CANON tai ziņā ar visādām IS "JAUNU" un ko vēl tik nē ir LIELS "Batonētājs" piemēram ģeināls gabals , web.canon.jp... Kamēr nesalīdzināšu PATS tikmēr neticēšu I suņi auxtāk lec i ķeve nemīž
labāk iegādājies kādu gaišāku stiklu, ar ko bildēt pasākumos, lai ar zibspulzi nevajadzētu zibsnīt un traucēt koncerta klausītājus... tas bija kaitinoši traucējoši...
redz, ar to garo 2.8 Romis nevarēs bildēt tais mazajos mīlīgajos koncertos, kur pašvaki ar gaismu ... un arī telpu.. neņem mani par pilnu, Vilmār, vienkārši nokaitinājuši fotogrāfi, kas traucē mūziku klausīties ar savām zibspuldzēm... Romis ir viens, bet otrs dzīvo Dundagā...
nu ir tas 200 mm gaišs, kaķi labi var bildēt, var pa gabalu
stings:redz, ar to garo 2.8 Romis nevarēs bildēt tais mazajos mīlīgajos koncertos, kur pašvaki ar gaismu ... un arī telpu.. neņem mani par pilnu, Vilmār, vienkārši nokaitinājuši fotogrāfi, kas traucē mūziku klausīties ar savām zibspuldzēm... Romis ir viens, bet otrs dzīvo Dundagā...
nu ir tas 200 mm gaišs, kaķi labi var bildēt, var pa gabalu
Varēji pateikt uzreiz, ja traucēja, un ja Tu domā akustisko konci leļļu muzejā. Starp citu, nebiju tur vienīgais fotogrāfs, "klusos" gabalus bildēju bez zibeņa, ar 85mm f/1.8. Bildes pietiekami asas sanākušas.
jā tā damsīte vispār zibeņoja bezjēgā... redz , fotogrāfu tagad savairojies un visi grib bildēt... bet tas, ka visu koncerta laiku viņi klīst riņķī, meklē skata punktus, ķer mirkļus, zibeņo un laikam jau ar ne ar pirmo, ne ar otro reizi nesanāk, vajag arī 3.; 4.; 5. utt. reizi... tas skatītāju, klausītāju traucē, it sevišķi tādā intīmā koncertā, kāds bija leļļu muzejs. Ne tikai mani traucēja, bet arī citus klāt esošos.... Varētu jau laikam atklāt jaunu diskusiju par šo tēmu... Ir fotogrāfi. kas to dara nepamanāmi, t\ā piemēram te mītošais Haralds, Bites Blues Klubā - prieks vērot, cik tas notiek nepamanāmi- klusi maliņā, bet bildes labu labās....
aigarsa:es pa 500 diez vai savu 70-200 gribētu atdot. bet varbūt ir kāds, kas to vēlētos. veiksmi meklējumos.
Jauns ar garantiju maksā 750, tādēļ par lietotu 500 ir ļoti laba cena.
Tad pērc jaunu...
Nesaprotu kas tā par domāšanu varētu padomāt ka L stiklam tiko viņu iznes no veikala cena jānokrītas divreiz... L stikli ja saudzīgi lieto strādā n-tos gadus...
Jauns ar garantiju maksā 750, tādēļ par lietotu 500 ir ļoti laba cena.
Tad pērc jaunu...
Nesaprotu kas tā par domāšanu varētu padomāt ka L stiklam tiko viņu iznes no veikala cena jānokrītas divreiz... L stikli ja saudzīgi lieto strādā n-tos gadus...
Nopirkt jaunu vēl paspēšu, ja neviens nepiedāvās lietotu domāju, aptuveni 30% no jauna cenas ir ok. lietotam.