Jā esu pircis iekš ASV un tieši iekš B&H, bet ne sūtījis no viņiem. Garantijas talonā ir rakstīts ka garantija vēl darbojās Vācijā, Francijā un Anglijā
katik B&H nebij tie kas uz deklaraacijas noraada visu summu, kas galaa izveershas ljoti nesmuki. ja vien kaads lv čõms nedzīvo usa un lido uz ziemassvētkiem mājās
zazis:Jā esu pircis iekš ASV un tieši iekš B&H, bet ne sūtījis no viņiem. Garantijas talonā ir rakstīts ka garantija vēl darbojās Vācijā, Francijā un Anglijā
Canon USA garantija darbojas tikai USA. Iespējams ka pirki ko citu nevis canon.
Vēl tāds sīkums ka summa tur bij 1220 ar visu atlaidi. Tad vēls sīkums ka ja nemaldos katram štatam jārēķina savi sales tax klāt... tur no viena procenta līdz kādiem 10%....
Piemēram pērkot Ņujorkā šim objektīvam tie ir papildus 100 dolāri!
apmēram pirms 1-1,5 gadiem meklēju Canon 100-400mm. bija kanāls ASV, toreiz nebija nekādas škirbas[ja piemeta izmaksas ] kur pirkt Latvijā, vai ASV....Latvijas interneta veikalos tas maksāja ~ no 800 ar kapeikām Ls. precīzi vairs neatceros palūrēju e-pastā....ASV toreiz tas stikls maksāja ne mazāk kā 1500$
Luxfere - pirmo pirkumu uztaisiju pa taisno (Tokina stiklu priekš Minoltas) nekas netika uzrēķināts virsū, pat uz transportu iedeva 10% atlaidi. Pārējos maksāju no Latvijas bet sūtīja manai māsai, kura dzīvo asv un tad viņa sūtīja ar paciņu man.
zazis:Luxfere - pirmo pirkumu uztaisiju pa taisno (Tokina stiklu priekš Minoltas) nekas netika uzrēķināts virsū, pat uz transportu iedeva 10% atlaidi. Pārējos maksāju no Latvijas bet sūtīja manai māsai, kura dzīvo asv un tad viņa sūtīja ar paciņu man.
Nu ibio... mēs runājam par canon. Canon USA garantija darbojas iekš USA!
Piegāde tik tiešām iespējama arī par velti...
ieliec to BH objektīvu grozā un ievadi kādu no Ņujorkas zip kodiem, piemēram 10001 (kā jau teicu dažādiem štatiem dažādi nodokļi iespējams ka tur kur dzīvo Tava māsa tas nodoklis tik mazs ka māsa Tev par to pat neieminējās)
Kā pats tiko ieminējies māsa sūtīja ar paciņu Tev... tad sarēķini cik apdrošināta paciņa maksā!
ieliec to BH objektīvu grozā un ievadi kādu no Ņujorkas zip kodiem, piemēram 10001 (kā jau teicu dažādiem štatiem dažādi nodokļi ....
Kā pats tiko ieminējies māsa sūtīja ar paciņu Tev... tad sarēķini cik apdrošināta paciņa maksā!
tiešām iesaku to visu sarēķināt, jo protams izskatās kārdinoši daži objektīvi tur, bet mans rads dzīvo netālu no Ņujorkas un tad nu arī nodoklis bija 10% ... + kopā ar sūtīšanu man sanāca Latvijas cena mīnus kādi 10-15%, toties ņemšanās visiem baigā ...
Tādēļ arī pagaidām izvēlos vienkāršako ceļu, apjautājoties foruma dalībniekiem, varbūt kāds grib tikt vaļā no šāda stikla... nopirkt veikalā, vienalga - USA vai LV, pas'pēšu vēl