Pārsvarā šeit nodarbojas ar smadzeņu skalošanu un netīrās veļas mazgāšanu!
Vajadzētu noprecizēt jautājumu- ko īsti grib tīrīt spoguļkamerai? Laikam jau domāta matrica (sensors)? Matricu var tīrīt arī pats (vismaz es tā daru), ja ir iegādāts speciāls komplekts tīrīšanai (šķidrums un švabs), vai var uzticēt meistaram jebkurā darbnīcā, kur remontē fotoaparātus. Man šķiet, ka daži aktīvisti no fotobloga par 15 naudiņām arī ar to tīrīšanu krāmējās.
ja nepiecieshams ir tirit matricu! pasham iisti ta komplekta naw bet darbnica tiesi canon tas maksa 25 ls. ta ka gribetos bish letak! butu ljoti svetigi uzzinat kursh tieshi waretu iztirit pa tiem 15 ls .
Portreti:Es ņemu 40 Ls par matricas mazgāšanu un klientu man netrūkst.
Par 15-25 tajos servisos var dabūt gaisa uzpūšanu matricai, neko vairāk.
es warbut waru palugt tawu e-pastu?! ta es tew atsutitu bildi kas par vainu bildem! un warbut waretu meginat kko sarunat ta! ja kas mans e-pasts ir jurjans1@inbox.lv
Portreti:Es ņemu 40 Ls par matricas mazgāšanu un klientu man netrūkst.
Par 15-25 tajos servisos var dabūt gaisa uzpūšanu matricai, neko vairāk.
es warbut waru palugt tawu e-pastu?! ta es tew atsutitu bildi kas par vainu bildem! un warbut waretu meginat kko sarunat ta! ja kas mans e-pasts ir jurjans1@inbox.lv
var gan pūst, gan mazgāt, tik jāsaprot ka pat perfekti tīrai matricai jau pēc pirmā kadra var uzkrist puteklis/ļi . Nav svarīgi cik tīra notīrīta matrica, bet gan lai putekļi nebūtu redzami lietojamās f robežās. Pārbaudot baltu lapu ar Autlolevels VIENMĒR būs neciešams skats