forum.gif
meklee fotomodeli? :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / meklee fotomodeli? :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.01.07 16:57
 citēt
meitenes sak pieteikties par modeleem :)
Publicēts: 17.01.07 17:00
 citēt
meitenes sak pieteikties par modeleem :)

nu tak, pareizā vieta kur pieteikties.
Publicēts: 17.01.07 17:21
 citēt
tikai loti interesants jautajums par maksashanu: drizak man jau shkiet ka alga fotomodelei bus skaists portfolio ar bildeem, KAS NAV MAZ! vaine?
Publicēts: 17.01.07 17:45
 citēt
es mekleeju darbinju ar atalgojumu (par to vienosimies)...ja interesee raksti miiluliite172@inbox.lv.

Par "darbiņu" nez vai sanāk "atalgojums", vien samaksiņa...:)))

:lol:
Publicēts: 17.01.07 18:35
 citēt
Nelaime taa, ka fotograafi jau arii normaali grib atliidziibu un bildi taa labi noandeleet, lai vilks paeedis un kaza knapi dziiva, nu, lai sanaak i fotograafam i modelim jau reti izdodas.
Publicēts: 17.01.07 19:52
 citēt
manuprat iet runa par fotografeim iesacejiem. iespejams modelei pat nebuus interesanti apluukot sos foto. un iespejams ka fotografs nebuus speejiigs izmantot savu modeli pienaciigi(radoshaja noziimee). saubos vai kads sejienes snobs ar pusliidz labu prasmi tagad "nolaidiisies tik zemu". savukart iesacejs kads kuram modeles atrasana sagada problemas buss tikai prieciigs no sada piedavajuma. katra zinaa mani ieintereseeja.
liizd ko buusu ticis gala ar daziem dziives siikumiem,obligati sazinasos ar so meiteni
Publicēts: 18.01.07 15:20
 citēt
te japieiet no otra gala :P

ja kadam blogerim uzmaksies FIRMA kam vajadzes nu dikti skaistu fotografiju, kailfoto ar jogurtu, piemeram, tad ari samaksa modelei atradiisies
Publicēts: 18.01.07 15:37
 citēt
superbeibe, tu izskatis tada apnjemiga un velies nopelnit, varbut vari sarunat kadu FIRMU kam vajag bildes, un tad jau - luchikam bus pozitiivs saldo, i tev bildes i nauda, i pircejam labi, kas par to visu samaksaa.
Publicēts: 18.01.07 17:20
 citēt
luchiks publiski koljii meitenes :))))))))))

forshi! 8)
Publicēts: 18.01.07 17:34
 citēt
piekās to darbu, kā es piekāsis savējos:)))

Es varētu, ja no manis nebūtu atkarīgs vai būs pāris jauni projekti... Ja mani kāds nolaupītu - tad nebūtu izvēles, a tā....

Zin, pat varētu nolaupīt, bet Shadow lūr, 100punkti nostučīs....

kam? :)
Publicēts: 18.01.07 20:07
 citēt
:D man jau vel uz turieni ar jaaripo :D esmu no Gulbenes...bet dziivojos pa Riigu :)

he es ar no Gulbenes :D
Publicēts: 18.01.07 20:24
 citēt
Neskadee jau kaadu Dievam tiikamu vai miilestiibas darbinju izdariit, bet ja kaads taa ipashi meklee darbinju un ne priekam / hobijam / sevis izgliitoshanai / pieredzes guushanai, bet tieshi darbu un veel bez atalgojuma, tad vinjam Maates Tereezes komplekss vai kaa citaadi jociigs.
Publicēts: 18.01.07 20:36
 citēt
harald, nu nebija jau MT nemaz tik kompleksaina :D

Protams nee, bet pateiciiga tam, lai vinjas vaardu izmantotu nosaukumam - uzreiz skaidrs, kas par kompleksu.
Publicēts: 18.01.07 21:14
 citēt
šajā gadījumā MTK nav, protams.
jaa es ar taa domaaju,jo lučiks man izmaksaas pusdienas :D

