Arii Shleseru var nesaprast, arii Shkjeeli. Nedomaaju, ka buutu skaidrs, kuraa virzienaa Kritiskaa Masa vareetu sagazties...
Publicēts: 14.12.09 15:46
 citēt
La4i-galvenais jau pašam pamosties,pārējie lai dara kā grib.Mēs jau pasauli neizmainīsim,bet attieksmi mainīt gan ir mūsu spēkos...
Publicēts: 14.12.09 15:54
 citēt
Ekoists, es jau par to pashu..
Man ir bazjas, ka liela dalja dziivo iluuzijaas, ka pietiktu ar 1nu Stingru Roku, veel kaadi, ka vajadzeetu nomainiit DAZJUS politikjus, un viss buutu kaartiibaa, citi ve ko nebuut.., tak, manupraat, pati sisteema ir auzaas, kameer nebuus personiigaas atbildiibas, piemeeram, iespeejai atsauk deputaatus pa vienam, kameer KATRS no vinjiem nebuus atbildiigs taa pasha puulja priexhaa, .. nekas nesanax.., varbuut es kljuudos, iespeejams, ir citi celji, tak, shkjiet, darot savu darbu vien un maksaajot godiigi nodokljus mees tiaki peaudzeesim pievarasesosho paarlieciibu, ka viss tak kaartiibaa..
Publicēts: 14.12.09 16:01
 citēt
Jāpielāgojas-es piemēram savas izejvielas vairs tikpat kā nenododu Latvijā-gandrīz visu eksportēju.Iemesls bija kavētie maksājumi,pvn,kurš jāmaksā par izrakstīto ppr kaut arī naudu neesmu saņēmis.Tagad ir divi labumi,man nav jāmaksā tik daudz pvn,valstij nāk atpakaļ valūta....
Publicēts: 14.12.09 16:15
 citēt
Ekoists, to tacju Tu saproti, ka neliela dalja tik taadu, kas var ko nebuut pielaagot shaadaa veidaa. Ko pielaagos onkuliitis laukos, kursh nezin par ko iet veeleet?.. ko tantuks, kush sveeti paarliecinaats, ka visi suudi tik deelj politikjiem...?
Publicēts: 14.12.09 16:28
 citēt
La4i:kameer nebuus personiigaas atbildiibas, piemeeram, iespeejai atsauk deputaatus pa vienam

Aha. Tā gan, jā.
Kurš būs tas, kurš kontrolēs (un kādā veidā), vai tie tūkstoši, kas tagad grasās atsaukt kādu deputātu, bija tieši tie paši tūkstoši, kas viņu ievēlēja? Pretējā gadījumā tā būs nebeidzama rokāde un cīnīšanās par to, kurš elektorāts (piem. labējie nacionālisti) pirmais atsauks no parlamenta sev netīkamos deputātus (kreisos). Vai otrādi...
Grozot valsts pamatlikumus un vēlēšanu sistēmu viss ir jānomēra nevis septiņas reizes, bet gan septiņdesmit septiņas, jo nekad nevar zināt, vai pēc tam šīs likumiskās iespējas neizmantos kādi pretvalstiski noskaņoti spēki.
Publicēts: 14.12.09 16:36 labots
 citēt
Staasts no 100taa panta. deputaats tiek ieveeleets no konkreeta apgabala, konkreetiem veeleetaajiem, kuri ari buutu tiesiigi apshaubiit paveikto un kvalitati, kaa arii tad saredzu atbildiibas iespeju on komunikaaciju reaalaa atskaitiishanaas liimenii. Piemeeram, ja mana mamma laukos, buutu balsojusi par Maartinju, vinja buutu tiesiiga no vinja arii prasiit izskaidrot lietas un plaanu. Ja veeleetaajiem no taa pasha apgabala liktos (vai ja Maartinjsh nespaatu paskaidrot) ka kas nebiuut ne taa notisk.., tad arii.. spetu ko dariit.. Snow, un, nejauc uzreiz partija iexhaa, taa arii nelaime, ka politikji savu partiju un lobiju priexhaa atbildiigi.. Un protams, ka jaaizsver Pilniigi Viss, tiaki, es personiigi, sheit saredzu iespeeju.

Protams, naaktos mainiit veeleeshanu sisteemu un gan jau ka veel sho to.
Publicēts: 14.12.09 18:07
 citēt
Kursh grib alinj? :D
Publicēts: 14.12.09 18:30
 citēt
Neviens:Kursh grib alinj? :D

Neviens! :D
Publicēts: 15.12.09 09:31 labots
 citēt
Bet lai kā gribētu būt virs pūļa, esmu reāliste un saprotu, ka esmu viena no, un tas varbūt pat ir labi - jo vismaz ir sajūta, ka neesmu viena un mūsu ir daudz.

