forum.gif
Studija..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Studija..
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.12.09 20:05
 citēt
Sveiki!
sakiet ir tāda iespēja. ja es tieku fotostudijā fotogrāfet.
teiksim studiju iziireeju.
cik sarežģiti to ir darīt. ja nav nekādas pieredzes studijas lietās.?
Publicēts: 06.12.09 20:08
 citēt
Nu takš kauč portretiem pajautā...
Publicēts: 06.12.09 20:09
 citēt
Piemaksā par konsultācijām un viss ok...

Un bik vairāk piemaksājot es Tev gaismas un visu salikšu kā vēlies... varēsi tik spies fočika pogu... ;)
Publicēts: 06.12.09 20:14
 citēt
nu man sho 5dien tad tas ir jadara..

bet studiju ne es īrēsšu..
Publicēts: 06.12.09 20:38
 citēt
Portreti laikam 10Ls prasīja par pirmo gaismu konsultāciju. Ja nekas nav mainījies, tad diez vai lētāk kādu no malas dabūsi, ja tikai kāds čoms var izlīdzēt.
Publicēts: 06.12.09 20:38
 citēt
manuprāt, šī piektdiena jau pagājusi, būs tikai nākamā piektdiena.

bet ja par tēmu, tad tik tiešām sazinies un viss tiks izstāstīts.
un es ieteiktu izmantot Luxferre ieteikumu par to gaismu salikšanu, jo ja nekad neesi darbojies studijā, tad ar mazu apskaidrošanu var nepietikt, ir jāsaprot mazliet pamati.

Yūtūbe arī laba lieta, bet ja nekad nav strādāts, tad būs grūti saprast, to var pētīt ja vismaz ir redzētas gaismas un ir kāda ideja ko viņas dara un kā gaisma krīt. Pēc nelielas pamacības kā rīkoties, var studēt Yūtūbi un kaut kādus sīkums skatīties.
Publicēts: 06.12.09 21:40
 citēt
Uggga:Portreti laikam 10Ls prasīja par pirmo gaismu konsultāciju. Ja nekas nav mainījies, tad diez vai lētāk kādu no malas dabūsi, ja tikai kāds čoms var izlīdzēt.

Ir mainījies. Tagad par gaismām konsultāciju var dabūt tikai pamata fotokursu programmas ietvaros un grupā. Individuālas konsultācijas par atsevišķām tēmām uz doto brīdi vairs nepiedāvāju.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):