forum.gif
Ne- Pikseļdrāzēju forums.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ne- Pikseļdrāzēju forums.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.12.09 16:41 labots
 citēt
Tā nu tas ir...!

Vai kāds no jums gribētu ko mainīt un parunāt par saturiskumu fotogrāfijā?

Varat uzreiz iedomāties bildi, kādu jūs izmisīgi gribētu uzfočēt? Nē, nevis svešu- savējo varat iedomāties!? Kas tajā būtu attēlots? Un kā?
Publicēts: 08.12.09 16:44
 citēt
Portreti:Tā nu tas ir...!

Varat uzreiz iedomāties bildi, kādu jūs izmisīgi gribētu uzfočēt? Nē, nevis svešu- savējo varat iedomāties!? Kas tajā būtu attēlots? Un kā?
es gribeetu nofotografeet izdraaztu pikseli.
Publicēts: 08.12.09 16:45
 citēt
Laciz:

Bet aprakstīt, kā izskatītos bilde? Jeb slinkums?
Publicēts: 08.12.09 16:50
 citēt
uz peleeka vorseliina noguldiits pikselis, veelams visaa agumaa, ar viscietaako un asaako stiklu. saapiiga sejas izteiksme - obligaata.
Publicēts: 08.12.09 16:51
 citēt
Laciz:uz peleeka vorseliina noguldiits pikselis, veelams visaa agumaa, ar viscietaako un asaako stiklu. saapiiga sejas izteiksme - obligaata.

Varbūt laimīga sejas izteiksme? Tu tiešām dromā, ka viņi tur zemāk, forumā, pikseļus drāž caur sāpēm?:)
Publicēts: 08.12.09 16:53
 citēt
Gudris:Saeimas sēžu zālē sēž 100 kailas modeles(deputātes)...un klausās kā runā kails prezidents(es) no trībīnes ...kaut kā tā

Sākums labs!

Bet davai- īstenojamas idejas! Tajā zālē neviens nelaidīs, 100 modeles plikas nekad nedabūsi, un pat ja dabūsi un laidīs, nevienam tas neasociēsies ar pikseļiem!
Publicēts: 08.12.09 16:55
 citēt
Portreti:Tajā zālē neviens nelaidīs, 100 modeles plikas nekad nedabūsi

Bet zāles imitāciju var uztaisīt JEBKUR.

Portreti:nevienam tas neasociēsies ar pikseļiem!

Paga, te runa par saturiskumu fotogrāfijā vai par asociācijām ar pikseļiem?
Publicēts: 08.12.09 16:56
 citēt
man patīk Gudra ideja, tikai to vajadzētu ar reālām personām, ne modeļiem. ļoti realistiski tad būtu. un tribīnē vajadzētu ministru prezidentu, bet prezidentam vienīgajam varētu būt uzmests mazs halātiņš un cepurīte ar krustu un kaklā bleķa bundža pateicībām.
Publicēts: 08.12.09 16:59
 citēt
alvils:

Paga, te runa par saturiskumu fotogrāfijā vai par asociācijām ar pikseļiem?

Attīstījām Gudra ideju. Kāpēc "VAI"? Saturiskums IR asociācijas arī.
 citēt
Gudris:Saeimas sēžu zālē sēž 100 kailas deputates(modeles)...un klausās kā runā kails prezidents(es) no trībīnes ...kaut kā tā
vajag ar vairāk plikņiem, 100, nav nekāds cipars, pasaulē, viens otrs bildē simtus kailu cilvēku vienlaicīgi vienā bildē....
 citēt
petersonsphoto:man patīk Gudra ideja, tikai to vajadzētu ar reālām personām, ne modeļiem. ļoti realistiski tad būtu. un tribīnē vajadzētu ministru prezidentu, bet prezidentam vienīgajam varētu būt uzmests mazs halātiņš un cepurīte ar krustu un kaklā bleķa bundža pateicībām.

Davai, fantazējam realizējamas bildes!
Publicēts: 08.12.09 17:00
 citēt
petersonsphoto:man patīk Gudra ideja, tikai to vajadzētu ar reālām personām, ne modeļiem. ļoti realistiski tad būtu. un tribīnē vajadzētu ministru prezidentu, bet prezidentam vienīgajam varētu būt uzmests mazs halātiņš un cepurīte ar krustu un kaklā bleķa bundža pateicībām.

jau labāk. :) ar foto šo ideju varētu būt pagrūti realizēt. bet var mēģināt uzzīmēt/uzgleznot! :)
Publicēts: 08.12.09 17:00
 citēt
negatIvs:
Gudris:Saeimas sēžu zālē sēž 100 kailas deputates(modeles)...un klausās kā runā kails prezidents(es) no trībīnes ...kaut kā tā
vajag ar vairāk plikņiem, 100, nav nekāds cipars, pasaulē, viens otrs bildē simtus kailu cilvēku vienlaicīgi vienā bildē....

Mēs esam fotobloga čatisti, nevis pasaules speci, nav ko salīdzināt pimpi ar pirkstu!
Publicēts: 08.12.09 17:01
 citēt
OK - ja pa nopeietnam, tad man bija viena ideja - ilgi lolota - tas bija tajaa laikaa kad ar alloxu kashkjeejos - izdrukaat vinja lielo dibenbildi, ieaameet, piekaart pie sienas un tad sasaukt bomzhus, iedot vinjiem pa pudelei - lai dzer, staav un apbriino,... un taadu smuku zelta ramochku, kas izstaro liegi zeltainu gaismu....
Publicēts: 08.12.09 17:01
 citēt
alvils:

jau labāk. :) ar foto šo ideju varētu būt pagrūti realizēt. bet var mēģināt uzzīmēt/uzgleznot! :)

Fotobloga čatistus savākt varētu...bet kā nosimbolizēt tieši PIKSEĻU drāzšanu tā, lai parastam skatītājam arī pielec!?
Publicēts: 08.12.09 17:02
 citēt
Laciz, žēl, ka ideja netika realizēta...
Publicēts: 08.12.09 17:02
 citēt
Laciz:OK - ja pa nopeietnam, tad man bija viena ideja - ilgi lolota - tas bija tajaa laikaa kad ar alloxu kashkjeejos - izdrukaat vinja lielo dibenbildi, ieaameet, piekaart pie sienas un tad sasaukt bomzhus, iedot vinjiem pa pudelei - lai dzer, staav un apbriino,... un taadu smuku zelta ramochku, kas izstaro liegi zeltainu gaismu....

Un ko tad tā bilde simbolizētu?
Publicēts: 08.12.09 17:03
 citēt
P.S. neko nezinu par Allohu un milzu dibenbildi...

Domai vajadzetu skaidri nolasīties jebkurā auditorijā, nevis tikai šaurā lokā...
Publicēts: 08.12.09 17:04
 citēt
Portreti:

Domai vajadzetu skaidri nolasīties jebkurā auditorijā, nevis tikai šaurā lokā...

Kāpēc? Priekškam? Nafig?
Publicēts: 08.12.09 17:04
 citēt
Laciz:

www.fotoblog.lv... :D
Publicēts: 08.12.09 17:05
 citēt
alvils:
Portreti:

Kāpēc? Priekškam? Nafig?

Skaidrībai.
Publicēts: 08.12.09 17:06
 citēt
Alloxa:
Laciz:lots? Un kā?

www.fotoblog.lv... :D

Nekādas sakarības ar pikseli neredzu. Televizors galvenajā lomā...
Publicēts: 08.12.09 17:06
 citēt
Portreti:

"Kas var būt labāks par to!" teica Mārtiņš Rītiņš un nopirka vēl divus belašus.

^ Safrizē kādu kungu, ietērp pavāra kostīmā un laid ielās :)

p.s. - ja dodamies uz centrāltirgu apdrošinam kameru + sagatavojamies uz nīgriem tantiņu skatieniem.
Publicēts: 08.12.09 17:07
 citēt
alvils:
Portreti:

Kāpēc? Priekškam? Nafig?

piekriitu
Publicēts: 08.12.09 17:07
 citēt
arturso:
Portreti: pateicībām.

"Kas var būt labāks par to!" teica Mārtiņš Rītiņš un nopirka vēl divus belašus.

^ Safrizē kādu kungu, ietērp pavāra kostīmā un laid ielās :)

p.s. - ja dodamies uz centrāltirgu apdrošinam kameru + sagatavojamies uz nīgriem tantiņu skatieniem.

Un ko tas kungs (bilde) simbolizēs? Kāds būs bildes saturs? Tjipa prikolam?
Publicēts: 08.12.09 17:08
 citēt
Laciz:
alvils:uote]

Kāpēc? Priekškam? Nafig?

piekriitu

Pats fočēsi un pats apjūsmosi? Primitīvi! Tāpēc lai nebūtu primitīvi.
Publicēts: 08.12.09 17:10
 citēt
Tikumības policijas patruļa ienāk centra namu iekšpagalmā un redz
O! baigi foršā vietiņa, kur visiem četriem nokniebties!

Rekur anekdote gudrim. Lai saģēr frendus mentu kostīmos, paņem disko gaismas, stekus, piščas, roku dzelžus un jampadracis pie mājas var sākties ;d tik jālūko lai neierodas īstā the police. Lūdzams nejaukt ar to kur stings dziedāja.
 citēt
nu domaaju, ka visi aktiivie forumisti paziist taadus tipaazhus-vecteevus un vinju hrestomaatiskaas bildes. arii par teemu "baiduks" man bija laba ideja, bet pagaidaam pietaupiishu
 citēt
Portreti:

Pats fočēsi un pats apjūsmosi? Primitīvi! Tāpēc lai nebūtu primitīvi.

