forum.gif
paskaidrojiet, man - nesaprashai
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / paskaidrojiet, man - nesaprashai
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.12.09 02:05
 citēt
KO noziimee klusums pie bildes www.fotoblog.lv... ? Apskatiits ir 237x ... un tikai dazhu autoru komentaari .... Ja nav ne sliktu, ne labu balsojumu/komentaaru, tad man ir sajuuta, ka cilveeki skataas bildi un neko nesaprot un baidaas to atziit .... Labaak tachu nobalsot par viena kacha /putninja/smuka gjiimiisha bildi , nekaa pie shadas bildes ar savu komentaaru/balsojumu krist kaunaa, ka kaut ko nesaprot/nemaak ...
Publicēts: 06.12.09 02:11
 citēt
Man bilde nepatīk. Pārāk liels haoss tur notiekas + m/b labākus esmu redzējis. Te kkas melns, kkas pelēks un stulbs itkā 'spotlight' pa vidu.
kill your darling.
Publicēts: 06.12.09 02:19
 citēt
arturso, es runaaju par to, ka pie bildes netiek ne komenteets, ne veerteets .... Bet - padies par viedokli ;-) Kur haoss!?!?!? Tai tumshinaatajaa daljaa?!!?!? taapec jau taa ir tumsha, lai izceltu vieu personu, un dejaa arii BIJA haoss ... UN?
Publicēts: 06.12.09 10:16
 citēt
Nu apskatījos, nekādas emocijas neizsauca, ko rakstīt nav ne labu, ne sliktu...
Raksta un vērtē, ja aizķer foto...

Kāpēc tik daudz skatījušies?... Nu kā, mazajā bildītē var redzēt, ka babuļi dejo, ir cerība, ka būs saskatāmi pupuči:D
Publicēts: 06.12.09 11:09
 citēt
nepatīk gaisma, pelēkās bildes malas, kadrējums, ar apgraizītajām dejotāju ķermeņu daļām. topiks būtu jātaisa, ja bilde būtu savākusi augstu reitingu, pašreiz viss kārtībā, ar blogu vēl nav tik traki kā daži mālē. augstais vērotāju cipars nav tik daudz ar bildi jāsaista, cik ar autori, viņas tekstiem....lietotājs atver maxlinieces bildi, čiks, balsojuma nav
Publicēts: 06.12.09 11:22
 citēt
Karlis70:Nu apskatījos, nekādas emocijas neizsauca, ko rakstīt nav ne labu, ne sliktu...
Raksta un vērtē, ja aizķer foto...

Kāpēc tik daudz skatījušies?... Nu kā, mazajā bildītē var redzēt, ka babuļi dejo, ir cerība, ka būs saskatāmi pupuči:D

+1
Publicēts: 06.12.09 11:45
 citēt
Es iesaku visiem, kuriem ir jautājumi par savām bildēm - izveidojiet šeit tēmu un padiskutējiet ar citiem par to, kāpēc tik daudz skatās un neko neraksta ...;)... Vispār vajadzētu otrādi - vispirms uzrakstīt komentāru un tad skatīties bildi ...;)
Publicēts: 06.12.09 13:38
 citēt
Piedod Dansga, bet man te palika interesanti ko bija jasaprot no tas bildes?
Varbut Tu busi tik laipna un paskaidrosi? :)

Pienemsim es nebaidos atzit ka tiesam neko nesaprotu :D
Publicēts: 06.12.09 13:56
 citēt
Vilberto:Es iesaku visiem, kuriem ir jautājumi par savām bildēm - izveidojiet šeit tēmu un padiskutējiet ar citiem par to, kāpēc tik daudz skatās un neko neraksta ...;)... Vispār vajadzētu otrādi - vispirms uzrakstīt komentāru un tad skatīties bildi ...;)

Tu esi pārliecināts, kā komenti, izņemot "patīk", "nepatīk" un "vienaldzīgs" būs korekti!? pirms atbildēt man, stipri padomā par - kas ir mākslas fotogrāfija... ;)
Publicēts: 06.12.09 14:07 labots
 citēt
Alloxa: Tu esi pārliecināts, kā komenti, izņemot "patīk", "nepatīk" un "vienaldzīgs" būs korekti!? pirms atbildēt man, stipri padomā par - kas ir mākslas fotogrāfija... ;)

Atbildēt Tev un pateikt - kas ir mākslas fotogrāfija - praktiski neiespējami ... Piedod, ka nespēšu Tev atbildēt ļoti plaši un izsmeļosi, bet katrā ziņā mākslai jābūt reālai, vienreizējai un oriģinālai kā gleznai mākslas galerijā vai muzejā ...;)
Bet fotoblogā no tā nav ne smakas ...;)... Šeit lielākoties ir nospiedumi, versijas, skices, ...;)... Bet arī par to var parunāt ...;)
Publicēts: 06.12.09 14:16
 citēt
Godīg sakot konkrētais bilduks manī neraisa vispār nekādas emocijas :):) Es pat viņu nebiju pamanijis :):)
Publicēts: 06.12.09 14:20
 citēt
Grūti saprast tādu uzprasīšanos, kad tik daudzos plenēros krūmi kopā ar guru mīdīti. Varbūt tiešām sievietei jābūt skaidrā, kā dziedāja Fredis?

Būtu jācitē Lučiks, viņam bija tieši Dansigai veltīts padoms, kas derēja kā uzliets, bet neatceros to verbatim. Kaut kas bija par to, ka beidzot jāsāk dzīvot. Lai veicas! ;)
 citēt
Lunis: Godīg sakot konkrētais bilduks manī neraisa vispār nekādas emocijas :):) Es pat viņu nebiju pamanijis :):)

Tagad autoriem ir iespēja - lai bildi citi pamanītu - uztaisīt forumā jaunu tēmu un beidzot izspiest no skatītājiem kādu viedokli ...;)
 citēt
daudz skatītāju, jo autors ir dansiga - it kā fotoblogā populārs niks.
maz vērtējumu, jo bilde štrunts, bet dansigai labāk to neteikt.
Publicēts: 06.12.09 14:27
 citēt
dansiga:KO noziimee klusums pie bildes www.fotoblog.lv... ? Apskatiits ir 237x ... un tikai dazhu autoru komentaari .... Ja nav ne sliktu, ne labu balsojumu/komentaaru, tad man ir sajuuta, ka cilveeki skataas bildi un neko nesaprot un baidaas to atziit .... Labaak tachu nobalsot par viena kacha /putninja/smuka gjiimiisha bildi , nekaa pie shadas bildes ar savu komentaaru/balsojumu krist kaunaa, ka kaut ko nesaprot/nemaak ...

Jauns veids kā noreklamēt savu bildi...
Ok te man arī ir bilde www.fotoblog.lv... ,kurai nav neviena vērtējuma, jo vai nu cilvēki ir pārāk stulbi, lai noķertu ideju, vai vnk neitrāli šajā jautājuma un nevēlas būt ne pozitīvi ne negatīvi... tas tak ir vienkārši, bet tev laikam liekas aizvainojums, ka kāds nenovērtē tur kkādas tautu meitas.,. tad ko darīt man ?!! :D (histērija :D )
Publicēts: 06.12.09 14:27
 citēt
sandijs: maz vērtējumu, jo bilde štrunts, bet dansigai labāk to neteikt.

Tā jau ir - labāk paklusēsim ...;)
Publicēts: 06.12.09 14:38
 citēt
Vilberto:
Alloxa: Tu esi pārliecināts, kā komenti, izņemot "patīk", "nepatīk" un "vienaldzīgs" būs korekti!? pirms atbildēt man, stipri padomā par - kas ir mākslas fotogrāfija... ;)

...bet katrā ziņā mākslai jābūt reālai, vienreizējai un oriģinālai kā gleznai mākslas galerijā vai muzejā ...;)
Bet fotoblogā no tā nav ne smakas ...;)... Šeit lielākoties ir nospiedumi, versijas, skices, ...;)... Bet arī par to var parunāt ...;)

Nākošais jautājums būs - kāpēc "fotoblogā no tā nav ne smakas"? (uzdodu tev šo jautājumu, jo atceros, kā LM mīl analīzēt... a kā būs ar taviem secinājumiem... !? - tēmu, man izskatās, esi sapratis... :)
Publicēts: 06.12.09 14:43
 citēt
kas pa stulbumu, FB man jpg bildei prasa vai tā tiešām ir jpg bilde, nu es nemeloju tev FB tā ir jpg... kko sapīpējies šodien atkal FB :D Help,kāds zin, kas par gļuku?
Publicēts: 06.12.09 14:49
 citēt
Ja bildi PAMANA tas nozīmē ka tā AIZĶER ar kādu citu izņemot AUTORU , piekam pilnīg vienalga kas uz tās attēlots galvenais ka PIESAISTA:):)
Publicēts: 06.12.09 14:51
 citēt
Lunis:Ja bildi PAMANA tas nozīmē ka tā AIZĶER ar kādu citu izņemot AUTORU , piekam pilnīg vienalga kas uz tās attēlots galvenais ka PIESAISTA:):)

Te es papildināšu, bet ja bildi NEPAMANA.... :D :D :D
Publicēts: 06.12.09 14:56
 citēt
heh, viss skaic ;-) Histeerijas nekaadas nav, vienkaarshi radaas interese, jo es vienkarshi eju garaam bildeem, kas mani neintersee.

ritikoff, es atljaushos Tev neatbildeet.

Gudris, paldlies par Tavu viedokli par mani ;-pppp

Czar, tur jau tas sunc aprakts, ka pamana - tb skataas!!! Ja buutu 25 skatiijumi - ok , viss skaic un jautaajums nerastos;-p;-)
Publicēts: 06.12.09 14:57
 citēt
sandijs, MAN kritiku var teikt, vai to Tu gadiijumaa neteici par sevi? Atceros, kaa Tu peec manas kritikas pie Tavas bildes, izdzeesi mani no favoriitiem un anuleeji balsojumus pie bildeem ;-))))
Publicēts: 06.12.09 14:59
 citēt
dansiga : " Czar, tur jau tas sunc aprakts, ka pamana - tb skataas!!! Ja buutu 25 skatiijumi - ok , viss skaic un jautaajums nerastos;-p;-) ".....
dansiga, vispirms pamana Tevi, tad vēro bildi....
Publicēts: 06.12.09 15:06 labots
 citēt
dansiga:heh, viss skaic ;-) Histeerijas nekaadas nav, vienkaarshi radaas interese, jo es vienkarshi eju garaam bildeem, kas mani neintersee.

ritikoff, es atljaushos Tev neatbildeet.

Gudris, paldlies par Tavu viedokli par mani ;-pppp

Czar, tur jau tas sunc aprakts, ka pamana - tb skataas!!! Ja buutu 25 skatiijumi - ok , viss skaic un jautaajums nerastos;-p;-)

Ta jau man problēma ir vēl lielāka nekā tev (whoah) :D Pāri pa 300 skatījumiem, un neviena vērtējuma... --> www.fotoblog.lv...

varbūt izručis kāds ? ahha citādi, citēju dansiga :"man ir sajuuta, ka cilveeki skataas bildi un neko nesaprot un baidaas to atziit ...." :D
Publicēts: 06.12.09 15:07
 citēt
negativs, nu nu - tik daudzi saakumaa skataas uz niku un tikai tad ver bildi valjaa?!!?!
Publicēts: 06.12.09 15:08
 citēt
uzrakstīju:):)
bet jebkurš vērtējums jau subjektīvs ( patiesībā patīk/nepatīk līmenī)
vēl jau sev var uzdot jautājumu- vai es tādu pirktu?
Publicēts: 06.12.09 15:10
 citēt
Kāds vispār ir pamanījis to, ka visu bižu vērtējumu skaits ir samazinājies? Kādreiz pirmajās 3 lapās reitings virs 6 bija vismaz 3/4 bilžu, tagad mazāk par pusi.
Publicēts: 06.12.09 15:11
 citēt
svētdien/sestdien vienmēr mazāk vērtē
Publicēts: 06.12.09 15:13
 citēt
dansiga:negativs, nu nu - tik daudzi saakumaa skataas uz niku un tikai tad ver bildi valjaa?!!?!
domāju, jā... mūsdienu steigas apstākļos, tā notiek, aplūko savus favorītus, bildes, kurām jau ir kaut kāds reitings uzskrējis, reti kurš vēro visu pēc kārtas. ir arī niku faktors..., nepazīstami ar sakarīgām bildēm tiešām, nereti, netiek pamanīti
Publicēts: 06.12.09 15:14 labots
 citēt
Ne tikai sestdien, svētdien. Es jau kādu laiciņu to novēroju, arī darbdienās.
Arī topā esošo bilžu reitings samazinās, piemēram, nedēļas topā (5. lapā) zemākais vērtējums kādreiz bija 6,42, tagad jau nokritis uz 6,4
Publicēts: 06.12.09 16:10
 citēt
Ņemot vērā jautājuma uzdošanas laiku : "06.12.09 02:05 "
būsim saprotoši un neņemsim ļaunā. Kam negadās...:)
Bet bilde tiešām nu tā- iesācējam būtu piedodami...:)
Publicēts: 06.12.09 16:21
 citēt
smartin- nu es jau arī slinka- ielienu tikai fototopā un kādu novērtēju:)
Publicēts: 06.12.09 16:32
 citēt
aitinaa:smartin- nu es jau arī slinka- ielienu tikai fototopā un kādu novērtēju:)

Tad jau manas izredzes zem savām bildēm ieraudzīt kaut vienu tavu komentāru ir diezgan minimālas, tikai kādas pāris bildes topā bijušas.

