Tiek tirgotas trīs lietas : Aurora Camray 300w zipene un Aurora Foresto 100w zipene un Bowens Pulsar radio triggeri. Lielā zipene pielikta lai saprastu izmērus.
1. Aurora Camray 300w
Loti maz lietota. Pirkta kaa rezerves vieglā mazā zipenes. Izsauts varbūt 100-200 šāviņi. Speifikācija -> www.alb.co.kr...# Papildus komplektā nāk Softboksu speedring, standarta reflektors. (šiem nav bowens bajonete) Cena 149Ls
2. Aurora Foresto 100w Loti maz lietota. Pirkta kaa rezerves vieglā mazā zipenes. Izsauts varbūt 100-200 šāviņi. Speifikācija -> www.alb.co.kr...# Papildus komplektā nāk Softboksu speedring, standarta reflektors. (šiem nav bowens bajonete) Cena 89Ls
3. Bowens Pulsar trigeri. Cena par gabalu 76Ls
P.S. šeit var iečolēt cik tas maksā jauns : www.shopwiki.de...# (pie tam zipenei nenaak komplektaa vaacinsh un softoksu rings) www.mdfoto.lv...#
nez ko ar to pulsaru dariju nepareizi... nu nekādi šis nebij a mieru strādāt uz max īsāko laiku kas pentax nav nemaz tik īss (1/180sek.) uz 1/125 gāja - apvainojos nenopirku - maucu ar optisko (nu es plecs pie pleca ar citiem nebildēju)
man tas pats. neviens negrib šancēt uz 1/250. pat pocedwizards arii neshancee. cik patesteeju sapratu ka tas tomeer no kameras atkariigs. citai kamerai citi sledza sinhro ar tiem pashiem radio trigeriem (kaut arii raksta ka 1/250). gan pockedam gan puslaram. vienai kamerai 1/160, citai kamerai 1/200, citai kamerai 1/125... ne ar vienu kameru kura man ir neviens no radio trigerriem nevar iedot 1/250. ne kiintiietis, ne forshais anglis (bowens), ne gudrais amerikaanis (pulsars)
Mums ir viena maza walimex CY-300 ko radiniecei savulaik no Garjāņa puķu bildēšanai ar Tronix barošanas paņemu izmēros kā šitā Andrez 100w un ar metāla korpusā ,brīvi ievietojās vidējā Lowepro mugurenē kopā ar stikliem un 2 kamerām nokonstatēju ka tā ar KĪNIEŠU pašu lētāko trigeri VĒSI sinhronizējās kautkur 1/200 - 1/250 . Vienkārši puķu bildētāja neko īsti nerubot no "Sinhronizācijās" bij spilgtā saulē bildējot uzkruķijusi laiku uz maxsimālo kur melna mala nerādās , tas izrādijās 1/200-1/250 nu un dragājusi tā , es ar pabrīnijos bet DARBOJĀS
Schnircks:Nu moins....... vai tiešām neviens nav pamanījis, ka minimālais sinhronizācijas ātrums ir atkarīgs no fochika, nevis no palaidēja?
NE VIENMĒR , gadās ka palaidējs nespēj nosinhronizēt vairāk par 100-125 bet pa vadu viss notiek NORMĀLI līdz pat Kameras slēdzim paredzētajā sinhronizācijā 'Lidz galam vaļā" un arī kaut vai lidz 1/700- 1/800 bet tad protams tikai ar "svītru" ,am piemēram ar centrālo slēdzi sinhronizējās uz 1/500 PA VADU bet ar palaidēju TAS PATS slēdzi vairāk par 1/100 NEKĀ , vienkarši NEZIBINĀS
nu nez. man vecaa Yashica 124G un mamma c33 abas vareja kaut vai pie 1/500 - lielaks sledzha laiks nebija - sinhronizeties... nekada ultraklase nebija... vienkarshi centrsledzis.
versatile:nu nez. man vecaa Yashica 124G un mamma c33 abas vareja kaut vai pie 1/500 - lielaks sledzha laiks nebija - sinhronizeties... nekada ultraklase nebija... vienkarshi centrsledzis.
centr. slēdzis nav probl. sinhronizēties, ar lamelēm ir citādi un pluss - elektronika, kā kuram modelim.
Nu piemēram zinu ka manai bijušajai kamerai 5D bij defekts, nesinhronizējās, kad slēdzis bij ātrāks kā 1/160 (ja nemalddos ofociāli vajadzēja būt vismaz 1/200)... pārbaudīts uz dažādiem palaidējiem...
bet principā man tas darba ātrumu nekādi nemazināja...
versatile:nu nez. man vecaa Yashica 124G un mamma c33 abas vareja kaut vai pie 1/500 - lielaks sledzha laiks nebija - sinhronizeties... nekada ultraklase nebija... vienkarshi centrsledzis.
Ja vēl vecaa Yashica 124G un mamma c33 ir - būtu interesanti pa vidu trigerus iespraust, apskatīties kā tur ar tiem pixeļiem sanāk
ja negribibi maksāt "foršos" nodokļus un shippingu tad noperc biļeti un pats aizlido...
gribi lētu trigeri pilns ebays...
Prieškam pašam jābrauc?? Pietiekami daudz cilvēki lido uz Jeņķiem un viņi atvedīs ja paprasīšu! Es Tev izdarīju piedāvājumu............... ''Majo delo maļenkoje, mne predložit - tebe atkazatsa'' - izvēle tava!!!!!!!!!
Prieškam pašam jābrauc?? Pietiekami daudz cilvēki lido uz Jeņķiem un viņi atvedīs ja paprasīšu! Es Tev izdarīju piedāvājumu............... ''Majo delo maļenkoje, mne predložit - tebe atkazatsa'' - izvēle tava!!!!!!!!!
Nu tad dari tā!!! Adoramas veikals atrodas Ņujorkā... tur viņam vēl Ņujorkas sales tax (~10%) pieliec klāt...
Kā arī vēl tāds sīkums ka Jeņķu palaidējiem ir citas frekvence nekā tiem kas tirgojas Eiropā... nopirksi kādas lietas (galvas ar iebūvētajiem palaidējim, citus palaidējus utt) nākotnē eiropā nestrādās!!!
Nezinu gan - pagaidām pārējie kas ir strādā un nav nekādas starpības ar frekvencēm, ir gan Eiropā pirktie un ir arī divi gab no Jeņķiem! Tu manu piedāvājumu zini - ja kas stūti PM. Lai veicas tirzniecībā...!
ticigais:Nezinu gan - pagaidām pārējie kas ir strādā un nav nekādas starpības ar frekvencēm, ir gan Eiropā pirktie un ir arī divi gab no Jeņķiem! Tu manu piedāvājumu zini - ja kas stūti PM. Lai veicas tirzniecībā...!
ticigais:Nezinu gan - pagaidām pārējie kas ir strādā un nav nekādas starpības ar frekvencēm, ir gan Eiropā pirktie un ir arī divi gab no Jeņķiem! Tu manu piedāvājumu zini - ja kas stūti PM. Lai veicas tirzniecībā...!
Jap Tev taisnība, apskatīju konkrētajiem Bowens, kas linkā, tik tiešām tikai eiropas frekvences...