Nu, ja ne prezentaacijas ar zakusoniem, 1/2 prese fotograafu ietu citur darbu mekleet.
Publicēts: 20.01.07 22:10
 citēt
10 ls stundaa...ja veel vizaazists liidz tad 100 pa deinu sanaaks=)
Publicēts: 21.01.07 20:05
 citēt
Raksts ir trāpījis Lučika 10-niekā un jau pirmās smuckās bildes jau redzēju. Nosaukums gan nav pareizs...vajadzēja rakstīt...meklēju fotogrāfu, kurš nav nūģis...
Publicēts: 21.01.07 21:23
 citēt
khmm... te jau dažs labs piedāvājums ir tāds, ka jāsāk nopietni apsvērt, vai nevajaga kļūt par fotogrāfu... :mrgreen:
Publicēts: 22.01.07 22:40
 citēt
lučikam medālis! Bildes labas! - cik nu redzēts :)

es arī tam piekrītu...Lučiks noriskēja un no tā nekaunās...ielika bildes un labas.
Cik daudzi tagad domā, eh , kā vajadzēja paprovēt, bet tagad jau grūtāk...jauzņem labāk par Lučiku, bet tas ir pagrūti.
Bet nekautrejaties, nekas nav labāks par īstu azarta sacensību, un meitene gaida uzaicinājumu.
Publicēts: 23.01.07 00:39
 citēt
varbuut tieshi otradi tu samaksaasi fotografam lai tevi nofotografe? :D parasti modelem neko nemaksaju, bet ir tieshi otraadi - vinjas ( vinji) maksa man...Vai tev nav nedaudz par atru prasit naudu par to, ka tu stajies kameras priekshaa? :D

katrs cen'sas pelniit kaa maak. Taas, kas maksaa fotograafam nekad nenosprau'z meer'ki augstaak par foto ieguu'sanu. Kas veelaas ko sasniegt, maacaas nosaukt savu cenu, sevi pasniegt...tas ir domaats gan uz modeli, gan uz fotograafu.
Es ne'nemu maksu par savu darbu taapeec, ka tas neatbilst liimenim par kuru var sa'nemt samaksu, bet zinu daudzus, kas nebildee labaak par mani, bet naudinju nem. Visu nosaka pieprasiijuma un piedaavaajuma attieciiba. Neredzu nekaa paarmetama ne fotograafiem, ne modeleem.
Publicēts: 23.01.07 11:37
 citēt
Cerība ir pēdejā, kas mūs pamet,(un par modeli kļūst retā...bet sapnis jau ir sākums).
Bet par pēdejo pilnībā esmu vienisprātis ar sundew.
Publicēts: 23.01.07 14:16
 citēt
Pag, tad sanaak ka es varu justies traki laimiigs, jo esmu atradis tieshaam iistu modeli?

Justies laimīgs vari arī bez modeles, cita lieta, vai tāds esi...:))

luchiks visam piejiet "pec butibas" :)
Publicēts: 23.01.07 21:02
 citēt
Lasu visu rakstīto un man prieks, ka praktiski visus pazīstu un visi (lai arī ko raksta) ir krietni cilvāki ar krietnām domām
Publicēts: 23.01.07 22:29
 citēt
Lasu visu rakstīto un man prieks, ka praktiski visus pazīstu un visi (lai arī ko raksta) ir krietni cilvāki ar krietnām domām

nu bet.... nopietnā portālā nopietni un krietni cilvēki ;)
Publicēts: 23.01.07 22:34
 citēt
:D man prieks.
Publicēts: 24.01.07 18:21
 citēt
Pag,
Nav man vinja galerijaa, varbuut ka kaadreiz arii buus..
Profesionaala modele - maaciijusies modelju skolaa, straadaajusi par modeli.. kaa lai nejuutos laimiigs?

Kur bildes?
Publicēts: 24.01.07 20:23
 citēt
:D man prieks.
man prieks, ka Tev prieks un gadiijumaa, ja Tev prieks par to, ka man prieks par to, ka Tev prieks, tad man prieks arii par to, ka Tev prieks par to, ka man prieks par to, ka Tev prieks!

Par to reiz presee panesaas /mazliet analoga situaacija/ - zjurnaalists njem, bet interveejamais dod interviju. Vai zjurnaalistam jaamaksaa interveejamajam? Iznacjaljno laikam nepaceelaas jautaajums "Vai interveejamajam jaamaksaa zjurnaalistam? ".
Publicēts: 24.01.07 21:20
 citēt
tad iedod beidzot apgerbu modelei,lai var raadiit publiski!Labak vienreiz redzet neka 100 reiz runat.
Publicēts: 24.01.07 22:10
 citēt
nee nee, nav tur ko apgjeerbt.. :D

...kur tu pazudi...nav ko apģērbt?
Publicēts: 25.01.07 03:33
 citēt
Ta re kā.Paldies ar info...manejo uz modelu skolu nelaidisu.
Publicēts: 25.01.07 06:25
 citēt
Ta re kā.Paldies ar info...manejo uz modelu skolu nelaidisu.

Vot savtiigais! :D

vai šis būt raidījums "Mans būs mans...?" ;)
Publicēts: 31.01.07 09:04
 citēt
tik daudz rakstīts un ........kur tad bildes?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas