Alloxa: Tu esi pārliecināts, kā komenti, izņemot "patīk", "nepatīk" un "vienaldzīgs" būs korekti!? pirms atbildēt man, stipri padomā par - kas ir mākslas fotogrāfija... Vilberto: ...bet katrā ziņā mākslai jābūt reālai, vienreizējai un oriģinālai kā gleznai mākslas galerijā vai muzejā ... Bet fotoblogā no tā nav ne smakas ...... Šeit lielākoties ir nospiedumi, versijas, skices, ...... Bet arī par to var parunāt ... Alloxa: Nākošais jautājums būs - kāpēc "fotoblogā no tā nav ne smakas"? (uzdodu tev šo jautājumu, jo atceros, kā LM mīl analīzēt... a kā būs ar taviem secinājumiem... !? - tēmu, man izskatās, esi sapratis... - - - - - 1. Citēšana no citas lapas nefunkcionē, tāpēc ātrākais variants - kopēt iepriekšējo tekstu; 2. Man prieks, ka Tu domā, ka esmu sapratis ne tikai šo tēmu, bet arī Tavus jautājumus; 3. Varianti - kāpēc nav ne smakas: a) mākslas darbi ir reāli nevis virtuāli, virtuāli ir apskatāmas tikai skices, kopijas, arī no mākslas darbiem; b) fotoblog nav mērķis veidot virtuālo fotomākslu, bet gan: FotOblog.lv ir pašmāju nekomerciāls projekts, kura mērķis ir pulcināt un izklaidēt noteiktu cilveku grupu: fotogrāfus, rakstniekus un citus foto interesentus, kam ir ko rādīt un ko teikt! c) mākslas veidošanā būtu nepieciešama mākslas akadēmijas izglītība un prakse pie mākslas meistariem, bet Latvijā fotogrāfijā nav augstākās izglītības, kaut gan prakse būtu iespējama ... d) un vispār vajadzētu definēt - kas ir mākslas fotogrāfija ... Hehe - kura no atbildēm Tev patika? ...
sandijs, man tev tieshaam jaatvainojas - sajaucu ar vienu citu uz burtu s ;-(((
Un vispaar - blogaa rullee TIKAI standarts. Kompenee nav ieverots zelta likums - slikti, centreejums viduu - slikti, nofotograefeta peec vieteejiem standartiem netipiska modele - fui .... utttttt. Un nemaz nepadomaa ar galvu, ka tajaa bildee (runaaju vispariigi, ne par konkreetu bildi) tieshi piedod odzinju tas, ka nav zelta griezums un ka centreejums ir pareizaakais variants ....
Es gribētu saprast - kas ir mākslas fotogrāfija? Kā to ieraudzīt, kā to veidot, kas tam nepieciešams? Alloxa - cerams, ka Tev uz šiem jautājumiem nebūs birokrātiskas atmazkas, bet izsmeļosas atbildes. Un vēl jo labāk, ja Tu to aprakstīsi savu mākslas fotogrāfijas izpratni kā fotoblog skolu vai blogu ...
dansiga:Vilmaars, a kaada augstaakaa izgliitiiba? m?
Rasēšanā ...... Tev un man tādi kursi augstskolā taču ir bijuši, vai ne? ... Tas pirmais solis uz punktu, līniju un laukumu redzēšanu kā mākslas fotogrāfijas sastāvdaļu ...
ak taa, ja?!?!?!?! ....... juus visi esat d u r a k i ... (ekoists, Alloxa uttt) ;-ppppp Da juus neko no maaxlas nesaprotat;-ppppp ;-))))))
Vilmaars, nu nez vai tas liidzees .... arii parastiaas fotoaugstskolas .... tad jau tur aatraak vajadziiga (be needomaaju ka obligaata) vienkarshi maaxlas akadeemija ...
Kā , kurš skatās bildes - cits atver kopēju galerijas bildi un no mazajiem attēliem no kuriem es parasti neko nevaru saprast atver bildes , es bildes (domāju kā daudzi citi) skatos lielā formātā visas pēc kārtas autoru un nosaukumu izlasot tikai kad bilde atvērta , tātad es konkrēto bildi neatveru aiz kādas interesese, bet gan rindas kārtībā. Ja kādai bildei veidojās kāda intriga , jebšu man kāds vērtīgs info atceros to un paskatos vēl.
Super Trouper ideja - uz attiecīga diska vāka ABBA stāv cirka arēnā mākslinieku pūļa vidū gaismas kūļi, kas nāk no miolzīga prožektora, tautā saukta Super Trouper
Mašeņka teica Aļošam: "Nedzer, brālīt, no peļķes! Pārvērtīsies par kazlēnu." Un neklausija brālītis, padzērās. Un pārvērtās par kazlēnu. Bet te viss jau nokavēts - pavei, nedzer, toties pat ēzeli ēdina.
Morāle ir par novēlotu izsargāšanos no ēzeļiem.
Kad nopiržas dzērājs - smird. Kad nopiržas blondīne - teju vai smaržo. Kad nopiržas deputāts - iegriežas lauksaimniecībai labvēlīgs vējš.