forum.gif
Bowens gaismas un aksesuāri par labām cenām!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Bowens gaismas un aksesuāri par labām cenām!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.12.09 23:42 labots
 citēt
rezervets
Publicēts: 08.12.09 23:59
 citēt
Gudris:studija ciet klapējas ?

Tev tehnika intresē vai mans dzīves stāsts? ibio...
Publicēts: 09.12.09 00:11
 citēt
He he , Bumbas:) Mož vienu paņemt izklaidēm:) Tev bija kura izmēra ar maināmo asti vai cieti Bowens bajoneti? :) Itkā nevaig bet atceros ka kādreiz man šamo gaismas efexts patikas :):)
Publicēts: 09.12.09 09:18
 citēt
Lunis, jap cietā Bowens benjonete.

Gudris, Tu jau tāpat nenāci...
Publicēts: 09.12.09 15:23
 citēt
Gudris:
Luxferre:
Gudris, Tu jau tāpat nenāci...
Nebij bieza tante pagadījusies kurai būtu ultimāts ka centrā obligati vaig bildēties...bet tieši tagad ar vienu vedu pārrunas...bet tad laikam būs uz Valdemāra ielu jāiet :/...

un veel viena modele sūdzējās ka viņa pie jums tanī pagrabā nieres esot atsaldējusi ...auksta grīda vai kas tamlīdzīgs !

drīzāk jau alko + sniedziņš nokāva
Publicēts: 09.12.09 15:53
 citēt
Gudris:
un veel viena modele sūdzējās ka viņa pie jums tanī pagrabā nieres esot atsaldējusi ...auksta grīda vai kas tamlīdzīgs !

Runa par to vienu, kuru pa šmigai aizmirsās izlaist, un šī palika ieslēgta pagrabā uz visu nedēļas nogali? :D
Publicēts: 09.12.09 16:03 labots
 citēt
alvils:
Gudris:

Runa par to vienu, kuru pa šmigai aizmirsās izlaist, un šī palika ieslēgta pagrabā uz visu nedēļas nogali? :D

Čaļi domāj ka šī jau mirusi un atstāja uz ledus dusēt lai nesasmok . nu kamēr pirmdien koroneri savāks:):) A "Pēters" pie vārtiem šo ar tādu "Dzīru smaku" neņema pretī un atdzina atpakaļ , tā nu šamā bix apaukstējās lidz pirmdienai brīvlaišanu gaidot:):)
Publicēts: 10.12.09 22:32
 citēt
Ohoho - steidzīgi jāgādā nauda - man šo to vajadzēs - ...;)
Publicēts: 21.12.09 14:47
 citēt
kaut kā gadījās ka šis aizķēries. Kam vajag?
palaidejs uztverejs (www.mdfoto.lv...)

20Ls
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):