Gudris:Saeimas sēžu zālē sēž 100 kailas modeles(deputātes)...un klausās kā runā kails prezidents(es) no trībīnes ...kaut kā tā
Sākums labs!
Bet davai- īstenojamas idejas! Tajā zālē neviens nelaidīs, 100 modeles plikas nekad nedabūsi, un pat ja dabūsi un laidīs, nevienam tas neasociēsies ar pikseļiem!
man patīk Gudra ideja, tikai to vajadzētu ar reālām personām, ne modeļiem. ļoti realistiski tad būtu. un tribīnē vajadzētu ministru prezidentu, bet prezidentam vienīgajam varētu būt uzmests mazs halātiņš un cepurīte ar krustu un kaklā bleķa bundža pateicībām.
petersonsphoto:man patīk Gudra ideja, tikai to vajadzētu ar reālām personām, ne modeļiem. ļoti realistiski tad būtu. un tribīnē vajadzētu ministru prezidentu, bet prezidentam vienīgajam varētu būt uzmests mazs halātiņš un cepurīte ar krustu un kaklā bleķa bundža pateicībām.
petersonsphoto:man patīk Gudra ideja, tikai to vajadzētu ar reālām personām, ne modeļiem. ļoti realistiski tad būtu. un tribīnē vajadzētu ministru prezidentu, bet prezidentam vienīgajam varētu būt uzmests mazs halātiņš un cepurīte ar krustu un kaklā bleķa bundža pateicībām.
jau labāk. ar foto šo ideju varētu būt pagrūti realizēt. bet var mēģināt uzzīmēt/uzgleznot!
OK - ja pa nopeietnam, tad man bija viena ideja - ilgi lolota - tas bija tajaa laikaa kad ar alloxu kashkjeejos - izdrukaat vinja lielo dibenbildi, ieaameet, piekaart pie sienas un tad sasaukt bomzhus, iedot vinjiem pa pudelei - lai dzer, staav un apbriino,... un taadu smuku zelta ramochku, kas izstaro liegi zeltainu gaismu....
jau labāk. ar foto šo ideju varētu būt pagrūti realizēt. bet var mēģināt uzzīmēt/uzgleznot!
Fotobloga čatistus savākt varētu...bet kā nosimbolizēt tieši PIKSEĻU drāzšanu tā, lai parastam skatītājam arī pielec!?
Laciz:OK - ja pa nopeietnam, tad man bija viena ideja - ilgi lolota - tas bija tajaa laikaa kad ar alloxu kashkjeejos - izdrukaat vinja lielo dibenbildi, ieaameet, piekaart pie sienas un tad sasaukt bomzhus, iedot vinjiem pa pudelei - lai dzer, staav un apbriino,... un taadu smuku zelta ramochku, kas izstaro liegi zeltainu gaismu....
Davai, fantazējam realizējamas bildes!
"Kas var būt labāks par to!" teica Mārtiņš Rītiņš un nopirka vēl divus belašus.
^ Safrizē kādu kungu, ietērp pavāra kostīmā un laid ielās
p.s. - ja dodamies uz centrāltirgu apdrošinam kameru + sagatavojamies uz nīgriem tantiņu skatieniem.
Tikumības policijas patruļa ienāk centra namu iekšpagalmā un redz O! baigi foršā vietiņa, kur visiem četriem nokniebties!
Rekur anekdote gudrim. Lai saģēr frendus mentu kostīmos, paņem disko gaismas, stekus, piščas, roku dzelžus un jampadracis pie mājas var sākties ;d tik jālūko lai neierodas īstā the police. Lūdzams nejaukt ar to kur stings dziedāja.
nu domaaju, ka visi aktiivie forumisti paziist taadus tipaazhus-vecteevus un vinju hrestomaatiskaas bildes. arii par teemu "baiduks" man bija laba ideja, bet pagaidaam pietaupiishu
Bija ideja, kurai nepietiek prāta, spēju, lai to realizētu: Nomākusies vai lietaina diena, vairāk uz vakaru. Priekšplānā saplēsta šņabja pudele, aizmugurē izplūdis (tipa, lai saprast nevar, bet var tik apjaust) kokā pakāries cilvēks
Annir, Alloxa izrādās neslikts psihologs, nobilde to dupsi tā, kā tas d. paliek, dažu zemapziņā, uz ļoti ilgu laiku!!! Interesanti, kad tu aizmiedz acis, tev tikai tas dupsis rādās, vai tikai Alloxa's nikbilde!????
Bija ideja, kurai nepietiek prāta, spēju, lai to realizētu: Nomākusies vai lietaina diena, vairāk uz vakaru. Priekšplānā saplēsta šņabja pudele, aizmugurē izplūdis (tipa, lai saprast nevar, bet var tik apjaust) kokā pakāries cilvēks
steidzami griezies vai zvani uz krīzes centru...kāmēr neesi to fočiku uz taimeri uzlicis
Kungs var simbolizēt to ko attiecīgā brīdi vajag, ja lūko pēc anekdotes tad kautvai to pašu MR. Nu sāls protams tajā ka katru dienu neredzētu smuki ģērbušos pavāru ar visiem pričendāļiem un cepurēm ēdam belašus. Bet nu ja taisnība tās vairāk tādas dullās bildes tāpat kā pašas stulbās anekdotes. Vienkārši kičs
Alloxa:Annir, Alloxa izrādās neslikts psihologs, nobilde to dupsi tā, kā tas d. paliek, dažu zemapziņā, uz ļoti ilgu laiku!!! Interesanti, kad tu aizmiedz acis, tev tikai tas dupsis rādās, vai tikai Alloxa's nikbilde!????
godiigi sakot - uz ilgaaku laiku biju piemirsis pa Tevi
Alloxa:Annir, Alloxa izrādās neslikts psihologs, nobilde to dupsi tā, kā tas d. paliek, dažu zemapziņā, uz ļoti ilgu laiku!!! Interesanti, kad tu aizmiedz acis, tev tikai tas dupsis rādās, vai tikai Alloxa's nikbilde!????
godiigi sakot - uz ilgaaku laiku biju piemirsis pa Tevi
Pirmo mīlestību nevar aizmirs... var piemirst uz kādu laiCIņU
Laciz:OK - ja pa nopeietnam, tad man bija viena ideja - ilgi lolota - tas bija tajaa laikaa kad ar alloxu kashkjeejos - izdrukaat vinja lielo dibenbildi, ieaameet, piekaart pie sienas un tad sasaukt bomzhus, iedot vinjiem pa pudelei - lai dzer, staav un apbriino,... un taadu smuku zelta ramochku, kas izstaro liegi zeltainu gaismu....
a ideja, atrauta no personālijām ir laba. īpaši- liegā gaisma...
UN TAD... šito bildi saimas sēžu zālē starp 100 plikiem deputatiem, fin-min trako kreklā ar specpilnvaru zobos, vicemēru ar sasistu seju, prezidentu ar krustu uz cepurītes un ziedojumu bundžu kaklā un tā, lai šamiem visiem ģenitālijas redz.... .. un vienu murminoši smaidīgu nasingspešalu kkur stūrī...
un tad bomžus pat saukt nevaidzēs, viņi paši autoriem ne tikai pa alam- pa kastei izpirks. un CNN rindā ar stāvēs....