var nopirkt papīra fonu rullī-40 ls var nelielu (1.3x1.3m)plastikāta bfsā-10ls var saliekamu MD foto-35ls var nopirkt auduma(3x6m)-40-70ls Cik lielu Tev vajag? baltos būs grūti un dārgi izīrēt.
jo vairāk,jo labāk,pat samaksāšu Tev par to... Bet Tavs jautājums par agroplēves maukšanu galvā klientam,man lika aizdomāties par Tavu kompetenci portretu bildēšanā
Lunis:"Galvasfoto" pietiek ar 1,2m atstarotāja balto pussi , kautkur MD šis kādus 10Ls liekas maksāja , saliekams 30cm pankukā un pasitāms padusē
Schnircks:Labāk gan ieteiktu tad kaut ko ar firmas logo fonā....
+1 noderīgi padomi! paldies.
ekoists:
Cz..
priekš tevis man būs melnā plēve, lai tev neskauž
jo vairāk,jo labāk,pat samaksāšu Tev par to... Bet Tavs jautājums par agroplēves maukšanu galvā klientam,man lika aizdomāties par Tavu kompetenci portretu bildēšanā ar humora izjūtu tu neesi apveltīts, liek aizdomāties
Mhh...ja kādam interesē, paldies ekoista ieteikumam, šodien biju bfs un šiem taisni atlaides foniem, dabūju 1.3m plastikāta zem 5īša Nopirku balto un gaiši pelēko.
BFS tur kaut kādas "pirms dropes" mega atlaides...
Spura:Mhh...ja kādam interesē, paldies ekoista ieteikumam, šodien biju bfs un šiem taisni atlaides foniem, dabūju 1.3m plastikāta zem 5īša Nopirku balto un gaiši pelēko.
Kur atrodas tas veicis?
Spura:Mhh...ja kādam interesē, paldies ekoista ieteikumam, šodien biju bfs un šiem taisni atlaides foniem, dabūju 1.3m plastikāta zem 5īša Nopirku balto un gaiši pelēko.