Bet ja par tēmu - es arī zem Dansigas bildes pieklājīgi klusēju :)
Publicēts: 06.12.09 16:33
 citēt
divi varianti - bilde nekaada vai arii shedevrs un citi to nesaprot.
Publicēts: 06.12.09 16:57
 citēt
smartins:Kāds vispār ir pamanījis to, ka visu bižu vērtējumu skaits ir samazinājies? Kādreiz pirmajās 3 lapās reitings virs 6 bija vismaz 3/4 bilžu, tagad mazāk par pusi.

Neesmu gan īpaši pētījis un skaitījis, bet ir sajūta, ka labas bildes ir palikušas vēl mazāk, lai arī lietotāju skaits pieaudzis.
Vēl ne tik sen, lai apskatītu un nobalsotu par bildēm, kad dažas dienas nav pabūts FB, vajadzēja krietni vairāk laika, kā tagad. Bieži vien pat nav nevienas bildes no veselas lapas, ko gribētos atvēt.
Tiesa gan, ja ir laba bilde, ar lielāku balsotāju skaitu, ir vieglāk sasniegt vērtējumus virs 6.4.
Publicēts: 06.12.09 17:03
 citēt
melnais periods dabā un prātos[ forums ], mazāk fotografē, mazāk liek bildes, attiecīgi arī mazāk pa galeriju ložņā
Publicēts: 06.12.09 18:05 labots
 citēt
Lunis:Ja bildi PAMANA tas nozīmē ka tā AIZĶER ar kādu citu izņemot AUTORU , piekam pilnīg vienalga kas uz tās attēlots galvenais ka PIESAISTA:):)
Pilnīgi piekrītu autora vārdiem, ir vai nav. viens vecs mākslinieks izteica šo domu tālāk - raugi bildei jābūt saprotamai arī nelatviski runājošām un ne Latvijā dzīvojošām personām. Iedomājies, ko šis attēls parāda pilsonim no ASV.

p.s. Starpcitu, vakar Luni redzēju, Aivja Šmuldera izstādē „Ģimenes bildes”
Jelgavas Kultūras nama 1.stāva Lielajā foajē .
Publicēts: 06.12.09 18:23
 citēt
Uggga:Kāds vispār ir pamanījis to, ka visu bižu vērtējumu skaits ir samazinājies?

Tā tas ir praktiski visjur pasaulē , vietām kritums esot ļidz pat 70% , vienakārši kā tas notiek ar daudzām "Modes lietām" tās tādu vai citādu apstāļu dēļ sāk "Piegriezties" , TEHNISKO iespēju bums ir izslimots "Vari šitā vari tā" arī pēdējā gadā iestājās tāda vienveidība un vienotraklonēšanas bums ka vienveidība kļuva nomācoša un daudziem tas vairs nav intresanti TAGA TOPā sāk intesīvi ienākt "Ciparu video" un viss kas ar to sasitīts , arī citas globālas un tam sekojošas lokālas problēmas atņem cilvēkiem daudz bŗīva laika , vispārējs RADOŠU ideju trūkums. Man piemēram čomiem doičzemē bija tāds viņejiem profiem domāts "Klubiņš" kas pakārtots tāds ka "Lameru gals" , pie Profiem nekāda krituma pat bix pieaugums pie lameriem kritums pa ~50% vismaz , pietam no laikušajiem viena droša puses ir kā krievi sauc "Dzeņī" visādi maniākāli bezjēdzīgu sēriju postētāji un drazas cepēji kam svarīgs "Procces" ne jelkāds rezultātss:):) Taka BUMS manāmi noplok paliek tie kami TIEŠĀM intresē vai "Trakie" :):)
Publicēts: 06.12.09 18:31
 citēt
smartins- kadreiz jau paskatos arī kaut ko ārpus topa:):)
Publicēts: 06.12.09 18:35
 citēt
Dansiga, Tu būsi kļūdījusies - nekad neesi man bijusi favorītos un nekad nevienu no favorītiem neesmu ārā dzēsis. Tie daži, kurus izvēlos, paliek tur pateicoties bildēm, nevis sviesta dzīšanai.

dansiga:sandijs, MAN kritiku var teikt, vai to Tu gadiijumaa neteici par sevi? Atceros, kaa Tu peec manas kritikas pie Tavas bildes, izdzeesi mani no favoriitiem un anuleeji balsojumus pie bildeem ;-))))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):