Ja nav nekādas asociācijas ar PIXELI, ir primitīvi? :D
Publicēts: 08.12.09 17:11
 citēt
Diez, Portreti idejas aptrūkās vai kas? :)

Bija ideja, kurai nepietiek prāta, spēju, lai to realizētu:
Nomākusies vai lietaina diena, vairāk uz vakaru. Priekšplānā saplēsta šņabja pudele, aizmugurē izplūdis (tipa, lai saprast nevar, bet var tik apjaust) kokā pakāries cilvēks :)
Publicēts: 08.12.09 17:16
 citēt
Annir, Alloxa izrādās neslikts psihologs, nobilde to dupsi tā, kā tas d. paliek, dažu zemapziņā, uz ļoti ilgu laiku!!! Interesanti, kad tu aizmiedz acis, tev tikai tas dupsis rādās, vai tikai Alloxa's nikbilde!???? ;)
Publicēts: 08.12.09 17:18
 citēt
Gudris:
Bzh:Diez, Portreti idejas aptrūkās vai kas? :)

Bija ideja, kurai nepietiek prāta, spēju, lai to realizētu:
Nomākusies vai lietaina diena, vairāk uz vakaru. Priekšplānā saplēsta šņabja pudele, aizmugurē izplūdis (tipa, lai saprast nevar, bet var tik apjaust) kokā pakāries cilvēks :)

steidzami griezies vai zvani uz krīzes centru...kāmēr neesi to fočiku uz taimeri uzlicis :(

Pierunaaji... Grieziishos :D:D:D:D
Publicēts: 08.12.09 17:19
 citēt
Kungs var simbolizēt to ko attiecīgā brīdi vajag, ja lūko pēc anekdotes tad kautvai to pašu MR. Nu sāls protams tajā ka katru dienu neredzētu smuki ģērbušos pavāru ar visiem pričendāļiem un cepurēm ēdam belašus. :) Bet nu ja taisnība tās vairāk tādas dullās bildes tāpat kā pašas stulbās anekdotes. Vienkārši kičs
Publicēts: 08.12.09 17:22
 citēt
Alloxa:Annir, Alloxa izrādās neslikts psihologs, nobilde to dupsi tā, kā tas d. paliek, dažu zemapziņā, uz ļoti ilgu laiku!!! Interesanti, kad tu aizmiedz acis, tev tikai tas dupsis rādās, vai tikai Alloxa's nikbilde!???? ;)
godiigi sakot - uz ilgaaku laiku biju piemirsis pa Tevi :)
Publicēts: 08.12.09 17:25
 citēt
Publicēts: 08.12.09 17:26
 citēt
Portreti:

Nekādas sakarības ar pikseli neredzu. Televizors galvenajā lomā...

ar "izdraaztu..." - zinot tavu izmīļotāko tēmu... dziesmiņa arī temā = ВИА "Три Идиота" - Йожыка Трахать Нельзя Ни Хрена!)... ;)
Publicēts: 08.12.09 17:30
 citēt
Laciz:
Alloxa:Annir, Alloxa izrādās neslikts psihologs, nobilde to dupsi tā, kā tas d. paliek, dažu zemapziņā, uz ļoti ilgu laiku!!! Interesanti, kad tu aizmiedz acis, tev tikai tas dupsis rādās, vai tikai Alloxa's nikbilde!???? ;)
godiigi sakot - uz ilgaaku laiku biju piemirsis pa Tevi :)

Pirmo mīlestību nevar aizmirs... var piemirst uz kādu laiCIņU ;)
Publicēts: 08.12.09 17:43 labots
 citēt
Laciz:OK - ja pa nopeietnam, tad man bija viena ideja - ilgi lolota - tas bija tajaa laikaa kad ar alloxu kashkjeejos - izdrukaat vinja lielo dibenbildi, ieaameet, piekaart pie sienas un tad sasaukt bomzhus, iedot vinjiem pa pudelei - lai dzer, staav un apbriino,... un taadu smuku zelta ramochku, kas izstaro liegi zeltainu gaismu....

a ideja, atrauta no personālijām ir laba. īpaši- liegā gaisma...

UN TAD... šito bildi saimas sēžu zālē starp 100 plikiem deputatiem, fin-min trako kreklā ar specpilnvaru zobos, vicemēru ar sasistu seju, prezidentu ar krustu uz cepurītes un ziedojumu bundžu kaklā un tā, lai šamiem visiem ģenitālijas redz....
.. un vienu murminoši smaidīgu nasingspešalu kkur stūrī...

un tad bomžus pat saukt nevaidzēs, viņi paši autoriem ne tikai pa alam- pa kastei izpirks. un CNN rindā ar stāvēs....
Publicēts: 08.12.09 18:04
 citēt
taada bilde jaadod eltonam taisiit. alloxa ir aitu haltuurists ar paarkalibreetu monitoru :(
Publicēts: 08.12.09 18:06
 citēt
TAUTA!!!!!!

MAN IR SVARĪGA ZIŅA!!!

PĪPĒT KAPRONU NAV, UZSVERU - NAV!!! - VESELĪGI!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):