Kur, uz Jumc2? Tu tak no turienes te ienāci, ne? Pirms tam tevi nemanīja. Rozi bez Jumta gan arī nevar pamanīt.

Uz sārta varbūt arī nav jāsadedzina. Ir 21. gadsimts, tur liksim bluķi. Bet aizliegums nodarboties ar komercdarbību, tas ir, ar politiku, uz gadiem 10, būtu visnotaļ laba tiesas prakse, kad cilvēks ir zils pārkladzinājies par politisko atbildību.
Publicēts: 15.12.09 09:34
 citēt
Piekautais Itālijas premjers Silvio Berluskoni šodien vēl netiks izlaists no slimnīcas. www.tvnet.lv...
Publicēts: 05.01.10 00:14
 citēt
Schnircks:
Tu saki tiekamies reālajā dzīvē!
Labi, tikai pasaki kādu savu ideju, kas man radītu vēlmi tikies ar Tevi un dzirdēt Tavu plānu!
Publicēts: 05.01.10 00:31
 citēt
diezgan vispusēji, vari paskaidrot 2 punktu tuvāk?
Publicēts: 05.01.10 00:33
 citēt
saakaas;-))))))) paskaidro tuvaak ;-))) saakaas vecaa dziesma no jauna .....
Publicēts: 05.01.10 00:40
 citēt
dansiga:saakaas;-))))))) paskaidro tuvaak ;-))) saakaas vecaa dziesma no jauna .....

a ko darīt , ja nepārliecina. :D
Publicēts: 05.01.10 00:48
 citēt
Nu beidziet taču te to politiku čakarēt , Mārtiņš šajā lapa ir tāds pats kā mēs - fotomīlis
Bļin ir taču citas vietas , kur par to runat :super_man:
Publicēts: 05.01.10 07:36 labots
 citēt
netjan:Nu beidziet taču te to politiku čakarēt , Mārtiņš šajā lapa ir tāds pats kā mēs - fotomīlis
Bļin ir taču citas vietas , kur par to runat :super_man:

Pilnīgi piekrītu. Protams, pilnīgi dabīga un cilvēcīga ir vēlēšanās onlainā "pačatot" ar vienu no "tā simta". Saprāta robežās padiskutēt var un vajag, bet ne jau atbildēt uz anonīmi-agresīvas "filmas spolītes" jautājumiem...:)
Publicēts: 07.01.10 14:25
 citēt
Diez, shis ir jaaliek te vai tomeer pie anjukiem? :)
www.tvnet.lv...

Ja pareizi sapratu, tad Mārtiņš ir LR saeimas finanšu komisijā? Te būs tāpat kā ar darba auto nodokli, kur beigās atbildīgais ierēdnis pastāstīja aprēķina shēmu un šis nodoklis tika pieņemts? :)
Publicēts: 07.01.10 14:36
 citēt
A kaa Tu domaa, kur lai valdiiba dabuu naudu? Forshi, ka ir cilveeki, kas var visuko aspraatiigu izdomaat! :)
Publicēts: 07.01.10 15:22
 citēt
Piedod.

Bet tik un tā būs saeimā par kaut ko līdzīgu jābalso. Ja partija neliks balsot pareizi, kā balsotu Tu, ja šādā redakcijā šis nodoklis arī tiktu virzīts balsošanai? :)
Publicēts: 07.01.10 15:58
 citēt
Valstsviriem vairāk būtu jādomā kā lietderīgi saimniekot ar jau esošo naudu.Būtu labi ja tiem maksātu par padarītajiem darbiem un nedarbiem.Tagad jau daudzi tiecas uz turieni,jo maksā par to,ka esi tur.Cilvēkiem vēlmes vienmēr ir nepiepildāmas,kā kaut kas ir,tā gribas vēl...Vai tad redzat,ka nauda ir palikusi vairāk,ekonomika uzlabojusies no akcīzes nodokļa paaugstināšanas,no dažiem citiem paaugstinājumiem?Kaut kur jau viņa ir,tikai cilvēkiem visu laiku potē,ka par maz,vajag vēl un vēl.Savelciet jostas-debesīs labāk būs...
Publicēts: 07.01.10 17:15
 citēt
ekoists:Valstsviriem vairāk būtu jādomā kā lietderīgi saimniekot ar jau esošo naudu.Būtu labi ja tiem maksātu par padarītajiem darbiem un nedarbiem.

par darbiem samaksāt bet par nedarbied iesēdinat :):):):):)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >

Mana info: